עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tront,

אני מחפש מארז לדיסק קשיח IDE של 80GB שיש לי, אבל רציתי שתהיה לו גם אפשרות של SATA אם אני אחליף אותו בעתיד, וכמובן USB2 משהו טוב במחיר סביר סביבות ה100 ש"ח אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אז תציעו גם, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omer358,

צריך המלצה למתאם USB 2.0 to SATA שזה מין כיסוי לדיסק קשיח שמתחבר בעזרת USB למחשב אני צריך שזה יהיה בלי חיבור לחשמל חשוב מאוד!!! אפשר שהוא גם יהיה USB 3.0 אין בעיה ואם יש גם שניהם. הדיסק קשיח שלי הוא 250 GB כך שלא תיהיה לו הגבלה של מקום(אם יש הגבלה של מקום עדיף עם הגבלה של 1TB לעתיד) תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. כמובן שמערכת ההפעלה נמצאת על דיסק רגיל-בודד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עדיף יותר ???

5. Started by haim.hdd,

מי יותר טוב: 1)Western Digital WD BLUE 3D NAND SATA 500GB. או 2) Crucial MX500 500GB SATA III . בנוסף: 1) שמתי לב שכונני SANDISK זולים הרבה יותר. זה לא נראה לכם חשוד??? 2) שמתי לב שתמיד כונני Samsung 860 Pro יותר יקרים. מה מייחד אותם שתג המחיר שלהם גבוה יותר? האם הם באמת יותר משתלמים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום מחשב חדש צורב חדש אני חדש בצריבה צורב LITEON LTR-52327S ואני מנסה לצרוב חומר לגיבוי מדיסק קשיח (העתקה של CD ל-CD מצליחה לי 1) אני מקבל הודעה על שמות כפולים אך!!! אני לא מוצא את הקבצים --> מה לעשות 2) כיצד גורמים לשמות קבצים בעיברית להצרב גם כן בעיברית ולא ______ תוכנה nero_express version: 5.5.10.13 תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by mystikal,

שלום , אני לא בטוח אם הנושא שייך לפורום הזה או לפורום אמרצעי אחסון בכל אופן: אחרי כמה שעות שהוינדוז מפרמט לכאורה את הדיסק הוא מודיע לי ש windows cannot complete format כרגע הדיסק מופיע אך אין אליו גישה לעזרתכם אודה .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by The Winter King,

שלום לכולם, קניתי לפני כשבוע DOK של sandisk הוא מזוהה ע"י מחשב עם XP אבל במחשב עם חלונות 98 אי אפשר להפעיל אותו! ברגע שמחברים אותו המחשב נותן הודעה שהוא מחפש את הדרייבר אבל לא מוצא אותו, מבחינת המחשב הDOK לא קיים בכלל. למישהו יש רעיון למה ואיך פותרים? תודה מראש על העזרה, T.W.K

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mushka,

שלום לחברי הפורום, ראיתי כי בעבר פורסם כאן (באתר וגם בפורומים) מידע לגבי recall של היצרנית לדגם הנל. השאלה היא האם נכון להיום יש בעיות עם דגם זה? האם דגם זה נחשב אמין? אני מתעניין לרכוש אותו בזכות מחיר אטרקטיבי של 450 שח ל 120G ברשת KSP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tick tak,

היי יש לי דיסק קשיח sata ולא ניראה לי שהוא עובד בצורה הזאת צירפתי כמה תמונות: http://img102.imageshack.us/my.php?image=7an3.jpg http://img438.imageshack.us/my.php?image=150615061506tv6.jpg http://img69.imageshack.us/my.php?image=88ue5.jpg אני לא כל כך מבין את כל הסיפור ואשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yuvalg,

לא מצליח לפרמט מחיצה באחד הדיסקים. לא באמצעות ה-disk managment ולא דרך ה-my computer אני מקבל הודעת שגיאה: failed to open drive/harddisk/partition 1 eror code 2@1050001

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני צריך לקנות 2 דיסקים קשיחים, כל אחד בנפח של 1TB ובנוסף לשני אלו, גם תחנת עגינה פשוטה. שמעתי על הרבה בעיות עם סגייט, הדיסק הזה בסדר? Barracuda 7200.12 (שמעתי על הרבה דיסקים של סגייט שקורסים וכל מני דברים כאלו. אני לא יכול לתת למצב כזה לקרות). חשובה לי מאוד אמינות. אחד מהם ישמש לגיבוי (ובגלל זה תחנת העגינה) והשני לשימוש רגיל. התקציב שלי הוא במקסימום 1000 שקל. כשאסור (לא תלוי בי) לחרוג. אפילו לא ב-10 שקל. זו תחנת העגינה שראיתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032&CatCode= אני כנראה אקנה מאייבורי בגלל הגבלת המחיר. הייתי מעדיף לקנות ממקום אחר. אבל, אני מוגבל ל-1000 שקל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Classify,

1. Transcend StoreJet 25M3 2. My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 BLACK‎ המטרה שלי היא בעיקר להעביר מידע בין 2 מחשבים. הגודל שאני רוצה הוא 500GB למרות שראיתי שבדגם הראשון המחירים בין 500, 640, 750 הם לא כאלה גדולים. יש המלצות איזה עדיף ?

14. Started by Mister-G,

נכון יש את ה ATA 100MBS ויש את ה ATA 133MBS, זה יענו הבאס של הכונן קשיח? אם זה לא אז אם משהו יכול לתת הסבר אני אשמח מאוד! בתודה ג'י ,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי! לאחר שיטוט באופיס דיפו גיליתי 3 אזורי יצור למדיות. קראתי בארכיון הפורום דקות ארוכות ויצאתי מבולבל למדי. מה גם שמרבית ההודעות ישנות. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא. 1. מהו סדר האיכות ביחס למיקום המפעל? 2. האם חשוב להתעקש על כך? זה קריטי? 3. פלוס ומינוס - הבנתי שעדיף ללכת על הפלוס, נכון? (בהנחה בהצורב תומך בשניהם) http://www.cdfreaks.com/article/113 - זה לגבי ה- DVDRW אבל אני מניח שזה תופס גם לגבי החד פעמי, לא? 4. לגבי מחירים, מה המחיר האידיאלי לעוגה של 50? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אם אני רוכש דיסק כשיח חיצוני ויש לו חיבור ל-usb וגם לדיוידי יש חיבור לusb האם אם יש לי סרטים בכונן הקשיח אני יוכל לצפות בהם בחיבור נכונן אל הדיוידי באמצעות ה-usb ? אם לא הבנתם כלכך תשאלה תגידו ואני יסביר מפורט יותר. תודה ויום טוב. בן.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי יש לי DOK 4GB של סאנדיסק, הצלחתי להתקין עליו פיירפוקס אבל לא בעברית מישהו מכיר דרך להתקין עליו את הגרסא העברית? וגם איך אני מעביר את המועדפים מהפיירפוקס במחשב לDOK? גם לא הצלחתי להתקין ICQ וMSN יש למישהו פתרון לכל אלו? וחוץ מאלו יש המלצות לתוכנות ממש טובות ויעילות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש דיסק חיצוני של 2TB לגיבוי ולשימוש ככונן רשת ביתי (NAS). תקציב - 500-800 ש"ח. אשמח ללמוד מנסיונכם תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, ברשותי 2 כוננים חיצוניים, אחד 1 טרה, השני 3 טרה, שניהם מהדגם WDBACW0010HBK Western Digital My Book Essential Edition קניתי למחשב הנייח שלי כרטיס PCI-E USB3 עם 2 יציאות לפני כשנה. הכרטיס נקנה מחנות KSP, מחברת NEC, אין לי את הדגם בדיוק, אני רק יודע שהוא בצבע כחול, עם 2 יציאות. חיברתי אותו לאחת יציאות הPCI-E במחשב שלי, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו. הכל נראה מבטיח. חיברתי את הכוננים, הכל עבד מהר, מהר מאוד אפילו. קצב ממוצע להעברה 110MB\SEC. לפני כחודשיים בערך, המהירות ירדה בשני הכוננים למהירויות קריאה וכתיבה של משהו כמו 35-25 MB\SEC. יש לציין כי בכונן של ה1 טרה המהירות טיפה יותר גבוהות (מגיעות ל40-60 MB\SEC, אולי קשור לזה שהנפח יותר קטן בכונן אז המהירות יותר גדולה - סת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עם חיבור USB 2.0 או Firewire למחשב. חשבתי בכיוון המארז הבא: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=enclose35&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855 מה דעתכם על הדגם/חנות? יש המלצות למשהו יותר טוב עד 150 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by a_a_aa,

יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?

24. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DiSc@MaN,

מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים