אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש (היה?) לי צורב Liteon בן פחות משנה שקניתי בפלונטר. הסיפור הוא שהצורב היה בחוץ ובאותו הזמן הייתה גם רגל בדיוק באותו המקום, אני לא בטוח שהוא נשבר, יכול להיות שהוא רק יצא מהמסילה. פלונטר, כידוע, פשטה רגל ובכלל האחריות תכסה נזק כזה? אם כן, איך אני אמור לנסות לנצל אותה?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון מכניסים דיסק, מסובבים עם מטלית שמחוברת איכשהו וזה מנקה את הדיסק. שווה עוגיה? ;D
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. אבל לאחר שצרבתי על DVD-RW, איך אני מוחק את הקבצים? ואז גם צורב חדשים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , המחיר נראה לי זול ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו. מהירות צריבה DVD-R X8 מהירות שיכתוב DVD-RW X2 מהירות צריבה DVD+R X8 מהירות שיכתוב DVD +RW X4 מהירות צריבה DVD-R X4 מהירות צריבה DVD-RAM X3 מהירות צריבה CD-ROM X24 מהירות שיכתוב CD-ROM X16 מהירות קריאה CD-ROM X32 מהירות קריאה DVD X12 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.dstore.co.il/yp/shopDepartment.asp?sc=736&id=61894&fid=8175
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כי הוא מאבד חומר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני עוסק הרבה בדגימה עריכה וקידוד של סרטים ויצירת סרטיי DVD רציתי לדעת האם מעבר לתצורת עבודה של שני הארד דיסקים ברייד 0 תתן שיפור במהירות? והא השיפור יורגש כם בדברים אחרים כגון פעולה של מערכת ההפעלה , משחקים... בתודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6515 ולמה לא רשום זמן הספקה? אני מתלבט גם בין זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5152894 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום כולם, לאחרונה קניתי מחשב וגודל ההארדיסק אמור להיות 320 ג'יגה אבל לי יש רק 300 ג'יגה. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מנצל את כל גודל ההארדיסק?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ssd 500gb יש לי 2 מחשבים , אני רוצה לקנות ssd חיצוני ( usb) להתקין עליו מערכת הפעלה , ולהשתמש בו בשני המחשבים ( להעביר אותו ממחשב למחשב לפי הצורך ) 1. השאלה האם זה יעבוד .? 2. מעבר לזה אני רוצה המלצה ל ssd 500 gb ( מה עדיף חיצוני או פנימי ) משהו בסביבות 400 ש"ח . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הרי ורבטים היא לא חברה שמייצרת כוננים קשיחים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה כונן בתכל'ס מגיע בתוך המארז של ורבטים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש את WD6400AAKS של Western Digital ויש את HD642JJ של Samsung... איזה מהם יהיה יותר טוב? הסמסונג עולה 60 שקל פחות...
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב (כמובן שגם ישמש ככונן DVD) רציתי לקבל ממכם המלצות אם אתם מכירים את הנושא. ראיתי אשכול של המומלצים כל מיני מושגים כמו lightScribe, סריקת טעויות וכאלה שקצת איבדתי את עצמי אז אם אתם יכולים להסביר מושגים שצריך לדעת, ואיזה חשובים למשתמש ממוצע... וגם להגיד איזה חברה עדיפה: LG NEC Asus Sony Samsung Philips Pioneer LiteOn Plextor לגבי מיקום הצורב, מה יותר כדאי: פנימי או חיצוני? מה היתרון של כל אחד מהם? מבחינת מהירויות: איזה מהירות צריבה DVD מומלצת? איזה מהירות היא סבירה? 20 X 18 X 16 X 12 X 8 X 4 X גם מבחינת מהירות שכתוב DVD: 8 X 6 X 4 X 12 X ועוד פרמטרים בקשר למהירות כמו: מהירות קריאת CD ו-מהירות צריבת CD פרמטרים שקשורי…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (לנובו X230) עם דיסק SSD בנפח 160GB וזה לא ממש מספיק לי. אני צריך מקום למכונות ווירטואליות, ומעוניין גם שהמסמכים שלי יאוכסנו על דיסק נוסף, כדי להקטין את הסיכוי לאובדן מידע במקרה של כשל בדיסק הראשי. למטרות האלה אני צריך לפחות עוד 128GB. האפשרויות שלי הן לקנות כרטיס SD בנפח 128GB (900 ש"ח) או לחפש דיסק מבוסס ExpressCard, אם יש כזה. אני לא מצאתי. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השאלה פשוטה: את פיוניר יש ב-225 ש"ח, ואת הסמסונג יש ב-230 ש"ח. איזה מהם עדיף? איזה מהם יותר טוב לשימוש סטנדרטי במחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L... אני שוקל להוסיף כרטיס הרחבה ל-SATA 3 דוגמת זה: http://cgi.ebay.com/ASMedia-PCI-E-2-Ports-SATA3-eSATA3-6G-s-Controller-Card-/320707774112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aabac46a0#ht_580wt_1139 רק כמה שאלות: ראשית, האם הכונן קשיח SATA 3 שיש לי בכלל יציג הבדל בין SATA 2 ל-3? שנית, האם אין הגבלה של רוחב פס אם החיבור PCI-E שלי הוא רק 1.0? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם! היום קיבלתי את ה Segate Free agent go- 620GB אני מאוד מרוצה ממנו, מאוד זריז, מעוצב וקטן הבעיה היחידה שאני לא מצליח להסיר אותו בצורה בטוחה תמיד שאני מנסה קופצת הודעה שהמכשיר עדיין בשימוש ולא ניתן להסיר אותו בבטחה ניסיתי הכל! הסרתי את התוכנה של הסיגייט, התקנתי אותו הסרתי לגמרי ומחקתי הכל אין עדיין אותה בעיה, מישהו יודע מה עושים!? אני כבר משתגע!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-