אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כן זה מכשיר שרק מפעיל VCD חבר שלי השיג לי אותו אבל בדרך הוא נפל ועכשיו הוא מפעיל את הדיסק אבל יש רק את הקול ואין תמונה! מה לעשות?? זאת לא בעיה של חיבור כבלים או של מדיות אני יודע שקשה מאוד לעזור לי דרך הפורום אבל בבקשה נסו!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בשני דגמים Spinpoint F3 hd103sjgb wd1002faex caviar black איזה משני הדגמים איכותי יותר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. אבל לאחר שצרבתי על DVD-RW, איך אני מוחק את הקבצים? ואז גם צורב חדשים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני לא בטוח אם הנושא שייך לפורום הזה או לפורום אמרצעי אחסון בכל אופן: אחרי כמה שעות שהוינדוז מפרמט לכאורה את הדיסק הוא מודיע לי ש windows cannot complete format כרגע הדיסק מופיע אך אין אליו גישה לעזרתכם אודה .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי HD חיצוני 500GB, ואני רוצה למלא אותו בחומר, ושיהיה אפשר רק לקרוא ממנו. לא למחוק, ולא להוסיף. בטח שלא לשנות קבצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה איזה חיבורים יש למחשב... אני רוצה לדעת באיזה דרך אפשר לחבר כמות מירבית.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 2 דיסקים קשיחים, כל אחד בנפח של 1TB ובנוסף לשני אלו, גם תחנת עגינה פשוטה. שמעתי על הרבה בעיות עם סגייט, הדיסק הזה בסדר? Barracuda 7200.12 (שמעתי על הרבה דיסקים של סגייט שקורסים וכל מני דברים כאלו. אני לא יכול לתת למצב כזה לקרות). חשובה לי מאוד אמינות. אחד מהם ישמש לגיבוי (ובגלל זה תחנת העגינה) והשני לשימוש רגיל. התקציב שלי הוא במקסימום 1000 שקל. כשאסור (לא תלוי בי) לחרוג. אפילו לא ב-10 שקל. זו תחנת העגינה שראיתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032&CatCode= אני כנראה אקנה מאייבורי בגלל הגבלת המחיר. הייתי מעדיף לקנות ממקום אחר. אבל, אני מוגבל ל-1000 שקל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה מצורפת מ Hd tune מה בעצם פרוש הנתונים האלה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדור הבא של כונני האחסון ההיברידיים יוצא לדרך - עם נפח התחלתי מרשים של 20 טרה-בייט וחלום להתגבר על החסרונות בנסיונות מהעברלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, קניתי דיסק קשיח פנימי בנפח של 8 טרה בייט של חברת Seagate. לאחר שאני נכנס לניהול דסקים, הוא מראה לי שהכונן התחלק לשניים כאשר רק את החלק של ה2T ניתן להגדיר ואת החלק של ה5T לא ניתן. כל זאת כאשר כלל לא תכננתי לחלק את את המחיצות אלא להשאיר את כל הנפח בתור מחיצה אחת. מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק SATA2 של WD 160 GB היום חיברתי בנוסף עוד הארד דיסק אבל IDE גם של WD 320GB את ה IDE שמתי על SLAVE איך שחיברתי אותו הרגשתי ירידה בביצועי המחשב וממש תקיעות כאלה כשיש פעילות של ההארד דיסק האם יש אפשרות אחרת לחבר SATA ו IDE שיעבדו ביחד בלי נפילה בביצועים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב, בנפח של לפחות 1 טרה. אני לא סגור על-כך שכדאי לי לקנות חיצוני, מה לדעתכם עדיף? אני מחפש כונן בראש-ובראשונה אמין ומלבד-זאת שגם אוכל לשתף אותו ברשת הביתית. הסיבה שאני רוצה כונן-חיצוני היא כי אין לי כוח להתעסק עם כל החיבורים הפנימיים ועם הג'ימפורים וכיו"ב. חוץ-מזה כבר יש לי שני כוננים פנימיים במחשב וכבר די לחוץ שם בפנים. כך גם אוכל לשאת הכונן ממקום למקום (כמובן לעיתים נדירות ביותר). האם אלו סיבות מספיקות טובות לרכוש חיצוני וולא פנימי? ואם אנחנו מדברים על חיצוני, איזה חיצוני ממולץ? איזה ממשק מהיר יותר? אני שקלתי לקנות עם ממשק רשת ולחבר אותו אל הראוטר, כדאי? נוח? האם הכוננים אלה נועדו בעיקר לגיבוי? או שאני יכול גם לשמור עלי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הייתי באייוירי קניתי את Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 רציתי את Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX אבל אמרו לי אין אותו במלאי וש SEAGATE אותו דבר מה ההבדל בינהם במהיריות ומה יותר טוב ? הוא יהיה הכונן הראשי של מערכת ההפעלה והמשחקים והתוכנות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם פירמוט הכונן בתדירות גבוהה מקצרת את חייו ומורידה את ביצועיו? ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם חיבור USB 2.0 או Firewire למחשב. חשבתי בכיוון המארז הבא: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=enclose35&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855 מה דעתכם על הדגם/חנות? יש המלצות למשהו יותר טוב עד 150 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר אבל אני לא יודע מה להחליט. חיבור IDE. לא להתייחס למחיר. צורב DVD שעושה הכל מהכל... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש HD חיצוני ואני לא מבין כלל בתחום . ביצעתי סקר שוק ובדקתי במספר חנויות בארץ לגבי הנושא יש לציין כי כולם הצליחו לבלבל אותי עוד יותר כי כל אחד מהם נתן הצעות לכוננים שונים וכל אחד מהם אמר על הדגמים הקודמים שהוצעו לי שלא כדאי לקנות אותם ושהדגם שהוא מציע טוב יותר. חלק מהחנויות הציעו לי אופציה נוספת שהיא בעצם לרכוש HD פנימי + אריזה על מנת להפוך אותו לחיצוני אך נראה שזה פחות משתלם בכלליות אין לי הגבלת תקציב אבל כמובן שאני לא מתכוון להוציא יותר מ-1000 שח על העניין למרות שלא נראה לי שזה יגיע לסכום כזה לפי ההצעות שקיבלתי. גודל הכונן צריך להיות 1 טרה ומעלה (לא מעניין של איזה חברה חשוב האיכות) מטרת הקנייה היא אחסון של מידע,סרטים ומוזיקה (ויש המון מהכל)…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיסק מתקתק, לא מזוהה בביוס, המעגל אלקטרוני תקין. כנראה שהראשים נשרפו, עדיין לא פתחתי. לצורך הצלת המידע, האם ניתן להעביר פלטות ישנות לדיסק חדש זהה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-