עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איזה צורב DVD הכי מומלץ לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. wd data lifeguard diagnostic. יש שני אפשרויות לבדיקה quick\extended. עד כמה הבדיקה המהירה איכותית ואמינה? או שעדיף לתת למורחבת לרוץ? והוא מתריע לסגור את כל הישומיים במהלך הבדיקה על מנת למנוע איבוד מידע, איך מריצים על הכונן של מערכת הפעלה? והאם אפשר להריץ את המורחבת כאשר עובדים על קבצים מאותו כונן? לא יגרום לאיבוד מידע? בנוגע לתוצאות הבדיקה. אם מסומן בירוק שהוא עבר (pass), אז הכל תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itaysk,

היי, אני לפני קנייה של כונן 2T ולפי המומלצים ראיתי ש HD203WI מומלץ. ראיתי גם כמה שרשורים שאומרים שהם הזמינו אותו ושכרגע יש רק את HD204UI הם שאלו אם לקחת ואמרו להם שזה בעקרון המחליף של הדגם שבמומלצים, ולכן אין בעיה. השאלה שלי - השבוע אני הולך לקנות כונן, האם לא כדאי לבקש מראש את הHD204UI ? או שעדיין עדיף לבקש HD203WI ורק אם אין במלאי לקחת את השני? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. תודה לכל העוזר, ובבקשה אל תפנו אותי לחיפוש משום שחיפשתי ולא מצאתי :-\

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ben672,

שלום לכל החברים. הכונן הקשיח שלי קצת איטי ומדי פעם משמיע קצת רעשים מדובר בכונן:ST31000528AS הרצתי בדיקה עם ה-HD TUNE וצירפתי תמונה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ולילה טוב! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7118 מחפש חוות דעת לגביו, יש לו שנתיים אחריות והוא עולה 620 ש"ח, ככונן לגיבוי, שווה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by n_aviv1,

יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 8 GB של חברת סיליקון פאוור ואני חושב ששניהם דפוקים: אחד מהם הוטס לסין וכשהוחזר לידיי התברר שכל המידע (כ-200 תמונות) נמחק לחלוטין. בשני יש מדי פעם תמונות תקולות עפ פס אפור לכל רוחב התמונה. האם מדובר בתקלה בכרטיסים בוודאות? האם יש חברות יותר מומלצות מבחינת אמינות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by emanuelalkobi,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://www.sandisk.com/enterprise/ulltradimm-ssd/

11. Started by 00Amir,

כיום במחשב יש לי המון כוננים ואני צריך כנראה להוסיף : מותקן : 2 כונני SSD 128GB ברייד0 למערכת הפעלה . 2 כונני 6TB ברייד 1 לעבודה וגיבוי . 2 כונני 2TB JBOD לשאר הדברים 1 כונן DVD מנותק כי נגמרו החיבורים ללוח אם. אני צריך המלצה לבקר SATA ל PCI-E שיתן לי עבודה ללא תקלות.. מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש צורב dvd טוב שיהיה אמין ומבחרה טובה, וכמובן יצרוב באיכות טובה אני לא יודע אם זה מחיר נמוך סביר או גבוה כי אני ממש לא מבין בתחום הזה, אבל אני מניח שאפשר לקנות משהו טוב נכון? בכל מקרה לא הבנתי מה זה dual layer הזה שכולם מדברים עליו או כל המושגים האחרים, אז הסבר קצר יהיה נחמד (ניסיתי למצוא הסבר לרוב המושגים במרוכז אבל לא מצאתי). ואיזה עוד נתונים מראים שהצורב הוא טוב? וכמה שאלות די חשובות מבחינתי... 1. כשאני אשכיר סרט בספריית הוידאו ואצרוב אותו, האם הדיסק הצרוב יוכל לנגן גם באיכות סאונד דומה? אני מדבר עם dolby digital ו- dts (הפרדת צליל). 2. כמה עולה מדיה לצריבה? 3. מה היא התוכנה הכי מומלצת לשימוש היום? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי לפני ימים ספורים 1TB Samsung spinpoint F3 בעל פלטה אחת ואני מתחיל לחשוש שקיבלתי מוצר פגום. כשאני סתם מתעסק בדברים שלא קשורים לכונן, הכל בסדר גמור. נניח ואני פותח My computer ונכנס לכונן, יש קול פתאומי של משהו מסתחרר שצובר תאוצה במהירות ולאחריו רעש קבוע באורך של שניה, כל שניה לסירוגין שנשמע ככה: "המממ, המממ, המממ, המממ..." בלי הפסקה שגם מרעיד לי את כל המארז וניתן להרגיש ויברציות גם בשולחן. אחרי זמן מה הרעש מפסיק וכל הסיפור חוזר על עצמו ברגע שאני ניגש לכונן שוב. ברגע שמתחיל רעש הסחרור הנ"ל, הכונן תקוע לבערך 3-4 שניות כשאני מנסה לנווט בתיקיות שבו ורק כשזה מפסיק והופך לרעש ה"הממ" הקבוע, אני יכול לנווט בתיקיות. חיפשתי בגוגל ונראה שבעיית הרעש הקבוע היא משהו נפוץ מאוד עם ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by orlupo,

שלום, יש לי היום הרדיסק עם שתי מחיצות בעלות נתונים. אני כרגע רוצה לנסות ליצור מחיצה נוספת מסוג Primary. ניסיתי להשתמש ב-Acronis Disk Director Suite אך ההתקנה של ויסטה מזהה אותה כ-Logical. ניסיתי להשתמש ב-DISKPART אבל לא הצלחתי. ניסיתי להשתמש בכלי הגרפי של ויסטה לחלוקת מחיצות אך הוא לא נותן לי ליצור מחיצה מסוג Primary. אני אובד עצות וכבר לא יודע איך ליצור את המחיצה הזו. אני חייב אותה על מנת להתקין עליה ויסטה. תודה מראש, אור. עריכה: לבסוף העתקתי את החומר לכונן אחר, חילקתי מחיצות ב-Acronis כשזאתי מסוג Primay הוגדרה ראשונה ואז העתקתי חזרה את המידע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Machine,

אני קניתי לא ממזמן דיסק קשיח ואמרו לי שחשוב לעשות לכל דיסק קשיח חדש בדיקת סקטורים פגומים (chkdsk /r) מה אומרת התוצאה? כי אני לא מבין בזה כל כך.. אלו הם התוצאות מתוך יומן האירועים: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Winlogon ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 27/05/2011 ‏‏שעה: 17:08:53 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: USER-A41296A2A0 ‏‏תיאור: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 21 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 21 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleani…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח עם סקטורים פגומים שאני מנסה לגבות אותו באמצעות ddrescue, זה הפעם הראשונה שאני משתמש בתוכנה הזאת אז נעזרתי במדריך (-http://www.gnu.org/software/ddrescue/manual/ddrescue_manual.html) השתמשתי בדוגמא הראשונה שם כדי להתחיל את הגיבוי וכתבתי את 2 הפקודות האלה : sudo ddrescue -f -n /dev/sda /dev/sdc2 logfile sudo ddrescue -d -f -r3 /dev/sda /dev/sdc2 logfile השורות הבאות שמופיעות שמה הם: fdisk /dev/hdb e2fsck -v -f /dev/hdb1 e2fsck -v -f /dev/hdb2 השאלה היא איך לכתוב את הפקודות האלה? כי לי יש מערכת קבצים של NTFS והפקודות האלה בנויות בשביל EXT2 חוץ מזה אני ישמח אם מישהו יידע להסביר לי מה זה הפקודות האלה ואיך כל התהליך הזה עובד כדי להיות בטוח שלא פספסתי משהו..…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by krembo,

can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dcaspi,

שלום, לפני יומיים קניתי הארד-דיסק חדש, מקסטור, 40 גיגה, 7200 סל"ד. עכשיו, אני מעוניין להשתמש גם בחדש וגם בישן כשני כוננים נפרדים. הגדרתי את המקסטור כסלייב והתקנתי על שניהם אקס-פי. התקנתי בוט-מג'יק כדי שאוכל לעבור בין שני הכוננים, הבעיה היא שכשיש על שניהם אקס-פי, כשאני מנסה להריץ את הסלייב, המקסטור, הוא נותן לי שיגאה ולא נותן לי להעלות את ווינדוז. כשהיה לי על המאסטר, הישן, אקס-פי, וווינדוז מי על החדש זה עבד מצויין. למישהו יש מושג? תודה רבה, דן

20. Started by Holy,

ושלא יעשה שטויות אחרות כמו overspeed ודברים כאלה, אני לא מאמין בזה כרגע יש לי 2.17 רשמי אם זה משנה...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Ancient1,

IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, הבקשה בכותרת - מבקש המלצה לצורב DVD X24 - מהחברות פלקסטור או לייטון (במהירות X24),דגם משנת 2011. מחיר,דגם+מפרט (בקיצור),שיהיה אמין+סוס עבודה ושקט,ובאיזו רשת ניתן לקנות בארץ (אייבורי וכו'...)? תודה רבה מאוד מראש .

23. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כמו שכתוב בכותרת - האם כדאי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Y-T-M,

שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים