עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by דובי770,

אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה SSD (פתחתי אשכול בעבר אבל עכשיו שאלה אחרת) ראיתי ביקורות טובות על ה VERTEX 3 והסתכלתי מחירים... ב RSM זה 1534 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2569 וב KSP זה 1170 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=5783 וב IVORY גם כן 1170 למישהו יש רעיון לחנות יותר טובה אבל זולה? (אני מאזור נתניה) תודה מראש דובי.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  2. קניתי כונן קשיח 160 גיגה הוא בר כמובן עם מערכת קבצים של FAT 32 מה ההתקונותוהחסרונות של מערכת קבצים זו? על פי הפקודה convert e: /fs:ntfs זה המיר לי השאלה מה זה עזר לי זה יות מהיר עשיו חוץ מהעניין של האחסון ושל גודל קובץ יחיד שניתן להעברה במשקל גבוהה האם להישאר ב NTFS

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by kobibo,

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, התקינו לך את SSD עם Firmware האחרון לאותה תקופה - יותר מחצי שנה יחד עם כל המחשב. השאלה שלי אחרת, אם אני מתקין ווינדוס מחדש (8) ודורס את מערכת הפעלה הנוכחית (7) - פרמוט כונן דרך ההתקנה של הווינדוס עצמו. האם הפעולה הזאת מוחקת גם את Firmware האחרון שהטכנאי שם לי ברגע שהתקין לי את המחשב ? או שאין קשר וזה נשמר בכונן עצמו? אין לי ניסיון איך עובד Firmware עם SSD תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  5. כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by ilstockman,

קניתי ארד דיסק עם קופסא חיצונית. השאלה היא איך אפשר לנתק אותו בביטחה בחיבור ESATA? בחיבור של USB יש איקון למטה לניתוק בטוח של ה USB (כמו דיסק און קי)... אבל איך עושים את זה לESATA? הרי זה לא טוב סתם לסגור לו את החשמל... אפילו אם אני לא קורא/כותב מהדיסק...

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  7. יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by matan13,

קיימת אפשרות יישום RAID ב-win xp ? יש חיה כזו ? ואם כן, אשמח בקצרה איך מתחילים לבצע. כי ממה שאני יודע אני צריך להתקין קודם את האופציה לביצוע RAID. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by tom.09,

שלום לכולם, יש לי עסק ביתי של עיצוב גרפי, כרגע אני מגבה את הכל דרך ה-Time Machine הבעייתי משהו שבא עם ה-Mac ע"ג דיסק חיצוני. הייתי רוצה בבקשה המלצה למערכת גיבוי נורמלית, אני לא עובד עם קבצים מאוד כבדים אז אני מניח שאין צורך ביותר מ-2TB נפח. יכולים לעזור? תודה, תום

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by sha1823,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 500 גיגה חילקתי לשני כוננים באחד יש 244 גיגה ובשני יש 220 גיגה איפה נעלמו עוד 30 ? תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by benasoor,

שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח למחשב נייד עקב כונן שנהרס, אני מחפש משהו לא יקר אבל עם ביצועים טובים, שלא יהיה SSD כי הם יקרים ? דגם המחשב הנייד הוא: G61-424CA של HP תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  12. קניתי בשעה טובה הארד דיסק 200 גיגה.(sata) אני רוצה להתקין אותו במקביל להארד הדיסק הקיים שהוא ata הלוח אם שלי הוא: MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 לאן לחבר את הכונן החדש? לsata1 או לsata 3? ואם אני מחבר את זה לsata 3 , אז האם צריך לחבר את הata לחיבור של ide3 (החיבור הצהוב)?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by Natan_Rozen,

היי שלום בן דוד שלי קנה את ה-HD הזה ושהייתי אצלו הבחנתי שכאשר המחשב נמצא בעבודה ישנם רעשים מה-HD, שאני הייתי אצלו הבחנתי בהם גם וזה נשמע כאילו הדיסק עומד להתפרק בכל רגע. במחשב האישי שלי יש ATA ואני לעולם לא שמעתי כאלו רעשים ממנו. האם ישנה תוכנה של HITACHI שבודקת את הדיסק? ובכלל, האם אתם ממליצים להחליף אותו ל-WD? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  14. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  15. פעם עשיתי את זה אבל אני לא זוכר... זה משהו לחבר מסטר וסלייב אפשר בבקשה עזרה?...

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  16. 1. הדגם המומלץ פה Transcend StoreJet 253H של טרה, מגיע בברירת מחדל עם FAT32. זאת לא מערכת קבצים שעבר זמנה כבר? (במיוחד לאור העבודה שהיא לא מקבלת קבצים מעל 4 ג'יגה. 2. יש מניעה להמיר את מערכת הקבצים ל NTFS? 3. האם כשאני מנתק את הכונן מהמחשב, יש צורך בלעשות ניתוק מסודר עם eject או שאפשר פשוט להוציא את הכבל? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום ! האם הוספת דיסק קשיח נוסף עבור מערכת הפעלה בלבד תשפר את הביצועים של המערכת?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  18. יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

הדגם הוא WD NOTEBOOK אם אני לא טועה, ויש לו נפח של 640GB. כשאני מחבר אותו הנורה עליו נדלקת אבל כלום לא קורה, והמחשב לא מזהה שמשהו בכלל חובר. לאחר כרבע שעה הנורה על הכונן מתחילה להבהב, ונשמע "תיק" כל כשנייה וחצי. עדיין הוא לא מזהה שמשהו חובר. ניסיתי לחבר בכניסות אחרות, אבל זה לא עזר. האם אני יכול לעשות משהו, או כדאי פשוט לממש אחריות ולא להתחיל להתעסק איתו? ד"א הוא לא נפל או משהו.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  20. שלום לכם. רציתי לשאול איזה כונן מומלץ יותר (בחינת עמידות ופחות סיכויים להידפק) 2.5 או 3.5 בהנחה שאני לא הולך להסתובב איתו והוא יהיה על השולחן בבית. או שבכלל אין הבדל ? ואשמח המלצה לכונן חיצוני איכותי 1TB. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  21. אני כבר הרבה מאוד זמן שלא עוקב אחרי החידושים בעולם המחשבים. כרגע יש לי דיסק קשיח של 500 גיגה של WD. כמה הרבה זמן שאני מתכנן להוסף לזה עוד איזה טרה ,או אולי 750 (למרות שראיתי שיש כבר דיסקים עם 3T, לא יודע אבל מה העלויות היום) אני זוכר שהיה את ההרד דיסק F1 של סמסונג, שנמכר בגרסאות 750G ו1T אם אני לא טועה, ושהוא קיבל הרבה שבחים. ההרד דיסק הזה עדיין נמכר? אני לא מצליח למצוא אותו בחנויות בעיר שלי משום מה... אולי יצאה גרסה משופרת לF1 פשוט ואני לא יודע? אני מחפש משהו שקט,מהיר וזול יחסית. הF1 אני זוכר היה כזה. אבל אולי יש המלצות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. השאלה שלי היא כזו: הבנתי שיש אפשרות להשתמש בתוכנה אשר מגבה את כל הדיסק הקשיח ויוצרת קובץ Image, כלומר אם קורה מצב שהדיסק הקשיח שלי קורס, אני תמיד יכול לשחזר את המצב לקדמותו באמצעות קובץ הImage הזה. עכשיו, הבנתי שאת הקובץ הנ"ל אני אוכל לשמור אך ורק על גבי דיסק קשיח חיצוני (בגלל גודל הקובץ). חשבתי על זה מעט.. בעצם, בשביל מה לי לשמור קובץ Image של כל הדיסק הקשיח? מה שחשוב לי באמת על הדיסק הקשיח, אלו בעיקר תמונות ומסמכים כאלו ואחרים, ותו לא(נפחם הכולל אולי 20 ג'יגה..). אז בעצם, האם כדאי לי פשוט לקנות דיסק און קי ועליו לגבות את כל המידע הרלוונטי, או שבכל זאת כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חיצוני "לכל מקרה"? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by רפי,

שלום, התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב. לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי: Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device מה בקטע של SCSI כאן? המכשיר הזה הוא IDE לא? אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI. האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ? במחשב שלי יש כרגע: CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD. חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD) מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  25. Started by AboveBeyond,

אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים