עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי שאלה לגבי הארד דיסק חיצוני. אני מחפש דיסק חיצוני, 2T, לצורכי גיבוי יומיים למחשב ביתי. השאלה שלי - האם עדיף לי לקנות הארד דיסק חיצוני, או לבנות באיזושהי דרך ע"י הארד דיסק פנימי? כך שאוכל להוסיף לו מאוורר לדוגמא...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ovid,

הוא מחובר ב SATA 2 אבל למה ביצועים כאלה נמוכים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שתי שאלות יש לי אליכם. ראשונה- כמה עולה צורב DVD נייד סביר, אני צריך בשביל מחשב נייד. שנייה- איך אפשר לחבר צורב DVD פנימי רגיל (NEC3520) למחשב נייד, האם זה פרקטי (מבחינת מהירות הצריבה והציוד הדרשו לחיבור)? תודה. (ד"א עשיתי חיפוש והוא לא עזר).

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הרד דיסק שכנראה עקב קצר חשמלי נדפק הוא לא מזוהה בביוס.... אודה למי שמכיר חברה לשחזור מידע..... זולה כמובן...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by Zeev86,

אני חושב לקנות את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1042&products_id=8498 כי בPC PLUS המליצו על אחד דומה, ואין לי שום מושג בכונני DVD, לכן לא הצלחתי להיעזר בדיון שקיים בנושא ופתחתי אחד חדש. האם כדאי לקנות את זה או שיש כונני DVD טובים יותר בסביבות אותו המחיר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Ymac,

https://uk.insight.com/en-gb/apps/productpresentation/index.php?product_id=0001572312&utm_source=affiliate&utm_medium=feed&utm_campaign=webgains&src=wbg1&siteid=43510&cm_mmc=Feed-_-Affiliate-_-Webgains-_-43510 מי רוצה לנסות לקנות? : לפי החוק, אם על המוצר היה מחיר שגוי, בעל העסק צריך לתת לך אותו במחיר הזה או בחינם! (ככה זה בקנדה למיטב הבנתי) הבנתי שאנשים הצליחו לקנות את זה (להזמין) השאלה אם הם יקבל את זה בלי טלפון שמסביר בנימוס בריטי את הטעות המצערת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by spike_staff,

שלום! אני רוצה להתקין מערך ראיד 0 משני דיסקים של WD CAVAIR BLACK 640 GB, כל אחד עם 32 MB קש. יש לי מחשב עם לוח אם EVGA N780I ובביוס יש אפשרות להתקין ראיד. השאלה היא האם זה טוב להשתמש באפשרות הזאת, והאם ביוס ריסט או CMOS ריסט יעשו לי בעיות עם המערך? אם אכן יהיו בעיות תמליצו לי בבקשה על כרטיס ראיד. עוד שאלה זה האם אפשר לעשות PARTITION בראיד, והאם זה נעשה באותה צורה כמו לדיסק קשיח בודד? ושאלה אחרונה... מה יהיה יותר מהיר, ראיד דרך לוח אם או דרך כרטיס ראיד? תודה רבה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, יש לי הארד דיסק דווקא די חדש של סאמסונג 160 ג'יגה 8 מגה בופר אבל PATA הכל היה בסדר כבר כמה חודשים, בכונן E היה לי 110 ג'יגה ורציתי עוד 10 כי הייתי זקוק כי הוא היה עושד מעט מתמלא, לכן בלילה דרך תוכנה: Norton Partition Magic 8 עשיתי "ריסייז" לכונן והעברתי מכונן C שהיה בו 35 פנוי ג'יגה לכונן E 10 ג'גיה... המשחב עשה רסטרט והיה מסך שחור וראיתי שהארד דיסק פעל... אז עשיתי רסטרט חשבתי הוא נתקע (כן כן הייתי טיפש ולא חיכיתי) ואז שוב פעם זה היה ועשיתי שוב רסטרט עד שחיכיתי חצי שעה וזה הסתדר והמשחב עלה והכל טוב... אני מפעיל משחק והוא לא עובד.. נפתח חלון שחור קטן ל 3 שניות ומתכבה... אז יוצא עכישו מצב ששום משחק לא עולה, כל המוזיקה של (40 ג'יגה) כשאני פותח את כל התיקייה מסתבר א…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  9. אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם? (השארתי הודעה כזו גם בפורום האודיו אז מצטערת אם מישהו קרא את זה פעמים פשוט אני זקוקה לתשובה ) :-*

11. שלום לכולם, האם יש הבדל מהירות בין הדיסקים הבאים? והאם ארגיש בשיפור ביצועים אם אחליף את הWD (שעליו מותקנת WINDOWS XP) לדיסק SATA 2? כרגע מותקן על הWD וינדווס, האם כדאי להתקין את הXP על דיסק SATA ולהריץ ממנו את מערכת ההפעלה או שזה זניח? הדיסקים שמותקנים: WD 80GB ATA100 8MB SEGATE SATA 320GB 16MB MAXTOR SATA2 160GB 8MB תודה רבה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  12. צורב שעושה copy disk חיצוני שלא קשור למחשב ושיכול לעבוד בכמויות גדולות ושכפול מהיר 500 מדיות ליום ככה..ושכפול מהיר אם אין דבר כזה אז USB גם יתקבל בברכה אבל אני צריך משהו מקצועי 500 מדיות ליום ואם אין דבר כזה אז תביאו משהו שהכי קרוב למה שאני צריך

