אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
חשבתם שה-Samsung 980 Pro היה מהיר? הדגם החדש מיועד להשאיר אבק לו ולכל המתחרים האחרים בסביבהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש זיכרון ssd. בן 400 ל500 גיגה. איזה חברה לקנות או דגם תקציב עד 300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות SSD 256 גיגה ובנוסף אליו דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט. SSD ישרת רק למערכת הפעלה וינדוס 10 דיסק קשיח ישרת לטחסנת נתונים, משחקים, סרטים ועוד. איזה דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט הייתם ממליצים לי לקנות? שמעתי דברים לא טובים על SEAGATE דרך אגב... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הבא: SAMSUNG NP700Z5C-S01IT (http://www.samsung.com/uk/support/model/NP700Z5C-S03UK) ואני מעוניין להחליף את הHDD שלי בזיכרון SSD של איזור ה500GB קראתי קצת באינטרנט וראיתי שמאוד ממליצים על SAMSUNG 840 משהו בסגנון הזה: http://www.amazon.com/MZ-7TD500-Internal-Solid-State-Drive/dp/B009NHAF3I/ref=cm_cd_ql_qh_dp_t האם הרכיב יתאים למחשב שלי? האם יש המלצות אחרות? אני מחפש זיכרון SSD לא יקר מידי (500 גיגה ועד 1300 שקל) ומשהו שאוכל לקנפג בעצמי אגב, בעבר קניתי HDD אחר להחלפה עם מה שיש לי במחשב וכשהחלפתי אותו הוא לא זיהה אותו משום מה תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים האלה. אני צריך משהו קשיח שאני אוכל לזרוק לתוך התיקי או כל מקום אחר ולא יקרה לו כלום. כמובן מהירות היא גם פרט חשוב. לפי מה שהבנתי, Titanium יותר חזק מContour, אבל פחות מהיר. השאלה היא אם ההבדל במהירות הוא משמעותי. רעיתי את נתוני המהירות של Contour בת'רד של הDOKים, אם יש מידע דומה אצל מישהו בקשר לTitanium אני אשמח מאוד. ואם יש לכם הצאות אחרות לקנייה של 16GB לDOKים עמידים באותה צורה וגם מהירים באותה צורה אבל בתווח מחיר של 200 -240 שח, אני אשמח גם. תודה מראש.
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מעוניין לבצע התקנה חדשה של win10 ואני רוצה לקנות כונן חדש לצורך ההתקנה. יש לי לוח אם Gigabyte X99 Gaming 5 יש לו חיבור של M.2 אבל ממה שהצלחתי לקרוא הוא תומך במקסימום 10G העברה אז האם בכלל משתלם ללכת לכיוון M.2 או לקנות SSD ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לשדרג את הנייד הישן שלי במקום לקנות חדש. השאלה שלי למי שיש לו את המחשב הנ"ל האם כדי להשקיע ולשדרג את הssd בלבד כדי לקבל מחשב מהיר, ואם כן, איזה דגם כדי לקנות, אנו מעדיף להשקיע כמה שפחות בכל זאת מחשב ישן. השימושים שלי יהיו אינטרנט, תכנות למובייל, בלי משחקים ולא אשמור תמונות או סרטונים על המחשב ככה שאני חושב ש 120gb יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
8) שלום. אשמח אם תמליצו לי על כונן DVD הכולל תמיכה במגוון ה-Zone הקיימים. ** אין לי ידע רב בנושא, אז סלחו לי על לשון ההודעה. בתודה מראש, יאיר אלוני.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה גודל אופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה WIN 7? קניתי מחשב חדש, CORE I5 4GB RAM הרד דיסק SAMAUNG 1TB HD103SJ, בנוסף התקנתי הרד דיסק WD GREEN 2TB SATA3 לאכסון נתונים. המחשב ישמש לעריכת וידאו PREMIER שימושים כלליים ועוד. מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. אז מה הגודל האופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה? על המחשב הישן הספיקו 20G לכל התוכנות מתוך ה100G שהקצבתי מתוך הדיסק (500G של WD) למע' ההפעלה. האם יספיקו לי 100G מהסמסונג? אני משתדל לא לשמור נתונים על הדיסק של מע' ההפעלה מחשש צורך לפרמט אותו. אשמח להמלצה עם הסבר לאיזו חלוקה לחלק את הדיסק הקשיח. שאלה שניה - עד היום השתמשתי בסיגייט פיירוול על ווינדווס אקספי , רציתי לדעת אם חומת האש של וינדוס 7 מספיק חזקה ואין צורך בפיירוול נוסף? תודה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לרכישה ארדיסק מהיר (מחיר סביר) כמות 1 טרה! דגם ברשותי 932GB Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 מעוניין להחליפו! אפילו חשבתי עם זה שווה לרכוש ארדיסק פנימי להתקנת ווינדוס ותוכנות .... ולעבוד עם עוד ארדיסק חיצוני משחקים גיבוי שירים וכו' או ארדיסק אחד פנימי מה מומלץ? אשמח לדגם מהיר מחיר סביר!
