אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ואני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח לאחסון קבצים בנפח 1TB. אני מתלבט בין 3 דיסיקים קשיחים: WD10EACS .1וWestern Digital עולה 600 ש"ח . 2. WD1001FALSוWestern Digital עולה 700 ש"ח. 3. ST31000340ASוSeagate עולה 544 ש"ח. מה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך אחד מהיר וטוב שלא יתקע בחיפוש וסרטים ושלא יגמגם ויעבוד חלק. היתי לוקח 4T אבל זה 1200 שקל לפחות שאפשר להביא כבר 2 כוננים של 3T שזה יוצא בסופו של דבר 6T. אשמח לדעות הבנתי שיש כאלה שמחולקות ל3 פלטות 2 ו1. מהירות לפחות 7200 סלד. וכמובן SATA 3 לא מאמין שמיצרים עדיין 2 קצת ישן. צריך גם שקט כן. אז תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב הוא צורב SATA - יש לו חיבור נתונים מסוג SATA אבל חיבור המתח שלו זה כמו SATA קטן ??? מישהט מכיר את המתאם אם קיים ? או שזה רק כבל מתאם לחשמל ? הצורב שקניתי - http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesnotebooks/ad7670s.html קיבלתי מתאם עם המארז שנראה כאילו לצורב SCSI...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב שלי מחוברים מספר כוננים כאשר כונן אחד באופן תמידי נתקע למספר שניות וממשיך לפעול כראוי לאחר מכן. על פניו נשמע כתקול? העניין שהתוכנה של western digital מראה כי הסמארט תקין, בדיקה קצרה תקינה ובדיקה ארוכה (אשר בודקת סקטורים פגומים) תקינה. סוג הבעיות: 1) נכנס לתיקיות ואז פתאום המחשב מתחיל לחשוב למספר שניות ורק לאחר מכן נכנס 2) רואה סרט אז לפעמים הסרט נתקע למספר שניות ואז ממשיך לפעול כראוי 3) רואה סליידשואוס ואז לפעמים במעבר מתמונה לתמונה הכונן נתקע למספר שניות ואז ממשיך כרגיל 4) (יכול להיות שלא קשור אך שוב מפויע רק בכונן זה) לפעמים מופיעים בסרט ארטיפקטים ואם אני מחזיר את הסרט אחורה, הארטיפקטים נעלמים. כל הבעיות הן רק בכונן הזה, השאר עובדים כרגיל. כמו כן, זה דבר יחסית ח…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעביר הרבה קבצים ותוכנות גדולים בין חברים, אני צריך הארד דיסק קטן לא יותר מ 40GB עדיף אפילו חצי מזה, אבל מהיר מאוד זה העיקר שהייה מהיר בערך ב 350 שקל יש הצעות? :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון התקציב הוא עד 1000 שקל, רצוי מ KSP אני דיי סגור על ה SAMSUNG 840 250GB האם הבחירה טובה, ביחס ל CORSAIR FORCE GT או GS? ממה שהבנתי הסמסונג מהדור החדש ביותר ומבחינת יציבות הוא מעולה. בהתחלה רציתי לקנות את ה Corsair Neutron GTX 120GB או את ה SAMSUNG 840PRO 128GB אבל המחיר נראה לי פשוט לא משתלם ל 128-0GB שבתוספת של עוד 300 שקל אני מקבל פי 2 נפח. מבחינת ביצועים ה840 איטי יותר אבל ממה שהבנתי לא משהו מורגש למשתמש הממוצע, אז מה אתה אומרים ההחלטה נכונה? או שעדיף ללכת על ביצועים נטו ולרכוש את הכונן המהיר ביותר עם פחות נפח זיכרון? זהו ה- SSD הראשון שאני מתכוון לרכוש, לא רוצה להתאכזב, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אז שפכתי קולה על הלפטופ הישן, מזל שהחדש הגיע לפני כמה ימים אז חנכתי אותו. בכל מקרה, שלפתי את הדיסק מהישן כי הוא לא נדלק ורק מאותת כמו מכוון מטוסים בנתב"ג. נראה בסדר גמור, נקי, ללא רבב :-) זה 2.5 SATA כמובן שלפי ההגיון של לנובו יותר ישמש אותי יציאת VGA בלפטופ החדש מאשר כל כניסה כלשהי, לכן יש רק USB מקווה שזה משהו שניתן לפתרון עם כמה כבלים מKSP\בסגנון כיוון שיש שם פרויקט לאונ תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה, די חזק. יש לו כונן SSD כלשהו, הבעיה שלפעמים קורה שדיאלוגים לפתיחת קבצים או הWINDOWS EXPLORER(לא הINTERNET EXPLORER) נתקעים ולא משתחררים עד אחריי RESET. ואז, בזמן שהמחשב נכבה אני לפעמים מקבל הודעה שאני לא מספיק לקרוא עם כתובות כנראה של ההרד דיסק או הזיכרון(מספרים ארוכים). אני משער שזה בגלל הSSD, אבל האם הWINDOWS 10 לא אמור לבדוק תקלות באופן אוטומטי? מה עושים במקרה כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
BURST RITE - 250 בערך לאינטלSSD ו360 BURST RITE לרייד0 של שני 500 גיגה של סיגייט. האם הSSD תקול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 כוננים ולחבר אותם ב RAID 0 האם אפשר לקנות כונן למשל RAPTOR 36 GB ולחבר אותו לעוד 7400 רגיל של 80 GB ? והאם זה יתן הבדל ביצועים מול 2 כוננים של 7400 80 GB ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי בפורום כמה פעמים את המונח LIGHTSCRIBE בהקשר לצורבים אבל ללא הסבר מה זה. צריך מדיות מיוחדות בשבילו (סוג\עלות\אמינות) או שאפשר לצרוב על מדיות DVD רגילות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיוצא או כבר יצא נראה קוראים לו 4168B שיש לו תמיכה בLS השאלה שלי היא האם זה כבר יצא? ואיזה DVDRW הכי מומלץ להיום? אני ממש לפני קניית מחשב(חישובים כלכליים וכו'..) האם אמורים לצאת DVDRW טובים יותר עד לסוף אוקטובר? או לפחות עד 2006? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם ה-980 Pro של היצרנית מקוריאה עורך הופעת בכורה שקטה בתערוכת CES לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור קיבלתי היום את SP1213C ואני רוצה לשמוע דעות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי הארדיסק WD5000AAKS. פירמטתי אותו בעזרת ישום ה"computer management" של ווינדוס. אציין שהתהליך לקח מעל שעה לפי דעתי- לא בדקתי את הזמנים במדויק, וזה נראה לי ארוך מהרגיל(אמנם עשיתי הרבה דברים תוך כדי הפירמוט ) אחרי שהדיסק פורמט אני רואה ש79 מגה תפוסים כביכול. אני זוכר שבכל הארדיסק יש unallocated space או משהו בסגנון, אבל האם 79 מגה זה נפח נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DVD למחשב ואנ ייודע שכולם עולים בסביבות 200 עד 250 אז אני רוצה לדעת של איזו חברה הכי טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח 160GB ומההודעות בפורום הבנתי שסמסונג הכי שקטים אני לא יודע מה ההבדל בין שני אלה (וד"א, לא כתוב שזה SATA2, זה SATA2?) http://shopping.com/xPF-Samsung_Samsung_SpinPoint_P80SD_160GB_SATA_II8MB_7200RPM_NCQ או http://shopping.com/xPF-Samsung_Hard_Drives_160GB_7200_RPM_SATA_HD_bulk איזה יותר טוב, למה והאם יש אחרים יותר טובים של סמסונג 160GB?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.מבין 2 התמונות איזה זיכרון USB יותר מהיר XXXX/NNNN 2. הזיכרון שקבעתם שהוא מהיר יותר האם לדעתכם הוא רגיל או USB 3.0 ? ( המחשב הוא USB 2.0 ) 3. ניחוש באיזה זיכרון USB מדובר ( חברה + דגם )
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני חדש של טרה וחצי של סגייט שתומך ב_ESATA.-UUHXYB כאשר אני מחבר אותו בכבל USB רגיל הוא מזוהה על ידי המחשב ופועל האופן תקין. שאני מחבר אותו בכבל ESATA כאשר הביוס עולה הוא מזהה אותו ככונן אבל הוינדווס לא מצליח לזהות אותו משום מה. עוד קצת פרטים הארד דיסק כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Go Extreme 1500GB ST315005FPA2E3RK http://zap.co.il/model.aspx?modelid=730226 מערכת הפעלה ויסטה הום פרופשיונל תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
לא משנה איזה חיבורים יש למחשב... אני רוצה לדעת באיזה דרך אפשר לחבר כמות מירבית.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-