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. קניתי מחשב נייד שיש עליו מערכת הפעלה Endless. במחשב יש דיסק 1T רגיל (מגנטי) במהירות 5400 + דיסק 128G מסוג SSD. התקנתי על המחשב windows10 באמצעות דיסק און קי. להתקנה בחרתי את דיסק ה-SSD. כעת בסייר אני רואה רק את ה-SSD (הוקצתה לו האות C). אין זכר לדיסק של 1T... מצורפת תמונה1. נכנסתי לניהול דיסקים ושם רואים גם את הדיסק של 1T, עם 3 מחיצות. על שלושתן כתוב "תקין" אבל כאמור לא הוקצתה אות לדיסק. חשבתי לנסות בעזרת קליק ימני לבחור "שינוי אות ונתיבי כוננים" אבל זה לא פעיל. מופיע באפור (רק שתי אפשרויות פעילות - "מחיקת אמצעי אחסון" ו- "עזרה"). מצורפת תמונה2. מה לעשות כדי שהמערכת תציג גם את הדיסק הגדול של 1T?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Avivio,

אהלן... לא מזמן התחדשתי בלפטופ של HP DV6458SE ואני צריך כונן חיצוני.... אני מכיר את ה WDG1U3200E, למרות שכשראיתי אותו הוא עשה בעיות לחבר שקנה... תאירו את עיני... :

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Oranili,

אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by m0sh,

:'( אני ממט טמבל אבל החלפתי מחשב והסתכבתי עם הRAID כי זה עניין חדש בשבילי והסתבכתי ומחקתי את הפארטישן של ההארדיסק הישן שלי ומחקתי איזה 40 ג'יגה של מוזיקה ועוד כמה דברים מאד חשובים....יווו איך אני אמור לשרוד עכשיו זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות :'(

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by TrancEnergY,

האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מהם ההבדלים בין : dvd+r ל dvd-r

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. נדמה לי שמשהו קרה להארד דיסק שלי, ובאשמתו המחשב קצת איטי. אני רוצה להיות בטוח שזה ממנו (לפני שאני שולח אותו לתיקון במסגרת האחריות), אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את הביצועים של ההארד דיסק? ורציתי לדעת גם, איזה תוצאות אמורים לצאת לי אם יש לי הארד דיסק: WD 80GB 2MB BUFFER 7200 RPM?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by 11GnR,

http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by (Arik),

יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by טכנאי_ברזילאי,

עשיתי FDISK בדיסק עם חומר. איך אני יכול לשחזר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by KL-xXx,

שלום לכולם עשיתי בפעם ראשונה RAID 0 לשני HD של 250GB כל אחד והשארתי אותם ככונן אחד ©. א. כשהתקנתי WINDOWS 7, אז בתחילת ההתקנה (כשבוחרים על איזה כונן להתקין) נאמר לי ש-WINDOWS לוקחת 100GB לקיבצי מערכת ועושה מזה כונן. לא הבנתי למה ואיפה הוא, כשב-WINDOWS אני לא רואה אותו? ב. דבר המוזר עוד יותר, שאותו הכונן עם RAID 0 ב-WINDOWS אני רואה בעל קיבולת של 500GB ולא של 250GB כפי שציפיתי. למה? תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. אז ככה יש לי כונן WD 40G IDE מאתמול המחשב התחיל לזוז לאט הוא עשה ריסט פתאומי לא קשור לכלום והראה לחצי שנייה מסך כחול של שגיאה לא הספקתי לראות כלום רק שזה היה מסך כחול שכולנו מכירים. מאז התחילו הבעיות הדלקתי את המחשב הנורה של ההארד דיסק דלוקה כל הזמן!!! לא נכבתה או הבהבה לשנייה!! והמחשב לא עלה פשוט לא רצה לעלות פחדתי שההארד דיסק הלך לעולמו הרצתי chkdsk וזה זיהה כמה בעיות אבל לא תיקן אותם. בקיצור עכשיו התקנתי שוב ווינדוס והכל פועל סבבה עכשיו המטרה שלי לתקן שגיאות בהארד דיסק ולבדוק שהוא תקין וכאן אני צריך את עזרתכם נכנסתי לcmd>chkdsk וזה אמור לעשות 3 בדיקות בבדיקה ה2 הוא אומר שיש שגיאות ולא יכול לתקן אותם מקווה שהסתדר תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אחי נוסע לארה"ב ואני רוצה שיביא איתו מדיות. זה מה שמצאתי בAmazon לגבי DVD-RAM: http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/104-2860487-4256721 איזה מדיות DL מומלצות? תודה [;

• 4 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים