עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tony_Almeida,

אני רואה שפחות ופחות מדברים על ה LS וכבר אין אותו כמעט בשום מקום. שלא נדבר על דיסקים LS שכבר אין למצוא בשום מקום. הבנתי שהטכנולוגיה לא הצליחה ונכחדה מה אומרים על זה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by ptyahoo,

ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו. כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב. עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב: 1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף). 2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות). 3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE. 4. קנייה מ-KSP בלבד. האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר? האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה? ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by LastForOne,

שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מצפצף ? יש כזה דבר ? דיסקאוןקי שאפשר להעביר אותו בגלאי מתכות מבלי שיצפצף .

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by RGod,

כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. למה כשקונים הארד דיסק חדש ומפרמטים אותו בפעם הראשונה הוא תמיד מורי כמה GB מהארד דיסק לדוגמא אם יש לי הארד דיסק 120GB אז הוא לוקח איזה 10GB ואין לי מושג למה ואיפה הוא שם אותו וככל שהקיבולת של הארד דיסק יותר גדולה ככה הוא לוקח יותר מישהו יודע אולי למה זה קורה ואם אפשר להשאיר את כל הארד דיסק שלם בלי שיורידו כמה GB? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by mazinya,

Samsung SHS223 או LG GH22NS30 בגדול אני יודע של LG יש ביקורות טובות, הבעיה היא שמהניסיון שלי עם LG, אחרי כמה זמן הוא מפסיק לקרוא דיסקים ועושה בעיות בצריבה שלהם. ועוד שאלה... מה ההבדל בין הדגם הזה של אסוס http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=498 לבין הדגם הזה שזה לייטסקרייב http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1036 מה זה הלייטסקרייב ואיזה משניהם עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  9. Started by rivki10,

הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. צהריים טובים. הזמנתי מחשב מ-RSM לפני כחצי שנה. לפני כמה שבועות הם החליפו לי לוח אם ל-B3 והתקינו לי ווינדווס 7 מחדש בממשק IDE ולא AHCI שהבנתי שמומלץ.(העיקר ששאלתי את הטכנאי שלהם הוא אמר לי התקינו לך את המערכת בצורה מיטבית) עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בביצועים?(יש הבדל בכלל?) 2. אני יכול לשנות את זה בביוס או שזה מסובך יותר? 3. אני צריך להתקין ווינדווס מחדש? כי יש לי מלא הגדרות במחשב ודברים שהתקנתי(כבר פעם שלישית..) שממש אין לי עצבים שוב להתקין. רציתי להוסיף שיש דבר שמאוד מפריע לי, פעם ה-SSD עובד מהיר והכל בסדר, ולפתע אפילו פעולה פשוטה כמו לפתוח תיקיה לוקחת 5 שניות(ושומעים מהמחשב כאילו ה-SSD מתעורר לחיים). זה קורה גם בשירים, תוך כדי ששיר עובד לפתע הוא מפסיק באמצע ל-5 שניות ואז …

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות עוד ארדיסק חיצוני ואולי SSD חיצוני במקום אם תשכנעו אותי גודל: 2TB/1TB ... או.... שעדיף להשקיע ב NAS או בשרת ביתי (חומרה+ ארדיסקים ) התלבטות קנייה: אייבורי/KSP . אבל אני פתוח לעוד הצעות. כמה כל הסיפור הזה אמור לעלות לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tenana,

מישהו יכול להסביר לי סופית למה עוזרים העדכוני קושחה לצורבי נק? אני חיפשתי על זה בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by liav25,

בקצרה: לוח במחשב א' נדפק, רוצה לגבות מידע חשוב לאללה במחשב ב' עם הHDD של מחשב א'. האם אני יכול לחבר את ההארדיסק שבמחשב התקול כהארדיסק במחשב הזה למרות שמותקן בHDD ההוא ווינדוס XP ? יש לציין שגם במחשב ב' מותקן ווינדוס XP, האם זה משנה ? יש פתרון ללא חיבור הכונן למחשב מסוים ופרמוט ? תודה לעוזרים. אם זה משנה יש ווינדוס על מחיצה C, והחומר החשוב במחיצה D.

14. Started by Tchr0,

יש לי דיסק שהכונן שלי לא מצליח לקרוא. הוא מצליח לקרוא דיסקים אחרים וגם DVD, אבל דווקא את זה שאני צריך הוא לא. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא עובד יופי. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. יש לי מייל ב YAHOO אשר נותן אפשרות לאיחסון ללא הגבלה. איך אני יכול להעלות אליו מידע יותר מ10M שישאר שם לצורך גיבוי וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by udist,

לפני מספר ימים נתקלתי במבצע הבא: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712633 וגם http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712637 המחיר, לפי בדיקה בזאפ, גם ב"שדרוג" הכרטיס לX133 עדיין זול משמעותית מכרטיסים אחרים באותם נתונים. את היצרנית של הכרטיס מן הסתם אני לא מכיר וגם אין התייחסות משמעותית אליה בפורום/גוגל. יש למישהו תובנות/מסקנות/המלצות לגבי הכרטיס הנ"ל? אני אקבל תמורה או שאני אקבל איזה כרטיס שעובד ברבע מהמהירות??

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by LsDX,

שלום לפני שנאלצו להפרד מכל המידע שנשמר מהפורום הקודם , מישהו כתב פה הסבר על מה זה רייד 1 ו 0 אבל בגלל שהמידע לא זמין כעת , מישהו מוכן להסביר לי מה כל אחד מהם? והאם אפשר להפעיל את שניהם ביחד על אותם 2 הארדיסקים?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by THE FOX,

מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זאת השאלה כי ההבדל הוא 35 שקל,אני אף פעם לא צורב בכול המהירות נגיד זה 52 אז אני צורב 48,עם זה 48 אז פחות... האם יש הבדל איכות בין 52 ל48? או רק הבדל במהירות צריבה וזהו?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש, התקנתי בו את כל הדרייברים והורדתי את כל העידכונים למערכת הפעלה, אך הUSB2 עדיין מסרב לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by Avisp,

משמיע תקתוקים כמה שניות, בניהול דיסקים מופיע דיסק לא מוכר. אין אפשרות לאתחל (מופיעה הודעת שגיאה) יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי צורב דיוידי של liteon שיש לו אפשרות מחיקה של דיסקים רב פעמים. עכשיו, צרבתי על דיסק רב פעמי(של דיוידי) נתונים. וכרגע אני מנסה למחוק את התוכן שצרבתי בדיסק הרב פעמי,והנרו מציג לי הודעת שגיאה שהדיסק לא ניתן למחיקה. ועל הדיסק רשום בצד rw - שכוונתו היא שזה דיסק שניתן למחיקה. עכשיו השאה שלי היא: 1.האם צריך לעשות פעולה על דיסק רב פעמי (אם אני רוצה למחוק אותו אחר כך) כדי שאני יוכל למחוק אותו? אם לא,מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראששששש

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by hal,

היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  24. אני משתמש בו בD2 שלי ושם סרטים ושירים ותמיד נעלמים הקבצים מהתיקיות שבכרטיס אני חושב שהוא דפוק כי תמיד שאני מכניס שוב את הקבצים החסרים הם נמחקים או שקבצים אחרים ואני גם לא מצליח להמיר אותו לNTFS משהו יודע מה אפשר לעשות? יכול להיות שהכרטיס הזה כבר לא טוב? ד"א קניתי אותו באיביי ב 35 שקל

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by BOMBADIR,

ערב טוב... אני זקוק למקום נוסף במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח של סמסונג 500GB משום שלפי כל הביקורות הוא הדיסק קשיח 500 הנגיש הכי טוב... אבל אמרתי לעצמי שאם כבר אז נלך עד הסוף ונקנה עכשיו ראפטור 150 למערכת ההפעלה התקנות וכו' ונגיד חודש הבא נקנה את הדיסק 500 שישמש לאיחסון קבצים... היו כמה ביקורות שקראתי שבהם כבר לא כדאי כל כך לקנות ראפטורים למינהם בגלל שהדיסקים ה"רגילים" היום מתקרבים מאוד לביצועים שלהם ... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.