אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני בא לפרוס (מ-RAR) קובץ של מעל 4GB (קובץ ISO), אז בערך ב-95 אחוז (נקודת ה- 4GB), המחשב רושם לי שבסוג HD FAT32 לא ניתן להעביר מידע של מעל 4GB במכה. איך אני מתגבר על הבעיה בלי לפרמט כ- NTFS ???? אגב הוא מציין שבסוג NTFS באמת ניתן להעביר מעל 4GB. והאם בכלל ניתן לפרמט כך..? תודה אנשים ! נ.ב. מצטער על ההקפצה, פשוט רק עכשיו שמתי לב כי עקב תקלה הוא הקפיץ כי חשבתי שלא קלט ההודעה הקודמת. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי גג 900 שקל לבזבז על צורב איזה צורב כדאי לקנות משהו אמין וטוב למה קניתי צורב PLEXTOR לא מזמן והוא נדפק ממש מהר ברצוני לקנות צורב משהו כמו שיצרוב על 48..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב שצורב את הכותרת על המדיה וזה במקום לכתוב את הכותרת של הדיסק בטוש אז ניתן לעשות את זה בצורב אז איזה צורב טוב אפשר לקנות שיעשה גם את זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי וקיבלתי את המחשב. e6300 1.86ghz 512mb טווינמוס(כפול כזה) דיסק קשיח 160GB של ווסטרן דיגטל סאטה 2 כרטיס מסך GS7900 לוח אם ASrock ConRoeXfire-eSATA II והשאר בקיצור, עכשיו אני יודע מראש שמתי שאני אפעיל את המחשב וגם אם אני אראה את הארדיסק בביוס, אני לא אוכל להתקין מערכת הפעלה, משום שצריך להעתסק עם הפלופי ולהכניס דיסקט כלשהו שמגיע בשביל שיזהה את זה במסך ההוא שמתקינים את הווינדוס וכו' כאילו מה בידיוק אני צריך לעשות? לחבר איזה פלופי להכניס דיסקט כלשהו שאני מקבל עם הלוח או משהו כזה? ואז להגדיר בביוס שהדיסקט(פלופי) יעלה ראשון, יהיה בתוכו ואז לכתוב איזשהי פקודה במסך השחור של הדוס הזה? אם כן איזה פקודה? מי מו מה ? אז איך אני עושה את זה? אפשר הסבר? ואם לא קשור לפה, אז א…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, נמחקו לחברה שלי תמונות מהמכשיר (גלאקסיS1) אני רוצה לדעת אם יש מקומות מקצועיים שיכולים לשחזר את התמונות (במחיר סביר כמובן). ואם מישהו מכיר תוכנות שחזור שלא גורמות נזק למכשיר.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/enterprise/ulltradimm-ssd/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, צרבתי לעצמי כמה דברים היום עם צורבי החדש ואחרי כמה מדיות שמילאתי, שמתי לב שאני צורב על 52 והדיסקים בכלל 40! השאלה האם זה צורב את המדיות כמו שצריך או שזה יוצא פגום? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו. מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכלו לרשום איזה דגם הוא? (כלומר לדוגמא GCR-8523B וכאלה...) ואיפה קניתם אותו? וכמו כן האם הצורב מכיל גם כניסה לאוזניות וכיוון לווליום?... ( כי אני רוצה רק כזה אבל לא יודע איפה אפשר להשיג אותו) אני מדבר על צורב במהירות של 52/32/52 ... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש לזה בכלל משמעות ? מדובר על 1tb c.black +f3 1 tb
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במחשב יש לי שני דיסקים. האחד של 80g והשני של 1000g. מערכת ההפעלה מותקנת בזיסק של ה80g. ב - explore רואים את הדיסק של ה80 אבל לא רואים את הדיסק השני. נראה לי שיש לציין שפירמטתי את הדיסק הוירטואלי שהכיל את הווינדוס והתקנתי אותה מחדש. לאחר4 הפירמוט רואים את הדיסק של ה80 עם כל המידע שהיה לפני הפירמוט אבל הדיסק הגדול כאמור נעלם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת דיסק של 120-160GB. יש לי נסיון של שנים עם WD והם היו אמינים. אך SYGATE נותנים 5 שנים אחריות וWD לא, האם זה לא מראה על מוצר אמין יותר? אשמח לשמוע דעות בעיקר מותיקי הפורום - איזו חברה תחזיק יותר זמן כנראה? המאפיינים של המהירות והשקט חשובים אבל פחות מהאמינות מבחינתי. תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-