עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני לא מצליח לשים עליו קבצים גדולים, בגלל שהוא FAT. יהיה בטוח להפוך אותו לNTFS או שזה יכול לדפוק משהו?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Gliding,

היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by DiSc@MaN,

מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by eliavi,

ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  6. Started by Ovid,

החלטתי להתחדש בכונן ssd כדי לשפר את שיפור עליית התוכנות (opera לוקח שנה לעלות, אני בגלל כבר לא יוצא ממנו ,רק מוריד לסרגל, אבל הבעיה היא שהוא לוקח המון זיכרון...) ובכללי לשיפור במהירות עליית המחשב וכו׳... רק רציתי לדעת אם המחשב שלי יתמוך בכונן ssd (לפי מה שהבנתי 840 evo הכי משתלם , וזה לדעתי מה שאני ארכוש, אלא אם כן יש לכם המלצות אחרות?). ואיך אני מתקין אותו ? ( אני מתכנן על ssd בקיבולת 120gb לשים את המערכת הפעלה וכל התוכנות וhhd של חצי טרה למדיה...) יש לי לוח אם x38-t2rb . ספק hiper 630W תודה.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by HAIM511,

חיברתי כונן של טרה sata2 מחברת סמסונג למחשב הבא : פנטיום 4 מהירות 3GHZ לוח אם asus p5vd1-x הביוס לא מזהה אותו ניסינו עוד אחד של 500 GB והוא גם לא זוהה רק כוננים שמתחת ל250 GB זוהו יש לי מערכת הפעלה xp sp2 תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  8. שלום! אני רוצה לגבות על הדיסק מסוג WD 5000AAV קבצים הגדולים יותר מ 4GB ומערכת הקבצים שלו היא FAT32 איך אני יכול להעביר אותה לNTFS? ואם צריך למחוק את הכל ממנו כדי לעשות את זה!? תודה!

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  9. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

היי פיצלתי את כונן C שלי לשני כוננים בגודל זהה [150G] משום מה מראה לי ש67G תפוסים.וזה ממש לא הגיוני אין לי יותר מדיי מוזיקה וסרטים בכונן הזה וגם כשעשיתי אומדן על גודל התיקיות שבתוך הכונן [program files,windows וכו'] זה אפילו לא התקרב ל67G.. נע בין 20-30 בכלל האם זה באמת לא מדוייק או יש פה משהו שפיספסתי ?

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  10. אהלן, אני צריך דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. אני מעדיף לקנות אחד שלם, לא לקנות מארז ודיסק בנפרד. אז קראתי פה מלא אשכולות בנושא, ומצאתי כמה שהתאימו לצרכים שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=412418 http://zap.co.il/model.asp?model_id=522944 העניין הוא, שאני לא יודע אם יש לי eSATA במחשב, הלוח אם שלי הוא ASUS P4P800 SE. האם הדיסקים הקשיחים שציינתי פה טובים בשבילי? או שיש לכם המלצות אחרות? הצרכים שלי הם גיבוי וסרטים. ואני כן צריך להתנייד עם זה. ודבר נוסף, איך הכי טוב לשמור על ההארדיסק שלא יינזק? להחזיק אותו במקומות מסויימים כשהוא עובד\לא עובד?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by NIVs,

LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  12. אהלן, ראיתי שבארץ, NAS פשוט עם 4 מגירות עולה 2000 שקל (בוא נגיד שבהזמנה מחול עם המשלוח והכל אני אחסוך רבע מחיר). מחשב פשוט, חדש מהחנות, אפשר לבנות באלף שקל (ללא הרדיסקים, כי גם ה-NAS מגיע ריק). חוץ ממימדים קומפקטים יותר, מה ה-NAS נותן לי? הרי אפשרויות RAID אני יכול לקבל מהלוח אם, ממשק גישה ושליטה אני יכול להתקין מה שבא לי על לינוקס. ב-PC אני מקבל הרבה יותר סלוטים לחיבור עוד הרדיסקים בעתיד, איוורור טוב יותר, ספק טוב יותר. אז מה בעצם נותן לי ה-NAS ?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by kobi1984,

אהלן חבר'ה מה אתם אומרים על זה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~silicon64gbssd~179~0.htm שווה את הכסף ? איך המוצרים של SP ??

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  14. Started by eliranl,

אהלן! המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות שקשורות לאיטיות ומסורבלות המחשב כתוצאה מהתקנת SP2, אז הסרתי אותה, ומאז המחשב גם קיבל את הווירוס הישן של ה60 שניות וגם לא מזהה את הכונן 160GB IDE החדש שהתקנתי, ושהוא זיהה לפני שהסרתי את הSP2. יש לציין שבbios הוא מזהה אותו...בבקשה תעזרו לי..תודה מראש תותחים.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by ptyahoo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש SSD חדש ננוסף למחשב שכן אני מתחיל להרגיש קצת הגבלה בשטח האחסון שלי. רכשתי מתאם ל-m.2 ללפטופ שלי Thinkpad P51. עכשיו הגיע זמן ההחלטה על הכונן המתאים והבנתי שחשוב לבחור בדגם וביצרן אמין. יש לי התלבטות בין שתי כוננים שונים ורציתי להתייעץ, האם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל כונן קצת יותר יקר (ואני מניח יותר אמין, ברוב הדגמים) הראשון: A-DATA XPG SX8200 Pro PCIe SSD NVME 1TB באיזור ה-650 ש"ח. השני: Crucial MX500 CT1000MX500SSD4 1TB SSD M.2 2280 באיזור ה-500 ש"ח. אשמח לתובנות וייעוץ. תודה מראש.

16. שלום לכם יש לי לוח אם של אסוס Z370-F הרכבתי בלוח אם שלי SSD M.2 של 250GB האם אני יכול להוסיף ללוח אם שלי עוד SSD M.2 של 500GB? יש לי מקום בלוח לעוד M.2 נוסף אבל זה לא פוגע בביצועים של הSSD ?

17. שלום לכולם, אני מחפש דיסק משני (מחזיק קבצי עבודה; הראש הוא SSD). מה דעתכם על הדיסק הזה ברמת ביצועים ומחיר? https://www.amazon.com/WD-Blue-6TB-Hard-Drive/dp/B013HNYVCE תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  18. האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by Mister-G,

נכון יש את ה ATA 100MBS ויש את ה ATA 133MBS, זה יענו הבאס של הכונן קשיח? אם זה לא אז אם משהו יכול לתת הסבר אני אשמח מאוד! בתודה ג'י ,

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, יש לי DiskOnKey עם נגן MP3, מכשיר מחברה קיברית די פרימיטיבי שמאפשר שמירת קבצים ומשמיע את קבצי ה-MP3 השמורים עליו. כאשר המכשיר מחובר הוא מופיע כ-Removable Disk אך לא ניתן להכנס אליו. Windows נותן הודעה שהדיסק דורש פירמוט אך בעת פירמוט (לא משנה באיזה פורמט -FAT, FA32, NTFS) הוא נותן הודעת שגיאה ("Windows was unabled to complete the format"). כנ"ל בעת פירמוט דרך הדוס. Partition Magic בכלל לא מזהה את הכונן לעומת ה-Windows שמראה אותו ואף נותנת לו אות. היש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שמעו אני קונה מחשב אוטוטו ואני רוצה להעביר את כל המסמכים השירים ומה שאני צריך מההארדיסק הישן אל החדש איך אני עושה את זה אם אין לי צורב?

22. היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  23. היי, הדיסק "320GB 2.5 שהיה לי, מת. החלטתי שאם כבר, אז שווה להגדיל את הנפח ל-1טרה או 750GB ומעלה. אולי מישהו מכיר דיסק פנימי 2.5 (בלבד) מהיר ואמין שיוכל להחליף אותו?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  24. שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין להקים שרת גיבוי (עם תוכנה של QNAP) -בקונפיגורציית RAID כלשהי. האם זה משנה אם אני לוקח דיסקים קשיחים מסדרות ירוקות (green) ואיטיות עבור שרת גיבוי, או שלצרכים האלה זה פחות קריטי? תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.