אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שקניתי. כחלק מהמפרט קניתי כונן ssd של סמסונג דגם 840. המחשב ללא מערכת הפעלה והבנתי שאני צריך לשנות משהו בbios לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה על כונן הssd. בbios זה מוגדר על smart auto. אבל יש לי עוד 2 אפשרויות של auto ושל enable. במה אני צריך לבחור? מדובר בלוח אם דגם ga-b85m-d3h. והאם יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין wd ל seagate מבחינת איכות? מכיוון ש wd יקר בהרבה מהסיגייט שהם בעצם נותנים את אותם ביצועיים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ישנו דיסקאונקי באליאקספרס במחיר אטרקטיבי, והייתי מעונין לדעת האם זה נראה לכם מזויף? מדובר ב512 ג"ב, במחיר של 106$ לעשר יחידות, דהיינו 10.6$ ליחידה. להלן הקישור למוצר: http://www.aliexpress.com/item/C008-4GB-8GB-16GB-32GB-64GB-128GB-256GB-512GB-USB-2-0-Flash-Memory-Stick-Drive/1414584212.html
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר מצורפת תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עלי לקנות כונן קשיח חיצוני 2.5" בנפח 320 GB. האם עדיין שליט האיכות הבלתי מעורער הינו WESTWERN DIGITAL או שגם פירמות אחרות נותנות מוצר איכותי ואמין? למשל יש לי אפשרות לקנות כונן של SEAGATE או של IOMEGA במחיר יותר נמוך - האם מומלץ? תודה ;D מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? ובין Optiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NEC רוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכה רצוי להסביר למה סוג אחר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500 ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500 כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500 והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה. אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים? אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500? שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה) ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש למחשב נייד את אחד הכוננים האלה (תקציב עד 550 ש"ח) בנפח של 120-128 גיגה הבנתי ששניהם טובים. אני לא מבין גדול בעניין הזה אז אשמח אם תמליצו לי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחקתי בטעות בהתקנת ווינדוז את אחד המחיצות בכונן שלי עם מידע עליו הכונן לא פורמט אלא רק "נעלם" חייב עזרה דחוף איך אפשר לשחזר את הנתונים שעליו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני בעל אולפן הקלטות ובקרוב מאוד אני עובר ללמוד בארה"ב. חלק מהדרישות בקולג' זה עבודה על MAC, ויהיה עליי לרכוש מקבוק דרך הקולג' בתחילת לימודיי. במחשב שלי (PC) כרגע, בארץ, יש קצת פחות מ-1T שעליי לקחת עימי לארה"ב. אני צריך לקנות כונן קשיח חיצוני איכותי, לגבות את כל החומר כאן ולהתקין אותו על המקבוק כשאגיע לשם. העניין הוא שקראתי ששפת קריאת הקבצים בPC וMAC היא שונה, ושהשפה המשותפת ביניהם (FAT32 כמדומני) מוגבלת לעד 4GB לקובץ. ויש לי קבצים ששוקלים גם 40GB... הבנתי שבשביל להתאים את הכונן לMAC, אפשר לפרמט אותו ל-ExFAT. אבל נשמע לי הגיוני שכל הקטע של הפירמוט הוא שהקבצים נמחקים - אז מה עשינו בזה? את הכונן הקשיח החיצוני המיוחל עוד לא קנית…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש הארדיסק ל-HTPC בנפח 500GB, חשוב שיהיה מהיר ושקט. לפי דברים ששמעתי, לדיסקים של סמסונג יש הכי מעט פלטות ולכן הם שקטים יותר. האם זה נכון? חג שמח, אור. עריכה: לאותו מחשב, האם הצורב ASUS DRW-2014L1T מומלץ? שמעתי שהוא שקט, אבל עד כמה איטי הוא בקריאת מדיות CD?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זוכרים שפעם היו כוננים קשיחים מצקצקים כאלה? ששומעים אותם עושים רעשים כשכותבים אליהם? אז לפני כשנתיים רכשתי דיסק שלא עושה רעש, מכאן הבנתי שהסיפור הזה של הצקצוקים נגמר... עכשיו קניתי מחשב חדש עם דיסק של 320GB, והוא מצקצק! לא רק שהוא מצקצק הוא לפעמים גם עושה רעש של חריקה... הרצתי סריקה ל BAD SECTORS ולא מצא כלום.... אבל הוא רק נקנה ויש עליו 5 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
300GB ב- 499 ש"ח באופיס דיפוט. המחיר שווה. האם גם המוצר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי את הדיסק החיצוני שהומלץ לי בפורום 3TB Backup Plus Desktop זה החיצוני הראשון שלי, בכל הדיסקים הפנימיים שלי יש לי לפחות שני מחיצות בכל דיסק. האם לפצל את החיצוני למחיצות זה תהליך זהה לזה של הדיסקים הפנימיים? אין עם זה שום בעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחרי שימוש של שנים בראיד 0 עם 2 קשיחים ולא מעט נפילות חושב לעבור לכוננים מהירים יותר כמו מהירות 10,000 או כונני SSD. אשמח לכל המלצה או טיפ בנושא זה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי על המחשב כונן ריק של 250 GB אז השתמשתי בו לגיבוי הקבצים שלי, עכשיו אני אחרי פירמוט ומנסה לגשת לקבצים, אבל הווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני אוכל לגשת אליו. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את הקבצים שלי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן בלי שכל החומר ילך לי לאיבוד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם על הצורב החדש שקניתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=330598.0) החליפו לי את הצורב באחד חדש אחרי שהקודם לא עבד. חיברתי, גם החדש לא עבד. עדכנתי FW, ועכשיו הוא צורב. הבעיה הפעם היא שהנרו תמיד מציג את הצריבה כsuccessful אבל בערך בחצי מהמקרים הדיסק בלתי קריא. רעיונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-