עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הנה דוגמא למכירה של 10 יחידות בכ-12$ ליחידה - ~40 ש"ח ("סיטונאית", בסין). אצלנו המחיר מרקיע ל - 350 ש"ח ומעלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767573 הנה דוגמא: --> http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html http://www.dhgate.com/wholesale-brand-new-class-10-32gb-sd-32gb/p-ff8080812f5756ce012f80f5390d185c.html אומרים שיש הרבה זיופים בכרטיסי זכרון. עדיין, אולי כדאי לארגן קבוצת רכישה ? מה דעתכם ? סתם מסדרים אותנו כאן ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Mooosa2005,

ההארד דיסק שלי מחולק ל-C ו D וזה ממש מעצבן. בגלל שהמעבר ממחיצה למחיצה ממש איטי איך אני מבטל את המחיצות? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Parallel,

זהו זו השאלה ...ההבדל במחיר הוא בערך 90שקל{הרד דיסק של WD 120 gb} ...האם אני ירגיש הבדל גדול בביצועים?.. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yousux,

ב CPANEL אני רואה שההארדיסק SATA2 שקניתי מזוהה כ SATA1 (של סיגייט), דיסקים אחרים במחשב מזוההים כ SATA2 (לא של סיגייט) מה יכולה להיות הסיבה (האם הדיסקים האלו מגיעים מגופמרים כ SATA1 מהמפעל?).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yot,

יום גיליתי, שההאד דיסק שלי (IBM 15 GB) מזוהה כהארדדיסק של 2 ג"ב. בזמן ההתקנה של ווינדוס איקס פי סימנתי לו לא להתקן תמיכה בהארד דיסנקים גדולים, זו הבעיה? בדקתי בג'אמפרים, הם מכוונים בסדר. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by אורבך1,

מחפש מארזי כוננים איכותיים SATA 6 בצבע שחור עם דלת מקדימה להחלפת דיסק

8. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין להחליף כונן מכאני לSSD ואני תוהה לגבי "עוצמת" הSATA אצלי במחשב לקבל כונן כזה. האם זה שווה את זה? תודה מראש לעוזרים. אגב, חשבתי על Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB האם הוא כונן ראוי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MODI,

מצאתי איפה שהוא HD ישן של WD הוא 40GB ורשום שהוא משנת 2004 אז חיברתי למחשב וזה ואחרי כמה שעות נהייה את המסך הכחול הזה. אחר כך עשיתי ריסט והמחשב לא זיהה את הHD. חיברתי גם למחשב אחר, ואין תוצאות. אני לא שומע את המנוע, אבל המעגל חשמלי מתחת לHD מתחמם. מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Mccloud,

התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום רב אני שם לב שכמעט כל כונני ה 500GB מגיעים עם 16MB BUFFER הכוננים שמגיעים עם 32 נדירים יותר ועולים יותר. השאלה היא האם יש הצדקה להשקיע ב 32? לכאורה זה אמור להכפיל את מהירות הכונן, נכון? אנא תקנו אותי אם אני טועה: כשמעבירים קובץ גדול ממחיצה למחיצה באותו כונן, גודל ה buffer הוא הדבר שהכי ישפיע על מהירות ההעתקה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק לצריבה של Mitsui Gold ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות אותו (בארץ כמובן)? אם אין אפשרות או שלא מייבאים אותו לארץ, אשמח להמלצות שלכם על דיסקים איכותיים ,לצריבה של מוסיקה. כי אני שמעתי שהמיצוי הם מצויינים למוסיקה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני מנסה ליצור כבל קומקום לספק הכוח שלי באורך מסוים.. האם אפשר פשוט ליצור כבל חשמל רגיל ולשזר על ידי איחוי תקע של כבל קומקום?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני צריך לקנות קורא כרטיסים בשביל שיקרא לי כרטיסים של (אולימפוס) ראיתי כמה סוגים של קוראי כרטיסים ביניהם היה גם חיבור חיצוני וגם פנימי (אבל זה תופס את המקום של הפלופי ) בגדול לא ממש מעניין אותי אם זה יהיה פנימי או חיצוני רק שיקרא לי את כרטיסים מסוג ואם אפשר אז עוד כמה אחרים כמו מיקרו-SD וכו' רק שיהיה מוצר נורמלי ושיחזיק מעמד להרבה זמן וגם שהמחיר יהיה נורמלי (אני מקציב לזה עד 50 ש"ח כולל משלוח)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by adilevy20,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק SATA2 של WD 160 GB היום חיברתי בנוסף עוד הארד דיסק אבל IDE גם של WD 320GB את ה IDE שמתי על SLAVE איך שחיברתי אותו הרגשתי ירידה בביצועי המחשב וממש תקיעות כאלה כשיש פעילות של ההארד דיסק האם יש אפשרות אחרת לחבר SATA ו IDE שיעבדו ביחד בלי נפילה בביצועים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלםו שלום חברה. היום אני רוצה ללכת לקנות הרד דיסק חדש ודי ניסגרתי לפי המלצות על wd 320aaks עכשיו, ב 250 שמעתי שצריך לקחת את השחור כי הכסוף רועש מאוד. האם זה תקף גם ל320 או שאין לו דגם שחור? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tidan26,

האם פירמוט הכונן בתדירות גבוהה מקצרת את חייו ומורידה את ביצועיו? ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מנסה לנעול אות לכונן בשביל תוכנת הגיבוי שלי. עשיתי את זה כמו שצריך, כמו שמסבירים כאן לדוגמא: http://www.makeuseof.com/answers/create-letter-external-hard-drive-windows-access/ אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש, הוא נותן לו סתם אות, לא את זאת שבחרתי. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה לא לעבוד? תודה רבה, איתי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by DiSc@MaN,

מישהו יודע מה מהירות הסיבוב של samsung HD204UI ? משום מה המידע לא מופיע בעמוד המוצר באתר היצרן: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=552# זאת לאומת HD103SJ שם מופיע בבירור 7200 RPM http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by elad_jacoby,

קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. צרבתי סרט vcd אחרי זה ניסתי לנגן אותו בדיוידי שבסלון, הסרט ניגן אבל ראו את הסרט בשחור לבן אני חושב שזה קשור לשיטת השידור של הטלויזיה... ארופאי או אמרקאי השאלה איזה תוכנה יכולה לשנות את ההגדרות של הסרט ואז אני אצרוב אותו עוד פעם? או שזה בכלל משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by orlupo,

האם ניתן למדיית DVD-RAM לעשות BITSETTING? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KF,

שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה. הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום) http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים