אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי בשעה טובה הארד דיסק 200 גיגה.(sata) אני רוצה להתקין אותו במקביל להארד הדיסק הקיים שהוא ata הלוח אם שלי הוא: MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 לאן לחבר את הכונן החדש? לsata1 או לsata 3? ואם אני מחבר את זה לsata 3 , אז האם צריך לחבר את הata לחיבור של ide3 (החיבור הצהוב)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שרת שמשמש לסטרימינג, וההארדיסקים בתצורת 2x1TB RAID 0 Software לא ממש עומדים בעומס הקריאה (כמעט ולא נעשית כתיבה לדיסקים). אני שוקל מעבר לכונני SSD (למרות העלויות היחסית מטורפות כרגע) אבל אמינותם מוטלת בספק (במיוחד כשמדובר במערך RAID 0 - שמספיק שאחד מהם כושל ובום הלך כל המידע, למרות שיש לי גיבוי למידע בשרת מרוחק). בנתיים, אני בתהליכי שדרוג לתצורת 4x1TB RAID 0 Software במטרה להוריד מעט את העומס ולחלק אותו בין 4 הארדיסקים - פתרון זול בהרבה ממעבר לSSD של 1TB בסך הכל. כרגע בשימוש בערך 850GB אבל כל יום נוספים עוד 20GB של מידע. האם כדאי לשקול ברצינות מעבר לSSD? האם RAID 0 חומרתי יתן שיפור משמעותי בביצועים? האם כונני SSD בכלל מסוגלים לעמוד בכל כך הרבה קריאות בלי ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סאטה 3. 2 טרה. 7200 סל"ד. 64 מגה קאש. http://www.bigbruin.com/content/xtpreview_1 מי מזמין לי ארבעה כאלה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג שולטת, קינגסטון מתחזקת, ואיפה כל השאר? דיווח עדכני מספק לנו את תמונת המצב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו אני קונה מחשב אוטוטו ואני רוצה להעביר את כל המסמכים השירים ומה שאני צריך מההארדיסק הישן אל החדש איך אני עושה את זה אם אין לי צורב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הג'ימפור של הדי וי די של איי אופן? ז"א יש 5 זוגות ( ::::: ) אבל לא כתוב בשום מקום מה זה כ"א מהם (מאסטר, סלייב, כייבל סלקט)?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי קריאת הפרוייקט שכתוב פה שני תרדים למטה ומחקר קטן באוניברסיטת גוגל... החלטת לשנות כיוון ברכישה שלי אני מחפש מארזים לדיסקים קשיחים רצוי עם מעגן שאפשר להכניס אותם לתוכו שיושב בתוך המחשב כמו מגירה נשלפת. ידוע לי שיש את סלברסטון שתומך ב eSATA שיש לו מפרץ עגינה ואשמח לדעת על עוד אפשרויות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו (יחד עם המחשב) כוננן ובעתיד קנות כונן נוסף אך של חברה אחרת יהיה הבדל בביצועים או במשהו לעמות שאני יקנה עכשיו כונן ובעתיד עוד כונן של אותה חברה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי חיבורי USB3 בצד האחורי ששל המחשב וברצוני לחבר כבל מאריך פשוט כדי שאוכל לגשת בצורה נוחה לחיבור. האם ניתןן להשתמש בכבל USB2 ישן שברשותי או שצריך לקנות כבל מיוחד כדי שהמהירות לא תיפגע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים השנייה בגודלה מצטרפת אל טושיבה עם מוצר בנפח שיא, תוך התבססות על טכנולוגיית ה-PMR הנודעת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הייי יש לי ניסיון רב עם מחשבים וחומרה. לאחרונה פוקדים אותי צרות עם ההארד דיסק שלי... היה לי 40 GB במשך שנתיים, החלפתי אותו ב 40GB referbished שהחזיק לי מעמד חודש.......... ואז קניתי 80GBWD בטרייד אין, ואחרי חודש וחצי בלבד........אפילו נגיעה קטנה במחשב, והראש מתפרק...מזל שעוד הוא עובד עכשיו.... ועכשיו קניתי 120GB יש לי מערכת הפעלה 98 את ההארד דיסק ה 80 GB פירמטתי ב FDISK ע"י אחוזים (כי יש הרי בעיה עם הגודל...) וזה עבד מצויין. אבל עכשיו ה 120.......איזה אחוזים שאני לא נותן, הוא מזהה לי רק 51 GB....... אני ממש יוצא מדעתי, מה עושים ???????? אני רוצה פרטישן C של 20 GB ופרטישן ל D של 100GB. PLEASE HELP ME !!! אגב, חפשתי פה בעיות דומות, לא הצלחתי למצוא. מיואש ועייף עד מאוד, ארז
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WIN7 מכיל בתוכו את הדרייברים להתקנת RAID ? ערכת שבבים X48, אני מקווה שאין לי שוב צורך להכניס את הדרייבר בפלופי כמו שעשיתי לפני שנתיים.. אני מאמין שיש אפשרות לDOK, במקרה והדיסק לא מכיל בתוכו את הדרייבר.. דעתכם? כמו כן, כונן בודד של אינטל 80GB SSD יתן שיפור משמעותי לRAID0 של צמד ראפטורים? סה"כ המערכת לא איטית, ואני די מתלבט. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport 2TB 2.5'' יתאים לטאבלט asus transformer infinity tf700t שברשותי? הכונן קשיח: http://ksp.co.il/?uin=15531 הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=16414 שניהם בעלי USB 2, אך אני לא יודע אם זה כל מה שעליי לברר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם? כונני 3.5 אינץ' אמינים יותר מכונני 2.5 אינץ'?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני אמור להבין על הארד דיסק שלי מהתמונה הבאה? השתמשתי בתוכנה ACTIVE SMART שלא מזייפת והכי אמינה! אני לא מבין למה יש לי חץ כזה בצבע כחול עם המספר 35 ?.....זה בסדר? תמונה:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כונן חיצוני שישמש אותי מידי פעם לגיבוי של תמונות וסרטים ומסמכים ( לא באופן שוטף , אלא יחובר אחת לשבוע/חודש/מתי שצריך) מגבלת תקציב - עד 500 שח נפח - נו כמובן שכמה שיותר. אבל שיהיה כונן אמין אני מתלבט בין שתי הדגמים הללו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720954 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 כמו שאתם רואים הכוננים די דומים אך לאחר שוטטות קצרה בפורום פה ראיתי שהייתה סידרה דפוקה של כוננים תוצרת סיגייט, איך אני יודע שהכונן הנ"ל לא משתייך לסידרה הפגומה? אשמח לקרוא כל סוג של תגובה גם המלצות לדגמים אחרים . תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציני לשאול... איזה סוג חיבור טוב יותר - USB2.0 480Mbps או 1394 400MBps... (לפי הנתון היבש ה- USB יותר מהיר אבל ראיתי כאן שממליצים מאוד על FW). אני מתעניין כי מחפש מארז חיצוני לכונן שלי, וחשבתי על זה - http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&pid=27. זה דגם הקומבו, אם לא צריך FW אני אלך על הרגיל בפחות כסף. עוד דבר. יש לי שני הארדיסקים זהים לחלוטין של 320GB מחברת WD בחיבור SATA. במקום להעתיק כל פעם להארדיסק אחד ואז שוב לשני, חשבתי לעשות מערך RAID1 - אבל בשום פנים ואופן לא בתוך המחשב, אני רוצה אותם חיצוניים ובתום השימוש להרחיק אותם למקום בטוח (יש מידע חשוב שם). תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-