אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום! תגידו...יש מצב שאם אני מחליף דיסק קשיח(יש לי אחד ממש ישן....אני לא בדיוק יודע את סוג החיבור...אבל אני יודע שהוא בנפח 40gb )לאחד חדש יותר ומהיר יותר אז הביצועים במשחקים או ביצועים כלליים של המחשב יהיו טובים יותר?אפילו בקצת...אני יודע שזה לא ישפיע כמו שאר הרכיבים....ואם כן במה זה אמור להתבטות... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי WD 80ג'יגה עם 8 מגה קאש. ישר שמתי לב שהוא עושה ויברציות מוזרות מאד. לא הויברציות הגבוהות שהיינו שומעים מדיסקים קשיחים לפני שנים, אלא דווקא צליל נמוך שכזה.....חיכיתי עם זה יום והלכתי להחליף. החליפולי על המקום, וגיליתי שעם הדיסק המוחלף ההיפור אותו סיפור. השאלה: האם ישנה סחורה "סוג ב'" בכל הקשור להארדיסקים? קשה לי להאמין שחברה כמו WD תייצר היום מוצר שמפיק ויברציות כאלו.. יכול להיות שמכרו לי חרא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי הארדדיסק בנפח של 80ג'יגהבייט, וכל הנפח נמצא בכונן C לפי התמונה הבאה אני מבין שאני משתמש בכ 55 ג'יגה ויש לי כ24 ג'יגה פנויים אבל..... אם אני מסמן את כל הקבצים בכונן C מתקבלת התמונה הבאה: מתמונה זאת אני מבין שאני משתמש בכ38ג'יגה. השאלה שלי היא לאן נעלמו 17ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול מאוד של סרטים שהייתי מעוניין לאחסן ולשמור אותם בצורה הטובה ביותר ככה שגם בעוד כמה שנים אני יוכל להנות מהם. קיימות מבחינתי 2 אפשרויות: לצרוב לדיסקים (CD,DVD) על מהירויות נמוכות ולאחסן בתיקיות או כמו כן קיימת האפשרות להשקיע סכום כסף נכבד ולקנות הארד דיסק נייד ואיכותי. מה אתם ממליצים לי?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום יש לי צורב ASUS CRW-5224A ואני משתמש בנרו 6.6.3.0 ואני לא מצליח לכתוב על דיסקים של 750-900 ונראה לי שאני יכול אז תענו במהרה כי אני צריך לצרוב משהו שהוא 760 והוא מזהה לי את הדיסק של 800 בתור דיסק של 700 רגיל מה לעשות????????????????
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה המלצה ל DOK אמין בנפח 16G? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio לוח אם: INTEL ROCKLAKE 865 הבנתי שלא כל הארד דיסק יתאים לי למערכת , איזה HD אתם ממליצים לקנות למערכת הזאת עד 280 שקל אפשר לחרוג ל-300..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני עומד לקבל HD חדש 1 TB של SAMSUNG F1 ויש לי כרגע WD 250 GB אני מתכוון להתקין VISTA ב 250 ואת החדש ליצור בתור D ויש לי 4 GB RAM השאלה שלי איזה גודל של SWAP אני צריך ואם בכלל וגם יעצו לי להגדיר שני קבצי SWAP אחד בכל HD האם זה מומלץ ובאיזה גודל כל אחד מהם ?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
חברים, ראשית מתנצל על ריבוי שאלות סביב ההתקנה שלי. כחלק מההכנה שלי להתקנת כונן ssd חדש אני מנסה לשנות את ההגדרות בביוס ממצב ide בו אני נמצא עכשיו, למצב ahci. כרגע מע' ההעפלה וה boot נמצאים על הכונן המכני הישן. זוכר שכבר בשעתו כשניסיתי להעביר לahci במצב הזה, זה עשה לי בעיות בעליית מע' ההפעלה. נכנסתי לביוס. יש שם שני מקומות להגדרה הזו. Onboard sata/ide cntrl. Mode והשני- pch sata cntrl. Mode. בשלב ראשון שיניתי בראשון. הוינדוס עלה, אך הוא לא הראה כונן מכני נוסף שהתקנתי לאחרונה. כששיניתי גם בשני, זה עשה לי בעיות בהעלאת הוינדוס ונכנס ללופים בנושא. כשהחזרתי גם את הראשון למצב ide חזר לי הכונן הנעלם. ראשית איזה מהם עלי לשנות? שנית, יכול להיות עניין של דרייברים שחסרים אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע בעיה טכנית ואני לא מצליח להיכנס מהמחשב לת'רד אז העלאתי את התמונות לכאן. מקווה שזה בסדר...