עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by blabla2002,

שלום אבא שלי נוסע לניו יורק ומעוניין לקנות צורב dvd אני צריך המלצות אין הגבלה אבל לא יותר מדי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by semuel_t,

אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sting,

כמו שמישהו חכם אמר פעם "מה שלא הולך במוח ילך בכוח" (או שזה היה הפוך ??? ) בכל אופן ידוע שמכשירים חשמליים עדינים מאוד ממכות , דבר זה נכון פי כמה כשמדובר בארד-דיסק אשר מכיל מגנטים וחלקים עדינים אחרים . אבל לאחר שכל מה שניסתי לעשות במוח לא עבד , ולא החזיר את הארד-דיסק שלי ואת החומר החשוב שהיה עליו ולאחר שהבעיה הובחנה ככשל של הסיכה שאמורה לקרוא את הנתונים מהדיסק בגלל תקיעה מסוימת שהשמיע אף רעשים נזכרתי בפתגם העתיק הנ"ל ,הוצאתי את הארד-דיסק ממקומו והנחתי עליו שתי מהלומות מתונות בגבו והפלא ופלא הארד-דיסק חזר לפעול ללא בעיות וללא רעשים ( 5 ימים לאחר המקרה ועדיין ללא שום בעיות) וכמובן שהמידע היקר גם כן חזר ;D רציתי לשאול האם גם לכם היו בעיות דומות עם הארד-דיסק שלכם שנפ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by erez_levy,

שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח. מישהו יודע מה הבעיה?

5. שלום כולם, מזה כמה זמן כל פעם כשאני מדליק את המחשב לאחר שהXP מראה לי את ה"מסילה הנעה" הכחולה בהתחלה הוא עובר לבדיקת אחד מההארד דיסקים שלי ואחרי זה ממשיך לעלות - למה זה קורה? יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש צורב dvd טוב שיהיה אמין ומבחרה טובה, וכמובן יצרוב באיכות טובה אני לא יודע אם זה מחיר נמוך סביר או גבוה כי אני ממש לא מבין בתחום הזה, אבל אני מניח שאפשר לקנות משהו טוב נכון? בכל מקרה לא הבנתי מה זה dual layer הזה שכולם מדברים עליו או כל המושגים האחרים, אז הסבר קצר יהיה נחמד (ניסיתי למצוא הסבר לרוב המושגים במרוכז אבל לא מצאתי). ואיזה עוד נתונים מראים שהצורב הוא טוב? וכמה שאלות די חשובות מבחינתי... 1. כשאני אשכיר סרט בספריית הוידאו ואצרוב אותו, האם הדיסק הצרוב יוכל לנגן גם באיכות סאונד דומה? אני מדבר עם dolby digital ו- dts (הפרדת צליל). 2. כמה עולה מדיה לצריבה? 3. מה היא התוכנה הכי מומלצת לשימוש היום? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

DAO TAO

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by AdiR^SiNaI,

דיסק של 700MB ו80 דק' יש אפשרות לצרוב אותו בפורמט MP3 שיהיה אפשר להכניס יותר שירים ושזה יעבוד בדיסקמן שהוא לא MP3? הקיצור יש אפשרות להכניס לדיסק של 700MB ו80 דק' 30 שירים שכול שיר 5דקות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. 100 CD-R 2-40 SPEED 80Min 700MB - SLIM PLASTIC BOX ב 240 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם יש הבדלי מהירויות בין הכוננים הקיימים בשוק או שכולם פחות או יותר אותו דבר? הבנתי שהטרנסנד מומלץ...השאלה האם יש משהו מהיר במיוחד במקום או שזה מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה הנ"ל הפורום המתאים - אם לא , עמכם הסליחה... רציתי לדעת איך אני מוציא (בשלום) את ההארד דיסק מתוך המארז שלו. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני שוקל לקנות את הכונן הנ"ל , הוא אחלה מבחינת מחיר וגם מבחינת נפח בישבילי, השאלה האם הכוננים החדשים האלו יוכלו לעבוד על לוח אם שהוא יחסית ישן כבר. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by orenaz,

דיסק שעבד תקופה מסויימת עם וינדוס 7, לפתע גורם לאתחול של הוינדוס אחרי כמה דקות פעולה. אם עובדים עם מערכת הפעלה XP שנמצאת על דיסק אחר ומנתקים את הדיסק הבעייתי - זה לא קורה, ככה אבחנתי שהבעיה טמונה בדיסק. אם עובדים ב Safe Mode בדיסק הבעייתי זה גם לא קורה. יש רעיונות? אגב, במקביל אני מעוניין לעשות אימאג' של הדיסק הבעייתי לדיסק אחר גם להציל את המידע וגם שאני לא אצטרך להתקין וינדוס מחדש, פעם הייתה תוכנה נורטון גוסט, עוד עובדים איתה או שיש כבר פתרונות אחרים? אם אני לא טועה גם אי אפשר לעשות את זה מתוך הוינדוס כשעובדים עם הדיסק הבעייתי, אז צריך איזה בוט, אני משתמש כעת במדריך לבניית בוט ל DOK בשביל זה. הדיסק הוא של סיגייט 250GB. תודה.

14. Started by cozic,

יש לי 2 כוננים ב-raid 0 שמחולקים ל-2 מחיצות : C עם מערכת הפעלה, D כל מיני דברים. אם אצתרך, בעתיד, לפרמט את C ולהתקין מחדש, מה עלי לעשות ? המחשב הורכב בחנות. האם יש צורך להכין זכרון פלאש לפני ההתקנה ? אולי מספיק להשתמש באופציית F6 בתחילת תהליך ההתקנה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום יש לי כונן די וי די שאם אני מכניס אילו דיסק רגיל אז הדיסק עובד ואז שאני מנסה להכניס דיסק של די וי די זה מראה לי כאילו הדיסק רק ואין בו כלום מישהו יכול לעזור לי אם זה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by itaysk,

היי, אני לפני קנייה של כונן 2T ולפי המומלצים ראיתי ש HD203WI מומלץ. ראיתי גם כמה שרשורים שאומרים שהם הזמינו אותו ושכרגע יש רק את HD204UI הם שאלו אם לקחת ואמרו להם שזה בעקרון המחליף של הדגם שבמומלצים, ולכן אין בעיה. השאלה שלי - השבוע אני הולך לקנות כונן, האם לא כדאי לבקש מראש את הHD204UI ? או שעדיין עדיף לבקש HD203WI ורק אם אין במלאי לקחת את השני? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תודה לכל העוזר, ובבקשה אל תפנו אותי לחיפוש משום שחיפשתי ולא מצאתי :-\

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. קניתי DOK 2.0, העתקת קובץ של 700 MB לוקחת כ 11 דקות (אליו וממנו) - אם אני לא טועה זה המהירות שאמורה להיות ב USB 1.1 לא? עדכנתי את הדרייברים של הלוח אם לגרסה 6.66 החדשה והבעיה נשארה כאשר אני מחבר את ה DOC המחשב מזהה אותו כ USB 2.0 ולא מראה על שום בעיה המחשב שלי: amd athlon xp 3000 Gigabyte GA-K8NF-9 1GB RAM winxp pro האם יש תוכנה חינמית שתוכל לבדוק האם ה DOC הוא באמת 2.0? או שמא זו המהירות האמיתית של USB2? 2. מסתבר שבנוסף למהירות השגוייה, כאשר מעתיקים ל DOC קובץ גדול (100MB) הקובץ נוצר בצורה פגומה (כיווץ שלא ניתן לפתוח/ וידאו שלא ניתן ליראות) בינתיים עשיתי פירמוט ובדיקת שגיאות לכונן וזה לא עזר. האם יש דרך לתקן את הבעיה? (אין אחריות על המוצר - הוא נקנה בחו"ל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ben672,

שלום לכל החברים. הכונן הקשיח שלי קצת איטי ומדי פעם משמיע קצת רעשים מדובר בכונן:ST31000528AS הרצתי בדיקה עם ה-HD TUNE וצירפתי תמונה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ולילה טוב! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ארד דיסק עם באפר 64 MB מה נותן מול 32 MB ? ראיתי דיסקים 1 GB או 2 שההבדל בינהם הוא באפר אבל האם זה משפיע ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7118 מחפש חוות דעת לגביו, יש לו שנתיים אחריות והוא עולה 620 ש"ח, ככונן לגיבוי, שווה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי מחשב עם כונן של 1 טרה וכונן SSD של 128 ג׳יגה בזמן קניית המחשב הפרדתי את הכונן של הטרה לשני מחיצות אחת של 540 ג׳גיה והשניה של 460 ג׳גיה אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק של 500 ג׳יגה לקבצים רגילים ואת הטרה הקיים לאחד שיהיה מיועד כולו למשחקים שאלתי היא: איך אני עושה זאת? מדובר על וינדוס 8.1 פרו 64 ביט

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mzlbat,

היי קיצור לקחתי הרד דיסק של מישהו כדי להעביר חומר , אבל לרוע מזל זה נפל מגובהה 20 ס"מ על הרצפה ,וכאשר חיברתי מחדש המחש לא זיהה אותו מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי לאחר שניסיתי למצוא פיתרון ולא מצאתי , יש לי הארדיסק נייד של WD my passport לפני כמה ימים לאחר שחברתי אותו למחשב פתאום הוא לא נותן גישה להכנס אליו ולצפות בקבצים, החלון פשוט נתקע ולאחר כמה זמן מבקש פירמוט, התוכנה של הדיסק גם לא מאפשרת להריץ אותה, שלחתי מייל לחברה והם ענו לי שיש לי תופעה שנקראת DATA CORRUPTIONS ושלחו לי מדריך איך לפרמט את הדיסק. אני ממש לא רוצה לפרמט אותו יש עליו הרבה מידע שלקח לי שעות להוריד ולמצוא, אשמח לשחזר אותו לאחר מכן אין לי בעיה לפרמט . עוד משהו מוזר ב-Disc management הדיסק לא מופיע כ-NTFS אלא כ-UDF. יש למישהו רעיון מה קורה פה ולמה זה קרה...???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם. זכיתי לקנות מהחברה שלי כונן חדש sandisk 120gb ב100 שקלים(= הכל עובד תקין ומזוהה. השאלה שלי כמו שיש מדריך להגדרות ניצול מקסימום של כונן ssd ראשי שעליו מותקנת המערכת ההפעלה. האם גם עליו יש דברים שאני צריך להגדיר על מנת לקבל מקסימום תוצאות? המחשב מזהה אותו הוא עובד הכל תקין הרצתי סריקות רלונטיות כבר עם HD TUNE PRO. דבר אחד ששמתי לב: תוכנת ה defragment שלי לא מזהה אותו כ-Trim. איך אני בודק אם הוא מוגדר על זה? כי הssd של המערכת אני רואה עליו trim בתוכנה.

דיונים חדשים בפורומים