אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240 והאם יש בו את תכונת ה IntelliPower?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://imgur.com/ikKO8 הזמנתי באינטרנט סיגייט 2 טרה וקיבלתי דיסק מתוקן. האם ידוע על הבדל מובהק בין חדש למתוקן? יש איזו אינדיקציה שהמתוקנים מתקלקלים יותר האם להתעקש על חדש?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
מאמר מתורגם שנלקח מ - Chief Magazine לאחרונה ה - Perpendicular recording הוא הכוכב העולה בעולם הדיסקים. קצת הסברים, מתוך מאמר של יאן מטיס בקומפיוטר-וורלד, להלן. הצריבה הניצבת מסוגלת להגדיל את קיבולתם של מצעים מגנטיים עד פי 10. כלומר, מיקרו-דיסקים בהם השתמשו לאחסון 3,000 שירים יכולים לספק מקום לכ-30,000. במונחים טכניים יותר, יהיה אפשר לאחסן כ-230GB לאינץ' מרובע, או עד 20GB במיקרו-דיסק של 1 אינץ'. זהו סוג ההתקדמות על פי חוק מור שיצרני דיסקים פחדו שלא יהיה בר ביצוע. מאז הופעת הדיסקים הקשיחים ב-1956 (עם ה-RAMAC של IBM) ועד היום, קיבולת הדיסקים גדלה בחזקות. הקיבולות כמעט הוכפלו מדי שנה למשך העשור הראשון אחרי RAMAC, והאיטו את קצב הגדילה למשך כ-20 שנה. הקצב הואץ חזרה בשנות …
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני כרגע עם מפרט: GB P35-DS3 Intel Core 2 Quad (Q6600 4giga ocz WS3200AAKS אני לא משחק משחקים, רק צופה איתו בסרטים וגולש, מידי פעם קצת תוכנות לא כבדות כגון אופיס או פוטושופ, ואין לי בעיה של מקום בגדול, ה 320 מספיק לי. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נהיה כבד וחסר לי מהירות וזמן תגובה מהיר טיפה. יחד עם זאת, זו הוצאה לא מתוכננת בכלל, ואפילו לא בטוח שהכרחית. אז בכל זאת אולי אקבל המלצה ממכם למשהו זול וטוב שיעזור. הבנתי שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, אפשר המלצה בבקשה לכונן SSD רק בשביל כונן C? אני מאמין שאשאר עם WIN7 וסדר גודל של קבצים כרגע בכונן C זה 45 גיגה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 4 הארדיסקים של 80GB, 8MB BUFFER, כולם SATA.. (כל זוג מאותה חברה) ברצוני לשפר את מהירות ההארדיסקים בעזרת RAID, הלוח הוא Asus A8N SLI DELUXE. איזה RAID אתם ממליצים? (בלי יותר מדי גיבויים) הפקטור פה הוא המהירות של ההארדיסקים + בטחון המידע. תודה!
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של סטה 1 מה המהירות של סטה 2 והאם החיבורים שלהם שונים או מצריכים התקנה מיוחדת כדי להשתמש במלוא המהירות שלהם בנוסף רציתי לדעת האם במידה ויש לי כונן סטה 2 ואני לא מפעיל בביוס את אופציית הahci האם המהירות תהיה במהירות של כונן עם חיבור ide כמו הכוננים של פעם?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
תודה לכל העוזר, ובבקשה אל תפנו אותי לחיפוש משום שחיפשתי ולא מצאתי :-\
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין Windows Xp על מחשב ישן הבעיה שאני נתקל בה היא שהדיסק לא מזהה Hard Disk מחובר . בעליה של המחשב אני רואה שהוא כן מזהה את הדיסק ... הדיסק מסוג Westren Digital WD400 . מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Contour 8gb עם U3 ו-HD IDE של WD 160gb 7200 RPM 8mb cache בתוך מארז USB 2.0 חיצוני של Conceptronic CHD3U. ניסיתי להעתיק סרטים מהמחשב גם ל-DOK וגם ל-HD והסרטים הועתקו ל-DOK מהר יותר באופן משמעותי. השאלה מהו צוואר הבקבוק, ה-HD או המארז החיצוני? האם HD SATA יהיה מהיר יותר או שמארז אחר עם אותו HD IDE שיש לי יהיה מהיר יותר? תודה מראש על כל תגובה.
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני טוב שיודע לצרוב dual? תודה
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה שבודקת בכמה RPM ההארד דיסק רץ? כי יש לי הארד דיסק ואני רוצה לדעת בכמה RPM הוא רץ אבל אני לא יודע אז אם יש בבקשה תגידו לי את השם שלה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם אם כדאי לשנות את ברירת המדחל ל-DVD-ROM כי יוצא שאני שוכח לשנות כשאני מעוניין לצרוב סרט. האם יש לזה איזשהו השפעה פרט לעניין של התאימות? האם צריבה כ-DVD-ROM של מידע (DATA) יכול לצאת פחות טוב מ-DVD+R?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לפני מספר ימים בשיטוט עם תכלית ביקרתי באתר אי בי אם העולמית בחיפוש אחר דרייברים מסויימים ומצאתי שם עידכון קושחה לדיסקים הנ"ל מגודל 20 גיגה ו40 גיגה אני מממליץ להוריד לפני שיקרה משהו ההתקנה ופעולה על אחריותכם המלאה בלבד לינק ראשון. לינק שני. <הלינקים פשוט היו ארוכים מידי... ערכתי, מטעמי נוחיות. com.>
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של western digital (הישן נדפק, אני כותב את זה ממחשב אחר). המחשב ישן, כמעט בן חמש, והדיסק הישן היה IDE וזה SATA. בהוראות יצרן כתוב הוראות חיבור עם הכבל שאמור להיות מצורף (קניתי ב-ksp שנותנים רק את הכונן עצמו בלי הבאנדל), ויש שם אזהרה לגבי חיבור של כבל SATA רגיל + מתח. כתוב שם לחבר רק את הכבל SATA, אבל לא נראה לי שהוא מעביר גם מתח. http://www.wdc.com/en/library/sata/2779-001006.pdf בקיצור, מישהו מוכן להסביר לי אם אני מחבר רק את הכבל SATA הרגיל (לא את ה-wd secure....), או גם את המתח 4 פינים? ועוד שאלה קטנה, הלוח הוא ASUS P4S800D יש סיכוי שאני לא אצטרך דיסקט בהתקנה של ה-XP? עריכה: אני מתנצל, לא עברתי כמו שצריך על ההוראות, עכשיו זה ברור שאני חייב לחבר את שניה…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מתכוון לצורב Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW למה המחיר שלו נמוך כל כך? או שעדיף להשקיע עוד טיפה למשהו אחר. ואם כן אז על מה אתם יכולים להמליץ לי (מחיר כמה שיותר נמוך אבל שיתן תמורה).
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, חיבור USB 3.0 בגודל 2.5' נפח 0.5 או 1 טרה. על איזו חברה ודגם, הייתם ממליצים לי בבקשה. חשבתי לקנות בסכום, סביב ה 350 ש"ח. במסגרת התקציב, אם היחס בין המחיר לתמורה משתלם, אני מוכן להוציא יותר. בבדיקה שלי לבד, התלבטתי בין http://ksp.co.il/?uin=20971 ל http://ksp.co.il/?uin=19597 . כעיקרון חשבתי, שמשתלם להוסיף 100 ש"ח ולקבל נפח כפול. או אולי בכלל, ללכת על חברה זולה יותר, שגם נותנת 3 שנות אחריות. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ראיתי בת'ראדים הדביקים בכל מיני מקומות שבמידה ויש צורב איכותי ודיסק איכותי איןטעם לא לצרוב על המהירות המקסימאלית. עכשיו, רציתי רק לשאול- בהנחה שזמן הוא לא פקטור כאן, ואני צורב על מהירות נמוכה (4X) אז הסיכויים שהדיסק ייצא עם פחות טעויות קטנים, נכון? כי העניין הוא שזמן יש לי, אבל אני לא מתכוון לבדוק כל דיסק אם הוא יצא טוב כי אין לי כח לזה אז הצריבה על מהירות נמוכה יותר בטוחה? ועוד משהו- איך המדיות של פיליפס ושל TDK? וגם הצורב שלי של פיליפס איך הם?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-