עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by matu89,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 500GB בחנות אייבורי תקציב 300 ש"ח תודה ..!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  3. מהם אמצעי האיכסון המאפשרים שמירה של הרבה מידע? סוגים שונים של ווידאו בעיקר. נניח ואני זקוק למשהו לפחות של 300MB/S, אבל ממוצע לא קצב מקסימלי. הSSD שלי הוא אמור להיות 400MB/S אבל האם יש אמצעי איכסון אחרים שיותר עדיפים על פני SSD בשביל לשמור הרבה דקות בקצב של 300MB/S? לא מצאתי בחיפוש משהו שמדבר על שמירת ווידאו, למרות שיש פה מפרטים של מחשבים עם עריכת ווידאו.

4. אז עם הזמן, החברות מתחילות להתיישר... To sum it all up, this is what we would say: The Samsung SH-W162C is an inexpensive and very good performing drive. With this in mind, we had no hesitation in awarding the Samsung SH-W162C our CD Freaks Safe Buy award . http://www.cdfreaks.com/article/236/9

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. בנוסף ל ssd שאני קונה, בקשר לדיסק קשיח: דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3000DM007 3TB לפי מה שראיתי הוא 5400 RPM ,למרות שחלק מהאתרים רושמים 7200 האם זה אומר או מעיד משהו על המהירות שלו שהוא יותר איטי מעט ? כי דגם אחר של 2TB - ST2000DM008 הוא כן 7200 לפני שאני קונה אז בהצעת מחיר רשום לי שדיסק קשיח מ 3TB חייבים לפצל ל 2 מחיצות- GPT ולא MBR, זה חיסרון מסויים או סתם?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by CyberBot,

עד 300-350 גג כמה שיותר נפח שאפשר להכניס בתקציב הזה אמזון/ניו egg גם אפשרי

7. שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by Fortune,

Lite-on 52 x 32 x 52 (box

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  9. שלום אני מחפש דגם מומלץ של כונן חיצוני בנפח של מינימום 2 טרה כדי לגבות את המידע שבמחשב שלי. בנוסף אני רוצה שאוכל לחבר את הכונן לטלויזיה חכמה כדי לצפות בתכנים כמו סרטי 4k. משהו מומלץ שנמכר בארץ?

• 36 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. שלום, יש לי דיסק גיבוי חיצוני Iomega Prestige של חצי טרהבייט. קניתי אותו לפני 3-4 שנים לצורך גיבויים והוא עובד טוב. השאלה שלי: האם הוא מתבלה באופן משמעותי אחרי זמן מסוים, וכמה זמן אני יכול לסמוך עליו שלא תהיה בעיה במידה שאני אצטרך לשחזר ממנו גיבויים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Roar,

איזה מהם עדיף? ה-lg מופיע אצלכם בנעוץ, אבל גירסת ה-115 של פיוניר גם מופיע. ה116 טוב יותר? מצאתי רק את 2 הביקורות הבאות, אבל אני לא סגור על מה כל המספרים והשמות בביקורות אומרים... http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=23814&PageId=0 http://www.cdrlabs.com/Reviews/lg-gh22lp20-22x-super-multi-dvdrw.html

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by JUVE,

אני צריך הסבר על תקן ATA. ומה ההבדל בין ATA100 לATA 133 . תודה מראש

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by ZaKeN17,

אני מחבר diskonkey למחשב והוא לא מזהה, בכל החיבורים שום דבר לא עוזר... יכול להיות שיש איזהשהי הגדרה שסוגרת את כל החיבורים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

15. Started by idanmal,

אז ככה לפני שנה קניתי הרדיסק wd 120gb sata ובואו נגיד שהו עבד ועשה את שלו, חבר שלי לפני שבוע אמר לי שיש מין בדיקה להרדיסק לראות את המהירות בה הוא עובד, הראה לי החבר את המהירות של ההרד דיסק שלו עכשיו בתאוריה ה-sata אמור להגיע ל-150 בערך במד שנמצא שם אצל חבר שלי הוא מגיע בערך ל-117 שזה נחשב טוב עכשיו אני יסביר לאן נכנסתי כדי לבדוק ,הלכתי למנהל ההתקנים לחצתי על חומרה שם על בקרי-IDE ATA שם על השניNVIDIA nForce4 serial ata עם כפתור ימני ואז מאפיינים ואז על לשונית למעלה primary channel ושם יש SPEED TEST......בהרדיסק שלי הגרף האמצעי מראה לי על 70 ואילו של חבר שלי 117 איך זה יכול להיות .....אולי בגלל שההרדיסק שלי 120 ושלו 80 או בגלל שלי יש מחיצה ולו אין ....?????בבקשה למי שמבין ש…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yossi_s1,

אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  17. אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by ffetetg,

שלום מחפש מחיר טוב חארד דיסק 3 TB הבנתי שארד דיסק הכי גדול בנפח הוא של היטאצי http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מה המחיר הכי טוב שניתן להשיג בישראל ? מצאתי 995 ש"ח , למשהו רעיון אחר ? ( 2 טרה לא טוב לי )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  20. קניתי לפני איזה שנתיים שנתיים וחצי דיסק קשיח של WD... ומאז הוא נהרס שלוש פעמים... כל פעם הייתי צריך להביא לחנות את המחשב עם הדיסק הקשיח לאיזה שבועיים בלי מחשב... עכשיו קראתי מדריך באינטרנט איך להרכיב מחשב (היה לי משעמם... אני לא ירכיב מחשב...) אז היה שם קטע על הדיסקים קשיחים על איך לעשות שהוא יהיה master... אז לקחתי את הדיסק קשיח שיושב כבר חודשיים ליד המחשב ומשמש למשקולת נייר והסתכלתי עליו... מה אני רואה? במקום שזה יהיה על master או השני זה חצי על זה וחצי על זה... זאת אומרת צד אחד של החיבור הזה שצריך לחבר שם לדיסק או על הmaster והצד השני הוא על הלא master... יכול להיות שזה מה שהרס לי את הדיסק כל פעם מחדש? נ.ב. אם כבר אנחנו כאן... יש משהו שאני יכול לעשות עם הארד דיסק ה…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום אני שואל מה זה צורב DUAL LAYER ושמעתי שהצורב מדפיס, משהו כזה,על גבי דיסק האם זה נכון. אם זה נכון אז אני רוצה לקנות את הצורב הזה אבל האם הצורב הזה גם צורב דיסקים רגילים ולא רק על גבי דיסקים

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by TrancEnergY,

שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive ‏LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8‎ אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by iSolt,

https://www.amazon.com/SAMSUNG-PCIe-Internal-Gaming-MZ-V8P1T0B/dp/B08GLX7TNT/ref=sr_1_3 מחיר נוכחי Total ILS 582.07 כולל מעמ ומשלוח חינם עד אתמול עלה 690 עם משלוח

25. Started by 114508534,

ערב טוב לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי דרך לפרמט כונן בחלונות 7 לפורמט FAT 32 , ניסיתי את השיטה דרך ה CMD אבל לצערי הפירמוט כשל . אשמח לשמוע כיצד ניתן לבצע פעולה זו תודה וערב טוב

• 4 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.