עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, רציתי להתייעץ איתכם אם מכירים פתרון לגיבו בענן ביתיי, בעיקר של תמונות מטלפונים סלולרים, שיעבוד כמו WD My Cloud אבל במחיר נמוך? עד 800 שח +-. חשבתי לקנות את ה WD My Cloud אבל קיים בארץ רק 8 טרה וזה הרבה מעבר לצרכים ולתקציב (עולה 1300 שקל +-) אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by ofir667,

שלום, אני צריך המלצה לצורב טוב עד 150 שקל! תודה..

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by ohadedwi,

המחיר לא משנה. צורב DVD בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by Bone-Breaker,

אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

איזה צורב כדאי לקנות בתקציב של 400 שקל? חשבתי אולי על לייט און מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by dotans,

שלום לכולם ברצוני לקנות צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת CD to CD, MP3 CD ,MP3 to Audio CD ... - Audio CD מה דעתכם על הצורבים: 1. LG GCE-8240B(x24)/GCE-8320(x32 (מחיר כ-400/460 שח) מבחינת רעשים,קפיצות בצריבת Audio כמו כן, באיזה מוד הוא עובד(pio,udma) ומה ההבדל ביניהם? 2. Philips PCRW2412K (מחיר כ-480 שח) אשמח להמלצותיכם גם לדגמים נוספים.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by parker,

חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by berner,

חברי שלום הצורב שלי שווק חיים עכשיו יש המלצה לצורב חדש עדכני גריסה חדשה אשמח לקבל המלצות בברכה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Chura,

לאחר חיפוש אין סופי לצורב חדש למערכת החדשה שתבוא בקרוב גיליתי שהצורבים של לייט-און מצויינים. אך מאחר ולא מצאתי את הדגם האחרון שלהם בארץ, הSHM-165P6S, התבאסתי והתחלתי לחפש צורב אחר. אתמול לאחר שיטוט ברשת, מצאתי משו מעניין, שסוני DW-G120A הוא בדיוק אותה גברת בשינוי אדרת. עשיתי CrossFlashing לקושחה של הלייטאון, והרי לי צורב מהטובים בשוק. הצורב מבצע צריבות מצויינות עם סריקות של 97-99, פשוט תענוג. הוא אוהב מדיות איכותיות, מי לא :-) כולל המון פיצ'רים שאין לאף צורב אחר : 1. HyperTuning : לומד את איכות הצריבה על דיסקים נחותים, ובכך הופך את הצריבה להרבה יותר טובה (שיפור של SoildBurn של BenQ) 2. OverSpeeding : אפשרות לצרוב על כל מדיה שנרצה באיזה מהירות שנרצה, אפילו שהמדיה לא מיועדת…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by BlackTalon,

אני צריך שתי המלצות לשני צורבים כי יש סיכוי גדול שלא יהייה מה שתגידו לי כאן (הכוונה לשתי חברות שונות) סה"כ צורב לצריבת מוזיקה לדיסקמן ומידי פעם לדברים אחרים, בכל זאת מינימום דפיקת דיסקים מינימום זמן צריבה במחיר של עד 500ש"ח. כשתסתכלו על מחירים באינטרנט קחו בחשבון שאני קונה בחנויות איפה שאני נמצא ושזה עולה הרבה יותר. למשל כשביררתי על כרטיס מסך ראיתי שהוא עולה 2000 ולא 1500 כמו שיכלתי למצוא באינטרנט. עוד שאלה, מזה בדיוק 48*24*48 (סתם דוגמה) ומזה אומר על הזמן שיקח לי לצרוב דיסק? נ.ב-אני הולך לקנות ת'צורב היום והולך לעשות בדיוק מה שתגידו (אז בבקשה...) תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by 125Live,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by haim_egm,

סיפרית הווידאו שלי מורכבת ברובה מסרטים/סדרות באיכות 4K, קבצי המדייה הגדולים (10GB) דורשים איחסון על תקליטורי BR ואני משתמש במדיות של DL (50GB). יש לי כרגע שני צורבים, אחד במחשב ואחד ב HTPC, שמשמשים לצריבה ולצפייה ובחודשים האחרונים הצורב ב HTPC התחיל לפספס (קורא את הדיסק נורא לאט, לא מצליח לצרוב גם במהירות הכי נמוכה) והחלטתי לרכוש חדש במקומו. הזמנתי מאמאזון LG WH16NS40, הגיע שבוע שעבר והוחזר אחרי שגיליתי שהוא לא מזהה שום דיסק... אשמח להמלצה לצורב BR איכותי פנימי במחיר של 200-300 ש"ח. אני צריך צורב שיכול להתמודד עם מדיות לא איכותיות במיוחד מבחינת כתיבה והמהירות כתיבה שלו הרבה פחות חשובה לי מאשר איכות הכתיבה שלו (הצריבה מתבצעת פעם ב ואני משתמש ב HTPC בלילה ב…

14. Started by QkSr756,

אהלן..... החלטתי לקנות צורב בלוריי מאחר והמחירים של הכוננים הקשיחים לא שפוייים כרגע. חשוב לי שהוא יתמוך ב DL ויהיה מסוגל לצרוב 50GB. התקציב באזור ה 400-500.. לוח האם שלי Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3096#sp עוד שאלה לגביי הדיסקים: עד כמה זמן הם שורדים? נניח דיסקים של חברה טובה כמו Verbatim. מה אתם חושבים על הדיסקים האלה http://www.ebay.com/itm/10-Verbatim-blu-ray-BD-R-DL-50GB-4x-Printable-no-case-/290538133604?pt=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item43a56c1864 ? תודה לכל העוזרים....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yap,

אני מתלבט איזה צורב לקנות איזה חיבורים קיימים כיום בצורבים (IDE SATA IEEE) ומה הממולץ מבינהם.? איזה מהירות צריבה לDVD ממולצת? ומה שהכי חשוב לי איפה אני מוצא צורב בצבע כסף?? (על עיצוב אין מה להתפשר!)

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה כדי לי? אני רוצה את הצורב שצורב בשיכבה כפולה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by amisha,

אני עודמ לקנות צורב DVD ואני צריך שתעזרו לי מעט אני רוצה 1. שיסתדר עם מדיות בצורה טובה 2. אמין 3. אני הולך לגבות איתו מידע לרוב 4. שאני אוכל לצרוב איתו סרטים לDVD בנוחות 5. DVD-RAM ממש לא חובה אבל אם יהיה אז יהיה נחמד .... ד"א ראיתי כאן 3 ביטויים שהם קצת סינית בשבילי : ביטסטינג ועוד שניים אפשר הסברון נחמד ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Master of puppets,

תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ER_BOGO,

אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by kobibo,

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  22. אני מחפש צורב DVD למחשב החדש שלי שיהיה מהיר חיבור SATA לא משנה איזה חברה שיהיה בצבע שחור שיוכל לצרוב דבל לייר תקציב: 200 שקל פלוס מינוס חובה שהחנות תיהיה מ-www.pandas.co.il שהצורב לא יעשה הרבה בעיות עם הצריבה כמו שהצורב שלי עכשיו עושה.. 1 מתוך 3 דיסקים הולך לפח בגלל שהצריבה נכשלת ואני לא צריך את הצריבת תמונות על דיסקים וכו' רק שהצורב יקרא את כל הדיסקים ושלא יעשה הרבה בעיות

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by RENESANSE,

אני רוצה לקנות צורב DVD על מנת להעביר קבצי ווידאו ממצלמה דיגיטלית למחשב ומשם לדיסק dvd ושאני אצליח לראות את הקבצים בdvd. על איזה צורב אתם ממליצים לי? כי ראיתי פה המון המלצות ושתי החברות הבולטות הן lg ו nec הבעיה שאני לא מבין כלום בזה, אין לי נסיון בצריבה לdvd ולכן את הנימוקים המקצועיים אני לא מבין. =\ עכשיו השאלה שלי היא, כאשר אני מעביר את מה שצילמתי מהווידאו למחשב את הקובץ הזה אני יכול פשוט לצרוב דיסק dvd ואני אראה את זה בdvd, או שאני צריך להגדיר משהו? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by מא*ר לו*,

כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by zomero,

שלום לכולם לאור רכישה של xbox 360 חדש אני מחפש צורב dvd אשר מסוגל לצרוב בשיטת ה double layer העדפה היא לצורה פנימי הן מפאת מחיר והן מפאת נוחות. יותר חשובה לי איכות הצריבה מאשר מהירות, מצידי שייקח לו גם שעתיים לצרוב אבל שיצרוב טוב. (אני יודע שחושב גם איכות הדיסקים לכן אשקיע בדיסקים של Verbatim) צורבים ששמתי עליהם עין הם Asus 2014L1T או LG GH22NP20 או LG GSAH42N או LG GSA-H10A אם אתם מכירים צורב מוצלח יותר אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים