עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לקנות קורא כרטיסים בשביל שיקרא לי כרטיסים של (אולימפוס) ראיתי כמה סוגים של קוראי כרטיסים ביניהם היה גם חיבור חיצוני וגם פנימי (אבל זה תופס את המקום של הפלופי ) בגדול לא ממש מעניין אותי אם זה יהיה פנימי או חיצוני רק שיקרא לי את כרטיסים מסוג ואם אפשר אז עוד כמה אחרים כמו מיקרו-SD וכו' רק שיהיה מוצר נורמלי ושיחזיק מעמד להרבה זמן וגם שהמחיר יהיה נורמלי (אני מקציב לזה עד 50 ש"ח כולל משלוח)

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  2. היי אנשים.. אני מחפש מקום או חנות שמתקנת בקרים להארד דיסק או שהארד דיסק כבר זרוק כי אני חייב בקר להארד דיסק בתודה

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  3. חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה

4. ל-WD2500JS

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by Sega,

נגיד והיו מציעים לכם כונן קשיח עם אותם ביצועים בדיוק, ויש או Samsung או Seagate, מה הייתם מעדיפים? אני מתלבט בין אחת החברות האלו..לי חשוב האמינות של חברת הדיסק הקשיח שאני הולך לקנות, ואני מתלבט בין סמסונג לבין סייגט. אני שואל בכלליות על הכוננים הקשיחים של סמסונג ושל סייגט, ואני לא שואל על דגמים ספציפיים שאני חושב לקנות..תעזרו לי בבקשה להחליט, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  6. ולא מאפשר התעסקות איתו. אהלן, רכשתי בארה"ב הארד דיסק חיצוני WD 1.5TB ELEMENTS משהו כזה. הגעתי הביתה חיברתי למחשב, והוא לא מזהה. קורה לפעמים שהוא מזהה את הכונן לאחר איזה עשר דקות, כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא פשוט תוקע את עצמו לאיזה דקה 2 ואז מתנתק. אני משתמש עם windows 7ככה שאני פותח Devices and printers, הוא מופיע לי בתור External HDD, לאחר כמה דקות הוא מופיע לי ב"מחשב שלי" אני מנסה להיכנס ללחוץ על כפתור שמאלי בעכבר וכלום לא עובד הוא נתקע פשוט. אין רעשים מיוחדים של תקיעות ואין חבלות ידועות שקרו למכשיר. יש למישהו פיתרון?

7. Started by hagai-,

האם ישנה אפשרות לרכישת אחריות לשנה נוספת על צורב פרט לשנה אחריות הניתנת כמקובל? כמה אמורה לעלות שנת אחריות נוספת? כמו כן רציתי לקבל חוות דעת על צורב ה Asus 52/24/52, אם למישהו יש. האם יש הבדל לעומת ה Lite-On? אציין שחיפוש בפורום על הנושא לא העלה תוצאות משביעות.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by viper_sb,

קניתי לא מזמן לוח אם של ASUS התקנתי וינדוס 7 64 ביט וברמת הביוס הגדרתי את תצורת הרייד והכול תקין אך אני לא מצליח להתקין את תוכנת הניהול שלו כול פעם קופץ לי הודעת שגיאה שאני לא עומד בדרישות המינימום עזרה בבקשה דחופה !!!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  9. Started by אוריגמיש,

יש לי שני דיסקים קשיחים בנפח 500GB כל אחד, שניהם מחובירם לאותו המחשב שמריץ Windows 8. אני צריך 100 ג'יגה למערכת ההפעלה ותוכנות נלוות, ואת כל השאר לטובת גיבוי מדיה שתופס כיום 650 ג'יגה וימשיך לגדול עם הזמן. האם יש (בעדיפות לשמשהו מובנה ב Windows 8) יכולת להפוך שני דיסקים פיזים לדיסק אחד, או להגדיר Partition וירטואלי שיאחד את שני הדיסקים? נקודת המוצא שלי היא שיש שני דיסקים פנימיים פיזיים מחוברים, התקנתי Windows 8, וכאת אני רוצה לקחת 400 ג'יגה מהדיסק של Windows 8, לאחד אותו עם ה 500 ג'יגה של הדיסק השני, ולקבל דיסק וירטואלי/לוגי/מחיצה אחת של 900 ג'יגה. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  10. אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  11. שלום לכולם . כרגע יש ברשותי 2 דיסקים חיצוניים מסוג WD1001FALS . כל אחד כאמור הוא 1TB ובגודל 3.5 . אגב אני ממליץ עליהם בחום . בעתיד כנראה יתווספו דיסקים חיצוניים נוספים בהתאם לדרישות האחסון שלי. הדיסקים משמשים לאחסון מידע שמצטבר מידי פעם , הם מחוברים באופן קבוע למחשב בעזרת חיבורי ESATA או USB2 אבל אני מדליק ומכבה אותם רק בשעת הצורך. ראיתי כמה פתרונות של thermaltake שמצאו חן בעיני אבל אני צריך את עזרתכם בבחירת הפיתרון האמין והטוב ביותר. שני הראשונים הם אלו : Thermaltake Max 4 : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20495&catid=73#details Thermaltake Silver River DUO 3.5 : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 והפיתרון הנוסף שעליו למדתי כאן בפ…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by אורבך1,

מחפש מארזי כוננים איכותיים SATA 6 בצבע שחור עם דלת מקדימה להחלפת דיסק

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by X7-007,

מצאתי Samsung 830 במחירים לא מהעולם. http://www.ebay.com/itm/New-SAMSUNG-830-Series-2-5-128GB-SATA-III-Solid-State-Drive-SSD-Retail-Package-/251120072646?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3a77ec37c6 האם כדאי להזמין מאחד המוכרים במחירים הזולים האלו ?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  14. אהלן, ראיתי שבארץ, NAS פשוט עם 4 מגירות עולה 2000 שקל (בוא נגיד שבהזמנה מחול עם המשלוח והכל אני אחסוך רבע מחיר). מחשב פשוט, חדש מהחנות, אפשר לבנות באלף שקל (ללא הרדיסקים, כי גם ה-NAS מגיע ריק). חוץ ממימדים קומפקטים יותר, מה ה-NAS נותן לי? הרי אפשרויות RAID אני יכול לקבל מהלוח אם, ממשק גישה ושליטה אני יכול להתקין מה שבא לי על לינוקס. ב-PC אני מקבל הרבה יותר סלוטים לחיבור עוד הרדיסקים בעתיד, איוורור טוב יותר, ספק טוב יותר. אז מה בעצם נותן לי ה-NAS ?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by neil4,

יש לי צורב של asus -24x10x40 כשרק קיבלתי אותו [שנתיים] הוא היה מהיר מאד , ואיך שהייתי מכניס דיסק הוא כבר סיים לקרוא אותו , עכשיו לוקח לו מלא זמן, וצריבות מתחילות להיכשל[קצת] בmanual שלו רשום שאסור לנקותו עם דיסק ניקוי וניקיתי בכל זאת ,לא עזר ,נדמה לי שזה בכלל לא אותה עינית , האם יש פיתרון?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  16. שלום רב אני שם לב שכמעט כל כונני ה 500GB מגיעים עם 16MB BUFFER הכוננים שמגיעים עם 32 נדירים יותר ועולים יותר. השאלה היא האם יש הצדקה להשקיע ב 32? לכאורה זה אמור להכפיל את מהירות הכונן, נכון? אנא תקנו אותי אם אני טועה: כשמעבירים קובץ גדול ממחיצה למחיצה באותו כונן, גודל ה buffer הוא הדבר שהכי ישפיע על מהירות ההעתקה.

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  17. היה לי על המחשב כונן ריק של 250 GB אז השתמשתי בו לגיבוי הקבצים שלי, עכשיו אני אחרי פירמוט ומנסה לגשת לקבצים, אבל הווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני אוכל לגשת אליו. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את הקבצים שלי?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  18. השאלה בכותרת.... יש לי בעיה שמחשב אחד תומך ב-ESATA והשני ב-USB 3.... חשבתי על תחנת עגינה כמו זו: http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/490 אך עדיין אין להשיג אותה... אני זקוק לחיבורים לצורך גיבוי יומיומי... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by cold fire,

גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר מצורפת תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by גיימר,

שלום! יש ברשותי SSD intel 335 240GB שעליו התקנתי windows 8 לאחר שהפעלתי ACHI בביוס. כרגע יש לי במערכת רק את ה-SSD ככונן יחיד. עכשיו, מה אני אמור לעשות מהפעולות שבעמוד הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 ? האם אני לא צריך לבטל את מאחה הדיסק? אם כן, אז איך?

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  21. הכונן שאני רוצה הוא: NST-360SU-BL- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1900 והדיסק הקשיח:כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB כל זה יוצא לי בדיוק 641 כולל משלוחים... היה ליMy Book Premium ES Edition והחרא הזה התקלקל לאחר כ-5 ימים... 200 GB תמונות סדרות שלמות יהי זכרן ברוך.. קיצר אני יכול להחליך לMY BOOK חדש או לעשות את השילוב הנ"ל קראתי המון! ביקורות על הכוננים החיצוניים האלה והכל על הפנים (באנגלית) כולם אומרים שהם פשוט מתקלקלים בלי סוף.. אין לי כוח לעוד מפח נפש.. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  22. Started by orlupo,

האם ניתן למדיית DVD-RAM לעשות BITSETTING? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. הי. אני כרגע נמצע עם המצביע של העכבר על הכפתור "הזמן כעת". מדובר ב HDD 2.5 אינץ' לגיבוי 120GB, עם קופסה-מתאם ל USB 2.0 הדילמה הגדולה - איזה חברה להזמין. הבחירה שיש : 1. WD 2. HITACHI 3. SAMSUNG ממש ממש ממש זקוק לעצה או המלצה מכם. אם יש משהו אחר להציע - בכיף. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by MODY69,

אהלן, קניתי לא מזמן את הלפטום asus u36sd שמגיע עם HD של 640GB. הבעיה היא שהמחשב מגיע עם יותר מדי מקום בכונן C ומעט מדי ב- D בשביל מה שאני מתכנן בשבילו. האם יש דרך להעביר "שטח" מכונן C ל- D ללא פורמט? יש לי המון מקום פנוי בשני הכוננים. תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  25. Started by Anonymous1,

שלום רב, אני צריך כונן SSD בנפח GB 256 בערך, לשימוש סטנדרטי. חיפשתי ב KSP כונן עם חיבור PCI-E וחשבתי על אחד מהשניים שמופיעים בקישור https://ksp.co.il/?list_compare=.50334..60068. אומנם ההבדל במחיר לא גדול כל כך, אבל עדיין האם סביר שיורגש בכלל ההבדל? האם יש המלצה לכונן אחר בכלל, באותו סדר גודל של מחיר. נ.ב. אני מניח שתמיד יש תמיכה לאחור לגירסת ה PCI-E, זה נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.