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה ממליצים לקחת סמסונג או מאך ? להלן קישור של המאך http://www.logicpc.co.il/Product/480gb-mach-xtreme-turbo-25-mxssd3mdstp-480g-sata-iii-ssd ולהלן קישור של הסמסונג http://ksp.co.il/?uin=20231 לא משנה לי גם אם תאמרו דגם אחר - גם הPRO של סמסונג והמחיר שלו מקובל - רק תאמרו מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ועמידות(שעמידות יותר חשובה לי מאשר ביצועים)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה HD של ה PS3 שלי ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים מה מומלץ לפי ניסיונכם http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB141804=142320&DB142297=142298&DB141811=165914&DB141818=142295
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. השאלה שלי היא כזו: הבנתי שיש אפשרות להשתמש בתוכנה אשר מגבה את כל הדיסק הקשיח ויוצרת קובץ Image, כלומר אם קורה מצב שהדיסק הקשיח שלי קורס, אני תמיד יכול לשחזר את המצב לקדמותו באמצעות קובץ הImage הזה. עכשיו, הבנתי שאת הקובץ הנ"ל אני אוכל לשמור אך ורק על גבי דיסק קשיח חיצוני (בגלל גודל הקובץ). חשבתי על זה מעט.. בעצם, בשביל מה לי לשמור קובץ Image של כל הדיסק הקשיח? מה שחשוב לי באמת על הדיסק הקשיח, אלו בעיקר תמונות ומסמכים כאלו ואחרים, ותו לא(נפחם הכולל אולי 20 ג'יגה..). אז בעצם, האם כדאי לי פשוט לקנות דיסק און קי ועליו לגבות את כל המידע הרלוונטי, או שבכל זאת כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חיצוני "לכל מקרה"? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ חדש DELL INSPIRON 14R http://ksp.co.il/?uin=21792 והחלפתי את הכונן שלו עם כונן SSD שקניתי בנפרד. השאלה שלי היא כזו: האם לקנות קייס שיהפוך את הכונן של ה1TB לכונן חיצוני? אם כן, אשמח להמלצה על קייס כזה (עדיפות ללא חיבור לחשמל, אני לא יודע אם זה קיים או לא). אם לא, אז אשמח להמלצה על כונן חיצוני אחר בנפח של 1TB ומעלה אבל שאינו דורש חיבור לחשמל. תודה רבה, יובל
-
שלום. רציתי את העזרה שלכם בקשר לקורא וצורב הזה.למישהו יש אותו?האם הוא שווה בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות דיסק קשיח פנימי 4 טרה ראיתי מבצע Western Digital 4TB WD Blue אבל 5400 זה לא איטי? אני יודע 7200 יותר מהיר!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB .על איזה מומלץ תקציב עד 600
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסק שקיח בתקציב כמה שיותר נמוך, עפ"י סיור באתר אייבורי,KSP ופנדה מחשבים ראיתי שה500GB מתאים לקריטריון הזה יחד עם תנאי התקציב. אני עובד עם P4 1.5GHZ + 80GB IDE אבל יש חיבור SATA על לוח האם. אלו הכוננים שריכזתי: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 3 שנים אחריות 250 ש"ח KSP Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3 אחריות 3 שנים 265 ש"ח פנדה מחשבים Seagate Barracuda 7200.12…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברה, בימים אלה אני מחפש לקנות דיסק קשיח בגלל שהדיסק שיש לי - ככל הנראה- התקלקל . אמרתי לעצמי למה לא לקנות דיסק קשיח חיצוני שתהיה מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN 7 שגם כן ישמש אותי ככונן נייד בעתיד כי אני עובר למחשב נייד. אז האם זה אפשרי ? ואיזה דגמים כדי לקנות במחיר עד 300 שיקל ושיהיה בנפח 500 GB ...?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשפר קלות את המערכת שלי ע"י SSD Caching. ממה שקראתי באינטרנט אין צורך ביותר מ-64GB בשביל לקבל תוצאות טובות יותר (לפחות ממה שנטען שאינטל בדקו). כרגע מותקן אצלי HDD של סיגייט בגודל 3 טרה בייט, יש לי בנוסף עוד 2 יחידות של 1 טרה שאני משתמש בהם כחיצוניים - כך שאחסון אינו אישיו בכלל, ואין לי צורך בכונן חדש לאמצעי זה. מחיפושים בסיסיים בזאפ ודומיו, לרבות חנויות שלא מופיעות שם, ראיתי שהמחירים ל-60-64GB כמעט וזהים לכוננים בגודל כפול מזה. מה ההסבר לכך? או שיש משהו שאני מפספס? במידה וכך הדבר יהיה הגיוני יותר לקחת דגמים חדשים יותר ובעלי נפח גבוה יותר, לא? אילו דגמים יכולים להתאים למטרה כזאת? ובמידה והחלטתי לקחת נפח גדול יותר, האם אני מוגבל ל64GB בהגדרות הדרייבר של אינטל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-