אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בעיקרון התקציב הוא עד 1000 שקל, רצוי מ KSP אני דיי סגור על ה SAMSUNG 840 250GB האם הבחירה טובה, ביחס ל CORSAIR FORCE GT או GS? ממה שהבנתי הסמסונג מהדור החדש ביותר ומבחינת יציבות הוא מעולה. בהתחלה רציתי לקנות את ה Corsair Neutron GTX 120GB או את ה SAMSUNG 840PRO 128GB אבל המחיר נראה לי פשוט לא משתלם ל 128-0GB שבתוספת של עוד 300 שקל אני מקבל פי 2 נפח. מבחינת ביצועים ה840 איטי יותר אבל ממה שהבנתי לא משהו מורגש למשתמש הממוצע, אז מה אתה אומרים ההחלטה נכונה? או שעדיף ללכת על ביצועים נטו ולרכוש את הכונן המהיר ביותר עם פחות נפח זיכרון? זהו ה- SSD הראשון שאני מתכוון לרכוש, לא רוצה להתאכזב, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
היי, אני צריך מדיות CD-R טובות,אך לא יקרות,הייתי אומר אפילו זולות, בסביבות ה45-50 ש"ח ל50 דיסקים שיהיו מספיק איכותיות לצריבת מוזיקה עליהם לשמיעה בסטריאו(לא MP3). יש המלצות?וכיצד אוכל לדעת בין זיוף או לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם של אסוס Z370-F הרכבתי בלוח אם שלי SSD M.2 של 250GB האם אני יכול להוסיף ללוח אם שלי עוד SSD M.2 של 500GB? יש לי מקום בלוח לעוד M.2 נוסף אבל זה לא פוגע בביצועים של הSSD ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
- 2 followers
-
-
בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז שפכתי קולה על הלפטופ הישן, מזל שהחדש הגיע לפני כמה ימים אז חנכתי אותו. בכל מקרה, שלפתי את הדיסק מהישן כי הוא לא נדלק ורק מאותת כמו מכוון מטוסים בנתב"ג. נראה בסדר גמור, נקי, ללא רבב :-) זה 2.5 SATA כמובן שלפי ההגיון של לנובו יותר ישמש אותי יציאת VGA בלפטופ החדש מאשר כל כניסה כלשהי, לכן יש רק USB מקווה שזה משהו שניתן לפתרון עם כמה כבלים מKSP\בסגנון כיוון שיש שם פרויקט לאונ תודה!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול: למה לרוב ממליצים פה על מדיות DVD-R/W בשביל תאימות משופרת? הרי אפשר לקחת DVD+R/W ולעשות Bitsetting ל- DVDROM, ואז סביר להניח שזה יעבוד על כל נגן וכונן DVD (גם ביתיים) ואפילו PS2 לא פרוץ. אגב, יש לי nec3520. מדיות איכותיות אני קונה TY02 (וורבטים 8x מדרגה שחורה) אבל הן יקרות (סרטים, גיבויים חשובים) נגיד אני רוצה לעשות צריבה "רגילה" או "שגרתית", איזה מדיה לקנות? (גם cd-r וגם dvd). שמעתי המלצות על Ritek.. למישהו יש עוד עצות? - מה זה riplock? - מה זה regions? תודה מראש מאור
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין בקניית צורב למחשב חדש, ומתעניין מן הסתם בצורבי SATA בעיקר. lightscribe לא חשוב לי ואני גם לא צורב בכמות שמצריכה צורב מקצועי. חשובים לי בעיקר השקט שבהפעלה והשקט הנפשי שהדיסק יצרב מהר וכמו שצריך. ראיתי כאן בפורום את הצורב של LG מדגם H30N בין המומלצים ומצאתי אותו במחיר באזור ה210 ש"ח. לעומת זאתף גיליתי ממש במקרה גם צורב SATA של סמסונג מדגם SH-183 שנמכר רק בחנות אחת שמצאתי בזאפ, במחיר של 177 ש"ח: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SH-S183&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he את המפרט שלו מצאתי כאן: http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=1806&Search=Search&list=2#comments ובמבט ראשון הוא נראה בסדר גמור. מישהו מכיר איזה ב…
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי חברים יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים, האחד בנפח 160GB והוא משמש לאחסון, והשני בנפח 640GB שמכיל מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת למשחקים/סרטים וכל הדברים הכבדים יותר. שניהם כבר לא כל כך צעירים. התקנתי את התוכנה HD TUNE בכדי לבדוק אותם והתוצאות שגיליתי היו מפתיעות: קודם ה-160GB (שתכלס הוא פחות חשוב), יש מידי פעם נפילות חדות במהירות אבל זה פחות מדאיג אחר כך ה-640GB, שהביצועים שלו חשובים כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכמה משחקים תובעניים. אפשר לראות שמהירות הקריאה ממש ממש נמוכה בהשוואה לכונן הקודם, ובכלל הגרף הזה נראה מזעזע צירפתי גם INFO על כל כונן בכדי שתוכלו להסתכל על הנתונים, אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה המשמעות של רובם מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה? יש לציי…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
נגמר לי הזיכרון במחשב ואני לא מצליח למצוא אם הלוח אם שלי יכול להכיל עוד זיכרון. יש לי לוח אם מסוג H170-D3H-CF ויש לי 2 כוננים מחוברים. אחד ssd והשני רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הארד דיסק חיצוני. אני מחפש דיסק חיצוני, 2T, לצורכי גיבוי יומיים למחשב ביתי. השאלה שלי - האם עדיף לי לקנות הארד דיסק חיצוני, או לבנות באיזושהי דרך ע"י הארד דיסק פנימי? כך שאוכל להוסיף לו מאוורר לדוגמא...
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הוא של סיגייט בנפח 1.5 טרה , במהירות של 7200 סל"ד , 3.5 אינצ' , מחיר -560 ש"ח. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ST315005FDA2E1&Cat2Cat1ID=141&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמעתי שסיגייט לא אמינים, ואני לא יודע מה לעשות, אני מוגבל בתקציב ומבחינת מחיר תועלת הוא הכי משתלם. השאלה הוא האם הוא אמין. ואם שווה ללכת עליו. אשמח לעזרה. תודה רבה~!
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב ישן ורצו שאני יחבר כונן 80 ג'יגה.. אני יודע שהמעבד Intel Celeron 433Mhz אבל אני לא יודע איזה לוח אם האם הכונן יעבוד בו טוב?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה חודשים שאמורה לצאת גירסת USB 3 חדשה, יש איזושהי "מפת דרכים" שאומרת מתי זה יוצא לשוק המחשבים הביתיים?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כמובן שמערכת ההפעלה נמצאת על דיסק רגיל-בודד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני טוב שיודע לצרוב dual? תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
דגם ה-TR200 הוא עוד מוצר מהדור החדש שאמור לתרום לתחרותיות מוגברת בעולם האחסון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
- 2 followers
-
-
שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. זכיתי לקנות מהחברה שלי כונן חדש sandisk 120gb ב100 שקלים(= הכל עובד תקין ומזוהה. השאלה שלי כמו שיש מדריך להגדרות ניצול מקסימום של כונן ssd ראשי שעליו מותקנת המערכת ההפעלה. האם גם עליו יש דברים שאני צריך להגדיר על מנת לקבל מקסימום תוצאות? המחשב מזהה אותו הוא עובד הכל תקין הרצתי סריקות רלונטיות כבר עם HD TUNE PRO. דבר אחד ששמתי לב: תוכנת ה defragment שלי לא מזהה אותו כ-Trim. איך אני בודק אם הוא מוגדר על זה? כי הssd של המערכת אני רואה עליו trim בתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, לדוד שלי יש בעיה עם צורב NEC שלא צורב DVDים משום מה, והוא רוצה חדש. עוד לא ניסינו את הדרכים לתיקון הבעיה בסטיקי, אבל הוא רוצה חדש בכל. אני אתעסק איתו אצלי בבית בתקווה לתקן אותו, אבל בינתיים... בכל מקרה, בדקתי בכל מני חנויות באיזור, והצורב הזה במלאי בחנות מאוד מאוד מומלצת פה בפורום. השאלה היא האם הוא מומלץ? הדוד צורב המון, גם CD וגם DVD, ואני רוצה לתת לו צורב עם איכות צריבה הכי טובה שיש. לא כל כך חשוב אם הוא IDE או SATA, הלוח שלו תומך בשניהם, רק שיהיה לבן כי זה הצבע של המארז שלו. אז האם הצורב הזה מומלץ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=9762 עברתי על סטיקי המומלצים, והוא אומנם לא מומלץ שם, אבל קרוב רחוק שלו כן…
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, וביום ראשון הקרוב אני אמור לקבל אותו. מ- RSM זה הדיסק שלקחתי: AAKS WD5000AAKS לא ממש בררתי לגביו והלכתי עליו דיי בצורה עיוורת, לפני שהרכבתי את המפרט. לפי מה שהבנתי הוא לא משהו בלשון המעטה. האם כדאי לי להוסיף כסף ולהחליף אותו במשהו אחר? לגבי הנפח אין לי צורך ביותר מ- 500GB. או שהוא יוכל לספק את צרכיי? בעקרון אין לי דרישות גבוהות ממנו יותר מדי. רק שיפגין אמינות. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=164
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי נפלו לידיי מספר דיסקים ריקים לצריבה, בצבע שחור. כמו דיסקים של פלייסטיישן.. מדובר בדיסקים רגילים (CDR, 80min/700MB/x48), וכתוב עליהם "Black & White". אז סתם מסקרן אותי לדעת.. חוץ מהעובדה שזה מגניב, מה הקטע של הצבע השחור בעצם? thanks
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-