עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by thebenjamin,

צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  2. שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!

3. Started by Hydra,

כן כן, הלך ההארד דיסק שלי והיה לי בו את כל התיכנות שלי (שווי של כמה עשרות אלפי שקלים...) עכשיו, השאלה שלי היא כזו: ממי אני מקבל את האחריות (זה WD בן מקסימום שנה). איך לעזאזל הוא נהרס ? עשיתי שלא יעשה קיבוץ קבצים וזה גרם לזה שכל הקבצים יהיו מפוצלים, אז עשיתי איחוי דיסק, השארתי אותו כל הלילה (עבד המון המון שעות קשה...) ושהתעוררתי סגרתי את האיחוי (הוא לא גמר...) וסגרתי את המחשב. חזרתי, החלפתי ראם (לקינגסטון) והHD לא עבד. חיברתי אותו למחשב השני, אני מגלה שהמסמרים האלו שיש לו למטה רותחים, ממש שרפו לי את האצבע. ואז סגרתי את המחשב, אני מדליק שוב ופוף, הHD לא מגיב, לא מסתובב ולא מזוהה. יש סיכוי שזה יסתדר מתי שהוא ? בבקשה תגידו שכן :[ ושוב, ממי אני מקבל את האחריות (כתוב עליו שיש א…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tarpon57,

תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל

5. ההארדיסק הלך לעולמו, אני צריך המלצות להארדיסק 128 ג'יגה שקט ואמין ל- IDE... ושלא יהיה יקר מדי בתודה הגולם

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  6. כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. היי חבר'ה ברשותי כרטיס MICRO SD HC של סאנדיסק בנפח 8 ג'יגה כשהוא היה מחובר לפלאפון והפלאפון למחשב בטעות דרכתי על הכבל ומאז הפלאפון נתקע כל פעם שאני מכניס אותו ניסיתי לחבר אותו דרך קורא כרטיסים ב USB.. המחשב מציג לי אותו ומציג גם את הקבצים והתקיות אבל בלי אפשרות לגשת אליהם ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא אמר לי שהוא לא מצליח ניסיתי דרך דוס עם Partition Magic Pro וגם נתן לי שגיאה מה אפשר לעשות בשביל להציל אותו? תודה רבה מראש ושיהיה לכם אחלה יום, sUP:)

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. Started by Motix,

3 כוננים קשיחים של סמסונג הלכו לעולמם. הם עובדים והכל אבל גורמים לאיטיות במחשב או שאין תאימות בין שלושתם או שלא יודע מה יש להם. ניסיתי לסדר אותם איכשהו אבל ללא הצלחה גרמו לאיטיות נוראית במחשב. כמעט כל תיקיה שפותחים נתקע האקספלורר ל10 שניות וגם סרטים לוקח זמן להפתח ומוזיקה. כרגע אני עם ssd 120 גיגה של crucial m4 מה שהמלצתם לי פה ועם 2tb western digital 7200rpm אני מחפש לבנתיים הארדיסק של 1tb x2 או אחד שהוא 2tb. מה אתם ממליצים לי לקנות? 1000rpm? יתאים בכלל לכרטיס מסך שלי? השימושים הם סרטים אינטרנט מוזיקה והכי חשוב זה אולפן הקלטות. כך שחייב מהירות. זה המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RAD…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by overload,

מחפש צורב DVD בסביבות ה 350-400 שקל. מצאתי כמה ואני לא יודע מה הכי כדאי, ויש לי כמה שאלות. -אני גם לא ממש מבין מה הקטע של המיליון פורמטים שיש לDVD מה ההבדלים ביניהם ולמה צריך כל אחד? -והאם DVD RAM חשוב שיהיה? כי יש כמה שאין להם. -ואם אין לDVD תמיכה במולטי זון זה אומר שהסרטים שהוא יצרוב יפעלו רק על DVD שתומך באזור שלו, ושהוא יכל לקרא רק DVD מהאזור שלו? -איך אני יודע איזה אזור הDVD? מה דעתכם על הצורבים האלה? (שני מילים יש לי להגיד על האנשים שממציאים את השמות האלו- בני *****!) NEC ND3500A NEC ND3520A Samsung TSH552B Sony DWD22A LG GSA4160B (יקר אבל נתונים טובים והיחיד שנראה טוב) תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by Triple-z,

שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB לפני שבוע וחצי שבועיים עדכנתי לו את הקושחה והעברתי לשימוש ב- AHCI והוא עבד באמת קצת יותר טוב היום בלימודים הוא עבד כרגיל, והעברתי אותו למצב שינה כשנגמר השיעור. עכשיו הוא לא מתעורר מהשינה, רושם non system disk ולא מעלה בכלל את המחשב. לא עזר הוצאת סוללה ושינוי מצב SATA מה אפשר לעשות? בבדיקה של הכונן בביוס הוא נראה תקין, הביוס לא ממש משוכלל ואין הרבה אפשרויות שם. הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. זהירות: באג ביזארי בגירסת המחשבים האישיים של אחת מאפליקציות ההזרמה הפופולריות ביותר בעולם מבצע כתיבות מידע מיותרות בהיקפים שעשויים להגיע למאות ג'יגה-בייטים מדי יום לכתבה

12. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

כונן ה-8 טרה-בייט הראשון של חברת סיגייט נהנה מתהילה קצרה במיוחד, עכשיו כשהיטאצ\'י מכריזה על כונן 10 טרה-בייט ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-10-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%98%d7%90%d7%a6%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם היצרנית האמריקאית תוכל לספק הצעה תחרותית עם מוצר שתומך בחצי מרוחב הפס המירבי של חיבור ה-M.2 המודרני? לכתבה

14. Started by integral,

מישהו אמר שהמבצע של וורבטים נגמר. אז מהיום יש מבצע חדש - קונים 3 חבילות משלמים על 2, כלומר 33% הנחה. קניתי 3 חבילות של 10 דיסקים X16 -R במחיר של 2X35 שקל כלומר 2.33 שקל לדיסק. היום בערב (מקווה) אבדוק אותם על 4163B ואמסור עוד אינפורמציה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מעוניינים לשדרג את החומרה במחשב או להצטרף אל טרנד המחשוב הלביש בסטייל? הכתבה הזו היא בשבילכם לכתבה

16. לפעמים המגש פשוט לא נפתח רק אחרי כמה פעמים שאני לוחץ על הכפתור למישהו קרתה הבעיה הזאת מה אפשר לעשות ???

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. Started by Bios-Phere,

צורב ה DVD במחשב הנייח שלנו לא נפתח לאחר שלוחצים על כפתור הפתיחה. נדלקת הנורה בצורב ויש קולות של פתיחה אבל המגש לא יוצא. חייב לציין שהצורב היה משמיע קולות סיבוב חזקים בהדלקת המחשב ולאורך זמן, זה לא היה כך פעם. ניסיתי גם עם אטב לבצע ריסט דרך חור הסיכה הקטן בצורב וזה לא עזר כלל. האם הצורב "הלך"? ??? יש דרך לפתוח את המגש איכשהוא? :-\

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kobi434,

קניתי את צורב די.וי.די.של סמסונג לפני שנה וחצי ומלפני חודש בערך כל פעם שאני בא לפתוח אותו הוא רק עושה קולות של נפתח אבל רק בנסיון העשירי בערך הוא עושה לי טובה ונפתח.די אין לי כח עוד פעם לקנות צורב .מה עושים????

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by x-dude,

הייתי באופיס דיפו,אז יש להם את המבצע שכולם יודעים עליו,קונים 2 חבילות של 25 דיסקים של וורבטים ומקבלים את השלישי חינם,לאלו שיש ויזה וקיבלו את החשבונית,מצורף גם תלוש הנחה של 50 ש"ח באופיס דיפו על קנייה של יותר מ 200 ש"ח!!! הייתי,קניתי 2,קיבלתי את השלישי חינם ו50 ש"ח הנחה בעזרת התלוש....הוורבטים הם מהירות 16X (על מינת לממש את ההנחה של ה50 ש"ח,חייבים לקנות עם כרטיס ויזה). לדעתי הקנייה הכי משלמת של מדיות DVDR. (יש לכם בחירה או מינוס או פלוס). סה"כ 75 מדיות DVD-R 16X של וורבטים ב 170 ש"ח.

• 44 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by lisly,

אני מדבר על מדיות הDVD של RItek ...

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. בלי הגבלת תקציב.. גם ככה רוב הצורבים נעים באותו מחיר +/- כמה עשרות שקלים. אז מה הצורב הכי מומלץ? יש עדיפות לדעתי לאימנות עלפני מהירות.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. המדריך לשמירת חיי כונן SSD, בתור כונן ראשי- כל מי שיודע משהו שיוסיף! ממש חשוב לי אני עומד לרכוש מחשב, עם SSD שיתפקד ככונן ראשי 128GB של סמסונג 830 מה יש לכם להגיד (וראיתי שיש בארכיון) בדבר חסכון בחיי הכונן(SSD, לא בהכרח זה של סמסונג)? אאחל בהצלחה ואודה מראש למששתתפים !

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני לא יודע אם זה במקום אבל זה נראה הכי קרוב.. המהירויות שלו קריאה כתיבה-500\600 זה האמיתי או שצריך לחלק את זה?? כמו למשל שSATA זה לא באמת 3G אלה 300MB

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by THELAD,

ככה, התקנתי לפני שבועיים בערך צורב חדש, הצורב עובד טוב. אתמול במהלך "זיפזופ" בתוכנה AIDA32 נדהמתי לגלות שהמהירות של הצורב לא מזוהה... -האם זה יכול לפגוע במהירות הצריבה ?! -מה עליי לעשות כדי לסדר את הבעיה ?! נ.ב מה אתם אומרים על הצורב ?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  25. יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120

• 6 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים