עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.

2. Started by נערי,

ישנו דיסקאונקי באליאקספרס במחיר אטרקטיבי, והייתי מעונין לדעת האם זה נראה לכם מזויף? מדובר ב512 ג"ב, במחיר של 106$ לעשר יחידות, דהיינו 10.6$ ליחידה. להלן הקישור למוצר: http://www.aliexpress.com/item/C008-4GB-8GB-16GB-32GB-64GB-128GB-256GB-512GB-USB-2-0-Flash-Memory-Stick-Drive/1414584212.html

3. היי ידידה שלי מחפשת HD לגיבוי,הנפח שהיא רוצה הוא 250Gb,מצאתי עבורה את הHD הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 האם הוא יתאים לעבודה עם PIII? האם כדאי לקחת את הHD החיצוני הבא? http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=070406&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=58&aff=Zap〈=he

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by TLF,

רכשתי צורב LITHON והוא מזהה אותו כלעוד הכונן הישן מחובר בשנייה שאני מנתק את הCD הישן הוא "מאבד" את שנייהם , דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  5. אז ככה, הזמנתי לאחרונה כונן קשיח חדש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=5036 טרם קיבלתי אותו אבל עלו במוחי כמה שאלות חשובות (לטעמי לפחות). אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... 1) מבחינת התקנה, אני פשוט מוציא ישן ומכניס חדש? 2) איך אני מפצל את הכונן לכמה חלקים כך שבמערכת ההפעלה יהיו לי כמה כוננים (C, D, E וכאלה)? 3) יש מצב שאולי עדיף בכלל לא לפצל ולהישאר עם כונן אחד? 4) צאו מנקודת הנחה שמעולם לא התעסקתי בחומרה, איזה עוד דברים קריטיים אני צריך לדעת לפני החלפת הכוננים? המון תודה מראש, אורי טרטאקובסקי, ערוץ ניקולודיאון (ערוץ 47, רק ב YES).

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by zzrxox,

דיסק קשיח בן פחות מחודש - WD 250GB SATA2 16MB KS שלוש מחיצות NTFS נתקע בפירמוט מחיצה בת 120BG לאחר 72% ,הורדתי את כלי הבדיקה של WD עשיתי שתי בדיקות מהירה ומורחבת הנה התוצאות : מהירה Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD2500KS-00MJB0 Unit Serial Number: WD-WCANK6570597 Firmware Number: 02.01C03 Capacity: 250.06 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 65 (Error Log Test) SMART self-test did not complete on drive 1! Test Time: 11:58:47, October 31, 2006 מורחבת Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD2500KS-00MJB0 Unit Serial N…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by was950,

שלום לכם אני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? ובין Optiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NEC רוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכה רצוי להסביר למה סוג אחר

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by or_y,

שלום, אני צריך לקנות HD חיצוני 1.5TB ממשק USB2 esata יהיה נחמד, תלוי במחיר על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by TRISOMY,

בעיקרון אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני רק לצורך גיבוי. רוב הזמן ה-HD יישב לצד המחשב ואני בספק אם יזוז משם אי פעם. התקציב עומד על גג 450 ש"ח. רצוי כמה נפח גדול ככל האפשר אבל כמובן שיהיה גם אמין, יציב ומהיר. כמובן שאני לא מצפה למצוא משהו מושלם במחיר הזה, אלא את הדבר הטוב ביותר שניתן לרכוש בתקציב. בימים האחרונים נתקלתי ב-2 HD וקיימת לי התלבטות לגביהם, לכן הגעתי לכאן כדי שתוכלו לעזור לי, ואלו הם: 1.דיסק קשיח חיצוני``3.5 בנפח ענק SAMSUNG 1000GB http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&auctionid=7726034&amuc=5,48 2. דיסק קשיח נייד "3.5 בנפח ענק Western Digital Elements 1000GB http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesale…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  10. ברשותי כונן חיצוני חדש של חברת WD בנפח 320GB. אני מנסה להעביר אליו קובץ של 8GB כאשר יש 290GB פנויים על הכונן והמחשב מודיע לי שההעברה לא אפשרעת כי אין מקום. מה עושים ומה גורם לבעיה?

11. שלום לכולם, יש לי צורב TSST ts-l632d מותקן במחשב נייד Dell Inspiron 6400. העברת 3.5 ג'גיה של דאטה מ-DVD להרדיסק לוקחת כמעט שעה, האם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי ? תודה רבה

12. יש לי מעבד מרובע 6600. לוח אסוס pkc35. בקיצור מחשב חזק יחסית. אבל אני רואה כל הזמן צואר בקבוק במהירות הדיסק. האם נתקלתם? תודה, חגי

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  13. אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by House M.D.,

יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד עם מערכת הפעלה ותוכנות והשני עם הורדות וקבצים חשובים. את השני אני חילקתי לשני מחיצות, כיוון שאני רציתי לנסות להתקין Mac OS X (פרוץ כמובן). במחיצה הראשונה נשארו כל הקבצים החשובים והשניה היתה ריקה. נכנסתי להתקנה של הMac OS X ופירמטתי את המחיצה השניה למערכת קבצים של מק. זה התחיל לפרמט ופתאום כתב שיש שגיאה "בלתי צפויה". שני המחיצות נעלמו מחלון ההתקנה, גם זו הראשונה שלא נגעתי בה... חשבתי שמשהו השתבש בהתקנה, אז הפעלתי מחדש ונכנסתי ל windows. שני המחיצות נעלמו... מה שלא ברור לי זה למה זה פגע גם במחיצה הראשונה שלא נגעתי בה. אני יודע שהייתי צריך לגבות ולמדתי את הלקח, בפעם הבאה אהיה יותר זהיר אבל להתחרט מאוחר מדי... אני יכול לפרמט אותו כמובן אבל מה עם ה…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by bdizen,

לא מצאתי נושא מתאים לכך: יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לשים בו כונן SSD עכשיו כדי לשים בו צריכים להעיף את הכונן הישן אבל עם מערכת ההפעלה !! אם אני יעתיק את כל קבצי הכונן עם מערכת ההפעלה המחשב יעבוד? אני שמעתי שצריך להתאים משהו בביוס לSSD כדי שהוא יעבוד תסבירו לי בבקשה איך צלעשו א זה והאם זה אפשרי תודה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by לוח שנה,

שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי ע"י אמצעים ביתיים? תודה.

17. השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. עדיף בבאר-שבע אבל כל מקום אחר יתקבל בברכה!!!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  19. Started by aaviran,

קראתי את הכתבה פה באתר והייתי מאוד מעוניין לקנות כונן מסוג זה, מחברה זו או אחרת. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את המוצרים הללו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  20. היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by RONEN1N,

USB 3.0 PCIE דורש תמיכה של הלוח אם או של הביוס או שאפשר לחבר אותו לכל לוח שיש בו PCIE? בגלל שאני מחבר למחשב שלי והלוח לא מזהה אותו

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  22. יש לי Partition Magic 8 ואני לא מצליח לעשות מחיצה יותר גדולה מ 7.8 MB . הנה תמונה : http://img150.imageshack.us/img150/6333/pm8.jpg ושימו לב שב* יש 2,097,152.0 MB לא בשימוש . מה הבעיה ? ואיך אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by gil5,

יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM G31 והוא תומך ב תקן sata-2 . ברצוני להוסיף כונן שהממשק שלו sata-3 מסוג: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX האם יעבוד? והאם לא יצור בעייה בעבודה ביחד עם כונן קיים שבתקן sata-2 ? הכונן הנל יותר זול מכונן אחר שלהם שבתקן sata-2 Western Digital RE3 1000GB WD1002FBYS אני יודע שלא יהיו הבדלים בביצועים, רק השאלה אם הוא זול יותר למה לא לקנות אם זה יעבוד.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by Yotam.B,

היי, הוינדוס בלפטופ שלי נדפק ואין לי אפשרות לתקן אותו או להתקין מחדש. אין לי גם בעיה לפרמט את הדיסק, אך לפני זאת אני רוצה לגבות מידע חשוב שיש לי עליו. חיברתי את הכונן בדרך חיצונית למחשב אחר וסיירתי בו עד שהגעתי לקבצים הדרושים לגיבוי. הבעיה היא שאני רוצה להעתיק אותם, אבל הוא לא נותן לי בגלל שאין לי גישה אליהם. כנראה כי הם שייכים ליוזר עם הסיסמא שלי. מה אפשר לעשות בנידון? ניסיתי גם דרך מק וזה לא צלח כל כך. העדיפות זה לוינדוס. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by idanmal,

היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.