אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
סתם תהייה שעלתה לי בראש: יש כל מיני מתאמי SATA/IDE לכרטיסי זיכרון CF/SD וכו' שעולים לא יותר מכמה עשרות שקלים, מה אמורים להיות ביצועים של דבר כזה בתור HD? אני מבין שזה תלוי גם באיכות המתאם הספציפי ובסוג ודרגת הכרטיס, אבל אני אשמח לדעת אם למישהו יש תשובה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
או שהוא כבר פה? האמת שאני מחכה כבר יותר מחודש שהWD20EADS יגיע ועדיין אני לא רואה אותו בשום מקום בארץ (כידוע הארדיסק רצוי לקנות מסודר ועם אחריות) עם המזל שלי איך שאני אקנה 1.5TB הוא יגיע..
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פניתי לחנות על גבול גבעתיים ר"ג במטרה לקנות את הכונן הנ"ל. המוכר טען שהסדרה דפוקה וממש לא כדאי. לא ש/מתי לב בפורום על בעיה ב 1TB האם נכון הדבר ??? תודה על חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש הרדיסק חיצוני. כרגע אני מתעניין ב-WD, בנפח של 250 GB מסוג PASSPORT. התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח. וברוח החנויות ההרדיסק הנ"ל הוא מעל 350 ש"ח למרות שמצאתי בחנות בשם ZED בת"א את ההרדיסק הנ"ל במבצע של 300 ש"ח. העניין הוא שאני לא ממש מכיר את החנות והאם היא מוכרת מוצרים איכותיים. ואני אשמח אם מישהו שמכיר את החנות יוכל לתת לי קצת מידע עליה ועל טיבה. אני אשמח גם לקבל הצעות חלופיות לחנויות אחרות וגם לחברות אחרות טובות כל עוד זה עומד בתקציב (גם להרדיסקים של 160 GB). פשוט לי יש ניסיון טוב עם WD לכן החלטתי לקנות הרדיסק שלהם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הביצועים של הדבר הזה פשוט מטורפים עריכה - כן, אני מודע לזה שזה פרסומת ויראלית מטעם סמסונג, אבל זה עדיין מדהים.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אם כן אילו ומה מחירם? אם לא מה המחיר הכי נמוך ל SSD 128GB בגודל של 1.8 אינטש?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 אתם ממליצים עליו? אם לא, אני צריך המלצה למשהו באותו תקציב ובאותו נפח. האם יש HD חיצוני ברמות האלו ללא חיבור לחשמל ? אם כן, זה עדיף. תודה !
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
קניתי רבעיית קשיחים, זה מחייב ביקורת טוב, נתחיל עם רבעיית הקשיחים ובקר הקשיחים הם SAMSUNG F1 HD103UJ בנפח של טרה, מדובר בקשיחים עם 3 פלטות בגודל של 334GB ו32מגה זכרון. הPERC עצמו כמו שהוא בא במקור והקירור החדש שלו הבדיקות: הבדיקות נערכו על ידי HD TACH 3.0.0.0 ו- HD TUNE PRO 3.50 בגדול רציתי להביא לכם את כל התמונות של הבדיקות אבל זה יותר מדי (גם גרם לקריסה באתר אחר) לכן אני אביא לכם את הטבלה המרכזת של כל המידע וגם קישור לתמונות אם מישהו רוצה אותם http://depositfiles.com/files/37fpg3m29 ICH VS PERC בגדול אפשר לראות שיש מקומות שהICH10 עדיף על הPERC אבל גם התוצאות השונות נובעות בעיקר מכך שבניגוד לאפשרויות הבודדות שיש לICH10 כמו סרטיפים בגודל של 32 עד 128 לעומת …
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני בדילמה קלה, לפני זמן קצר כתבתי פה על הרצון שלי בכונן חיצוני. לאחר לבטים נוספים, חשבתי שארשום פה את המצב, ואבקש את עצתכם.. אז ככה, כיום יש לי שני כוננים במחשב, אחד של 160 ג'יגה ואחד של 320 ג'יגה. ה 320 הוא בן שנתיים, וה 160 בן יותר (אני מניח שבאיזור ה 4 שנים) ה 160 הינו במחיצה אחת, והיא אינה מחיצה של מערכת ההפעלה. ה 320 מחולק ל 3, מחיצה אחת VISTA, מחיצה אחרת WIN7BETA ומחיצה שלישית של 160 ג'יגה לאחסון. נגמר המקום. בממוצע, בכל מחיצה (מתוך ה 4) יש כ 6 ג'יגה של מקום פנוי - וזה גם לאחר שהתחלתי למחוק דברים. עכשיו אני מנסה לחשוב על העתיד, כיום כשאני רוצה לצפות בסרטים בטלויזיה, אני מחבר DOK לDVD של פיוניר שלי. אבל יום אחד אני ארצה להעביר גם HD, ואני לא בטוח ש DOK ישרת אות…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/640gb-hdd-roundup.html ה-BLACK של WD באמת נחמד, בנתיים אני מאוד מבסוט ממנו :]
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התקנתי עוד הרדיסק ( שלישי במספר) לפי זה 2 ההרדיסקים היו מחולקים לC,D,E ועכשיו ההרדיסק השלישי ( משומש לא חדש) היה מחולק ל2 לכן נוספו עוד שתי אותיות רק שהבעיה שאחד מהם לקח את האות D ובעצם הD הישן הפך לI... אני רוצה להחזיר אותו להיות D אז נכנסתי לכלי ניהול ההרידסקים של ויסטה ושיניתי את הD החדש לאות אחרת כדי שD יהיה שוב פנוי ואז אני יחזיר את הישן לD אבל למרות שכרגע אין שום כונן עם האות D הוא לא מאפשר לי לבחור באות הזאת.. מישהו יודע אולי מה פשר העיניין?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח 16GB, אשמח לקבל המלצות. ה- DOK חייב להיות עם פקק, כלומר, לא כזה שהקונקטור שלו נשלף בהזזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי כונן WD6400AAKS של Western Digital, וחיברתי אותו למחשב. (חיברתי אותו עם כבל SATA 2 ללוח האם, חיברתי אותו לספק הכוח) לאחר מכן, הפעלתי את המחשב, ולא ראיתי את הכונן החדש (רק את הכונן הקשיח הישן) לעומת זאת, במנהל ההתקנים אני רואה שני כוננים קשיחים: * WDC WD6400AAKS-00A7B0 * WDC WD1600JS-00MHB0 (כנראה ש-WDC WD1600JS-00MHB0 הוא הכונן הישן) ועל שניהם נאמר שהם פועלים כראוי. שכחתי לעשות משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, חיפשתי לא מעט אחר מארז "חכם" שבא עם שלט אינפרא אשר כולל בתוכו הארדיסק 3.5" אשר מתחבר לטלויזיה ומנגן קבצי אודיו ווידאו, כמו דיוידי... אני יודע שיש כזה דבר, ראיתי את זה לא מעט פעמים! אך לא מצאתי... האם יש לזה שם מסויים? דגמים מוכרים? כל מידע למציאת חומרה כזאת יתקבל בברכה =) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כונן seagate ברקודה 500G 32M ST3500320AS עליו יושבת מערכת ההפעלה. ועוד כונן חיצוני WD MYBOOKE 1T בחיבורי ESATA שמשמש לאיכסון. נכון לעכשיו אני זקוק לעוד כונן בנפח של 1T מכוון שניגון סרטים דרך הכונן החיצוני אינו מספק. ולכן חשבתי שכונן פנימי יעשה את העבודה טוב יותר. ישנה האופציה לחבר על הלוח הזה GIGABYTE EX58-UD5 ת הכונננים בשיטות שונות, כרגע אני נמצע באופציה בלוח על disable שלפי מה שקראתי בספר זו אופציה רגילה לחיבורי SATA2 , ניתן לשנות את האופציה ולבחור בין DIABLE - ACHI- RAID , אני לא ממש מבין מה אומרות האופציות האלה או איך משתמשים בהן, זה דיי חדש, הבנתי חיבורי RAID הם מיזוג בין כוננים, האם זה נכון? ובמה זה תורם לביצועים? ולגבי האופציה ACHI לא הבנת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כונן WD 3200AAKS שהיה מחולק לשתי מחיצות - 20 ג'יגה וכל השאר. שבוע שעבר רציתי לפרמט את המחיצה של מערכת ההפעלה בלבד (ה-20) ולהתקין מחדש. אחרי שהעברתי הכל למחיצה השניה, משום מה מצאתי לנכון לפרמט את המחיצה בעזרת Partition Magic. היה נראה כאילו הכל עבר בהצלחה, אולם כשניסיתי להתקין מחדש את ה-XP, ההתקנה לא זיהתה את המחיצות הקיימות, ובאופן די מוזר קבעה שקיימת מחיצה בגודל 131 ג'יגה, וכל השאר הוא free space. כל ניסיון להתמודד םע הבעיה נכשל, וכאשר נותרה בידי רק האופציה לפרמט את כל הכונן ולאבד את כל שהיה במחיצה השניה, החלטתי לקנות כונן חדש זהה (התכוונתי לעשות מזמן, זו הייתה רק אמתלה), להתקין עליו את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן לנסות לשחזר את הכונן השני. וכעת מספר שאלות: 1. יש איזש…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-