אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-TR200 הוא עוד מוצר מהדור החדש שאמור לתרום לתחרותיות מוגברת בעולם האחסון לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמתי לב ששום דבר לא מגובה אצלי וחשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני לגבות את מה שיש לי על המחשב. אני מתלבט בין 500GB ל 1TB. אם ההוספה במחיר לא גדולה מדי אולי אלך על 1TB למרות שלדעתי 500GB יספק אותי. פחות חשוב קצת העברה ודברים כאלה. רוצה מהירות סבירה, אמינות כמה שאפשר ושטח אחסון סבבה בצורה שיהיה לי את היחס הטוב ביותר עבור הכסף שלי. לא שמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אם אפשר להזמין מחול בזול ויש קישור אשמח לראות גם. בכלל ההעדפה היא להזמין מחול כי זה יותר זול. אשמח לשמוע הצעות תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום.. עם המחשב הזמנתי דיסק קשיח של היטצ'י עם חיבור של SATA2. כשהוא הגיע ישר פתחתי אותו ואני עובר על הרכיבים ואני רואה שכתוב ככה..: model: HDTTXxXxXxXx SATA LES מה זה אומר? זה SATA הרגיל??!? (XxXxXx זה מספר ארוך שכתוב שם)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש זקוק לעזרתכם אני נמצא כרגע באמסטרדם חיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי למחשב מק של מישהי שאני מתארח אצלה בשביל לגבות תמונות בהתחלה הכל עבד בסדר ממש לכמה שניות וקפצו לי כל מיני חלונות(בהולנדית) באותו זמן הייתי לבד ולא היה מי שיתרגם לי ועצם העובדה שאין לי שום ניסיון עם מחשבי מק פשוט התעלמתי ויצאתי מהחלונות הללו.. לאחר מכן נעלם לי הכל מהכונן ניתקתי חיברתי שום דבר הכונן ריק ואפילו כבר לא קוראים לו בשם שקראתי לו כשהיא חזרה היא בדקה והיא לא מצאה שום דבר גם.. ניסיתי לכבות והדליק את המחשב וגם זה לא עזר על ההארד דיסק הזה יש לי גיבוי תמונות של 7 חודשים טיול וזה הגיבוי היחידי שלי אני חייב את עזרתכם במהירות האפשרית תודה מראש, ליאור
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית ממקאו שהייתה מוכרת עד עכשיו בעיקר משוק כרטיסי המסך והמיני מחשבים מנסה לצבור תאוצה גם בעולם האחסון עם מוצר מסחרי ראשון שמבוסס על בקר ה-Phison E7 החדש שוק כונני ה-SSD מהדור החדש, שמבוססים על חיבורים עםממשק PCI-Express ישיר למעבד ועל תקן ה-NVMe שפותח ונוצר למען יישום זה בדיוק, ממשיך לצבור תאוצה בימים אלו כאשר עוד ועוד מחשבים ניידים מתבססים עליו ומותירים מאחור את כונני ה-mSATA וה-2.5 אינץ' הוותיקים. עתה, נראה שאנחנו בדרך לראות התקדמות בתחום גם בשוק החומרה למחשבים נייחים – תודות למוצר החדש של חברת Zotac. ביצרנית שמגיעה אלינו מחצי האי מקאו (Macau) הציגו רשמית את כונן ה-Sonix אשר הוצג באופן אנונימי בתערוכת CES 2016 בחודש שעבר – שיגיע בנפח של 480GB ויהיה ככל הנר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סי.די.רום חדש למחשב היחסית ישן שלי (פנטיום 2 350 עם 128 מגה זיכרון) כי הסידי רום הישן שלי מת. רוב השימוש במחשב שלי הוא לצריבות של מוסיקה לכן מה שחשוב לי הוא שהסידי רום יוכל להעביר בצורה טובה מ- cd של מוסיקה ל- wav בהרד דיסק. האם יש הבדלים בין הסידי רומים השונים או שכולם אותו דבר? בכל מקרה, אשמח להמלצות על כונן תקליטורים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו הרד דיסק של maxtor קניתי אותו לפני שנה ועכשיו הביצועים שלו ירדו הוא מתחיל לעשות מלא רעשים שהוא חושב והכל לוקח הרבה זמן אני צריך שמישהו יביא לי שם של הרד דיסק איכותי שימשיך לעבוד הרבה הרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש לזה בכלל משמעות ? מדובר על 1tb c.black +f3 1 tb
