עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לקנות קורא כרטיסים בשביל שיקרא לי כרטיסים של (אולימפוס) ראיתי כמה סוגים של קוראי כרטיסים ביניהם היה גם חיבור חיצוני וגם פנימי (אבל זה תופס את המקום של הפלופי ) בגדול לא ממש מעניין אותי אם זה יהיה פנימי או חיצוני רק שיקרא לי את כרטיסים מסוג ואם אפשר אז עוד כמה אחרים כמו מיקרו-SD וכו' רק שיהיה מוצר נורמלי ושיחזיק מעמד להרבה זמן וגם שהמחיר יהיה נורמלי (אני מקציב לזה עד 50 ש"ח כולל משלוח)

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי ספרייה של 22 GB שהולכת וגדלה ואני צריך לגבות אותה בערך כל חודש.. עד עכשיו גיביתי אותה באמצעות DVD-RW אבל זה מעצבן כל פעם להתחיל לסדר את הקבצים ל5-6 דיסקים ולצרוב במשך שעות. האם הארד דיסק חיצוני הוא פתרון גיבוי הולם? איך העמידות שלו בהשוואה לDVD-RW? (אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אבל גם לא להשאיר אותו בארון..) תודה.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. היי אנשים.. אני מחפש מקום או חנות שמתקנת בקרים להארד דיסק או שהארד דיסק כבר זרוק כי אני חייב בקר להארד דיסק בתודה

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  4. היי יש לי DOK 4GB של סאנדיסק, הצלחתי להתקין עליו פיירפוקס אבל לא בעברית מישהו מכיר דרך להתקין עליו את הגרסא העברית? וגם איך אני מעביר את המועדפים מהפיירפוקס במחשב לDOK? גם לא הצלחתי להתקין ICQ וMSN יש למישהו פתרון לכל אלו? וחוץ מאלו יש המלצות לתוכנות ממש טובות ויעילות?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  5. השאלה בכותרת.... יש לי בעיה שמחשב אחד תומך ב-ESATA והשני ב-USB 3.... חשבתי על תחנת עגינה כמו זו: http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/490 אך עדיין אין להשיג אותה... אני זקוק לחיבורים לצורך גיבוי יומיומי... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  6. רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by mega1234,

שניהם מKSP א. מי יותר טוב מבחינת אמינות ? ב. למה לקחת צורב DL אם המדיות כול כך יקרות ? (המלצות לצורבים אחרים יתקבלו בברכה). ג. קראתי כבר את הסטיקי ! ד. כמה זמן לוקח לצרוב DVD 4.7 במהירות X16 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by tront,

אני מחפש מארז לדיסק קשיח IDE של 80GB שיש לי, אבל רציתי שתהיה לו גם אפשרות של SATA אם אני אחליף אותו בעתיד, וכמובן USB2 משהו טוב במחיר סביר סביבות ה100 ש"ח אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אז תציעו גם, תודה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  9. לא הגיוני שאם כל הבלגן של השטפונות שם בתאילנד יגמר נגיד עוד חודש ככה אז המחירים יחזרו/יוזלו כמו פעם? או שאי אפשר לדעת וזה יכול עוד להמשך יותר מחצי שנה? כי אני בונה לי עכשיו מחשב חדש ,ודי הזוי להוציא על 1T יותר מ 600-700ש"ח שגם ככה אני בחריגה בתקציב הכללי על מפרט של המחשב . אה ומצאתי חנות SKYPC שעדיין המחירים אצלו שפויים :http://skypc.co.il/pl_products~7.htm הגיוני או שהו פשוט מזמן כבר לא עדכן את האתר?

10. אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?

11. ולא מאפשר התעסקות איתו. אהלן, רכשתי בארה"ב הארד דיסק חיצוני WD 1.5TB ELEMENTS משהו כזה. הגעתי הביתה חיברתי למחשב, והוא לא מזהה. קורה לפעמים שהוא מזהה את הכונן לאחר איזה עשר דקות, כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא פשוט תוקע את עצמו לאיזה דקה 2 ואז מתנתק. אני משתמש עם windows 7ככה שאני פותח Devices and printers, הוא מופיע לי בתור External HDD, לאחר כמה דקות הוא מופיע לי ב"מחשב שלי" אני מנסה להיכנס ללחוץ על כפתור שמאלי בעכבר וכלום לא עובד הוא נתקע פשוט. אין רעשים מיוחדים של תקיעות ואין חבלות ידועות שקרו למכשיר. יש למישהו פיתרון?

12. קניתי לפני ימים ספורים 1TB Samsung spinpoint F3 בעל פלטה אחת ואני מתחיל לחשוש שקיבלתי מוצר פגום. כשאני סתם מתעסק בדברים שלא קשורים לכונן, הכל בסדר גמור. נניח ואני פותח My computer ונכנס לכונן, יש קול פתאומי של משהו מסתחרר שצובר תאוצה במהירות ולאחריו רעש קבוע באורך של שניה, כל שניה לסירוגין שנשמע ככה: "המממ, המממ, המממ, המממ..." בלי הפסקה שגם מרעיד לי את כל המארז וניתן להרגיש ויברציות גם בשולחן. אחרי זמן מה הרעש מפסיק וכל הסיפור חוזר על עצמו ברגע שאני ניגש לכונן שוב. ברגע שמתחיל רעש הסחרור הנ"ל, הכונן תקוע לבערך 3-4 שניות כשאני מנסה לנווט בתיקיות שבו ורק כשזה מפסיק והופך לרעש ה"הממ" הקבוע, אני יכול לנווט בתיקיות. חיפשתי בגוגל ונראה שבעיית הרעש הקבוע היא משהו נפוץ מאוד עם ה…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  13. הכונן שאני רוצה הוא: NST-360SU-BL- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1900 והדיסק הקשיח:כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB כל זה יוצא לי בדיוק 641 כולל משלוחים... היה ליMy Book Premium ES Edition והחרא הזה התקלקל לאחר כ-5 ימים... 200 GB תמונות סדרות שלמות יהי זכרן ברוך.. קיצר אני יכול להחליך לMY BOOK חדש או לעשות את השילוב הנ"ל קראתי המון! ביקורות על הכוננים החיצוניים האלה והכל על הפנים (באנגלית) כולם אומרים שהם פשוט מתקלקלים בלי סוף.. אין לי כוח לעוד מפח נפש.. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  14. עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by totemk,

קניתי לא מזמן LiteOn 52x, ואני צורב עם nero כשאני צורב משהו ונותן לnero לקבוע את המהירות, הוא רושם "speed if source data is too slow", ואז צורב ב16x במקום 52x כשאני לא מסמן את הקביעת מהירות, הוא רושם שהוא צורב ב52x אבל לוקח לו 10 דקות לצרוב.... (16x שוב) חיפשתי קצת בgoogle על הבעיה הזאת, מתברר שזה לא קשור לצורב, ולא למדיה, אבל עדיין אין תשובה חשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי? :-\

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ... יש לי במחשב משחק שהוא בקובץ ISO בגודל 5 גיגה המשחק זה: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אני רוצה לצרוב אותו על דיסק בשביל לשחק אבל הדיסק של DVD זה רק 4.7 גיגה ונרו לא נותן לי לצרוב אותו ... איך אני יכול לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים ...

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by verynoti,

קניתי מחשב חדש ובלוח אם יש 2 סוגים של כבלים SATA השניים הרגילים האדומים ושניים כתומים צהובים ועבים השאלה שלי אם הצהובים הםכבלי SATA רגילים ואפשר לחבר אותם אותם במקום האדומים או שהם מיועדים למשהו תודה

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  18. שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  19. Started by giladbe,

האם יש למישהו נסיון / ידע על: שרת אחסון NAS410st של חברת Maxtronic או על שרת אחסון HP DL185 G5 ויכול לחוות דעתו עליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  20. היי, יש באפשרותי להשיג כוננים של סמסונג או WD באותו מחיר פחות או יותר (הסמסונג אפילו יותר זול). בדגמים של ה 250 לWD יש 16 מול סמסונג עם 8. הסמסונג מדגם : SP2504C וה WD WD2500KS בדגמים של ה 320 לשניהם יש 16. הסמסונג מדגם HD321KJ וה WD מאותה סדרה, KS. הבנתי שהכוננים של סמסונג לרוב שקטים יותר, אך מה לגבי ביצועים ואמינות? עוד לא החלטתי אם 250 או 320, כך שאשמח לקבל ביקורות עליהם בנפרד. ומלבד זאת מה לגבי הצורב LITE-ON 20A1H? הוא מדורג ב X20, איך האיכות צריבה והמהירות תכלס? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  21. איזה דיסק און קי או כונן קשיח נייד [חיצוני] בנפח הכי גדול שיש אני יכול לקנות עד 300 ש"ח? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by 00Amir,

שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. לפני כשנה קניתי צורב X24 של חברת לייטאון - כבר מההתחלה היו לי בעיות של באפר נמוך מצריבה מהסידי לצורב אבל בזמן האחרון(לאחר פירמוט המחשב והתקנה של הארדדיסק נוסף) החלו גם בעיות של הבאפר בצריבה מהארדסיק לצורב... המליצו לי פעם על עדכון FIRMWARE אבל הבנתי שיש בזה סכנות וגם שזה קצת מסובך... למישהו יש רעיון מה הבעייה אולי??? תודה מראש... נ.ב. מהירות ההארדדיסק החדש 7200, הסידי X56.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by lizer2121,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני שפתאום הפך להיות מוגדר כלא הוקצה למרות שהיה עליו מידע והוא עבד טוב. חיברתי אותו ישירות למחשב לא דרך USB, וניסיתי להפעיל עליו תוכנות לשחזור מחיצה או שחזור מידע כמו EaseUs, Mini tool power recovery, Acronis ולכולם לוקח המון זמן לזהות אותו ולנסות לשחזר וכולם לא מצליחות למצוא או לשחזר שום דבר. מה עושים במקרה זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  25. היי, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ועכשיו נעבור לחלק האמנותי. יש לי הארד דיסק חיצוני של סמסונג M3 Station 2TB, שמחובר לחשמל ומחובר למחשב, ליציאה של USB 3 על לוח האם. הבעיה היא שהוא נכנס למצב "שינה" (אמרו לי שקוראים לזה Spindown) ולוקח לו 10 שניות להתעורר. אני מניח שזה פיצ'ר אוטומטי של ההארד דיסק, שנועד לחסוך בחשמל. זה מאוד מעצבן כי אני עובד יום יום עם וורד וזה משגע אותי שאני צריך לחכות עד שישמור בכל פעם שאני מפסיק לעבוד על מסמך למשך 10 דקות. מצאתי את התכנה הזאת: http://nosleephd.codeplex.com/releases/view/24052#DownloadId=60305 שעושה את העבודה, אבל השאלה היא אם יש דרך טובה יותר לעשות את זה ואם אותה תכנה פוגעת בהארד דיסק (עד כמה שהבנתי, הספינים פוגעים בו יותר). תודה לעו…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים