אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
לשמחתי הרבה קיבלתי היום משחק חדש. אני רץ למחשב כדיי להתקין אותו...פותח את הכונן והוא לא רוצה להיפתח בעייה שיש לי כבר חצי שנה כמעט...כמה נסיונות והוא נפתח לבסוף כמו תמיד....אני מכניס את הדיסק ומתחיל את תהליך ההתקנה. אני יושב ומסתכל...זה לוקח זמן אז אני יורד למטבח כדיי לשתות.פתאום אני שומע חתיכת פיצוץ שבא מהחדר שלי....אני רץ ומתפלל שלא קרה כלום למחשב כי אין לי כסף עכשיו.ושאני מגיע אני רואה את הכונן סי די שלי לא מגיב....פותח אותו והוא כמובן מסרב....אחריי כמה נסיונות הוא נפתח ואני רואה את הדיסק שבור לחתיכות!!!!!!(לא נורא דיסק צרוב) כמובן שהכונן מת לגמריי ואני צריך לקנות חדש! הכונן המדובר הוא כונן:LG X52 יש למשיהו המלצה מה לקנות עכשיו?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אז יש לי משחק מחשב על דיסק של 8.5 ג'יגה אבל הכונן לא יכול לקרוא אותו.. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן די וי די שאם אני מכניס אילו דיסק רגיל אז הדיסק עובד ואז שאני מנסה להכניס דיסק של די וי די זה מראה לי כאילו הדיסק רק ואין בו כלום מישהו יכול לעזור לי אם זה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי win7 -32 אני מכניס דיסק ולא עולה לי ניסיתי להחליף את הכבל הסטה בתוך המחשב החלפתי כונן מה לא עשיתי והקטע שגם לפרמט אני לא יכול אז מה עושים?? כל הזמן אומר לי מנהל ההתקנים שלך ומנסה לעשות פותר בעיות ואין לא פוטר שום דבר... http://sizmedia.com/my.php?i=tlwemttobnlk.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=2wyne2n1mwmw.jpg
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הכונן האופטי שלי LG GSA-H22N החליט להתקע בהתקנה של FAR CRY במחשב הנייד הוא עובד מצוין מדובר במשחק מקורי ניסיתי כמה פעמים להתקין את המשחק מה אפשר לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
חוקרי אוניברסיטת בן גוריון פיתחו דרכים יצירתיות במיוחד להוציא מידע ממחשב שנותק מהרשת, וגם דרך מעניינת להעביר אליו מידע לכתבה
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן יחסית ישן בממשק IDE, מוגדר כמאסטר ומחובר לבדו על הכבל. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב כדי לגבות אותו, אבל הווינדוס לא מזהה אותו. הכונן די מרעיש כשהוא מחובר למחשב, אבל בביוס הוא כן מזוהה איפה יכולה להיות הבעיה ? כמה אמור לעלות שיחזור של החומר במקרה הצורך? לאן צריך לפנות?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בכונן במחשב הישן שלי, הוא פשוט הפסיק לקרוא דיסקים שהם DVD אבל דיסקים CD רגילים הם קורא בלי בעיה פשוט אני ממש חייב להתקין WIN 7 ויש בעיה עם DOK ואני רוצה על דיסק, הכונן הוא GH22NP20 של LG יש לי 2 כאלה בחיבור IDE ואחד SATA במחשב החדש שעובד מעולה. ניסיתי את 2 הכוננים והם פשוט לא מזהים DVD וניסיתי לעדכן קושחה וזה לא עזר וגם החלפתי כבלים וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על כל חלק מהמפרט שלי לפני שאני קונה אז רציתי לדעת האם הכונן הקשיח הזה אמין: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים http://tms.co.il/product/4982
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו פתח לפני פוסט.רציתי בכל זאת להתייעץ. האם הכונן הקשיח הזה מומלץ יותר מהדגם הישן יותר HD203WI? ראיתי ב- newegg כ-30 ביקורות טובות והוא די חדש. לפי המפרט נתונים שלו, עד כמה הוא שונה מהדגם הישן יותר? חדשו בו משהו? לדעתכם העתיד שהוא צופן הוא איכותי?תודה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש שמבחינת ביצועים מתאים להרצת משחקים כבדים.. בזמן האחרון אני רואה שביצועי הכונן הקשיח מגיעים ל100% גם כשאני רק מעתיק קבצים ממקום למקום או מתקין תוכנה פשוטה והמחשב נהיה איטי מאוד. הכונן הוא: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III מישהו יודע להסביר מה יכולה להיות הבעיה? תודה, בר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכונן מדגם WD5000AAKS של WD. הכל עבד כרגיל, ופתאום נהיה איטי להחריד. גיביתי את כל הדברים החשובים עליו (87 ג'יגה ב-3 ימים) וכעת אני פנוי בלב שקט לנסות לפתור את הבעיה (אם אפשר בכלל) לפני שאני מכריז על מותו, אני רוצה לנסות להצילו. הרצתי את כלי הבדיקה של western digital (הבדיקה המהירה, שגם היא לא הייתה כל כך מהירה) והכונן יצא תקין. עכשיו אני מבצע בדיקה עם תוכנה אחרת hdd regenerator, אך נראה שהבדיקה תסתיים מתישהו בסוף השנה. חשבתי לאפס את הכונן ע"י פירמוט אגרסיבי (כתיבת אפסים). האם זה פתרון הגיוני? האם זה ייקח שעות כמו הבדיקה הנוכחית? איני יכול להשבית את המחשב למשך שבוע. כמו כן, נגמרה האחריות לפני כחצי שנה. אז הפתרון הזה לא קיים. הצעות? האם אני נלחם לשווא?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה על הכונן הקשיח החדש שאמור לצאת בקרוב של חברת seagate (http://hwzone.co.il/news/1166142046/19451/( ולא הבנתי למה צריך לחכות עד שהכונן הזה יצא כאשר אפשר לרכוש כונן של 2.5TB מalienware (כנסו לקישור הזה: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_7500/area-51_overview.aspx?SysCode=PC-AREA51-7500-R4&SubCode=SKU-DEFAULT אחר כך לתפריט preformance ומשם בחרו בhard drive storage)
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן צורב דיויד אזוס. נמצא אצלי כבר לא מעט זמן. לאחרונה ניסיתי להעלות למחשב צילומים שגיביתי בשעתו בצריבה על דיסקים. קורה משהו מוזר. כל הדיסקים בנפח סי די , עולים ללא בעיה. בכל הקשור לדיוידי ( 4.7 גיגהבייט) הוא לא מצליח לקרוא ומשמיע רעשים של ניסיונות כאלו. חשוב לי לדעת אם זה הכנון, או המדיה הצרובה. אם כי קשה להאמין שכל המדיה נדפקה ( ניסיתי הרבה דיסקים של דיויד שנצרב).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים כונן חיצוני של סמסונג והחיבור של היו אס בי נהרס לי עם הזמן אז החלטתי לפרק אותו ולהרכיב אותו סאטה. הכל עבד פיקס במשך יומיים ולפתע היום כשניסיתי להכנס לכונן הוא רשם לי : "עלייך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" וזה מאד בעייתי כי כל חיי נמצאים בכונן הזה... יש מצב שהכונן נמחק ? אשמח לכל עזרה בנושא,כי אני אובד עצות ואני לא יודע מה לעשות... יהונתן.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק עם תיקיה בפנים אבל הוא פשוט מזהה את הדיסק אבל אין בו כלום שאני פותח דיסקים אחרים גם של סילבר ליין הוא מזהה..איך יכול להיות? זה ממש חשוב! תודה לעוזרים! עריכה: הוא מזהה אותו בכלל כCD ושהוא WRITEABLE למרות שיש עליו תיקיה של 1 ומשהו גיגה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור, המנורה מהבהבת, יש רעש מוזכר מאוד ולא קורה כלום... ניסית גם עם סיכה גם שהמחשב דלוק וגם שמכובה. אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי, באמת !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם הכונן הישן שלי במחשב כותב הוא עושה רעשי תקתוק חזקים עשיתי בדיקה עם התוכנה PC SUITE INSPECTOR והיא מראה שהכונן במצב בריאותי לא טוב וגם ביצועים לא טובים הכונן בן ארבע שנים וחודש תמונה:
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח של my passport היה איזה לילה אחד שעשיתי עדכון לכונן לא יודע מה שחקתי שם וכנראה שנעלתי אותו המחשב קרס למזלי הרע והכנון כבה באמצע כרגע לא נותן לי להיכנס לכונן וזה לא נותן לי גם לפתוח עפ סיסמא זה כאילו נעול הלכתי לטכנאי מחשבים שניסה בכל דרך ולא הצליח אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות חייב את עזרתם בנושא בבקשה כל החיים שלי שם
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש כונן שישמש בתור כונן ראשי (ווינדוס,תוכנות, ובעיקר צפייה ואחסון של סרטים ומוסיקה). נפח של 1.5טרה נראה לי הגיוני, ולכן שקלתי לקחת את הHD154UI ,שמומלץ בפורום רבות , אבל יש לי קצת חששות לגבי הביצועים שלו בתור כונן ראשי - 5400rpm , קצת יותר חם מכוננים אחרים מסוגו, וכו'... אז השאלה היא אם החששות שלי לא מבוססים והוא יכול לעבוד בתור כונן ראשי , או שמא יש המלצה אחרת ? האמינות והשקט של הכונן חשובים לי, ומבחינת מחיר - לא הייתי רוצה לעבור את ה700שח , אבל אם יש תמורה אז התקציב יישתנה בהתאם... ולשאלה אחרת - כמה אמור לעלות שחזור מידע (דיסק של 250 ג''ב)? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-