אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי את NEC 3550A. עכשיו אני צורב איתו קובץ ISO בעזרת NERO...וצצו לי כמה שאלות: 1. האם זה בסדר שהקאש שלו נמצא כל הזמן בתנועה? יעני הוא מגיע ל-100 אחוז ואז פתאום מתחיל לרדת ל-0 וחוזר שוב ל-100? 2. איזו תוכנה משמשת לצריבת DVD? שמעתי על POWER DVD 5... תודה מראש, שחר
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
צריך דיסק אחד שיחליף מספר דיסקים קטנים יותר. שימושים - אחסון דאטה, ניגון סרטים. יש לי 10 טרה חיצוני שמגבה אותו כך שלנקודה הזו לא צריך לדאוג. מה לקנות ? האם לקנות בארץ או בחו"ל ? זמן אספקה לא דחוף, והתקציב נמוך ככל שאפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמהה ימים הייתה לי הפסקת חשמל ומאז המחשב עולה לי רק במצב בטוח.. המחשב שלי כבר דיי ישן 5 שנים אבל הוא מצויין כי אני לא צריך אותו לדברים מעבר לגלישה באינטרנט ולהורדות. החלטתי להחליף את הארד דיסק כי זה כבר לא פעם ראשונה שזה קורה ואחרי פירמוט הוא ממשיך לקרטע. קניתי דיסק קשיח חדש 250GB של WD בטכנולוגיה SATA2... והדיסק קשיח הישן הוא 80GB IDE.. יש לי המון דברים על הארד דיסק שאני רוצה להעביר לחדש אבל אני לא יודע איך.. יש לציין שעדיין לא חיברתי את החדש ולא התקנתי עליו כלום ושהישן עולה רק במצב בטוח. אודה לכם על העזרה מה בידיוק אני צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניגש לאחד מהכוננים במחשב (שלא משמשים למערכת ההפעלה), במידה ולא ניגשתי אליו הרבה זמן לוקח להם כמה שניות בשביל להידלק ואז יש רעש של כמה סיבובים מהירים בכונן לפני שהוא מתחיל לפעול. מישהו יודע אם מדובר באיזשהו אופציה שניתנת לביטול בווינדוס או שזה אולי קשור למנגנון הבטחה ב intel rapid storage?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות disk on key 512MB איכותי ולא זבל. ראיתי שניים, A-Data ב 190 ש"ח ו sandisk ב 220. את סאן דיסק אני מכיר. האם A-Data חברה טובה? מה מומלץ כיום בשוק? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום , ראיתי בפורום כמה פעמים את המונח LIGHTSCRIBE בהקשר לצורבים אבל ללא הסבר מה זה. צריך מדיות מיוחדות בשבילו (סוג\עלות\אמינות) או שאפשר לצרוב על מדיות DVD רגילות ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD של 2TB של חברת Samsung בארה"ב. רציתי לדעת אם יש עליו אחריות בינלאומית, כלומר אם קורה משהו בארץ לאן אני פונה?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה קצת מטופשת כנראה: ראשית, האם כל הדיסקים הקשיחים הם באותו גודל? זאת אומרת לא אמורה להיות בעיה להרכיב כל דיסק קשיח במארז מהשנים האחרונות? אף פעם לא הרכבתי לבד כונן קשיח במחשב ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. שנית, אני חושב שאני מתקרב למכסה של הספק כוח שלי אחרי שהחלפתי כרטיס מסך. עד כמה כונן קשיח נוסף הוא קריטי בנושא הזה? האם יש משמעות לנפח שלו או לפרמטר אחר? שלישית, איך הכונן הזה? http://ksp.co.il/?uin=15287 אין לי בעיה לרדת בנפח אם יש כונן טוב יותר במחיר דומה, 2tb זה קצת אוברקיל בשבילי. תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש מארז לדיסק קשיח IDE של 80GB שיש לי, אבל רציתי שתהיה לו גם אפשרות של SATA אם אני אחליף אותו בעתיד, וכמובן USB2 משהו טוב במחיר סביר סביבות ה100 ש"ח אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אז תציעו גם, תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם SSD EVO 256 אני רוצה להפעיל בביוס את מה שאמרו, אני לא מוצא את זה .. יש שם XHCI - auto השארתי את זה, האם זה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי לפני ימים ספורים 1TB Samsung spinpoint F3 בעל פלטה אחת ואני מתחיל לחשוש שקיבלתי מוצר פגום. כשאני סתם מתעסק בדברים שלא קשורים לכונן, הכל בסדר גמור. נניח ואני פותח My computer ונכנס לכונן, יש קול פתאומי של משהו מסתחרר שצובר תאוצה במהירות ולאחריו רעש קבוע באורך של שניה, כל שניה לסירוגין שנשמע ככה: "המממ, המממ, המממ, המממ..." בלי הפסקה שגם מרעיד לי את כל המארז וניתן להרגיש ויברציות גם בשולחן. אחרי זמן מה הרעש מפסיק וכל הסיפור חוזר על עצמו ברגע שאני ניגש לכונן שוב. ברגע שמתחיל רעש הסחרור הנ"ל, הכונן תקוע לבערך 3-4 שניות כשאני מנסה לנווט בתיקיות שבו ורק כשזה מפסיק והופך לרעש ה"הממ" הקבוע, אני יכול לנווט בתיקיות. חיפשתי בגוגל ונראה שבעיית הרעש הקבוע היא משהו נפוץ מאוד עם ה…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קראתי את הנושאים על הכוננים הקשיחים. אבל אני רוצה תשובה לשאלה שלי: האם יש SATA II שהוא יותר מ160GB? אני אישית לא מצאתי.. ואם אין. אז יש אולי איזה 250GB \ 200GB שהוא גם בערך ברמות של SATA II וגם שקט?.. ומה זה הSATA 100 HDD? תודה
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב כונן SSD מסוג M.2. יש לי כבר אחד שיושב במחשב, אבל הוא 500 GB. מערכת ההפעלה עובדת עליו, פלוס תוכנות וכל זה, מה שלא משאיר לי הרבה מקום. אני עובד הרבה על פרימייר לעריכת וידיאו ואפטר אפקס, וחושב שאם אני אשים את חומר הגלם שלי על SSD מהיר של 1 או 2 טרה זה יעשה לי חיים קלים בהרבה. כמה שאלות: 1. אם כבר יש לי כונן SSD אחד שיושב על הלוחם אם, פלוס 4 זיכרונות, מעב + מאוורר מעבד, וכרטיס מסך, האם יהיה מקום לכונן נוסף? 2. אני רואה שבאייבורי יש שני כוננים כאלה, אבל ההבדל הוא בעיקר בממשק, ואני לא כזה בטוח מה עדיף. זה היקר יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26251 הזול יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.ph…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי, מתלבט בין 3 דיסקים קשיחים למחשב חדש לאדריכלית. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue Westren Digital 500GB 64MB Green Sata3 WD5000AZRX מחירים: 453 397 395 זכור לי שלסמסונג יש ביצועים טובים והוא מהיר. משמעותי שהוא SATA 2? ה WD אני ממש לא מכיר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלושה דגמים נראו לי הכי בסדר מבחינת הגודל והמחיר WD Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS WD Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ מה הטוב ביניהם מבחינת ביצועים? הגודל פחות משנה אלה יותר הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
נוח להשוואה בין אופציות שונות. לינק לאתר:http://www.pcper.com/ssd לינק ישיר לטבלה: http://www.pcper.com/content/SSD-Decoder-popup
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש עם הדיסק הקשיח הזה: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ולפעמים הוא משמיע רעשים של חשיבה, שהמחשב כאילו חושב או טוען האם זה אמור להיות ככה או שאני לא אמור לשמוע אותו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אם יש כונן קשיח חיצוני esata : http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 ניתן לחבר אותו בUSB במחשב שאין לו חיבור esata?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 2 דיסקים קשיחים, כל אחד בנפח של 1TB ובנוסף לשני אלו, גם תחנת עגינה פשוטה. שמעתי על הרבה בעיות עם סגייט, הדיסק הזה בסדר? Barracuda 7200.12 (שמעתי על הרבה דיסקים של סגייט שקורסים וכל מני דברים כאלו. אני לא יכול לתת למצב כזה לקרות). חשובה לי מאוד אמינות. אחד מהם ישמש לגיבוי (ובגלל זה תחנת העגינה) והשני לשימוש רגיל. התקציב שלי הוא במקסימום 1000 שקל. כשאסור (לא תלוי בי) לחרוג. אפילו לא ב-10 שקל. זו תחנת העגינה שראיתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032&CatCode= אני כנראה אקנה מאייבורי בגלל הגבלת המחיר. הייתי מעדיף לקנות ממקום אחר. אבל, אני מוגבל ל-1000 שקל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-