עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by virgo62,

רציתי לברר לגבי צריבת שירים מהמחשב,מדוע כשאני צורבת לא רשום לי את שם הזמר והשיר. במחשב רשום את שם השיר,בצריבה רשום אמן לא ידוע אשמח לדעת מדוע?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by dbx22,

שלום! הגיע הזמן שאני יקנה צורב דיוידי. חשבתי על ההבאים. השיקולים שלי הם כאלה: שיתן תמורה טובה למחיר, שיהיה אמין, ושיקרא מדיות זולות ויכתוב עליהם בלי בעיה. אם הצורבים שרשמתי לא טובים אז תגידו איזה יותר טובים. הזה: 1. PIONEER 1O7 DVD±R x8 2. LG 4082B DVD±R x8 3. NEC 2510A DVD±R Double Layer 4. Sony DVD±R DWU18A אה ועוד שאלה: איזה דיסקים כדאי לקנות? הפלוס או המינוס? שמתי לב שהפלוס יקר יותר, למה? תודה!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by raz391,

אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  4. Started by lizer2121,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני שפתאום הפך להיות מוגדר כלא הוקצה למרות שהיה עליו מידע והוא עבד טוב. חיברתי אותו ישירות למחשב לא דרך USB, וניסיתי להפעיל עליו תוכנות לשחזור מחיצה או שחזור מידע כמו EaseUs, Mini tool power recovery, Acronis ולכולם לוקח המון זמן לזהות אותו ולנסות לשחזר וכולם לא מצליחות למצוא או לשחזר שום דבר. מה עושים במקרה זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  5. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  7. צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח פנימי 500 ג'יגה מינימום עד 500/600 שקל גג עוד שאלה קטנה דיסק חיצוני עם אני שם אותו בתור דיסק קשיח שיתחבר נגיד בUSB והקצב העברה שלו יהיה מהיר יעבוד והמחשב יקח ממנו את הנתונים זה יהיה יותר איטי בהרבה? עם לא אז אפשר המלצה לאחד טוב בסיבבות ה1000 (אני צריך דגם (תשם)) ואני יזמין מחו'ל ראיתי כבר כמה של WD אבל לא יודע מה טוב מה פחות טוב כאילו כתוב פרימיום וכל זה לא יודע בקיצור אני צריך או כונן פנימי / חיצוני מה שעדיף מבחינת נפח/ מהירות עם אין הבדל גדול אז עדיף חיצוני מהיר ואני כבר יחפש בEBAY או משהו תדגם ויזמין אני רק צריך לדעת מה טוב תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by dotan3310,

אני בשווווווק!! היום הטענתי סרט HD ובאמצע הסרט הוא נתקע לי עכשיו כאשר אני מכניס את הדיסקאונקי הוא לא פותח לי את החלון האוטומטי (לבחור איך לפתוח את הקבצים) אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו... המחשב מזהה שנכנס הדיסקונקי - וגם הנורות שעל הדיסקונקי נדלקות ניסיתי גם במחשב אחר וגם שם לא הצלחתי לפתוח אותו האם יש דרך לפרמט אותו או לאתחל אותו- לא אכפת לי שימחק מה שנמצא בפנים הדיסקונקי של חברת SANDISC דגם: Cruzer Slice 32GB USB מה עושים??? תודה רבה על העזרה... דותן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן, חברה שלי מעוניינת בכונן נייד. האם יש כונן מומלץ או שהרוב אותו הדבר? מחירים הבנתי שבין 400 - 800, יש סיבה לקנות את הכי יקר? הבדלים משמעותיים באמינות או ברעש למשל? חברה מומלצת? אשמח להפניה למקום עם התשובות או עם מישהו מכם יוכל לתת לי המלצה זה עדיף. תודה רבה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איזה צורב DVD מהמומלצים קיים ב - SATA2 ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by צחי_אל,

אני מעוניין לקנות הארדיסק 1.5TB ומצאתי רק של החברה הזאת. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by law89,

איך חברה. הגיע אלי המחשב החדש. אודה לעזרה במספר שאלות בנוגע ללוח אם - מדובר באורוס b460m של ג'יגה בייט. איך אני משחרר את הבורג (מסומן באדום בתמונה)? ניסיתי באמצעות מברג, וזה לא נפתח ואני לא רוצה להפעיל סתם כוח. צריך פלייר? והאם יש שם שתי יציאות nvme? לי זה נראה שתיים אבל בהזמנה הנציג אמר שיש אחת בלבד. http://www.up2me.co.il/imgs/46959879.jpg מה זאת הרשת הזאת? זה מסנן אבק. http://www.up2me.co.il/imgs/84774498.jpg אמור להיות משהו מתחת למארז שלא מחובר 100%? קצת קשה לראות בתמונה, אבל אולי זאת עוד רשת? אם כן, למה יש לה מן "בטנה" באמצע? http://www.up2me.co.il/imgs/12183706.jpg

13. קניתי דיסק קונקי של חברת BLITZWIF חיברתי אוטו למחשב ואני מקבל הודעה אין גישה לF

14. יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by Omer DA,

שלום,לאחרונה אני מרגיש האטה כללית במערכת ההפעלה,לאחר ניקוי יסודי של כלל המערכת האיטיות נמשכת והחלטתי לבצע בדיקה יזומה לכונן המערכת,התוצאה המSMART מראה על כונן תקין אך ישנם "ספייקים" מוזרים במהירות שאני תוהה לגביהם, מצורפת תמונה מהבדיקה להמחשה,לצד בדיקה של SSD ישן יותר שברשותי אשר מציג מהירות אחידה לאורך כלל הבדיקה וגם בעל זמן גישה נמוך יותר משום מה,אשמח לחוות דעת והאם יש צורך במימוש אחריות. דגם הכונן: sandisk extreme 120GB(מצורף כ"Os ssd) הכונן עם הבעיה כביכול c SSD',הכונן השני למקרה הצורך מפרט המחשב: Intel core i5 4570 10 gb ram שני הכוננים מחוברים כמובן בSATA III

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Elevation,

מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.

17. Started by ofir_16,

היי! אני רוצה לקנות מדיה דו שכבתית לצריבה ואשמח לדעת איזה מדיה מומלצת ואיפה אפשר לקנות? תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Shoshan,

כשיש סקטור הרוס אין אחריות?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by drbrain,

בוקר טוב יש לי דיסק קשיח סמסונג 500 ג"ב (לא זוכר את הדגם הספציפי שלו) איך אני יכול לבדוק שהוא אכן לא תקין ? באילו תוכנות אתם ממליצים לבדוק ? אם הדגם חשבו לכם אני אבדוק ואעדכן אתכם לגבי זיכרונות וקבלים כבר בדקתי והם תקינים המערכת עברה פירמוט והתקנה מחדש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אם לא, נא לעדכן. יש לי סטרימר Probox2 שמחובר לטלוויזיה ואליו מחובר כונן חיצוני עם מדיה. עבד בסדר רוב הזמן. אלא שהכונן עם מעט שטח, התמלא ולכן רכשתי כונן אחר עם נפח גדול יותר: Westren Digial 4TB. העברתי לשם את המדיה וחיברתי אותו במקום. מאז קורה מדי פעם שבזמן שזה מנגן סרט התמונה נתקעת. זה כאילו ממשיך לנגן, כי אפשר לראות את השניות זזות, אפשר להריץ קדימה\אחורה וכן ממשיכים לשמוע את האודיו, אבל רק התמונה תקועה ורק אתחול מחדש של הסטרימר עוזר. לא קורה תמיד ולא שמתי לב אם זה במקרים מסוימים, ככל שבדקתי לא נתקלתי בבעיה עם הכונן הישן. האם יכול להיות שיש בעיה בדיסק החדש או שאולי הוא פשוט לא מתאים לסטרימר? או שבכלל הבעיה…

22. Started by bomba90,

יש לי בלפטופ SSD שמשמש את מערכת ההפעלה, כל התוכנות וכל המשחקים. בנוסף, יש לי HDD שמשמש להורדות ואחסון של תמונות וסרטים ולמעשה לא נמצא בשימוש יומיומי. במצב הנוכחי ה-HDD נכבה אחרי 5 דקות של חוסר שימוש. נשאלת השאלה: האם אפשר שה-HDD לא יידלק בכלל כאשר אני מדליק את המחשב אלא יידלק רק כאשר אני ניגש אליו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. יש לי התלבטות קשה. אני רוצה ליצור מערך RAID של 4 כוננים 1TB כל אחד - סה"כ 4TB ברייד 0. ראיתי את הדבר הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=501&language=en נראה אחלה. יש לזה הרבה יתרונות: אפשר לקחת ספק יותר חלש למערכת, פחות חום ועומס במארז, אפשר לגשת לחומר מכל המחשבים ברשת בלי בעיות, ובכלל פחות עומס על המחשב. אבל פתאום חשבתי על זה: זה חיבור רשת, והוא יותר איטי מSATA, גם אם הוא 1GB, אז זה לא יוריד לי בביצועים? ובכלל, כשחושבים על זה, הרי כל מארזי הרייד עובדים על FW,LAN או USB לא עלינו. זה לא מוריד בביצועים? ואם זה כן מוריד, כמה? והאם זה שווה עדיין כדי לא לדחוף את כל הדיסקים במארז, שעם כרטיסי המסך של היום הכל פתאום נהיה צפוף? אני תמהה. תודה לעונ…

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by AtR,

אהלן חברים! חבר מהעבודה אתגר אותי בשאלה האם אפשרי ליצור דיסק קשיח פנימי במחשב לצרכי גיבוי כשרק ברגע שהוא מגבה את הקבצים הוא נדלק אוטומטית וברגע שהוא מסיים הוא נכבה חזרה האם קיימת שיטה כלשהי ליישם את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השם הוא dvr-109 תומך ב dual dvd+/-r 4x dvd+/- 16x dvd+rw 8x dvd-rw 6x התמיכה בdual layer של מינוס תהיה אם שידרוג של fw http://www.pioneer-eur.com/eur/company_news_pressrelease.jsp?category=DVR109

• 8 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.