אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שאני יקח תמחשב מ ksp אז .... ככה אני צריך צורב ו dvd אזחשבתי לקחת משהו משולב יש שם (בksp) אני סוגים אחד של lg 52x32x52+dvdx16 ואותו דבר רק החברה aopen אז דבר ראשון שווה לי לקחת משולב?? ואם כן אני צריך לדעת משהו שאני לוקח מכשיר משולב כמו בעיות אופייניות או משהו כזה? ושלישי איזה חברה lg או aopen (שאני לא שמעתי עליה)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זכיתי לקנות מהחברה שלי כונן חדש sandisk 120gb ב100 שקלים(= הכל עובד תקין ומזוהה. השאלה שלי כמו שיש מדריך להגדרות ניצול מקסימום של כונן ssd ראשי שעליו מותקנת המערכת ההפעלה. האם גם עליו יש דברים שאני צריך להגדיר על מנת לקבל מקסימום תוצאות? המחשב מזהה אותו הוא עובד הכל תקין הרצתי סריקות רלונטיות כבר עם HD TUNE PRO. דבר אחד ששמתי לב: תוכנת ה defragment שלי לא מזהה אותו כ-Trim. איך אני בודק אם הוא מוגדר על זה? כי הssd של המערכת אני רואה עליו trim בתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הייתי בטוח שאני אקנה את הEVO של סמסונג , המחיר ירד והוא עולה בערךך 400 שח. אבל קראתי ביקורות טובות על הGS , שמציג נתונים טובים ומהירויות גבוהות וגם 8 GB יותר בנפח. הנה קישור http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17506&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על הנייר הוא עדיף , אבל הEVO הרבה יותר פופולארי , מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי תקופה שכבר אין לי מקום אחסון פנוי במחשב החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש השאלה עכשיו היא האם לקנות פנימי או חיצוני הדיסק ישמש לאחסון - הרב שירים ותמונות, קצת סדרות וסרטים כרגע יש לי במחשב מע' הפעלה על SSD 2 דיסקים samsung f3 500GB שאחד משמש גיבוי של השני (ברור לי שזה לא גיבוי נכון אבל ככה זה ישאר) האם לקנות פנימי סיגייט 001 2TB ? או לקנות חיצוני my book essential (2TB אשמח לעצה ממכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שרת NAS, עוד לא ברור לי איזה בדיוק (יש המלצות?), אני מעוניין לחבר אליו 2x2TB עם סרטים וסדרות. הרשת שלי בבית מחוברת עם Power adapters שהם הרבה יותר אמינים ומהירים מ WIFI, אבל חשוב לי להבין אם זה יאפשר לי להזרים את הסרטי FHD למחשבים בבית.. יש למישהו ניסיון עם זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מעביר קבצים בין ההרדיסקים הפנימיים שלי מאחד לשני או מפנימי לחיצוני דרך חיבור USB המהירות ממש איטית. מקסימום שאני מקבל זה 35MB/s. חשבתי שבUSB מקבלים עד 480 ,לא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוכש דיסק כשיח חיצוני ויש לו חיבור ל-usb וגם לדיוידי יש חיבור לusb האם אם יש לי סרטים בכונן הקשיח אני יוכל לצפות בהם בחיבור נכונן אל הדיוידי באמצעות ה-usb ? אם לא הבנתם כלכך תשאלה תגידו ואני יסביר מפורט יותר. תודה ויום טוב. בן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עומד לרכוש דיסק פנימי של 3TB (אולי גם 2TB יספיק) ולא ממש יודעים להגיד לי מה ההבדלים בינהם. הדיסק עומד להחליף דיסק פנימי ירוק של 1TB במחשבי. (הדיסק הוא משני ולא ראשי) הראשי שלי הוא 1TB Black של WD. אבל על המשני יושבים כל קבצי הוידאו שאני מצלם ב-Full HD ואותם אני עורך כך שמהירות כן חשובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים המחשב התחיל להתקע הרבה. קצב העברת הנתונים ניהיה איטי מאוד, צריבת דיסקים לוקחת שעות. אז החלטתי לפרמט (פורמט מלא) - לא עזר. בכל מקרה, הרצתי את הכלי Data Lifeguard Diagnostic for Windows של חברת Western Digital, ואלה היו התוצאות: Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD5000AAKS-65YGA0 Unit Serial Number: ****** Firmware Number: 12.01C02 Capacity: 500.11 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected. Test Time: 06:07:13, September 02, 2009 לאחר מכן הורדתי את הכלי HD Tune ואלה היו התוצאות: Benchmark: Error Scan במצב Quick Scan (אני מבצע סריקה רגילה עכשיו - עברו שעתיים והוא רק בשורה השלישית)…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבה או בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! דיסק און קי, מה עדיף אותו: http://ksp.co.il/?uin=14184 או אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9594 ב-18 שקל דרך הקופון בפייסבוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לפני קנייה של כונן 2T ולפי המומלצים ראיתי ש HD203WI מומלץ. ראיתי גם כמה שרשורים שאומרים שהם הזמינו אותו ושכרגע יש רק את HD204UI הם שאלו אם לקחת ואמרו להם שזה בעקרון המחליף של הדגם שבמומלצים, ולכן אין בעיה. השאלה שלי - השבוע אני הולך לקנות כונן, האם לא כדאי לבקש מראש את הHD204UI ? או שעדיין עדיף לבקש HD203WI ורק אם אין במלאי לקחת את השני? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם חיבור USB 2.0 או Firewire למחשב. חשבתי בכיוון המארז הבא: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=enclose35&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855 מה דעתכם על הדגם/חנות? יש המלצות למשהו יותר טוב עד 150 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק, 12.5 ג'יגה של קוואנטום על המחשב... לפני זה היה לי הארד דיסק זהה אבל הוא נשרף, עכשיו, בעוד משהו כמו שבוע אני רוצה לקנות כונן קשיח עם ATA 100... כשידוע לי שהATA של הארד דיסק שלי הוא 66... שאלה שלי היא כזאת: האם הכונן החדש יעבוד לי על המחשב? והאם ביצועיון יהיו כאלה "כמו שכתוב על הקופסא" מצטער אם זה נשמע טיפשי, אבל תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי CD וצורב DVD. יש כבל IDE שמחבר בין ה-CD שלי לדיסק הקשיח הנוכחי שלי וממנו למחשב. (כאילו הוא מפוצל). עכשיו מהצורב DVD שלי יש גם פיצול כזה. האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח לשם? למעשה אני שואל אם אני יכול לקנות כבל מאריך ל-IDE ולחבר אותו לפיצול שיוצא מהכבל של ה-DVD? (בגלל שהפיצול רחוק מהמקום בו צריך לשבת הדיסק הקשיח - אז אני צריך מאריך). אין לי עוד אפשרות לחבר את הדיסק... מקווה שלא בילבלתי אותכם...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני טוב שיודע לצרוב dual? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-