אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי תגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבה או בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת PNY מצטרפת אל הטרנד עם כרטיס זעיר בנפח אדיר - ואנחנו מקווים לראות את המבחר תופח בהקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז חברים שלי קנו כונן IOMEGA EGO בדיוטי פרי. נראה עסקה משתלמת לכונן חיצוני. כשמחברים אותו למחשב, הא מזוהה ומותקן בהצלחה, ניתן לגשת לכונן הוירטואלי שהוא יוצר ובו שוכנת התוכנה של IOMEGA. כשמפעילים את התוכנה, מופיע מסך עם הגדרות סתמיות של התוכנה (להפעיל עם הפעלת המחשב, למזער לסרגל וכו). אין שום דבר שנוגע לכונן הספציפי שמחובר. הוא מופיע במנהל הדיסקים, אבל אי אפשר לאתחל/לפרמט אותו. אין גישה לכונן ככונן נוסף (לא מופיעה אות נוספת בכוננים תחת "המחשב שלי") ניסיתי להוריד תוכנה מעודכנת אך התוצאה זהה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי קצת מידע על טכנולוגיית ה-SAS וזה נראה מאוד מעניין. האם זה אמור להחליף בעתיד לחלוטין את ה-SCSI הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן צורב DVDR1625K של philips. יש לי דיסקים רגילים של 700MB ודיסקים 4.7GB dvd-r של philips. עם הצורב באה תוכנת צריבה של Nero ששמה המלא זה 'nero start smart'. אני מבקש לדעת דברים די בסייסים על צריבה בצורב dvd, כי אף פעם לא צרבתי בצורב כזה. א) מה כדאי לצרוב על הדיסקים של ה 4.7? ומה עדיף על האלה של ה700? ב) האם זה צריבה רגילה ב4.7? פשוט מכניסים וצורבים? ואם תוכלו בבקשה להוסיף עוד כל מיני הסברים פשוטים רק כדי שאני יבין מה לעשות (שוב אני מבקש הסברים פשוטים : ), זה יהיה מצויין תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה חשוב שיהיה בכונן קשיח חיצוני? ראיתי באינטרנט שני כוננים קשיחים שנראו לי במחיר סביר Western Digital WDH1U10000 ו - Western Digital WDG2NC10000E. אשמח לקבל השוואה בין שניהם או המלצה על כונן קשיח אחר. יום טוב וחג שמח, יואב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ללא פלופי(כונן A), האם כבר עבר זמנו? או שעדיין כדאי להוסיף? למקרים כגון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229260.0 יש לציין שגם לי כנראה תהיה אותה הבעיה, לא? כי גם אני הזמנתי לוח כזה של ABIT וכזה מעבד... קראתי ב-FAQ דרך לעקוף את זה עם צריבה לדיסק ההתקנה. איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח, היו בו תמונות יקרות מפז מהחצי שנה האחרונה ואני חייב לשחזר את המידע שעליו. אני אשמח להמלצות לחברות אמינות, טובות וזולות שיוכלו לשחזר לי את המידע, עדיפות לאיזור ירושלים או תל אביב. לפי זיגזג 2000 הכונן כן "עובד" אך הוא אינו מזוהה ע"י המחשב, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בקונטרולר, ושהחלפת קונטרולר עשויה להחזיר את הכונן לתפקוד מלא, ואפילו אוכל לקבל עליו זיכוי כשאחזיר אותו אליהם, חוץ מזה, הם אמרו שהבעיה היא חשמלית ולא מכנית, ושהמנגנון המכני כן עובד. תודה מראש על העזרה, אני די בור בנושא, אנסה לענות לכל שאלה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב , רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר תחזיות לגביי ירידת מחירים שכזו. בפעם האחרונה שקראתי לגביי זה דיברו על ירידת מחירים באיזור Q4 2012 .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים. לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים. הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים. לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחר…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שב-RAID 0+1 בעצם אני מקבל שני הרדיסקים אשר סקטור n נשאר על הרדיסק 0 וסקטור n+1 על הרדיסק 1. שני ההרדיסקים האחרים בעצם הם מערך RAID 1 לשני כוננים אלו. ב-RAID 5 הבנתי שיש 3 כוננים. הבנתי שבעצם ה-RAID 5 הוא מערך RAID 0 אשר יש לו הרדיסק נוסף "שמגבה" את שניהם. מה זה אומר? מה היתרונות והחסרונות בשימוש בכל טכנולוגיה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם בקר ל-Firewire 800 1394b עם חיבור PCI Express ויכול לדווח אם הוא נתמך ב-Vista/Win7 64bit? מקריאה ברשת ממליצים על כרטיסים שמבוססים על צ'יפסט של TI XIO2213 אבל לא מצאתי אף כרטיס כזה שנמכר בארץ ולחנויות שהתקשרתי אין מושג על מה אני מדבר... יש לכם המלצות (מניסיון) על דגמים ספציפים לבקרים? חשובה לי המהירות של הבקר (עבור קורא כרטיסים). אלו הדגמים שמצאתי בארץ: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SE-PCIE-1394B&cart=126775120518525986〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-107&cart=126775120518525986〈=heb http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5150 דגם שמומלץ בחו"ל עם הצ'יפסט של TI: http://www.firewiredirect.com/product/347/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, מזה כמה זמן כל פעם כשאני מדליק את המחשב לאחר שהXP מראה לי את ה"מסילה הנעה" הכחולה בהתחלה הוא עובר לבדיקת אחד מההארד דיסקים שלי ואחרי זה ממשיך לעלות - למה זה קורה? יש דרך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש הרד דיסק חיצוני גדול 2 או 3 Tb ומהיר 7200 בלי לקרוע את הכיס. יש כזה דבר? ישמש בעיקר לאיחסון מדיה (אני כמעט כל יומיים אני מעביר תיקיות גדולות במיוחד 10-20 גיגה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-