עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.

2. שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה

3. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512 לא כתוב בשביל מה זה...

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  4. ההארדיסק מתפקד מעולה, מופיע במנהל ההתקנים , אבל לא בשמו אלא בקוד, בניגוד להארדיסק השני של של HITACHI שמזוהה כHITACHI. גם כשמריצים תוכנות כמו UNKNOWN DEVICES הן לא מזהות אותו. יש לו אולי איזה דרייבר שצריך להתקין כדי שיזוהה כי אני לא מצאתי אחד כזה. מצורף תמונת מסך של המנהל התקנים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  5. המחיר אותו מחיר, 8TB ~ 250$ Seagate ironwolf vs HGST - WD שימוש בייתי (עריכת וידאו) מה אתם חושבים ? ח.

6. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=187193

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by EagleXDR,

היי, כחלק ממסורת ארוכת שנים, שכל דבר מת לי, מעדשות ועד הארד דיסק, גם הוא מת. קיבלתי אותו אתמול, חיברתי, הפעלתי, לכמה שעות עבד סביר, עד שהוא התחיל להתנתק, פשוט להעלם. חשבתי שזה הכל, אז חברתי מחדש, אבל זה לא עזר, וכחלק מהתזמורת, הוא גם התחיל להשמיע רעשים, ממש לא סבירים, של ניסיונות התאבדות. עכשיו, המחשב בכלל לא מזהה אותו, לגמרי, הרעשים נמשכים, ובשיא טיפשותי, העברתי פשוט את כל המידע שהיה לי על המחשב, שהולך אחורה אליו, ועכשיו הכל הלך. כמובן שאני אחליף אותו תחת האחריות, אבל מה לעשות עם כל המידע שהלך? תודה, בייאוש, נעם.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by Dima323,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני, לאחר חיפוש קצר ב ZAP מצאתי: Maxtor Basics 1000GB www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 [459 ש"ח] המחיר נראה לי נחמד אבל איבורי זה חיסרון... איך הדיסק הזה? יש אופציות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by צחי_אל,

מהו הדגם הכי מומלץ,אם בכלל(אני זוכר שבזמנו היו בעיות עם הארדיסקים של 1.5TB כשהם היו חדשים)? השימוש שלו יהיה בשביל נגן מדיה פופקורן האוור C200 במידה וזה משנה משהו. תודה

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by kobibo,

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by House M.D.,

יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד עם מערכת הפעלה ותוכנות והשני עם הורדות וקבצים חשובים. את השני אני חילקתי לשני מחיצות, כיוון שאני רציתי לנסות להתקין Mac OS X (פרוץ כמובן). במחיצה הראשונה נשארו כל הקבצים החשובים והשניה היתה ריקה. נכנסתי להתקנה של הMac OS X ופירמטתי את המחיצה השניה למערכת קבצים של מק. זה התחיל לפרמט ופתאום כתב שיש שגיאה "בלתי צפויה". שני המחיצות נעלמו מחלון ההתקנה, גם זו הראשונה שלא נגעתי בה... חשבתי שמשהו השתבש בהתקנה, אז הפעלתי מחדש ונכנסתי ל windows. שני המחיצות נעלמו... מה שלא ברור לי זה למה זה פגע גם במחיצה הראשונה שלא נגעתי בה. אני יודע שהייתי צריך לגבות ולמדתי את הלקח, בפעם הבאה אהיה יותר זהיר אבל להתחרט מאוחר מדי... אני יכול לפרמט אותו כמובן אבל מה עם ה…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  12. כל הקטע של רייד 0 קוסם לי חוץ מהמינוס הגדול של סיכוי יותר גבוהה לפשלות בקטע שיש שני הארדיסקים אז הסיכוי לתקלה בשני דיסקים הוא גבוהה מדיסק אחד וברגע שאחד נדפק אז הלך המידע המידע שלי חשוב לי יותר ממהירות קראתי על עוד סוגי רייד אבל הכל נראה לי מסובך ולא מובן לפי מה שהבנתי מרייד 3 זה נותן שנים או יותר כוננים בסטריפ וכונן אחד נפרד לגיבוי משנותן לי האופציה לרקוד על שתי החתונות רייד 2 לא בא בחשבון כי צריך 7 כוננים רייד 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני רייד 5 לפי ההיגיון שלי זה מתאים בעיקר לשרתים ואחריזה כבר הפסקתי לעקוב 1+0 10 30 50 100 ffs O_O מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by LockOn,

היי, קניתי לפני כמה ימים הרד דיסק SAMSUNG F3 500GB. נתתי לחבר שלי והוא התקין לי עליו WINDOWS 7 . עכשיו אחרי שחיברתי אותו ו(נסיתי) להגדיר אותו בביוס הוא לא מזוהה בשום דרך ובשום מצב. נסיתי להחליף חיבורים וכבלים. לא דרך דיסק התקנה (שהעלתי מהBOOT) לא דרך הBIOS ולא דרך המערכת (מותקנת על הרד דיסק אחר) *כשהדלקתי את המחשב היה בסרגל המשימות סימן כזה של מתקין וכשלחצתי עליו היה כתוב בחלון "SATA 3 3!3!3!3!3... מתקין " ואחרי כמה שניות זה השתנה ל"נותק". תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  15. Started by lizer2121,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני שפתאום הפך להיות מוגדר כלא הוקצה למרות שהיה עליו מידע והוא עבד טוב. חיברתי אותו ישירות למחשב לא דרך USB, וניסיתי להפעיל עליו תוכנות לשחזור מחיצה או שחזור מידע כמו EaseUs, Mini tool power recovery, Acronis ולכולם לוקח המון זמן לזהות אותו ולנסות לשחזר וכולם לא מצליחות למצוא או לשחזר שום דבר. מה עושים במקרה זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  16. שלום לכולם כרגע אני עם WDC WD3200AAKS שעליו מותקנת מערכת ההפעלה במחיצה אחת + מחיצה נוספת רכשתי HD חדש מסוג WD1002FAEX שהבנתי שיש לו advanced format או משהו כזה אני עם מערכת הפעלה win 7 64 bit ואני רוצה להעתיק הכול - ממש קלון , האם ניתן לעשות זאת ללא בעיה עם acronis ? או שצריך לדעת משהו מיוחד ? יש צורך לעשות קלון אוניברסלי או רגיל . ? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות כונן קשיח. חשבתי על WD CAVIAR BLUE WD10EALS, או SAMSUNG HD103SJ. מה עדיף, מבחינת ביצועים, וצריכת חשמל? יש המלצות למשהו מעבר להם? (בסביבות אותו המחיר... 300-400 שקל)

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  18. Started by Yotam.B,

היי, הוינדוס בלפטופ שלי נדפק ואין לי אפשרות לתקן אותו או להתקין מחדש. אין לי גם בעיה לפרמט את הדיסק, אך לפני זאת אני רוצה לגבות מידע חשוב שיש לי עליו. חיברתי את הכונן בדרך חיצונית למחשב אחר וסיירתי בו עד שהגעתי לקבצים הדרושים לגיבוי. הבעיה היא שאני רוצה להעתיק אותם, אבל הוא לא נותן לי בגלל שאין לי גישה אליהם. כנראה כי הם שייכים ליוזר עם הסיסמא שלי. מה אפשר לעשות בנידון? ניסיתי גם דרך מק וזה לא צלח כל כך. העדיפות זה לוינדוס. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by idanmal,

היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  20. אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by מיכל דוד,

חברים, נגנב לי המחשב הנייד ויש לי נעילה עם סיסמא. האם ניתן לחבר את ההארד דיסק ולהוציא חומר? הנעילה היא במסך הווינדוס, בחירת משתמש וסיסמא

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  22. היי יש לי SSD 1TB שמחולק ל 2 מחיצות,עכשיו אני רוצה להעביר מקום מ d ל C איך ניתן מבלי לפרמט? תודה מראש לעוזרים

23. Started by PJ,

אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  24. כי יש הרבה סוגים שונים... - האם אני יכול לרכוש כל דיסק שמוצא חן בעיני ב-Zap? - או שלוח האם שלי (או כל דבר אחר) מגביל אותי? הסתכלתי אצלי ב-Disk Management ואני רואה שהדיסק שכרגע יש לי הוא Samsung sp0812c. (הרצתי בגוגל ואני רואה שהוא SATA, לא שאני יודע מה זה אומר...) תודה רבה לשפיצים, ערן

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  25. הי לכולם אני עושה דיפרגמנטציה אבל בסוף התהליך זה אומר לי שיש קבצים שהוא לא הצליח לאחות. נשאר לי המון קבצים אדומים שלא ניתן לאחות, מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות כדי לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.