אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי חבילה של TDK DVD+R ורק אחרי שפתחתי , שמתי לב שזה RW. השאלה היא האם לפי הנסיון שלכם הדיסקים האלה עושים בעיות מיוחדות עם כוננים מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. היום ניסיתי לצרוב מדיית DVD+R 8x ומשום מה לקח לי כחצי שעה לצרוב על כל המדיה, הצריבה בוצעה ב8x (מהירות המקסימלית של המדיה), דבר שאמור היה לקחת כ8 דקות. זכור לי שבעבר הצורב היה די רועש בזמן הצריבה, אך כרגע אני בקושי שומע אותו. אני משתמש בNero 6 ומדובר בצורב Samsung SH-S183L בן כשנה. מישהו נתקל בתופעה כזאת ? מה עושים ? *שחכתי לציין שניסיתי גם לעשות Image לדיסק DVD וגם זה לקח כחצי שעה*
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הזמנתי כונן SSD מארצות הברית שאני צריך לקבל ביום שני ( חצי מחיר ממה שעולה בארץ ) בכל מקרה יש לי לפטופ עם כונן שמחולק לשני מחיצות, אחת ( D ) של בערך 15GB ויש בה את ההתקנה של ה-WINDOWS בשביל שחזור המערכת, וכל שאר המקום זה ב-C, איזה תוכנה הכי טובה לשכפול הכונן 1:1 של שני המחיצות בדיוק כמו שהם עכשיו ועוד שאלה שלא ממש ידעתי באיזה פורום לכתוב, יש לי תחנת עגינה עם 4 כוננים של 2TB שמחוברים ב-USB 3, אני רוצה לשים אותם רחוק מהמחשב ואני צריך כבל מאריך, אבל הבעיה שלא מצאתי כבל מאריך ל-USB 3 של יותר מ-3-5 מטר אם אני אחבר 2 כבלים של 5 מטר האם תהיה בעיה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכונן חיצוני סופר מהיר לעבודה רבה בנפח 500 עד 1000 ג' תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב עבד כמו סוס עד שעשיתי לפני יומיים פירמוט למחשב ועכשיו אחרי שהגדרתי הכל הכל סבבה חוץ מהעובדה שכאשר אני צורב דיסקים על X4 הוא מראה כאילו זה באמת X4 אבל למעשה לוקח לו כמעט שעה לצרוב דיסק של 4.7 ג'יגה. נסיתי עם מספר תוכנות צריבה לכן אני מאמין שהבעיה קשורה לצורב עצמו. נ.ב - לא בטוח אבל אולי זה קשור לעובדה שעכשיו אחרי הפרמוט יש איזה חומרה לא מזוהה שאין לי מושג מה היא הווינדוס קורא לה SM BUS controller. ואני לא מצליח לגלות מה זה. אם למישהו יש מושג אשמח לקבל עזרה!
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך אני יודע האם הצורב שלי תומך ב OVER BURN או לא ואם כן כדי להפעיל את הפעולה הזאת צריך לעשות פעולה מיוחדת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך את הרשימה של הצורבים אשר תומכים בצריבת דיסקים עם SAFEDIC 2.XX
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 חברות ורבטים DVD+R 16X http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817507003 או TAIYO YUDEN DVD+R 8X (2 כאלה) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817172111 מה יותר טוב המחיר כמעט אותו דבר אז זה לא מהווה פה פקטור איזה יותר שווה לקנות? נ.ב הצורב שלי תומך ב16X תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח wd 80 gb ויש לי מעבד סלרון 800 מדוע הוא מזהה רק 10 gb
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של חברה לא כל כך נפוצה Matsonic MS9087C עם צ'יפסט של אינטל 865. השאלה שלי היא אם מישהו יודע איך אני בודק מה המגבלה של גודל ההארד דיסק שהוא יכול לזהות? בגלל שבאתר שלהם לא כתוב כלום וגם לא ב-מנואל של הלוח. פשוט אני מעוניין לקנות הארד דיסק SATA של 250 ג'יגה... תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נא לשים לב, הצורבים המומלצים מחולקים לשתי קטגוריות, צורבי SATA וצורבי ATAPI. * שימו לב, על מנת להשתמש בצורב SATA, לוח האם שלכם חייב לתמוך לפחות בהתקן אחד חופשי של SATA, או לחילופין בבקר SATA * סריקת טעויות מעמיקה לא נתמכת ע"י כל הצורבים, הצורבים היחידים שנותנים תוצאה מדוייקת הם צורבים של פלקסטור ולייטאון. * SATA 1.5Gb/s ו- SATA 3.0Gb/s משתמשים באותו חיבור, כל לוח אם שתומך ב SATA 1.5Gb/s תומך גם בSATA 3.0Gb/s. PATA\ATA\IDE\Flat Cable SATA צורבי SATA [glow=yellow,2,300]Sony Optiarc AD-7260S[/glow] ה-AD-7260S הוא הגרסה המעודכנת של ה-AD-7240 המעולה ומבוסס על אותו שבב של NEC. מגיע בצבעים שחור ובז'. ה-AD-7261S הוא גרסה עם אפשרות LightScribe וה-AD-7263S הוא גרסת …
-
- 0 תגובות
- 24.5k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר ממחיצה אחת למחיצה שנייה מקום בסדר אז הNorton PartitionMagic 8.0 מפעיל לי מחדש תמחשב... מתחיל לעבוד ואז מפסיק.. טוען שנמצאו יותר מדאי בעיות מה לעשות כדי לסדר אותם כדי שאני אוכל לשנות את גודל המחיצה תמונת מסך: http://img233.imageshack.us/my.php?image=dsc00054ir8.jpg
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איזה אר דיסק לרכוש סייגט או ווסטרן מדובר על דגמי 500 GB ומעלה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב - ALIENWARE m11x R2. המפרט שלו זה - Core i7 U640 1.2ghz 8gb RAM Nvidia GeForce GT 335M (חסר משהו?) הביצועים שלו במשחקים לא רעים, כל עוד אני לא מנסה להריץ משהו חדש מידי בציפייה שזה יעבוד על הגראפיקה הכי טובה. אבל יש בעיה אחת, ופה נכנסת הבקשה שלי. ההארד דיסק. מדובר ב-320GB, 5400RPM - בקיצור, חסכוני וחלש. אני שוקלת להחליף את זה בSSD, השאלה שלי אם זה בכלל משתלם לי? או שעדיף כבר הארד דיסק של 1TB עם 7200RPM. ואם כן כדאי לי, התקציב שלי הוא 400 ש"ח ( אני יודעת שזה לא הרבה ויספיק לי רק ל-120GB-128GB) ואשמח להמלצה של חנות. אפילו יד-2 מתקבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הWestern Digital WD2500KS 250GB 16MB ויש לי שאלה הארדיסק הזה טוב? הכוונה האם הדגם טוב יש לי ארדיסק 120 ונראה לי שיש לו סקטורים הרוסים והוא גם ATA להשאיר אותו או לעיף אותו? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי כונן WD 320G AAKS והוא התחיל להראות שגיאות בדיוק אחרי גמר 3 שנים אחריות קניתי SAMSUNS 1TB F3 1003HJ שהוא גם לפני שבוע מת לי בדיוק חצי שנה לאחר גמר 3 שנים אחריות החלטתי שזהו נמאס לי ואני לא קונה יותר כונן עם פחות מ4-5 שנים אחריות ולא משנה מה. אני גר בקריות ואני מחפש רק בחנויות פיזיות כמו KSP או IVORY שאני אוכל לגשת ולקנות על המקום. יש לי לוח אם P35 שיש לו רק ממשק SATA 2, + מעבד 4 ליבות Q6600 + זכרון 4 גיגה ראם DDR2-800. 1) אני צריך המלצה להארד דיסק פשוט של 1T/או 500 GB שיש לו לפחות 5 שנים אחריות - ראיתי בKSP ובIVORY ב375 ש"ח - Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB 2) אני צריך כונן SSD שיהיה לפחות עם 5 שנים אחריות, מה שמוזר שהדגם של סמסונג פרו 840 או 8…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות עוד הרד דיסק של 120G (הדגם הזה ליתר דיוק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128952 ) ולעשות RAID או לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ולא לעשות RAID (כמו זה למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128949 או אפילו נפח גדול יותר..). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
גיביתי לאחרונה בסביבות 800 ג'יגה, ונדהמתי מהמהירות המזעזעת. לקח בסביבות 14 שעות לעשות את זה. המקור הוא הארדיסק WD desktop elements usb2.0 לתוך הארדיסק 7200 רגיל, שיושב בתוך קופסה חיצונית של סילברסטון המתחברת עם USB3. המחשב חדש ומהיר, כך שקשה לי להאמין שיש בעיה באחד הבקרים או משהו בסגנון. אציין שהמידע מורכב ברובו מאלפי קבצים קטנים מאד, אך גם הקבצים הגדולים עברו לאט, בהנחה שווינדוס 7 מראה את המהירות האמיתית של ההעתקה ברגע נתון. באופן כללי עושה לי רושם שבווינדוס XP הפעולות האלו היו מהירות יותר. מה אתם אומרים? יכולה להיות בעיה כלשהי?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-