אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח לסטרימר וראיתי שממליצים בסטיקי וגם בחיפוש על: HD103SI של סמסונג. משיטוט באתרי חנויות ראיתי כי יצא דגם חדש שאמור להחליף אותו: HD105SI. חיפוש לא העלה יותר מדי מידע לגביו. מדוע לא ממליצים עליו? האם הוא נחות מה-HD103SI? האם כדאי להתעקש על HD103SI או שה- HD105SI ישמש את אותה מטרה (כמה שפחות פליטת חום) בצורה טובה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שמישהו חכם אמר פעם "מה שלא הולך במוח ילך בכוח" (או שזה היה הפוך ??? ) בכל אופן ידוע שמכשירים חשמליים עדינים מאוד ממכות , דבר זה נכון פי כמה כשמדובר בארד-דיסק אשר מכיל מגנטים וחלקים עדינים אחרים . אבל לאחר שכל מה שניסתי לעשות במוח לא עבד , ולא החזיר את הארד-דיסק שלי ואת החומר החשוב שהיה עליו ולאחר שהבעיה הובחנה ככשל של הסיכה שאמורה לקרוא את הנתונים מהדיסק בגלל תקיעה מסוימת שהשמיע אף רעשים נזכרתי בפתגם העתיק הנ"ל ,הוצאתי את הארד-דיסק ממקומו והנחתי עליו שתי מהלומות מתונות בגבו והפלא ופלא הארד-דיסק חזר לפעול ללא בעיות וללא רעשים ( 5 ימים לאחר המקרה ועדיין ללא שום בעיות) וכמובן שהמידע היקר גם כן חזר ;D רציתי לשאול האם גם לכם היו בעיות דומות עם הארד-דיסק שלכם שנפ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי D.O.K מסוג Sandisk Cruzer micro 8GB אתמול באופן פתאומי הוא קרס אני לא מצליח לגשת לקבצים וכאשר אני מנסה לגשת אליו ווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו מבדיקה עולה כמערכת הקבצים בכונן משום מה מוגדרת כ RAW. מבדיקה עם DiskTest ותוכנות אחרות עולה הרושם כי המחיצה של U3 software היא המחיצה שנדפקה ולא המחיצה של המידע. האם יש דרך כלשהי לגשת ישירות למחיצה של המידע? האם יש דרך אחרת לשחזר את המידע? ניסת להתקין את ה U3 Software מחדש באמצעות הלינק הבא http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/240 אבל התהליך נתקע לקראת סופו וגם לאחר שש שעות הוא לא הסתיים? איזשהו רעיון כיצד להציל את המידע שהיה על ה D.O.K יש לי שם עבודה להגשה לעוד כמה ימים ולא בא לי לעשות אותה מחדש תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5. השימוש בו הוא אינטרנט, סקייפ, מייל ומעט OFFICE. בזמן האחרון הכל עולה לאט.... עליית הדפדפן, תוכנת המייל וכו' יש בו 2GB RAM וXP שהותקן לפני 5 שנים. האם החלפת הדיסק של מערכת ההפעלה ב SSD והתקנה של WIN7 במקום XP תגרום למחשב להרגיש מהיר בפעולות הנ"ל או שכדאי מחשב חדש? (אני לא חושב שראיתי את ה CPU מתאמץ יותר מדי לכן נראה לי ש I/O או אולי זכרון + התקנה ישנה של ה OS הם הבעייה) למחשב יש רק SATA2 דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. י שלי כונן WD 500 גיגה אני מצליח להכנס אליו ולראות את התיקיות אבל כאשר אני נכנס לאחת התיקיות הוא פשוט נתקע. אם זה סתם תמונה שלא בתוך תיקיה אז הוא כן מצליח אבל לכל התיקיות הוא פשוט לא מצליח להכנס יש לי שם מן אשף שחזור מתקדם בתוך הכונן אבל גם שם זה נתקע האם יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה בעזרת הפורום המתאים מחשב משרדי לעבודות הבית לילדים ולי. במחשב הישן ששבק, יש נתונים רבים בדיסק המשני שבו (לא דיסק C). אני שוקל להוסיף את הדיסק הזה למחשב החדש, במקום להעתיק ממנו את הנתונים לדיסק החדש (מדובר בדיסק שנרכש לפני כשנה למחשב בן כמה שנים). האם הוספת הדיסק מהמחשב הישן, תביא להאטה בביצועי המחשב החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD של LG שיש לו יכולת Rewritable בתקציב של 200 ש"ח. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במזל טוב החלפתי בורד ומעבד. נפרדתי מהבורד הישן כחברים - ליקקתי את הבורד החדש והתקנתי XP PRO חדש. יש לי 4 כוננים - 2 מהם בתצורת BASIC ו-2 DYNAMIC ה-BASIC נקלטו ללא שום מאורע חריג והדינמיים מופיעים עם איקס אדום (אני שונא איקסים) וכיתוב UNREADABLE כמובן שאני יכול להחזיר אותם לתצורת BASIC אבל במחיר איבוד כל המידע (כ-750GB) אין לי מספיק מקום על שני הכונני BASIC כדי לבצע FILE RECOVERY (הווליומים מופיעים במצב אקסלנט) האם יש דרך להפוך את הדינמים לבייסיק ללא איבוד מידע (חרשתי את האניטרנט בלי תוצאות משמעותיות)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את המחשב על DVD-R. איך אני עושה את זה ועם איזו תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד 750 GB של WD נייד קטן התחלתי לעשות לו פירמוט והחשמל ירד(נפילה קלה)...ומאז לא ניתן לעשות לו פירמוט מה ניתן לעשות בנושא?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב-לאחרונה הדיסק הקשיח כבה מעצמו ללא כל סיבה נראית לעין. wd/80gb/ide/jb ואין בעית חום:מעבד40,דיסק33,לוח35.הדיסק בן 34 חודש . אין תדירות קבועה לתופעה ,לפעמים זה כל כמה דקות ולפעמים כמה שעות,ואני צריך לאתחל. הכל התחיל לפני 3 ימים,ואין לי מושג מה ומהיכן להתחיל לבדוק. p-2.4/gigabyte sis661/1024 ram תודה מראש אגב,עשיתי בדיקות קלות עם hd tune,tech data והבדיקות תקינות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי DOK 4GB של סאנדיסק, הצלחתי להתקין עליו פיירפוקס אבל לא בעברית מישהו מכיר דרך להתקין עליו את הגרסא העברית? וגם איך אני מעביר את המועדפים מהפיירפוקס במחשב לDOK? גם לא הצלחתי להתקין ICQ וMSN יש למישהו פתרון לכל אלו? וחוץ מאלו יש המלצות לתוכנות ממש טובות ויעילות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך קורה שהמחשב עובד כרגיל ופתאום אחרי restart התהפכו אותיות של המחיצות c -d לבד ואז לא יכול לעלות המחשב וגם אין אפשרות להחזיר כי אי אפשר לשנות את הכונן שהיה של מערכת הפעלה ל C כי במחשב שעכשיו מנסה לסדר את הבעייה יש כבר C למרות שחיברתי כ slave זה לא אפשרי ניסיתי להחזיר image שהכנתי לכונן ,,,אם למישהו יש רעיון שיגיד אולי זה לא הפרורם המתאים ,האמת שזה מתאים לכמה שאלה 2 מה ההבדל באילו: כונן לוגי:? כונן מורחב:? כונן דינמי :? active partition :? make parttion inactive :?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הסמסונג 250G SATA II - SP2504C על לוח אביט IC7 MAX3 שתומך בSATA הראשון (1.5Gbps). חשבתי שלא צריכה להיות בעיה,אבל בחנות אמרו לי שיכול להיות שהלוח לא יזהה את כל הנפח של ההארד-דיסק ולא ברור כמה יזהה. האם מישהו באמת נתקל בתופעות האלה, והאם למישהו יצא להתקין כונן SATA-II כלשהו על לוח אביט מסדרת IC7. תודה, ...המרטש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו התנסה עם בקר ל-Firewire 800 1394b עם חיבור PCI Express ויכול לדווח אם הוא נתמך ב-Vista/Win7 64bit? מקריאה ברשת ממליצים על כרטיסים שמבוססים על צ'יפסט של TI XIO2213 אבל לא מצאתי אף כרטיס כזה שנמכר בארץ ולחנויות שהתקשרתי אין מושג על מה אני מדבר... יש לכם המלצות (מניסיון) על דגמים ספציפים לבקרים? חשובה לי המהירות של הבקר (עבור קורא כרטיסים). אלו הדגמים שמצאתי בארץ: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SE-PCIE-1394B&cart=126775120518525986〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-107&cart=126775120518525986〈=heb http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5150 דגם שמומלץ בחו"ל עם הצ'יפסט של TI: http://www.firewiredirect.com/product/347/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-