עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by -swap-,

יש לי גג 900 שקל לבזבז על צורב איזה צורב כדאי לקנות משהו אמין וטוב למה קניתי צורב PLEXTOR לא מזמן והוא נדפק ממש מהר ברצוני לקנות צורב משהו כמו שיצרוב על 48..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני שוקל לקנות את הכונן Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD יש לוח של גיגהבייט מדגם E58X-UD3R קודם כ רציתי לדעת אם הם יעבדו יחד או יהיו בעיות תאימות דבר שני חשבתי להוסיף 2-4 גיגה זיכרון ל 3 שיש לי כבר. אבל עכשיו קראתי שניתן להשתמש בכונן SSD כזיכון מטמון אז רציתי לדעת אם ואיך אני יכול לעשות את זה או עדיף להוסיף זיכרון וזהו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bratwa_tut,

היום הייתי באייוירי קניתי את Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 רציתי את Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX אבל אמרו לי אין אותו במלאי וש SEAGATE אותו דבר מה ההבדל בינהם במהיריות ומה יותר טוב ? הוא יהיה הכונן הראשי של מערכת ההפעלה והמשחקים והתוכנות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by x-dude,

LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE

5. שלום רוצה לרכוש עוד שתי צרובים בשביל למנוע עומס(צורב הרבה) ושוקל האם כדאי אותו דגם כמו שיש לי עכשיו יש לי DVR-212DBK 18X בממשק SATA של פיונר. השאלה אם אני אביא עוד שני צורבים, לא יהיה יותר מדי עומס על המחשב והלוח אם עצמו?(ASUS P4P800) כי כבר עכשיו הוא די מקרטע, מחוברים ארבעה הארדיסקים פנימיים(שלושה מתוכם IDE ואחד SATA) ועוד שתי הארדיסקים חיצוניים 500 ג'יגה בUSB. מה שנשאר לי זה עוד שתי חיבורי SATA לעת עתה. מה ששקלתי לעשות בשביל למנוע עומס על הבקרים עצמם, להביא בקר PCI בנפרד של USB, שאפשר לחבר אליו עוד 2-3 והוא יהיה בנפרד(שלשם אני אחבר את שתי הכוננים החיצוניים בנפרד ולא שכל פעם הם יפילו לי את המודם[שגם מחובר בUSB] מתי שהם יצאו ממצב סרק ויתעררו לחיים[כן זה קורה...] ) לא ממז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לבדוק את ההארדיסק שלי בבדיקה מקיפה של סקטורים ובעיות שיכולות להתקיים בו מה שמעלה בי חשד זה רעש מוזר שיוצא מההארדיסק (1TB Samsung) הכנסתי את הדיסק של תוכנת MHDD לבדיקה של ההארדיסק ופתאום צצה בעייה - הוא לא מזהה את הכונן בכלל! הוא רשם: Hardisk might not be supporting -something- or is not primary, בכל מקרה בדקתי את העניין (החלפתי ג'אמפר מסלייב לראשי ולא עזר, וגם הכונן תומך בדבר שהתוכנה אומרת שהוא כנראה לא תומך) אין לי מושג כיצד לסרוק את הכונן ולהיות בטוח שהוא תקין לשימוש, מישהו בבקשה יכול לעזור לי בבעייה??

7. Started by Dima323,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני, לאחר חיפוש קצר ב ZAP מצאתי: Maxtor Basics 1000GB www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 [459 ש"ח] המחיר נראה לי נחמד אבל איבורי זה חיסרון... איך הדיסק הזה? יש אופציות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כמובן שמערכת ההפעלה נמצאת על דיסק רגיל-בודד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. רציתי לשאול מה חשוב שיהיה בכונן קשיח חיצוני? ראיתי באינטרנט שני כוננים קשיחים שנראו לי במחיר סביר Western Digital WDH1U10000 ו - Western Digital WDG2NC10000E. אשמח לקבל השוואה בין שניהם או המלצה על כונן קשיח אחר. יום טוב וחג שמח, יואב

10. Started by asihiz,

אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by lizer2121,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני שפתאום הפך להיות מוגדר כלא הוקצה למרות שהיה עליו מידע והוא עבד טוב. חיברתי אותו ישירות למחשב לא דרך USB, וניסיתי להפעיל עליו תוכנות לשחזור מחיצה או שחזור מידע כמו EaseUs, Mini tool power recovery, Acronis ולכולם לוקח המון זמן לזהות אותו ולנסות לשחזר וכולם לא מצליחות למצוא או לשחזר שום דבר. מה עושים במקרה זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by mekaya,

קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם המחירים מצדיקים? מדיות של החברות הטובות TDK ו VERBATIM עולים בסביבות 80-90 שקל ל25 יחידות לי אין את הכסף להשקיע כל חודש בדיסקים חדשים אך אני רוצה את הטוב ביותר, על איכות משלמים אני יודע את זה אני בעקרון קונה SILVER LINE מתי שאני צריך דחוף דיסקים אני צורב בכללי בעיקר DVD-VIDEO, אני רוצה לשמור על הדיסק ללא שריטות ושהוא לא יתקע לפעמים במכשיר הדיוידי שלי (Skipping) מה בערך אורך החיים של דיסק DVD? מחברה TDK, VERBATIM ומה אורך החיים של SILVER LINE? בהתחשב שאני שומר עליהם בתוך אריזת נייר בתנאים טובים האם Silver Line נחשבים כמדיות מאוד זולות? מה אתם ממליצים לעשות בעיקרון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, ברשותי מחשב HP DC7100 ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס PCI שיש עליו יציאות SCSI לטובת הרד דיסקים והשאלה שלי היא האם אני יוכל לעשות BOOT מההרד דיסקים שיהיו מחוברים לבקר SCSI הנ"ל? תודה רבה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by generalA,

כאשר אני בא לפרוס (מ-RAR) קובץ של מעל 4GB (קובץ ISO), אז בערך ב-95 אחוז (נקודת ה- 4GB), המחשב רושם לי שבסוג HD FAT32 לא ניתן להעביר מידע של מעל 4GB במכה. איך אני מתגבר על הבעיה בלי לפרמט כ- NTFS ???? אגב הוא מציין שבסוג NTFS באמת ניתן להעביר מעל 4GB. והאם בכלל ניתן לפרמט כך..? תודה אנשים ! נ.ב. מצטער על ההקפצה, פשוט רק עכשיו שמתי לב כי עקב תקלה הוא הקפיץ כי חשבתי שלא קלט ההודעה הקודמת. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח Si-Nom

אז ככה חברה יש לי שניי כוננים של 7 גי'גה ובכל אחד נישאר לי בסביבות :-\400 מגה,אז אני צריך דחוף המלצה על כונן קשיח עד 250 שקל. (מה לעשות אין תקציב).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום במחשב יש לי שני דיסקים. האחד של 80g והשני של 1000g. מערכת ההפעלה מותקנת בזיסק של ה80g. ב - explore רואים את הדיסק של ה80 אבל לא רואים את הדיסק השני. נראה לי שיש לציין שפירמטתי את הדיסק הוירטואלי שהכיל את הווינדוס והתקנתי אותה מחדש. לאחר4 הפירמוט רואים את הדיסק של ה80 עם כל המידע שהיה לפני הפירמוט אבל הדיסק הגדול כאמור נעלם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by orengreen,

Hi I heard from a friend that combos are bad, and it's better to buy one drive bur burning and another for regular use. the problem is, if I want to read DVDs and CDs and I want to burn DVDs and CDs, do I buy 4 drives??? no , of course not! so what do you think? are combos really bad, or is it just silly? can I buy a reliable CD/DVD reader/burner combo? any advice or opinions on combos are welcome, thanks!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by viper_sb,

קניתי לאחרונה לוח אם של ASUS P6T WS PRO ואני רוצה לקנות את S25 של WD מאיפה אני יכול לקנות כבל SAS של 6G ?

24. שלום רב, קניתי לאחרונה טלוויזית LCD 32 אינץ', דגם LA32C530 של סמסנונג שתומכת בכל הפורמטים שיש ובעלת חיבורי USB וHDMI. היא גם FULL HD. הבעיה היא שאין לי מקום כל כך במחשב (שמחובר לטלוויזיה בכבל HDMI) לאיחסון כל הסרטים ביחד עם המשחקים והשירים וכו' ואני מעוניין באמצעי אחסון חיצוני (שיהיה גם נייד בכדיי להעביר לאחרים או ניידות בעת הצורך לעצמי) שאני אחבר אותו לטלוויזיה ויריץ לי סרטי HD באיכות גבוהה ואמיתית. בנוסף, על הכונן יהיה מאגר משחקים, שירים, תוכנות ותמונות אך זה הפרט השולי והוא יותר לאחסון לעת הצורך ואין לי בו שימוש בבוט וכאלה. על איזה כונן ללכת היום מהמבחר שיש בשוק? WD? SAMSUNG? מה ההבדל בין 2.5 אינץ' ל-3.5 אינץ' חוץ מעניין החשמל ועד כמה הוא מהותי? איזה חיבור כדאי שיהיה ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן חברים, שמתי לב ששום דבר לא מגובה אצלי וחשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני לגבות את מה שיש לי על המחשב. אני מתלבט בין 500GB ל 1TB. אם ההוספה במחיר לא גדולה מדי אולי אלך על 1TB למרות שלדעתי 500GB יספק אותי. פחות חשוב קצת העברה ודברים כאלה. רוצה מהירות סבירה, אמינות כמה שאפשר ושטח אחסון סבבה בצורה שיהיה לי את היחס הטוב ביותר עבור הכסף שלי. לא שמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אם אפשר להזמין מחול בזול ויש קישור אשמח לראות גם. בכלל ההעדפה היא להזמין מחול כי זה יותר זול. אשמח לשמוע הצעות תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים