עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הוספתי לאחרונה הארד דיסק בתצורת SATA בנוסף לIDE שכבר היה לי במחשב ,כלומר יש לי פיזית שני כוננים לעניות דעתי(אני לא בטוח) יוצא שהIDE הוא מאסטר והSATA בעצם SLAVE אולי אני טועה פה... בכל אופן אני עתיד להתקין מערכת הפעלה חדשה XP או WIN7 רציתי לדעת האם זה משנה המיקום של מערכת ההפעלה?? או שכדי לעשות את הSATA שיהיה הראשי,או שהיום דברים כאלה לא משנים כבר?? תודה מראש לכל העוזרים המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  2. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by galit2ha,

אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by Guy King,

שלום, יש לי במחשב כונן קשיח של 80 ג'יגה שהטכנאי שהתקין לי את הווינדוס בו חילק את הכונן לשני כוננים של 40 ג'יגה כל אחד. כעת אני מעוניין לשלב את שני הכוננים לכונן אחד של 80 ג'יגה, או לכל הפחות להקצות כונן אחד רק לווינדוס שיקח משהו כמו 3 ג'יגה ומכל השאר לעשות כונן נוסף. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by HFDO5,

היי ניסיתי לעשות GHOST בין שני דיסקים SATA אני מעלה את המחשב עם הדיסקט של ה GHOST וזה פשוט תוקע את המחשב מישהו יודע אם GHOST 2003 תומך SATA או לא ואם כן אז מה הבעיה או איך אפשר לעשות את זה? ???

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by faingeizcht,

שלום מקווה שאתם יכולים לעזור לי. קניתי מחשב חדש עם ssd התקנתי את הwindows על הssd כמו שהמוכר אמר לי . עכשיו יש לי על הssd תיקיות כבדות ושאני רוצה שהם יהיו על הכונן קשיח כמו : user,program files . איך אני מעביר אותך לגמרי לכונן הקשיח? (כי יש שם הרבה יותר מקום) ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. היי, אני שוקל לקנות את המחשב Asus GL552VW-CN404T אבל רוצה לשדרג בו את ה SSD לכונן עם נפח גדול יותר. האם זה משהו שכדאי לעשות לבד או שעדיף פשוט במעבדה\בחנות? כמה זה אמור לעלות מבחינת העבודה עצמה של ההתקנה? תודה.

8. לאחרונה ניסיתי לשדרג את הצורב 3550A שלי מבית NEC למודל החדיש יותר 4551A אך נתקלתי בבעיה. במסך השדרוג מופיעה השגיאה לפי התמונה המצורפת. ניסיתי להתשמש גם בתוכנה הדומה לנ"ל (BTFlash) לשדרוג וגם שם השגיאה פחות או יותר זהה. אשמח לקבל עצות לפתורונות מאנשים שנתקלו כבר בתקלה הזו או בכלל רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה רבה, עידן [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by after,

שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. במילא אני מתכוון לחלק את הכונן לשתי מחיצות אז מבחינת גודל אותו הדבר. גם ההבדל במחיר לא עצום (שני רפטורים 36 זולים ב150 ש"ח בערך מאחד 74). מבחינת אמינות אני משער ששני כוננים יותר אמין, לא? ומבחינת רעש, הבנתי שהוא לא הכי שקט בעולם. האם שני כוננים כאלה ממש יכפיל את הרעש או יעצים אותו בהרבה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by SEangel,

יש לי DVD של פיוניר (114) שעד עכשיו עבד פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את קבצים מוינדוס אפדייט (לWIN2K ) הכונן לא מצליח לקרוא כלום (למרות שבדוס (מדיסקט) הוא מצליח לקרוא) הכונן מזוהה בוינדוס ואפילו אפשר לעשות לו eject אבל הוא לא מזהה שום דיסק שמוכנס אליו (לא מוזיקה ולא נתונים)

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 1TB. * המטרה של הדיסק הוא שמירת מידע כמו תמונות סרטים ומוזיקה. * אני לא כל כך יודע איך דיסקים כאלה עובדים? ז"א באיזה מהירות? אם נגיד אני מריץ סרט באיכות HD שנמצא על הכונן הקשיח הנייד, האם לא יהיו קפיצות או תקיעות בגלל שהמידע לא עובד מספיק מהר? *חשוב לציין שאני עובד הרבה עם מוזיקה, בתוכנות מסויימות שצריך זמן תגובה מהיר שהשיר ירוץ (תוכנות דיג'יי בסגנון TRAKTOR,SERATO למי שמכיר). ולכן אני רוצה לדעת אם כונן חיצוני יכול להריץ במהירות הזאת?. *יש לי מארז דיי ישן (בן כ4 שנים) (GYGABYTE TRITON) ואין לי חיבור של SATA במקום חיצוני (יש רק פנימי) אז אני כנראה צריך כונן קשיח שעובד על USB. אני מקווה שנתתי את כל הפרטים. אני רוצה המלצה לאי…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת האם מישהו רכש את הכונן של seagate מדגם ST31500541AS. כונן זה הוא מהסדרת low power החדשה של seagate עד כמה הכונן אמין, והאם גם בכונן זה ישנה בעיית firmware כמו בסידרה של ה- 7200.11 בדגם של ה- 1.5T?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

יש לי צורב של לייט-און עכשיו באתי לצרוב דיסק בחרתי את כל מה שאני רוצה לצרוב והכל ולא שמתי דיסק בצורב ואז ברגע שלחצתי "BURN" זה ישר הוציא את הצורב, רציתי לשאול אם זה פגם את הצורב או הרס משהו בזה שעשיתי צריבה ולא היה דיסק בכונן. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by RS4,

רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. יש לי עכשיו HD-SATA2 מחובר למחשב. אם אני אחבר עוד HD-SATA1, האם זה יגרום למחשב להיות איטי יותר? (הWIN מותקן על ה SATA2)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by UncleRico,

מה הדרך הכי טובה כדי לבדוק את התקינות של ההרד-דיסק ? (סקטורים פגומים, מהירות העברה, וכד') בתקופה של הדוס, היית יכול לקבל אחרי הפורמט מידע אם יש לך סקטור פגומים, היום משום מה אני לא מצליח לראות את המידע הזה בווינדוס... איך עושים את זה ? באיזה תוכנה כדאי להשתמש לבדיקת ההרד-דיסק ? משום מה התוכנה של WESTERN DIGITAL נתקעת לי...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני נייד בגודל 1T 3.5 יש של Western Digital- WDBAAF0010HBK‎ שעולה 375 ויש שלSeagate ST310005EXD101-RK שעולה 275 ויש של SamsungHX-DU010EC‎ שעולה 350 מה עדיף ולמה? המחיר לא משנה חשוב האיכות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MichaelZ,

כן, אני יודע.. המחשב החדש היה אמור להיות אצלי כבר לפחות איזה שבוע. היו כמה עיכובים בדרך ועוד בסוף הפאשלה המעצבנת של הצ'יפסט… קודם התבאסתי מכל העניין, אח"כ קיבלתי עצבים, אחרי זה נרגעתי ועכשיו פשוט כבר לא איכפת לי. אז ככה שבינתיים המחשב תקוע ואני התקדמתי להתעסק עם דברים אחרים. לא יודע מה יהיה בסוף עם המחשב המעצבן שהצליח לגזול ממני כל-כך הרבה זמן וכוחות נפשיים עוד לפני שבכלל הזמנתי אותו. חשבתי פה על משהו… שאלה היפותטית.. נניח שבניתי לי מערך RAID0 משני כוננים.. ביום אחד יפה אני מגלה פתאום שהלוח אם נדפק. לאו דווקא משהו ששייך לבקר ה- SATA. בקיצור, אני צריך להחליף את הלוח.. שלחתי אותו וקיבלתי לוח זהה (חדש). איפה עומד ה-RAID בכל הסיפור הזה? אני מחבר את הכוננים בדיוק לאותו מקום וא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by the king2006,

שלום... איך אני יכול לחלק הארד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוס ??? תודהה

21. Started by dorratz,

שלום יש לי שאלה: יש לי כונן שלך 40GB, וכבר עכשיו אין לי מספיק מקום פנוי עליו, הוא מפוצץ במלא דברים. השאלה שלי היא האם אפשר לקנות עוד הארד דיסק שיפעל לצד הכונן הקיים? אגב, אין לי RAID על לוח האם.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום, אני מחפש תוכנה שתעביר לי את כל המידע שיש לי בדיסק קשיח אחד לדיסק קשיח שני, ושניהם זהים בכל הפרמטרים(500GB,SATAII,16MB) אני רוצה להעביר מידע כולל את המחיצות ומערכת ההפעלה. האם זה אפשרי? ואם כן אם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה? האם אפשר לעשות זאת בעזרת משהו שקשור איך שהוא ל RAID? תודה, ויום טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. כונן ה-3D Xpoint המשוכלל שנחשף רק לאחרונה בתצורת כרטיס הרחבה גדול או במבנה U.2 לעולם השרתים יזכה גם לגרסת M.2 ידידותית למשתמש הביתי לכתבה

25. Started by Jules Winnfield,

הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.