אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, הבקשה בכותרת - מבקש המלצה לצורב DVD X24 - מהחברות פלקסטור או לייטון (במהירות X24),דגם משנת 2011. מחיר,דגם+מפרט (בקיצור),שיהיה אמין+סוס עבודה ושקט,ובאיזו רשת ניתן לקנות בארץ (אייבורי וכו'...)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LOL חזק ביותר (כן, זה אמיתי). http://www.youtube.com/watch?v=_oZGYb92isE
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לארה"ב עוד חודש, ברצוני לקנות שם שדרוג רציני ליכולות האחסון שלי(בדגש על מהירות) מה שחשבתי עליו הוא כזה, יש 2 אפשרויות. 1. לקנות 2 כאלו ולעשות RAID0 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211478 2. לקנות 1 כזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227531 אם יש לכם הצעות עד 170$, שייתנו ביצועים טובים יותר(צריך להיות לפחות 60GB) אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi I heard from a friend that combos are bad, and it's better to buy one drive bur burning and another for regular use. the problem is, if I want to read DVDs and CDs and I want to burn DVDs and CDs, do I buy 4 drives??? no , of course not! so what do you think? are combos really bad, or is it just silly? can I buy a reliable CD/DVD reader/burner combo? any advice or opinions on combos are welcome, thanks!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז חברים שלי קנו כונן IOMEGA EGO בדיוטי פרי. נראה עסקה משתלמת לכונן חיצוני. כשמחברים אותו למחשב, הא מזוהה ומותקן בהצלחה, ניתן לגשת לכונן הוירטואלי שהוא יוצר ובו שוכנת התוכנה של IOMEGA. כשמפעילים את התוכנה, מופיע מסך עם הגדרות סתמיות של התוכנה (להפעיל עם הפעלת המחשב, למזער לסרגל וכו). אין שום דבר שנוגע לכונן הספציפי שמחובר. הוא מופיע במנהל הדיסקים, אבל אי אפשר לאתחל/לפרמט אותו. אין גישה לכונן ככונן נוסף (לא מופיעה אות נוספת בכוננים תחת "המחשב שלי") ניסיתי להוריד תוכנה מעודכנת אך התוצאה זהה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... ההארדיסק שלי עושה לאחרונה מלא רעשים........ לא תיקים ... רק רעשים של קריאה העניין הזה תקין??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לאחרונה טלוויזית LCD 32 אינץ', דגם LA32C530 של סמסנונג שתומכת בכל הפורמטים שיש ובעלת חיבורי USB וHDMI. היא גם FULL HD. הבעיה היא שאין לי מקום כל כך במחשב (שמחובר לטלוויזיה בכבל HDMI) לאיחסון כל הסרטים ביחד עם המשחקים והשירים וכו' ואני מעוניין באמצעי אחסון חיצוני (שיהיה גם נייד בכדיי להעביר לאחרים או ניידות בעת הצורך לעצמי) שאני אחבר אותו לטלוויזיה ויריץ לי סרטי HD באיכות גבוהה ואמיתית. בנוסף, על הכונן יהיה מאגר משחקים, שירים, תוכנות ותמונות אך זה הפרט השולי והוא יותר לאחסון לעת הצורך ואין לי בו שימוש בבוט וכאלה. על איזה כונן ללכת היום מהמבחר שיש בשוק? WD? SAMSUNG? מה ההבדל בין 2.5 אינץ' ל-3.5 אינץ' חוץ מעניין החשמל ועד כמה הוא מהותי? איזה חיבור כדאי שיהיה ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הייתי בטוח שאני אקנה את הEVO של סמסונג , המחיר ירד והוא עולה בערךך 400 שח. אבל קראתי ביקורות טובות על הGS , שמציג נתונים טובים ומהירויות גבוהות וגם 8 GB יותר בנפח. הנה קישור http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17506&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על הנייר הוא עדיף , אבל הEVO הרבה יותר פופולארי , מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מתלבט לגבי שלושה דגמים של דיסקים קשיחים בנפחים של 2 TB האופציות הן : iomega ego 2 tb LaCie Minimus 2tb Wd element 2tb אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם הכוננים הללו בעיקר השניים העליוניים מכיוון שאין הרבה ביקורות עליהם ברשת .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי שאלה שמעניינת אותי, ותהווה חלק ניכר בהחלטתי אם לקנות צורב DVD או צורב רגיל... האם אני אוכל לצרוב על דיסק GB 4.7 DVD של נתונים? (אין צורך להגיד שרק עם כונן DVD זה יעבוד... )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות DOK בעל נפח 16GB ועם ממשק USB3 התקציב זה עד 100 ש"ח איזו מהירות אני יכול להשיג בתקציב כזה? אם תציינו דגם זה היה נחמד תודה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם המהירות של USB 2 לא אמורה להיות כמה מאות מגה? אני מעתיק מכונן חדש של טרה, לכונן חדש של 250GB בלפטום של HP מסדרת פביליון DV6690, וזה זוחל על 20 מגה לשנייה בלבד... מה שעוד יותר מוזר, זה שהחליפו לי את הכונן בלפטופ לכונן חדש (אמור להיות בדיוק אותו דגם), ואפילו בכונן הישן שהוחלף, המהירות המקס' הייתה 30 מגה לשניה (ואני מנסה להעתיק ספריה ספריה ללא מבני קבצים מסובכים, ככה שזה לא אמור להשפיע)... אז למה זה כזה איטי באופן כללי? ואיך ייתכן שבכונן החדש המהירות העתקה אפילו יותר נמוכה? אגב חשבתי שזה איטי בגלל הויסטה, אז אני מבצע את ההעתקות דרך UBUNTU וזה עדיין ככה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה כבר למעלה מ12 שעות לאט לאט עם התוכנה של HP לפרמט זיכרון נייד של WD 750GB והוא לא מסיים את העבודה זה התחיל מכך שפירמטתי בWIN7 הרגיל וקיבלתי את ההודעה הבאה לwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול וגם שמתי לב שכשאני מעתיק תיקיה בגודל של 313 GB פשוט באמצע העתקה ,העתקה נעצרת לכן הדעתי למסקנה שמשהו שם לא טוב ולכן עשיתי פירמוט ואז קיבלתי את ההודעה שכתובה למעלה מהWINDOWS וקצת חקרתי בגוגל את הענין ואז נכון להרגע אני משתמש בכלי של HP והוא לא מסיים את העבודה... מה עושים הלאה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש אצל ההורים שלי במשחב בעיה מבחינת איחסון שהוספת כונן לא תפתור לצורך העניין. יש להם דיסק של 80 GB מפוצל לשתי מחיצות של 40. אחת מכילה את המערכת ואת כל המסמכים שלהם והשנייה מכילה את יתר הדברים. הבעיה היא שעומד להגמר המקום על המחיצה הראשית. אני זוכר בזמנו שאמרו לי שיש דרך לחבר בין שתי המחיצות בלי צורך בפירמוט- להחזיר את הExtended לPrimary. האם באמת זה אפשרי ואם כן אז איך עושים את, והאם זה בכלל בטוח? אני מנסה להמנע מלפרמט להם, כי הם לא רוצים לאבד שום פיסת מידע, אז אני חייב עזרה בעניין. נ.ב - מערכת הפעלה - XP Pro או להתקין עוד כונן עם מערכת הפעלה ולהעביר אליו את כל הדברים? תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את המחשב על DVD-R. איך אני עושה את זה ועם איזו תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי תדיסק קשיח הבא של WD מהסידרה החדשה של USB 3.0 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEFE519F7 הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס הרחבה בשביל שהמחשב (נייד) יוכל לקבל תהתקן הזה . השאלה שלי היא האם הכרטיס הבא זה מה שאני צריך : http://www.usbid.co.il/product1364.aspx ? מישהוא ניסה את זה ויודע שזה יעבוד כמו שצריך ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחר autonuke בDBAN שהמחשב מציג לי רק 281 ג'יגה מתוך 320 ש"אמורים" להיות לי, הדיסק קשיח הוא של סמסונג בן שנתיים, אני רגיל שמקבלים 10 ג'יגה פחות, אבל 40 ג'יגה? זה לא המון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ארד-דיסק חדש , הבעייה היא שאני רוצה לקנות עם SATA כדי שזה יתאים למחשב הבא אבל בנתיים אני עם המחשב הישן שלא תומך ב SATA אז רציתי לשאול אם יש איזה מתאם או משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב , רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר תחזיות לגביי ירידת מחירים שכזו. בפעם האחרונה שקראתי לגביי זה דיברו על ירידת מחירים באיזור Q4 2012 .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-