אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות dok חדש של 16gb אבל יש הרבה חברות וקשה לבדוק מי הטובה ביותר (מבחינות קריאה\כתיבה וכו'). בעיקרון חשבתי לקנות מksp , יש המלצות לחברה מסוימת ? עד עכשיו השתמשתי ב4gb של sandisk דגם ה blade cruzer אבל לפי מה שראיתי הוא לא נחשב מי יודע מה, קיצור אני ישמח לעזרה והמלצה. עדיף לא usb 3 כי זה מכפיל את המחיר. תודה .
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות DOK בעל נפח 16GB ועם ממשק USB3 התקציב זה עד 100 ש"ח איזו מהירות אני יכול להשיג בתקציב כזה? אם תציינו דגם זה היה נחמד תודה...
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
התחדשתי בLED של סמסונג וברצוני לקנות DOK שישמש להצגת סרטי FHD וגם סרטי תלת מימד. מה דעתכם על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=15124 האם DOK איטי יותר יכול לעשות בעיות גם בניגון הקבצים או שהעתקה שלהם לכונן פשוט תיקח יותר זמן?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות DOK חדש אחרי שהPATRIOT XPORTER התעקם ונשבר... אני מעוניין בDOK מהיר ככל האפשר. הייתי מרוצה מאוד מהפטריוט. השאלה היא איזה DOK מהיר יותר הPATRIOT XPORTER XT כמו שהיה לי או לדוגמא הDOK הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12172 שהוא USB 3 כמובן שיש לי חיבור USB 3 בלוח...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש DOK חדש אחרי שנעלם לי האחרון. אשמח לקנות אותו במחיר הזול ביותר שאפשר, גם ebay זה אחלה, רק אם אתם ממליצים משם, שזה יהיה סוחר שאתם סומכים עליו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח למחשב הנייח שלי על מנת לאחסן סרטי HD בערך 10 ג'יגה כל סרט אני צופה בהם בטלויזיה חכמה דרך PLEX עד עכשיו אני משתמש בכונן רשת ( ללא חיבור קווי MY BOOK) אבל משום מה יש לי כל הזמן קטיעות בשידור הרציף ( אחת לחצי שעה ) ולכן אני מעביר כל פעם סרט לכונן קשיח במחשב וצופה דרך ספריה בכונן קשיח שהוא לא כונן רשת. חשבתי לקנות כונן כונן פנימי של WD בגודל של 2-3 טרה. אני מעוניין בכונן איכותי שיהיה גם מהיר וגם אמין (צריכת חשמל לא חשובה לי לדוגמא) איזה כונן מומלץ? מה סדרי הגודל של מחיר לכונן כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מעוניין לקנות דיסק קשיח 500GB שמתי לב שגם מעל 500 ג'יגה המחירים קופצים. שמתי לב שחברת סי-גייט הם היחידים עם 32MB ולכן חשבתי ללכת על הדגם : כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 32 MB , מהירות: 7200 RPM , יצרן: Seagate , נפח: 500 אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה או המלצות על משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות HD חיצוני (האמת שניים אבל לאותה מטרה) מטרתו גיבוי תמונות (אני צלמת ) רוב הזמן הוא לא יהיה בשימוש רק אחת לשבוע למטרת איחסון חומר חדש . (במקביל אליו אני גם מתכוונת לצרוב את החומר על דיסקים , מה לעשות מאז שתם עידן הפילם אני דואגת יותר). מאז ומתמיד WD לא איכזבו אותי אבל הלכתי קצת לאיבוד יש להם כל מיני סוגים שחוץ מלהבין שבחלקם יש חיבור USB ובחלקם פיירווייר לא ממש הצלחתי להבין מה נכון לצרכים שלי. בנוסף אשמח לשמוע איך אתם שומרים על ה HD שלכם (מכבים אותו ושמים בצד , תמיד דולק , מדליקים מידיי פעם וכ"ו ) תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 1.5T אני מתלבט בין הSEAGATE FreeAgent Desk WD My Book Essential Edition SAMSUNG Story Station היעוד שלו הוא גיבוי סרטי HD בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה על ההבדל בין Firewire ל USB2 הבנתי שתכלס לא הכי משנה אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה HD עם חיבור כזה וכזה אני אוכל אצלי במחשב לחבר דרך FIREWIRE ובמחשב אחר דרך USB ולא יווצר שום בעיה? וכן אודה אם תוכלו להמליץ לי על כמה HD-ים אבל שלא יהיו פחות ב500G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח שלא יהווה צוואר בקבוק להרצת תכני המולטימדיה הכי כבדים היום (BLURAY ?). רצוי שיהיה כמה שיותר שקט, נפח לא קריטי. בדיסק הקשיח יהיו: מחיצה אחת למערכת הפעלה 1 מחיצה נוספת למערכת הפעלה 2 מחיצה נוספת לתכני מולטימדיה. חשבתי על Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ האם מבחינת ביצועים, עדיף לי לבחור משהו חזק יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי נקנה לפני כשלוש שנים, יש לי AMD64 Athlon3200 עם לוח של Gigabyte GA-K8NF-9. זה מ ה שיש ללוח: http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/results/mainboard_gigabyte_ga_k8nf9.html אני רוצה לקנות HD חדש,320GB של WD.(היום משתמש ב80GB IDE.... : ) עכשיו אין לי סלוטים של SATA 2,האם אני עדיין יפעיל אותו במלוא ביעילות?מה ההבדל? והאם אני יכול להריץ את שני הHD ב RAID? או שאין טעם?כי אחד IDE ישן ולא יתן כלום? מה הכי טוב לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש HDD לנייד מסוג DELL 1525 במהירות 7200..במקום ה5400 שכרגע מותקן שם. קודם כל רציתי לדעת לגבי הבדלים בביצועים אם שווה את תוספת הכסף? דבר שני רציתי לדעת לגבי דגמים מומלצים וחנויות באיזור המרכז? תודה לעונים??
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש HDD חדש בגודל 1TB ומתלבט בין הWD לSEAGATE Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS עכשיו אמרו לי שWD הזה יורד לעבוד ב5400RPM ולא עובד רצוף על 7200 RPM השאלה שלי אם כדי להתאמץ עוד קצת ולקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למכשיר TOUCH DIAMOND 2 , בערך 8 גיגה , זול ,אך איכותי. תודה [=
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ראיתי שמאוד אוהבים כאן את הM4 שזה נחמד אבל במידה ונוציא את הפקטור של המחיר מהמשוואה ונשאיר כונן SSD 128GB עם דגש על אמינות וביצועים בלבד, עדיין יומלץ הM4 או שישנם SSDים עדיפים עליו?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עד 400 שקל מאילת(מחר נוסע) כמה שיותר נפח מערכת עכשיווית: i7-6700K @ 4.0GHz Gigabyte GA-Z170-Gaming K3-EU , Antec H2O 920 , Kingston HyperX Fury DDR 4 @ 2133 , MSI Radeon R9 270X OC , Corsair VX550W , Kingstone 128 SSD , Dell E2213H , Razer BlackWidow , Logitech G400
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-