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה העדיפות של הכוננים מ-1 עד 5 (1 הכי טוב) כונן Kingston NV1 500GB NVMe PCIe SSD - מחיר - 225 ש"ח כונן Samsung 980 NVMe M.2 SSD 500GB SSD - מחיר - 340 ש"ח כונן Western Digital WD Blue SN550 500GB PCIe M.2 2280 NVMe SSD - מחיר - 300 ש"ח כונן Seagate FireCuda 510 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר - 390 כונן Crucial P2 500GB PCIe M.2 2280 SSD - מחיר 295 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי DOK 4GB של סאנדיסק, הצלחתי להתקין עליו פיירפוקס אבל לא בעברית מישהו מכיר דרך להתקין עליו את הגרסא העברית? וגם איך אני מעביר את המועדפים מהפיירפוקס במחשב לDOK? גם לא הצלחתי להתקין ICQ וMSN יש למישהו פתרון לכל אלו? וחוץ מאלו יש המלצות לתוכנות ממש טובות ויעילות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. היום חיברתי כונן חדש כאמור. בניהול דיסקים של ווינדוס 7 בחרתי במערכת GPT, ובפירמוט מהיר עבור מחיצה יחידה של 4 טרה. באמצע הפרמוט מתקבלת הודעה כי הפרמוט לא הושלם. ניסיתי כמה פעמים, לא הצליח. אני עובד על מערכת ממש ישנה: לוח אם ASUS Commando ו-ווינדוס 7 64 ביט. לא מאמין כי הכונן תקול, פשוט אני עושה משהו לא בסדר. נא עזרתכם! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה חודשים, קניתי דיסק 2.5'' של טושיבה, והשתמשתי בו די הרבה זמן ככונן חיצוני (בשילוב עם מתאם IDE->USB), אבל בימים האחרונים הוא לא בדיוק מתפקד כראוי. אני יכול לגשת לכונן ולכל התיקיות שעליו דרך חלונות, אבל אני לא יכול לפתוח קבצים או להעתיק אותם... כשאני מנסה, המחשב מודיע "Delayed Write Failed" לקובץ Mft$, או פשוט מתרסק. הכונן אבוד לתמיד, או שיש תוכנה/מעבדה כלשהי שתוכל להציל אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה תפקידו בדיסק הקשיח ואיפה אני אמצא את ההבדלים בביצועים בין דיסקים שונים עם זכרון Buffer שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה המלצה לדיסק קשיח נייד בעל קיבולת 1.5-2 טרה רצוי 2 שמעתי שהניידים נוטים להתקלל מהר אז מבקש משהו איכותי. רצויי שיהיה מאוד נייד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי צורב כזה (LG 4167B) שנרכש היום בנעה (על ידי חבר, בשבילי), אריזת BULK. מידע קודם ומנסיון הבנתי ש BULK=ללא אריזת קרטון. שכשקיבלתי את המכשיר נבהלתי. רק הכונן בתוך שקית ניילון (לא סגורה אפילו), זה מילא, אבל איפה התוכנות? איפה הנרו? איפה הפאוורDVD? אפילו ברגים לא הגיעו איתו, שלא נדבר על כבל IDE וכבל אודיו. מישהו מוכן להאיר את עיני בנושא בבקשה? 1. האם ציפיתי יותר מדי מ BULK? 2.דאגתי נכונה? 3. BULK= המכשיר תכלס לבד בלי כלום? 4. יש טעם לפנות אליהם במקרה כזה? 5. שאלה לכאלה שקנו מנועה את הנ"ל, ככה הוא הגיע אצלכם? 6. מה לגבי הצורב הנ"ל שנמכר בKSP? בתיאורו לא מוזכר "BULK" אבל מוזכר "EC" מה זה אומר? לכאלה שרכשו כזה ב KSP, איך הוא הגיע? אשמח אם תענו על שאלותי. תודה רבה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אבקש לדעת מה ההבדל בין דיסק SATA ל- SATA2 והאם יש תאימות אחורה? כלומר, האם ניתן לחבר דיסק SATA2 ללוח אם שלפי המפרט שלו יש לו חיבורי SATA ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא בעצם אם כדאי לשנות את ברירת המדחל ל-DVD-ROM כי יוצא שאני שוכח לשנות כשאני מעוניין לצרוב סרט. האם יש לזה איזשהו השפעה פרט לעניין של התאימות? האם צריבה כ-DVD-ROM של מידע (DATA) יכול לצאת פחות טוב מ-DVD+R?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני שבוע הצורב עבד היום באתי לצרוב לחבר את FC2 וNERO אומר לי כל הזמן POWER CALIBRATION ERROR זה אפילו לא עושה 1% והנורה של הצריבה לא נדלקת בכלל ניסתי עם אלכוהול לצרוב וזה אותו דבר הצורב קורא דיסקים כמו שצריך הוא רק לא מצליח לצרוב יכול להיות שזה בגלל שעשיתי OC? אני לא זוכר אם פעם שעברה שצרבתי הייתי עם OC או בלי אבל אני חושב שבלי.... יכול להיות שיש קשר? ומה הבעיה בדיוק? זה ממש דחוף אני ישמח מאוד אם תעזרו לי תודה פרטים של הצורב (SONY) חרא צורב אבל זה היה זול http://img84.imageshack.us/my.php?image=75361712qb3.jpg
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-