עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dnco,

שלום אני חדש כאן ולא מתמצא גדול במחשבים.שאלתי היא האם ניתן לשחזר הארדדיסק פגום {פועל כדקה ולאחר מכן הכל נתקע ולא זז}האם יש דרך להעתיק אותו להארדדיסק אחר?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by Neus,

אהלן חברים. שאלה קצרה: רכשתי דיסק קשיח חיצוני של WB, ובתוך הדיסק עצמו ישנה התקנה של איזו תוכנת גיבוי של WB.. האם יש צורך לעשות בה שימוש, או שאפשר להסתדר בלעדיה ולעשות שימוש רגיל בדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  3. Started by yuuu,

שלום לכולם, מדובר במפרט שבפרופיל - רציתי לדעת מהו UDMA66 והאם הכונן הקשיח והלוח תומכים בו. הבנתי שהאופציה לUDMA66 מבוטלת כברירת מחדל וניתן לאפשר אותה. על כן הייתי מעוניין לדעת האם המפרט תומך והאם יש הבדל בביצועים, ועד כמה הוא ניכר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by White Raven,

בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. אני מחפש דיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB. שיהיה קטן (2.5 אינץ') ועדיפות לחיבור USB3.0 (עדיפות לחיבור בודד ולא פתרונות Y split כמו שהיה פעם בחלק מכונני ה- USB2.0) אם אפשר שיהיה לכונן 3 שנות אחריות זה יהיה עדיף. אני חושב לקנות ב- KSP פשוט כי נראה לי שבאזור שלי יש להם את המלאי הכי גדול (לפוחת על הנייר, בפועל רוב הכוניים לא במלאי לצערי) האם יש כונן שהוא יותר מומלץ מהאחרים באזור? היה כונן שהמליצו עליו כאן באתר וקניתי אותו הרבה אבל לצערי נראה שהוא כבר לא במלאי. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by taotao,

שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by RENESANSE,

שלום, התחלתי לעסוק בעריכת סרטים, לשם כך דרוש הרבה מקום במחשב (כרגע יש לי רק 40 ג'יגה וזה כמובן לא מספיק אפילו לשימוש רגיל במחשב). כמו שאמרתי התקציב נע בסביבות ה250 ש"ח, חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (למשל הכונן הקשיח שיש לי עכשיו מרעיש מאוד). נפח אני מאמין שאני צריך בסביבות ה80G אולי יותר אבל שלא יחרוג מעל 300ש"ח (עדיף שיהיה פחות נפח ואיכות טובה מאשר נפח גדול איכות גרועה). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  9. שבבי ה-BiCS התלת מימדיים מאפשרים לטושיבה להציע לנו כונני SSD זריזים בתצורת M.2 עם נפח של עד 2 טרה-בייט לכתבה

10. לקחתי את הדעה שלכם כל כך ברצינות שאחרי שקנית את הצורב חזרתי והחלפתי אותו ...לדגם אחר .. LG SUPER DVD/CD RAW 8.5 DUBLE LAYER GSA-6163B

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. מה ההבדל בין wd ל seagate מבחינת איכות? מכיוון ש wd יקר בהרבה מהסיגייט שהם בעצם נותנים את אותם ביצועיים.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  12. שמעתי שאין הבדל בביצועים בין דיסק קשיח עם Sata 2 לבין דיסק קשיח עם Sata 3, האם זה נכון? דרך אגב, אני שואל סתם מתוך התעניינות ולא מתוך כוונה לקנות דיסק קשיח חדש אז בבקשה אל תמליצו לי על כוננים.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  13. שלום , ברשותי דיסק פנימי SAMSUNG 103SJ בנפח 1T . הדיסק נרכש לפני כשנה וחצי . אחריות ל 3 שנים . בעבר שימש רק לאיכסון , היום יושבת עליו מערכת ההפעלה 100G והשאר במחיצה נפרדת לאיכסון . הרצתי את הבדיקה של SPEED FAN וקיבלתי את התוצאה המצורפת בצילום מסך עם התראה על ביצועים 86% וכשירות 90% . חצי שנה לאחר הרכישה הבדיקות לא היו 100% אבל עדיין טובות יותר מאשר היום . ד"א יש לי דיסק נוסף WDC WD2500YS , משנת 2008 שעליו ישבה עד לא מזמן מערכת ההפעלה . בבדיקה שלו קיבלתי : The overall fitness for this drive is 97%. The overall performance for this drive is 100%. בנוסף : ביצעתי הצלבה בין כבלי הSATA וחיבור ללוח אם וניתוח הביצועים נשאר אותו דבר . האם יש לי סיבה לדאגה לגבי הSAMSUNG ? …

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  14. שלום עלי לקנות כונן קשיח חיצוני 2.5" בנפח 320 GB. האם עדיין שליט האיכות הבלתי מעורער הינו WESTWERN DIGITAL או שגם פירמות אחרות נותנות מוצר איכותי ואמין? למשל יש לי אפשרות לקנות כונן של SEAGATE או של IOMEGA במחיר יותר נמוך - האם מומלץ? תודה ;D מראש

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  15. מה דעתכם? כונני 3.5 אינץ' אמינים יותר מכונני 2.5 אינץ'?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by zglazer,

שלום לכולם אני מעוניין בכונן חיצוני לצרכי גיבוי ושיתוף ראיתי את הכונן הבא ב KSP שהוא רק USB 3 ללא LAN Transcend StoreJet 25H3P 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 האם מישהוא מכיר אותו ??? הוא טוב??? האם ישנם כוננים חיצוניים על בסיס הנ"ל עם חיבור נוסף של LAN לצורך שיתוף וגיבוי לעוד מחשבים הUSB ישמש למחשבים שאינם ברשת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by דאגלס,

הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי XP 64bit במהלך ההתקנה ביקשתי לעשות מחיצה 250 ג'יגה וחשבתי לתומי שעכשיו יהיו לי שתי מחיצות C ו D כ"א בערך 250 גיגה. כרגע מה שקורה זה שיש לי רק כונן C עם 250 גיגה, כאשר הדיסק הוא 500. מה אני יכול לעשות?!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by bdizen,

לא מצאתי נושא מתאים לכך: יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לשים בו כונן SSD עכשיו כדי לשים בו צריכים להעיף את הכונן הישן אבל עם מערכת ההפעלה !! אם אני יעתיק את כל קבצי הכונן עם מערכת ההפעלה המחשב יעבוד? אני שמעתי שצריך להתאים משהו בביוס לSSD כדי שהוא יעבוד תסבירו לי בבקשה איך צלעשו א זה והאם זה אפשרי תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by andrei21,

אני מחפש לקנות מתאם ללפטופ שבמקום הCD אני מכניס SSD , איך קוראים לחלק כזה ואיפה אני קונה את זה בארץ?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by gal663,

מעוניין לרכוש כונן חיצוני של seagate מישהו יודע היכן רוכשים ובזול???

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by aaviran,

קראתי את הכתבה פה באתר והייתי מאוד מעוניין לקנות כונן מסוג זה, מחברה זו או אחרת. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי חנויות שמוכרות את המוצרים הללו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  22. מסך קמור חדש שמאמץ את טכנולוגיית ה-QLED עשוי להוות הצצה קטנה לעתיד בו רוב אמצעי תצוגה יציע חיבור אחד בלבד לכתבה

23. 300GB ב- 499 ש"ח באופיס דיפוט. המחיר שווה. האם גם המוצר?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by VollaRo83,

שלום, אני מחפש לקנות כבל לחיבור של כונן SATA בחיבור ESATA חיצוני בקיים במארז של המחשב שלי, אני מחפש חנות בפתח תקווה שאפשר לקנות את זה בה ולא מצליח למצוא שום מקום רלוונטי, אשמח להצעות. מטרת הכבל היא חיבור של כונן הXBOX 360 שלי למחשב לצורך עדכון פריצה ואני לא רוצה לפתוח את המחשב בשביל זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים