עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. . אם ניקח לדוגמא את הדיסקים של Seagate ונשווה את הדיסקים בנפח 750 בגרסאותיהם השונות Raid וללא רייד. רואים שזמן האחריות זהה (5 שנים ) וכנראה שגם איכות הבנייה זהה, האם זה סתם גימיק או שיש סיבה מוחשית שעבורה כדאי להוסיף את ההפרש עבור דיסקים ייעודיים למערכי raid

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי דיסק קשיח של western digital (הישן נדפק, אני כותב את זה ממחשב אחר). המחשב ישן, כמעט בן חמש, והדיסק הישן היה IDE וזה SATA. בהוראות יצרן כתוב הוראות חיבור עם הכבל שאמור להיות מצורף (קניתי ב-ksp שנותנים רק את הכונן עצמו בלי הבאנדל), ויש שם אזהרה לגבי חיבור של כבל SATA רגיל + מתח. כתוב שם לחבר רק את הכבל SATA, אבל לא נראה לי שהוא מעביר גם מתח. http://www.wdc.com/en/library/sata/2779-001006.pdf בקיצור, מישהו מוכן להסביר לי אם אני מחבר רק את הכבל SATA הרגיל (לא את ה-wd secure....), או גם את המתח 4 פינים? ועוד שאלה קטנה, הלוח הוא ASUS P4S800D יש סיכוי שאני לא אצטרך דיסקט בהתקנה של ה-XP? עריכה: אני מתנצל, לא עברתי כמו שצריך על ההוראות, עכשיו זה ברור שאני חייב לחבר את שניה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. למשל יש לי לוח אם P4-S533-X של אסוס, שהתמיכה שלו עד ATA133 הייתי רוצה לדעת אם אני יקנה כרטיס PCI - SATA זה יעבוד טוב עם הרדיסקים של SATA והאם יהיה הבדל בין זה ובין חיבור ללוח אם שמגיע עם חיבור כזה מובנה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Stranger,

תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני ממש זקוק לעזרתכם אני נמצא כרגע באמסטרדם חיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי למחשב מק של מישהי שאני מתארח אצלה בשביל לגבות תמונות בהתחלה הכל עבד בסדר ממש לכמה שניות וקפצו לי כל מיני חלונות(בהולנדית) באותו זמן הייתי לבד ולא היה מי שיתרגם לי ועצם העובדה שאין לי שום ניסיון עם מחשבי מק פשוט התעלמתי ויצאתי מהחלונות הללו.. לאחר מכן נעלם לי הכל מהכונן ניתקתי חיברתי שום דבר הכונן ריק ואפילו כבר לא קוראים לו בשם שקראתי לו כשהיא חזרה היא בדקה והיא לא מצאה שום דבר גם.. ניסיתי לכבות והדליק את המחשב וגם זה לא עזר על ההארד דיסק הזה יש לי גיבוי תמונות של 7 חודשים טיול וזה הגיבוי היחידי שלי אני חייב את עזרתכם במהירות האפשרית תודה מראש, ליאור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shahar07,

מה ההבדל בין My Book Essential לבין World edition ? נדלקתי על עניין הרשת, האם גם אוכל להשתמש בו להקרנת סרטים או שזה יהיה איטי מידיי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, בדיוק קניתי את ה HDD הנייד הנ"ל, כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים מ 4 גיגה, הוינדוס 7 אומר לי שהקובץ שאני מנסה להעביר הוא גדול מדי ועל כן מתבטל. איך אני מסדר את זה? נשמע לי ממש לא הגיוני ש HDD של 320GB לא נותן להעביר קבצים מעבר ל 4 גיגה - אולי זה מוגדר כ FAT32 ובגלל זה לא ניתן? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by אוריפ,

יש לי קובץ ISO, מה אני עושה איתו בשביל להפעיל אותו? אני צריך לצרוב אותו או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ! האם הוספת דיסק קשיח נוסף עבור מערכת הפעלה בלבד תשפר את הביצועים של המערכת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. wd data lifeguard diagnostic. יש שני אפשרויות לבדיקה quick\extended. עד כמה הבדיקה המהירה איכותית ואמינה? או שעדיף לתת למורחבת לרוץ? והוא מתריע לסגור את כל הישומיים במהלך הבדיקה על מנת למנוע איבוד מידע, איך מריצים על הכונן של מערכת הפעלה? והאם אפשר להריץ את המורחבת כאשר עובדים על קבצים מאותו כונן? לא יגרום לאיבוד מידע? בנוגע לתוצאות הבדיקה. אם מסומן בירוק שהוא עבר (pass), אז הכל תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי ובמקומות אחרים פשוט אין את הB.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נגמר לי הזיכרון במחשב ואני לא מצליח למצוא אם הלוח אם שלי יכול להכיל עוד זיכרון. יש לי לוח אם מסוג H170-D3H-CF ויש לי 2 כוננים מחוברים. אחד ssd והשני רגיל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sh2006,

חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אוקי כולם אני רוצה לקנות הרד דיסק ישן מחבר של 40 גיגה wd 5400 rpm ב120 שקל שווה ? בחיבור ide שווה ? עכשיו אני לא יודע כמה שנים יש לו אותו נראה לי הרבה והרד דיסקים מתים כול 5-7 שנים אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הארד דיסק שלו תקין ויחזיק לי תזמן הזה ? מה אני יכול לעשות ? אני יודע שהוא עובד אבל אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק זמן ולא יתפגר לי אחרי שנה שנתיים תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום,יש לי DiskOnkey של Kingston בגודל 8GB. כאשר אני מנסה להעתיק אליו קובץ של 5GB הוא מציג לי הודעה שדיסק היעד מלא. פירמתטי את הדיסק והוא ריק. הוא בעל Partion אחד בלבד. במאפיינים שלו הוא רושם שוגדלו 8GB. עשיתי איחוי וניקוי דיסק ועדין הוא לא נותן לי להעתיק קבצים הגדולים מ- 4GB לערך. בעבר לא הייתה בעייה להעתיק אליו קבצים גדולים. במסך האתחול הוא רושם לי Fat32. אודה לכיווני פתרון.תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כפי שכתבתי לפני כמה ימים אני עדיין בודק אפשרות לקנות בחו"ל דיסק של WD, 160 ג"ב. אני יכול להשיג אחד חדש עם כרטיס בקר ATA ב-120 דולר. הפלוס הגדול של הקנייה הוא 3 שנות האחריות שכנראה באות עם הדיסק. אני אומר כנראה כי זה מה שנאמר לי ע"י מי שמוכר אותו ברשת ולטענתו זה מופיע על המדבקה בה נרשם נפח הדיסק. מכיוון שרובם המוחלט של הדיסקים בנפח הזה באים עם שנה אחריות בלבד אני עוד מנסה לאמת את הנקודה. דבר שני הוא כרטיס הבקר. אני כנראה לא אצטרך אותו וחשבתי לנסות למכור ולכסות חלק מעלות הקניה. הבעיה שהמוכר לא יכול להגיד לי איזה בקר יש בקופסה. אני לא בטוח אם זה PROMISE ULTRA ATA133 שעולה כ-300 ש"ח ברשת או משהו אחר. מישהו מכם יודע מה WD מוסיפה לדיסקים הגדולים שלה? למותר לציין שאני מנסה לבר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים