אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, הבקשה בכותרת - מבקש המלצה לצורב DVD X24 - מהחברות פלקסטור או לייטון (במהירות X24),דגם משנת 2011. מחיר,דגם+מפרט (בקיצור),שיהיה אמין+סוס עבודה ושקט,ובאיזו רשת ניתן לקנות בארץ (אייבורי וכו'...)? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך SSD ואני קצת חדש בתחום. באיזה גודל כדאי לקנות? שמים עליו את המערכת הפעלה ואת התכנות שאני רוצה שירוצו מהר? יש עוד דברים שצריך לשים/לקנפג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לנייד הודעה על מבצע : דיסק SSD מNVME. 1 TB ב 105$ !!!! מעבר למחיר המאד אטרקטיבי,יש שני דברים נוספים. מדובר בNVME 3 שאמור להיות מהיר בהרבה מ NVME2. היצרן היא ....אינטל !!! האם אינטל באמת יצרנית של כוננים כאלה . האם NVME3 באמת מהיר בהרבה מ 2 ? האם כל לוחות האם תומכים בגרסא 3 ? האם זו הסיבה לצניחה במחירים של דור 2 ? אה כן,יש גם 5 שנים אחריות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת דיסק של 120-160GB. יש לי נסיון של שנים עם WD והם היו אמינים. אך SYGATE נותנים 5 שנים אחריות וWD לא, האם זה לא מראה על מוצר אמין יותר? אשמח לשמוע דעות בעיקר מותיקי הפורום - איזו חברה תחזיק יותר זמן כנראה? המאפיינים של המהירות והשקט חשובים אבל פחות מהאמינות מבחינתי. תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים לרבים מאיתנו לשמחתי יש בבית או בעבודה מכשיר NAS ולרוב מדובר במכשיר של סינולוג'י. סינולוג'י נותנת למשתמשים שלה המון אפשרויות גיבוי ובחינם. אבל מה בדיוק הכי מתאים לצורך הספציפי שלנו? מה ההבדל בין כל הכלים? בדיוק בשביל זה יצרתי סרטון כי באמת לא ראיתי שום מקור מידע שעושה את ההשוואה הזאת. מקווה שתאהבו. קישור לסרטון תצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו: Synology User Group - Worldwide
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נמחקו לחברה שלי תמונות מהמכשיר (גלאקסיS1) אני רוצה לדעת אם יש מקומות מקצועיים שיכולים לשחזר את התמונות (במחיר סביר כמובן). ואם מישהו מכיר תוכנות שחזור שלא גורמות נזק למכשיר.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן צורב DVDR1625K של philips. יש לי דיסקים רגילים של 700MB ודיסקים 4.7GB dvd-r של philips. עם הצורב באה תוכנת צריבה של Nero ששמה המלא זה 'nero start smart'. אני מבקש לדעת דברים די בסייסים על צריבה בצורב dvd, כי אף פעם לא צרבתי בצורב כזה. א) מה כדאי לצרוב על הדיסקים של ה 4.7? ומה עדיף על האלה של ה700? ב) האם זה צריבה רגילה ב4.7? פשוט מכניסים וצורבים? ואם תוכלו בבקשה להוסיף עוד כל מיני הסברים פשוטים רק כדי שאני יבין מה לעשות (שוב אני מבקש הסברים פשוטים : ), זה יהיה מצויין תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מנה ההבדל בין הKS בלבד לבין ה- AAKS? עד היום בכלל לא ידעתי שקיים KS בלבד פשוט רציתי לרכוש AAKS אבל המוכר אמר יש מחסור בזה ואין לו ויש לו רק KS, עד כמה שראיתי יש הבדל שבAAKS- אין חיבור מולקס אלא רק SATA. אבל האם יש עוד הבדלים ומהם? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיצור קניתי הרד דיסק חדש , חיברתי אותו , אבל לא רואה אותו במחשב שלי למרות שעשיתי הוספת חומרה וזה אמר לי שהוא מחובר , ובמאפייני מחשב - עשיתי ניהוול ואני רואה אותו אבל אומר לי שכונן לא הוקצה ...........? מה לעשות ( אני לא רוצה לעשות לו מחיצות )
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית במחשב והחלטתי לעשות פרמוט. יש לי בערך 200GB של סרטים שאני רוצה לשמור ולא מתכוון להוריד (כולם ב-HD ולקח לי זמן). איך אני יכול להעביר (אפילו את כל הכונן, 324GB) למחשב אחר? חשבתי לקנות דיסק און קי של 500 אבל זה המון כסף, וגם מערכת הפעלה אני צריך...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הייתי בטוח שאני אקנה את הEVO של סמסונג , המחיר ירד והוא עולה בערךך 400 שח. אבל קראתי ביקורות טובות על הGS , שמציג נתונים טובים ומהירויות גבוהות וגם 8 GB יותר בנפח. הנה קישור http://ksp.co.il/?select=.1033..152..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17506&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 על הנייר הוא עדיף , אבל הEVO הרבה יותר פופולארי , מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח עם סקטורים פגומים שאני מנסה לגבות אותו באמצעות ddrescue, זה הפעם הראשונה שאני משתמש בתוכנה הזאת אז נעזרתי במדריך (-http://www.gnu.org/software/ddrescue/manual/ddrescue_manual.html) השתמשתי בדוגמא הראשונה שם כדי להתחיל את הגיבוי וכתבתי את 2 הפקודות האלה : sudo ddrescue -f -n /dev/sda /dev/sdc2 logfile sudo ddrescue -d -f -r3 /dev/sda /dev/sdc2 logfile השורות הבאות שמופיעות שמה הם: fdisk /dev/hdb e2fsck -v -f /dev/hdb1 e2fsck -v -f /dev/hdb2 השאלה היא איך לכתוב את הפקודות האלה? כי לי יש מערכת קבצים של NTFS והפקודות האלה בנויות בשביל EXT2 חוץ מזה אני ישמח אם מישהו יידע להסביר לי מה זה הפקודות האלה ואיך כל התהליך הזה עובד כדי להיות בטוח שלא פספסתי משהו..…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש לדעת מה ההבדל בין דיסק SATA ל- SATA2 והאם יש תאימות אחורה? כלומר, האם ניתן לחבר דיסק SATA2 ללוח אם שלפי המפרט שלו יש לו חיבורי SATA ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קצת בדילמה איזה צורב עדיף : (שלושתם במהירות של 52X32X52X) LG 52/32/52 Bulk CD-RW + Software ב 213 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-734322053.htm Sony 52/32/52 Bulk CD-RW ב 204 ש"ח http://www.pchardware.co.il/docs/pd-303871100.htm BENQ - 52X32X52 ב200 ש"ח http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577940&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=2B3D7KDHSDP88LP6VQ9XG3H042S197K2 איזה עדיף ? מה ההבדלים ביניהם ? (אם יש)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מתלבט לגבי שלושה דגמים של דיסקים קשיחים בנפחים של 2 TB האופציות הן : iomega ego 2 tb LaCie Minimus 2tb Wd element 2tb אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם הכוננים הללו בעיקר השניים העליוניים מכיוון שאין הרבה ביקורות עליהם ברשת .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורב (סאמסונג) עבד איזה שנה שנה וחצי ופתאום לא מצאתי אותו במחשב שלי. שאני מכניס דיסק אני רואה את הלד מהבהב וגם הביוס מזהה אותו, אבל בכל זאת אין אותו במחשב שלי. ניסיתי לעשות את מה שיש בFAQ הכונן פשוט לא מופיע שם אבל במנהל התקנים הוא כן מופיע אבל יש עליו סימן קריאה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-