עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Red Devil,

יש לי הארד דיסק, 12.5 ג'יגה של קוואנטום על המחשב... לפני זה היה לי הארד דיסק זהה אבל הוא נשרף, עכשיו, בעוד משהו כמו שבוע אני רוצה לקנות כונן קשיח עם ATA 100... כשידוע לי שהATA של הארד דיסק שלי הוא 66... שאלה שלי היא כזאת: האם הכונן החדש יעבוד לי על המחשב? והאם ביצועיון יהיו כאלה "כמו שכתוב על הקופסא" מצטער אם זה נשמע טיפשי, אבל תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה חבר שלי קנה HD 250GB של SMSUNG הוא לא רצה שישאר כל מיני דברים בפנים...אז הו אפרמט אותו. אחרי הפרמוט המחשב זהה את ה- HD ככונן מקומי כמו כונן C/D הוא לא מופיע לו כ- Removable Disk.. HD מחובר ב- USB http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187338&DB141821=710906&DB141804=142201 משהו יודע מה הבעיה לזה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by x-pac,

יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים באחד מותקן לי הוינדוס ובשני לא הדיסק שלא מותקן בו הוינדוס מורכב ממחיצה אחת השתמשתי כמעט הכולו ורציתי לדעת איך לפרמט אותו בלי להתקין בו וינדוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי תודה לעונים :s05:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by alias,

כנראה שאני יקח תמחשב מ ksp אז .... ככה אני צריך צורב ו dvd אזחשבתי לקחת משהו משולב יש שם (בksp) אני סוגים אחד של lg 52x32x52+dvdx16 ואותו דבר רק החברה aopen אז דבר ראשון שווה לי לקחת משולב?? ואם כן אני צריך לדעת משהו שאני לוקח מכשיר משולב כמו בעיות אופייניות או משהו כזה? ושלישי איזה חברה lg או aopen (שאני לא שמעתי עליה)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dor700,

יש לי צורב LG GSA-H10N יש לו עידכון ? דרך "לשפץ" אותו? יש כזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ori-silver,

הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט vt8237,בדקתי ברשת ומתברר שהוא לא מצליח לעבוד עם כונן sata 2,אני מחפש כונני sata 1 ולא מוצא כלום,כל הכוננים שיש בזאפ הם sata 2 (אפילו שהם תחת קטגורית sata זאת טעות באתר),איזה כונני sata1 טובים יש בגדלים של 250-500 ג'יגה?

7. Started by TermiNal,

שלום.. יש לי בעיה מוזרה מאוד.. כל פעם שאני צורב הצריבה מתחילה בסדר גמור, ולאחר מספר שניות מד הbuffer וזיכרון המטמון יורדים עד הסוף ומתקבלת ההודעה שהצריבה נכשלה, אגב זה לא משנה באיזו מהירות אני צורב ואם אני צורב CD או DVD. אותה בעיה הייתה לי גם בצורב הקודם ולאחר שנבדק בנועה מחשבים הוא נמצא תקין, כמו כן הצורב שברשותי עכשיו ה-LG נקנה אתמול ונבדק גם הוא במעבדות נועה כך שזה לא יכול להיות שהוא לא תקין. אם כך, מה הבעיה? אגבב אני משתמש ב-nero startsmart 6. אגב הנה לוג שקיבלתי עכשיו בזמן שעשיתי בדיקה וניסיתי לצרוב מספר שירים על דיסק רגיל לא DVD (אותו דבר קורה גם שצורבים DVD) Tomer Levinger 1A20-020E-0000-1349-1210-6697* Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Progra…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nimrodim,

טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח, היו בו תמונות יקרות מפז מהחצי שנה האחרונה ואני חייב לשחזר את המידע שעליו. אני אשמח להמלצות לחברות אמינות, טובות וזולות שיוכלו לשחזר לי את המידע, עדיפות לאיזור ירושלים או תל אביב. לפי זיגזג 2000 הכונן כן "עובד" אך הוא אינו מזוהה ע"י המחשב, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בקונטרולר, ושהחלפת קונטרולר עשויה להחזיר את הכונן לתפקוד מלא, ואפילו אוכל לקבל עליו זיכוי כשאחזיר אותו אליהם, חוץ מזה, הם אמרו שהבעיה היא חשמלית ולא מכנית, ושהמנגנון המכני כן עובד. תודה מראש על העזרה, אני די בור בנושא, אנסה לענות לכל שאלה שלכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by shaithebest,

מבחינת שקט ולא רועש ומבחינת מהירות ויעילות מה ההבדל בין חיבור PCI EX לכונן SSD לחיבור רגיל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב בחיבור firewire, והוא מתלבט בין שתי אפשרויות: 250 גי'יגה של מקסטור, 16 מגבה באפר ב-1350 שקל, או 320 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר ב-1400 שקל. השאלה היא עד כמה ישפיע גודל הבאפר על הביצועים של המחשב שלו, שמשמש לעריכת וידאו. ברור לי שזה לא ישנה את מהירות הקידוד.רינדור וכו', השאלה היא האם באפר של 16 מגה יעזור בעת העריכה עצמה (בפרימייר). מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ערב טוב , רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר תחזיות לגביי ירידת מחירים שכזו. בפעם האחרונה שקראתי לגביי זה דיברו על ירידת מחירים באיזור Q4 2012 .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by generalA,

כאשר אני בא לפרוס (מ-RAR) קובץ של מעל 4GB (קובץ ISO), אז בערך ב-95 אחוז (נקודת ה- 4GB), המחשב רושם לי שבסוג HD FAT32 לא ניתן להעביר מידע של מעל 4GB במכה. איך אני מתגבר על הבעיה בלי לפרמט כ- NTFS ???? אגב הוא מציין שבסוג NTFS באמת ניתן להעביר מעל 4GB. והאם בכלל ניתן לפרמט כך..? תודה אנשים ! נ.ב. מצטער על ההקפצה, פשוט רק עכשיו שמתי לב כי עקב תקלה הוא הקפיץ כי חשבתי שלא קלט ההודעה הקודמת. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הכירו את כונן האחסון הססגוני ביותר שנוצר עד היום - ואת המוצר הראשון בתחום מבית Gigabyte שמחליטה להצטרף לחגיגה באיחור אופנתי לכתבה

15. Started by stingeR-,

אהלן, אני נוסע לארה"ב עוד חודש, ברצוני לקנות שם שדרוג רציני ליכולות האחסון שלי(בדגש על מהירות) מה שחשבתי עליו הוא כזה, יש 2 אפשרויות. 1. לקנות 2 כאלו ולעשות RAID0 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211478 2. לקנות 1 כזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227531 אם יש לכם הצעות עד 170$, שייתנו ביצועים טובים יותר(צריך להיות לפחות 60GB) אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Taco,

אני מתלבט לגבי רכישת דיסק של 120-160GB. יש לי נסיון של שנים עם WD והם היו אמינים. אך SYGATE נותנים 5 שנים אחריות וWD לא, האם זה לא מראה על מוצר אמין יותר? אשמח לשמוע דעות בעיקר מותיקי הפורום - איזו חברה תחזיק יותר זמן כנראה? המאפיינים של המהירות והשקט חשובים אבל פחות מהאמינות מבחינתי. תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ראיתי קצת מידע על טכנולוגיית ה-SAS וזה נראה מאוד מעניין. האם זה אמור להחליף בעתיד לחלוטין את ה-SCSI הרגיל?

19. שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. רציתי לדעת האם יש תוכנה שבודקת בכמה RPM ההארד דיסק רץ? כי יש לי הארד דיסק ואני רוצה לדעת בכמה RPM הוא רץ אבל אני לא יודע אז אם יש בבקשה תגידו לי את השם שלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AboveBeyond,

טוב אחרי תקופה שכבר אין לי מקום אחסון פנוי במחשב החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש השאלה עכשיו היא האם לקנות פנימי או חיצוני הדיסק ישמש לאחסון - הרב שירים ותמונות, קצת סדרות וסרטים כרגע יש לי במחשב מע' הפעלה על SSD 2 דיסקים samsung f3 500GB שאחד משמש גיבוי של השני (ברור לי שזה לא גיבוי נכון אבל ככה זה ישאר) האם לקנות פנימי סיגייט 001 2TB ? או לקנות חיצוני my book essential (2TB אשמח לעצה ממכם תודה

22. לפני מספר ימים בשיטוט עם תכלית ביקרתי באתר אי בי אם העולמית בחיפוש אחר דרייברים מסויימים ומצאתי שם עידכון קושחה לדיסקים הנ"ל מגודל 20 גיגה ו40 גיגה אני מממליץ להוריד לפני שיקרה משהו ההתקנה ופעולה על אחריותכם המלאה בלבד לינק ראשון. לינק שני. <הלינקים פשוט היו ארוכים מידי... ערכתי, מטעמי נוחיות. com.>

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Arziv,

שלום אנשים... יש לי שאלה שמעניינת אותי, ותהווה חלק ניכר בהחלטתי אם לקנות צורב DVD או צורב רגיל... האם אני אוכל לצרוב על דיסק GB 4.7 DVD של נתונים? (אין צורך להגיד שרק עם כונן DVD זה יעבוד... )

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי כנראה 4 חיבורי מתך תפוסים. אחד לSSD, שניים לכוננים ואחד לצורב. אני רוצה להוסיף כונן נוסף אבל אין לי חיבור מתח מתאים מהספק. מה שיש פנוי זה החיבורים הישנים יותר, הגדולים עם 4 פינים. האם יש מתאם שאפשר לחבר אליו כדי לפתור את הבעיה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים