אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, ה 60 ג'יגה שלי מחולקים ל 2 מחיצות כונן סי 10 ג'יגה, וכונן די שאר הנפח את כונן די העברתי ל NTFS לפני די הרבה זמן ב Partition Magic 8 ו את סי אני קובע כל פעם שאני מתקין מחדש את הווינדוס ל NTFS. ההתקנה האחרונה לא הייתה ממזמן(כמה שבועות ופחות) עכשיו, ה Allocation Unit size של כונן סי הוא האחרון שם שזה 4000 משהו אם אני לא טועה... בדי לעומת זאת, הגודל הוא 512, כמו ב FAT אני חושב... האם זה אמור להיות ככה? זה בכלל משפיע על משהו?
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן, הלפטופ שלי כבר ישן מאוד ולכן מאוד איטי. הייתי רוצה לשדרג ל SSD ורוצה לבדוק האם ה SSD הזה יוכל לעבוד עם הלפטופ שלי? SSD- Samsung Evo 860 דגם לפטופ - G580 Laptop (Lenovo) - Type 2689 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה. יש לי בעיה בעייתית. יש לי מחשב נייד של IBM ויש לי בעייה ב buffer בצריבה. בצורב המחובר למחשב אני יכול לצרוב CD במהירות 8X בלי שה buffer ירד בכלל. ויש לי צורב חיצוני ששם אפילו במהירות 4X ה buffer יורד(לא מתרוקן לגמרי, פשוט יורד עד ואז שוב עולה). לצרוב DVD לוקח לי 35+ דקות. ממש מוגזם. בתוכנה Nero אפשר בהגדרות לראות את המהירות של הארדיסק, הוא נותן לי שם 2400-2800 קילו בייטס. לכן אני יכול לצרוב רק במהירות 16X(2400kb/s) לCD בלי שהbuffer ירד. יש לי WINXP SP2 ניסיתי לעשות סורק דיסק ואיחוי דיסק אך הבעיה לא נפטרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום.. מחקתי בטעות חומר חשוב יש איזו תוכנה שאני יכול לשחזר איתה את התמונות?! (הארד דיסק של ווסרטן דיגיטל 160 גיגה) תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קודם כל בוקר טוב. עכשיו לעניין,יש לי הארד דיסק של Maxtor 40GB Ultra ATA/133 7200RPM (לפי EVEREST) עכשיו,הוא מחובר אצלי למחשב ב USB (קבוע!) עם החיבור הזה למי שמכיר : http://www.lamir.co.il/fullscreen.asp?Product=1062&Picture=1 כפי שאתם רואים יש לו מן ספק כוח משלו,עכשיו מה שאני רוצה לשאול,היות והארד דיסק מקבל זרם קבוע (גם כשהמחשב שלי מכובה) האם זה מסוכן בצורה קריטית? או שמה אין השפעה בכלל? אשמח לתשובה. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אנשים אני חייב צורב די וי די ואני לא יודע איזה מהם לקנות מבחינת מחיר שלושתם בסביבות ה350 שקל אז שכל אחד ירשום את דעתו, וזה יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן עם לוח עם ASUS P4P800 שהחיבורי ארדיסק שלו הם: 2 x UltraDMA 100/66/33 2 x Serial ATA, RAID 0, 1 האם ניתן לחבר אליו Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS או שזה בלתי אפשרי וצריך בעצם כונן חיצוני שיעבוד דרך ה USB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=336&language=en#jump77
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק פגום (סקטורים פגומים וכל זה) הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad יחד עם הארד דיסק הזה ,מחובר במחשב שלי גם הארד דיסק פעיל ששמה נמצא בווינדוס.. שאני מעלה את הווינדוס ונכנס למחשב שלי ונכנס לדוגמא לכונן D שבהארד דיסק הפגום ,אני רואה את התמונות ואת כל המידע, אבל אני לא יכול להעתיק או לגבות אותם מרוב שהארד דיסק נפגם.. האם יש איזושהי תוכנה חזקה לתיקון הארד דיסק מבלי פגיעה\מחיקה בקבצים ששם.. או לפחות איזושהי תוכנת גיבוי שתצליח להציל את הקבצים ששם? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב החדש תומך במהירות x16 וניתן לקרוא עליו באתר החברה [url=]http://www.plextor.be/products/dvd_recorders/px-716a.asp?choice=PX-716A עדיין לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט אבל אני בטוח שהולך להיות מענין.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לחכמי הפורום שלום הCD שלי לא מזדהה בIDE1 מחובר דיסק קשיח בIDE2 מחובר צורב מסטר וCD כ SLAVE יש לי AMD 1700 לוח גיגה בייט +7DX ו WINXP הכל מחובר ומג'ומפר כראוי אנא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני פחות מחצי שנה קניתי הארדיסק חיצוני Western Digital 500GB USB 3.0. במהלך התקופה הזאת אחסנתי בו מלא מידע חשוב שאני לא יכול לוותר כמעט על כולו. סך הכל ~450GB. לאחרונה ההארדיסק התחיל לעשות בעיות והגיע למצב שכאשר הוא מחובר הוא לא מוצג ב- My Computer. פירקתי את המכסה של ההארדיסק במטרה לחבר אותו למחשב ישירות דרך ה-SATA (עבד לי בעבר), אבל מסתבר שיש לו USB מובנה בלי SATA ובנוסף יש רק עוד כמה פינים שאני מאמין שהם לג'אמפרים. אני לא אספר לכם את כל הסיפור וכל הניסיונות שעשיתי במטרה לגרום לו לעבוד או לפחות לשחזר את המידע, אבל אני בטוח שניסיתי הכל כולל שימוש בלמעלה מ-10 תוכנות שונות לשחזור. חשוב לציין שההארדיסק מעולם לא נפל לי ולא עושה שום רעשים. בסוף החלטתי לקחת אותו לחברה ש…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני רוצה כונן חיצוני שיש אפשרות לנייד אותו ולחבר בעזרת הUSB או ESATA ובבית לחבר אותו לראוטר וששני המחשבים יאחסנו בו דברים. אני צריך כונן מהיר ואיכותי שלא יפול תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום אני אקבל מחשב חדש שהזמנתי שיחליף את המחשב שאני כותב דרכו כרגע. המחשב שאני כותב דרכו הוא לפני 5-4 שנים ובמזל טוב אני מחליף אותו, אך כחלק מההכנות למחשב הבא הם הורדות משחקים כבדים, הכונן של המחשב הזה הוא Samsung 80GB 8MB IDE אני מתאר לעצמי שהוא ככה. עכשיו למחשב הבא יהיה Seagate 500GB 32MB SATA האם תהייה אפשרות לחבר את הדיסק קשיח הישן למחשב החדש כאשר הכל מותקן ולהעביר קבצים בין הישן לחדש? לשנייהם יהיו שתי מחיצות בשם D ו C. האם בכל זאת המחשב יסדר את הבעיה ואני אוכל להעביר בין הכוננים?, יש לציין שיש חיבור IDE CONNECTOR על המחשב. והמחשקים שהורדתי שוקלים בסביבות ה 30 GB. ואין לי דרך אחרת להעביר.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח(מפרט רשום בצד הפרופיל) והשני מחשב נייד חדש כשאני מעביר באמצעות דיסק און קיי מידע למחשב הנייד המהירות סבירה -קצב התחלתי בסביבות ה- 60 מגמה ומתייצב על קצב העברה קבוע של כ 16 מגה לשניה ובנוסף תוך כדי העברת קבצים המחשב ממשיך לעבוד חלק בזמן שאני ממשיך לבצע פעולות שגרתיות ..לעומת זאת כשאני עושה העברת קבצים עם הדיסק און קיי עם המחשב הנייח המהירות איטית ויורדת ל כ 5-6 מגה לשניה ובנוסף בדרך כלל כשאני ממשיך לפעול במחשב תוך כדי העברת מידע המחשב מתחיל להאיט ומגיע לפעמיים למצבים של חלונות שנתקעים ולא מגיבים צריך עזרה בלפתור את הבעיה -האם הבעיה בהרד-דיסק של הנייח? - אולי פשוט בעיה בווינדוס וצריך לעשות פורמט? - בעיה בזכרונות ? נ.ב- חוץ מהבעיה נ"ל המחשב עוב…
-
- 4 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לרכוש מדיות לצריבת סרטים ויש R- ויש R+ חייב לומר לא זכיתי לתשובה טובה וברורה מה ההבדל בינהם למה כדאי להעדיף אחד על השני חן חן למסביר
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה הspinpoint f3 היה קצת רחוק מהבית שלי ולא היה לי כוח להגיע עד אליו... בקיצור אז קניתי בסוף את הseagate baracuda השאלה שלי.. אם ההבדל ביניהם הוא ממש רציני? או שאני לא ארגיש?..
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי כונן חיצוני של WD 1T עם חיבורי ESATA .זה הדגם: WDH1CS10000 וWestern Digital לוח אם GIGABYTE X58 UD5 כאשר עם הלוח קיבלתי חיבורי ESATA אשר מתחברים לכניסות SATA/RAID אשר על הלוח ( ממש כמו כונן פנימי רגיל). כמובן חיברתי את הכונן ללוח ב-ESATA הדלקתי את המחשב, והוא זיהה אותו ככונן רגיל לכל דבר במחשב. ןגם כן הווינדוס. במשך יומיים כבר אני שם לב שלאחר לילה שלם ויום עבודה שהמחשב נח אני חוזר ורואה שווינדוס איבד את הקשר עם הכונן למרות שהוא עדיין דולק. ווידאתי זאת גם תוכנת EVERST ע"מ להיות משוכנע שהוא לא מזהה יותר את הכונן עד להדלקה הבאה של הכונן והמחשב. ורק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המכונן החיצוני והמחשב הווינדוס מזהה אותו . מדוע זה? למה המחשב מאבד את הקשר עם הכ…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנות כיווץ זאת אומרת להכניס 720 מגה לדיסק 700
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן במארז המחשב שלי די נגמר המקום לכוננים קשיחים ואני זקוק למעין מארז חיצוני עם אוורור שיכול להכיל את הכוננים עם אופציה להרחבות בעתיד. מבחינתי שיהיה מעין יחידת אחסון שאוכל לחבר גם למחשבים אחרים עם כבל. האם יש מוצר שעונה על הצורך הזה? מה סוג החיבור המהיר ביותר להעברת נתונים במצב כזה? אני לא ממש מכיר את האופציות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי בסטיקי המלצה על ST3500410AS אבל כשבאתי להזמין מהחנות הם טענו ש WD5000AAKS יותר אמין והמליצו עליו. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופיעה לי בעיה מאוד חמורה היום... באמצע שאני עובד במחשב פתאום קופצת בועה למטה "לא ניתן לרשום על כונן G" משהו כזה.. פתאום המחשב לא רואה את כונן G, עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצוין ואחריי חמש דקות זה שוב קרה וזה תוקע את כל המחשב, לא ניתן לפתוח תוכנות או קבצים שנמצאים על G.. וזה בעיה כי G הוא הכונן הכי שימושי שלי הכל נמצא שם אני עובד עם XP ד"א.. תודה לכל העוזרים, אדיר..
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ה-HD שעליו מותקנת המערכת הפעלה הוא ה- 2GB. יש ירידה מאור חדה בין הביצועים בהתחלה לסוף. האם זה נובע משום שהמערכת הפעלה יושבת על ההארד דיסק הזה ? (הרי מתקינים את הוינדוס על ה-HD המהיר ביותר לא סתם, אז למה הביצועים נמוכים שם משמעותית בין ההתחלה לסוף ושלא נדבר על 2 ההארדיסקים האחרים שבדקתי ). האם אני מפספס משהו או שהכל תקין ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס על כונן קשיח 10 גי'גה בשיטת קיבוץ NFTS במקום FAT32 והוא נתן לי הודעת שגיאה מסך כחול NTFS.SYS יכול להיות שזה בגלל שלא פירמטתי אותו על FAT32 ?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ודבר שני רציתי לשאול איזו תוכנת צריבה הכי טובה? :coolman: :smoke2:
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-