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HD של WD 200GB בחיבור IDE שמתאים למחשב שלי כרגע. אני מתכנן לשדרג את המחשב (בעצם לשנות אותו לגמרי) ולעבור לAMD בסוקט S939 לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא לוח אם שתומך ב-IDE בסוקט הנ"ל השאלה שלי היא כזו: האם אפשרי לחבר הרדיסק מסוג IDE ללוח אם מסוג SATA או STAT2 בעזרת מתאם מסוג כזה או אחר? אני פונה אליכם כי לא מצאתי מתאם כזה בחיפוש ברשת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב של LG 24x10x40 יש לו 8MB BUFFER ואני מרוצה ממנו מאוד יש לי אפשרות לBenQ 52x24x52 עם 2MB BUFFER הנה לינק לעמוד שלו: http://www.benq.com/storage/storage_5224p_specs.html שימו לב שאין לי אפשרות לצורב אחר רק אחד מהשניים אז השאלה שלי היא בעתם האם BENQ חזקים בתחום הצורבים? והאם כדאי לי לבחור בצורב של BENQ על חשבון הצורב של LG? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עקב בעיה שבמחשב נתקע ומסכים כחולים .ביצעתי בדיקה לדיסק קשיח עם תוכנה היעודית .samsung80gb לא נמצא בעיות לעומת בדיקה של ווינדוס יש 4סקטוריפ פגומים . האם דיסק תקין .לאיזה בדיקה להתיחחס תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחרי שבפוסט הקודם http://hwzone.co.il/community/threads/559808-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-%D7%A2%D7%9C-2-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9A-%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-1-%D7%90%D7%95-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%9A-%D7%9B%D7%96%D7%94התברר שהקמת מערכי רייד מיקצועים בתצורת רייד 5 , אינם מתאימים מבחינת העלויות למשתמש הבייתי ,נשארו 2 אופציות אופצייה ראשונה היא שימוש בשני דיסקים חיצוניים בעלות כוללת של כ 1500 שקל . אופצייה שנייה היא הקמת מערך רי…
-
- 17 תגובות
- 6k צפיות
-
-
קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
צר לי המקום בדיסק הקשיח והחלטתי לקנות חדש, הענין הוא שהלוח שלי עובד עם IDE בלבד. האם כדאי לי להמתין ולקנות בהמשך לוח עם SATA או שכבר היום לקנות דיסק IDE. החלופה הטובה ביותר לכאורה, אם קיים דבר כזה, היא: להשיג כרטיס PCI עם חיבור SATA. מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הרד דיסק עדיף? לשניהם 8 מגה באפר ושניהם בנפח 120 ג'יגה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
הנפח שאני יכול להשיג בDOK מבחינת המחיר הוא כ-16 גי'גה לעומת 120-160 גי'גה בהארד דיסק נייד. הבעייה היא שלDOK יש אחריות לכל החיים ואילו לשני לא. מה אתם ממליצים (ללא תגובות כמו DOK יותר קטן וכו' וכו') מישהו שמע על חברת FREECOM הבנתי שיש להם הארדדיסק נייד עם בולם זעזועים ??? כמו כן אני רוצה להתקין מערכת כגון CEEDO על הDOK במידה ואקנה אותו, הבנתי שיש מערכת אחרת שניתן להתקין על הארדדיסק ולא, לא מדובר במערכת הפעלה תקנית אלה בוריאציה כלשהי המאפשרת להעלות שולחן עבודה ולהריץ תוכנות וכו' מההארד דיסק הנייד, מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי חברים ראיתי בכל מיני פורומים בחול בשבוע האחרון שאנשים מחברים 2 הרדיסיקם ויוצרים מערך RAID בין שני הכוננים הקשיחים שמעלה פלאים את מהירות החיפוש קריאה וכתיבת הנתונים שזה בעצם הדבר הכי חשוב לנו !!! חיפשתי מאמרים בנושא לא מצאתי משהו מפורט... יש מדריך מסויים שאני יכול למצוא בקשר לנושא הזה ??? או במידה ויש מישהו שחיבר אשמח אם הוא יפרסם כאן מדריך, או מישהו שיסביר מה עליי לעשות ??? תודה. :-)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב, מאז שקיבלתי את הכונן החדש ניסיתי עם speed fan . hddlife i hd tune לעשות סמארט לכונן הנ"ל ללא הצלחה למשל ב hd tune (תמונה מצורפת)... בeverest מדיי פעם מחליט להראות את הטמפ' של הכונן ופעם לא ..אך גם שם אין סמארט יש לציין כי הדיסק קשיח מחובר לשקע שתומך sata 3 בלוח אם של gigabye GA-X58A-UD3R (rev. 1.0) האם עליי לדאוג ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-