עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שני צורבי DVD אחד ASUS 1814 והשני PIONEER 216 יש אפשרות לצרוב בו זמנית בשני הצורבים בתוכנות שונות?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  2. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  3. כן, אני יודע שהכותרת מגוחכת, לא הצלחתי לחשוב על משוה יותר טוב קניתי כונן קשיח חדש (Samsung HD103UJ) והתקנתי אותו לפני כמה ימים. הפעלתי פרמוט מלא של הכונן, והייתי צריך ללכת. כשחזרתי הביתה גיליתי שהמחשב שלי כבוי (כבר קרה לי בעבר שהמחשב היה נכבה סתם ככה, וזו הייתה בעיה בחיבורים). בכל מקרה, אני חושש שהמחשב נכבה בזמן הפרמוט, ושזה אולי פגע בכונן באופן זה או אחר. כרגע הwindows מציג את הכונן באופן תקין, וגם הרצתי עליו check disk והוא לא החזיר שגיאות. האם החששות שלי מוצדקים? יש עוד דרך לבדוק שהכונן בסדר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם אני שם HDD הפוך זה פוגע בו? כמו כן, אם הוא טיפה בשיפוע זה פוגע בו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pringles,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה לפני יום לפני כן קראו מס' אירועים לא יודע עם קשורים אבל מאוד יכולים להיות קשורים לפני בערך שבועיים התחיל המחשב לעשות ריסטארטים פתאומיים ופשוט שמתי לב שהטמפ של המעבד הייתה דיי גבוה אז ניקיתי מלא אבק וזה הפסיק. אחרי זה היה לי איזה תולעת במחשב אז לפני 5 ימים החלטתי לעשות ניקוי למחשב ולהתקין וינדוס מחדש. כמובן עשיתי גיבויים וכשבאתי להתקין פשוט מחתי את המחיצה עם כל הגיבוים וכל המידע החשוב שאספתי במשך השנים......... צער ויגון רב באו עלי... אבל מחיפושים קצרים באתר גיליתי שיש אפשרות לשחזר מידע ניסיתי איזה 4 תוכנות שלא כלכך עזרו (חלק מהקבצים היו משובשים, סרטים לא התנגנו.. ) בקיצור מה שחשוב שהצלחתי לשחזר את התמונת שלי ושוב הגיעה תולעת מעצבנת אז בקיצ…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. היי חברים, אני קונה CRUCIAL SSD 256GB , הלוח שלי הוא לוח עם תמיכה ב SATA2 , ראיתי שמוכרים כרטיס שיושב על PCI-E ומגיע עם 2 כניסות USB3 ותמיכה בSATA3 ל2 כוננים פנימיים במשהו כמו 150 ש"ח . שווה להשקיע בכזה בקר ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Posford,

בוקר טוב, אשמח לקבל המלצה לצורב איכותי שיצרוב על דיסקים של CD\DVD וגם דיסקים DVD גדולים יותר מהסטנדרט. מה סביבת המחירים? אני מעוניין במשהו עד 160 ש"ח ככה. איזה חברה עדיפה? איזה דגם? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. אהלן, //NOTE// בלי קשר להמשך ההודעה, אני מעוניין להמלצה על דיסק CD-RW טוב לצורך צריבת שירים ושיעמוד בהרבה מולטיסשיונס, תודה. //ENDNOTE// יש לי דיסק RW שעד לא מזמן נתן לי לכתוב עליו עוד ועוד ועוד SESSIONS [כל פעם פשוט לפתוח את הSESSION האחרון וכך הלאה] עד לפני שבוע שבו ניסיתי לעשות זאת שוב [החלפתי צורב] וגיליתי שהצורב לא נותן לי להוסיף עוד קבצים לדיסק, סבבה -- זרמתי עם הצורב ועשיתי PHYSICALLY ERASE DISC במשך חצי שעה, כשזה סיים צרבתי את השירים שרציתי לצרוב + הישנים וסימנתי V על הMULTISESSION DISC, סבבה, הכל עבד. היום ניסיתי שוב לצרוב על הדיסק [להוסיף כמה שירים] וגיליתי ששוב הצורב לא מזהה את הדיסק כMSESSION, עידכנתי קושחה לצורב [מהאתר של היצרן], החלפתי תוכנת צריבה, מה לא עשי…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  9. יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by shaynac,

למישהו יש מושג מה אחוז שיפור הביצועים ברייד 0 (אני קונה מחשב חדש עם שני WD 250 YS). יש באנצ'ים לנושא? עידכון: http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2101 אולי זה לא יהיה רעיון טוב לעשות רייד 0. לפי מה שכתוב אין כמעט שיפור בביצועים. דילמה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by ya_pl,

שלומות, אני צריך לרכוש 2 כונני SSD עבור 2 מחשבים שונים. בשתי המקרים מדובר על גרסת ה256GB. סדר העדיפויות הוא: 1. אמינות. 2. ביצועים ביחס למחיר. חשבתי על Crucial M550 או Plextor M6M בתצורת mSATA. אשמח להמלצה על אחד מהם, המחיר כרגע דומה- 149 דולר. כמובן שאם יש משהו אחר שעדיף עליהם- אשמח להצעות. אמנם אני יכול לקנות גם כונן SSD בתצורת 2.5", אבל זה גורם לויתורים (לוותר על כונן אופטי ודורש קניית מתאם ב10 דולר). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לאחרונה התחלתי בירורים לגבי SSD חדש מאחר ומה שיש לי כבר לא כ''כ מספיק לי. הסתכלתי באתר של KSP ומצאתי את שני אלה. לפי נתונים טכנים יבשים הזול מבניהם הוא יותר טוב. קורא יותר מהר וכותב יותר מהר.. אז למה הקורשיאל יותר יקר ממנו? כי זה מותג יותר חזק? איזה מהם עדיף? מזה אומר מהירות קריאה/כתיבה רנדומלית 4K? ומה ההבדל לקריאה רגילה? והשאלה הכי חשובה היא בעצם: למה לא לקנות את ה Transcend שקורא וכותב יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by amirmalhi,

יש לי צורב פנימי . המחשב שלי שבק חיים אבל יש לי את הנייד של העבודה ואני רוצה לחבר אליו את הצורב. אני יודע שיש מארזים חיצוניים לצורבים אבל הם מאוד יקרים. האם יש פתרון זול יותר? ידוע לי על כבל |IDE ל-USB. מישהו מכיר את הכבל הזה? בתודה מראש אמיר

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. שלום לכולם! ברשותי שני HD של 'מקסטור' 80 G ושל 'ווסטרן דיגיטל' 160 G . מע' הפעלה XP SP2. לאחרונה במהלך שימוש במחשב מערכת ההפעלה יזמה Restart ובמהלך עיבוד הנתונים הופיע הודעה לגבי HD Boot failure שלא איפשרה להמשיך את הפעלת המחשב ללא הכנסת דיסק של windows. בקיצור לאחר הכנסת הדיסק ואיתחול המחשב, המערכת איננה מזהה את ה WD 160G שבכלל משמש רק כאיחסון ולא מותקנת בו שום מע' הפעלה. ליתר דיוק המחשב מזהה את ההתקן של ה-HD ואת סוגו אך לא את המחיצה שהייתה קודם ואיחסנה את כלהמידע. כניסה ל-ADMINISTOR TOOLS מגלה כי ישנו כונן אך הוא במצב לא מקוונן. מה עושים? עזרה תתקבל בברכה! :s05:

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500A וDVD שקורא רק דיסקים בפורמט -(כולל -RW), האם אני יכול איכשהו לשנות את הBOOKTYPE של הDVD+RW לDVD-ROM(שאותו אין בעיה לקרוא)? האם לאחר מכן אני אוכל למחוק את הדיסק ולצרוב עליו שוב? האם יש צורך לצרוב FIRMWARE חדשה?(כרגע יש לי את הרשמית). ולבסוף, דרך איזו תוכנה אני אוכל לעשות זאת בהנחה שזה אפשרי.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by IRIVERMAN,

ניתן להשיג כאלו במהירויות 8X ו-6X (בהתאמה) בארץ? אם כן אז איפה? אם לא אז מה האלטרנטיבה?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by topcat115,

יש לי לוח אם ישן ללא SATA, יש רק IDE, חיברתי מתאם מIDE לSATA, הביוס מזהה את הדיסק, ואני מקבל הודעת שגיאה "Primary master hard disk failure". ניסיתי עם דיסק קשיח ועם SSD, לא עובד. לאומת זאת חיבור DVD כן עובד.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. 2 HD של WD. בני 7 שנים. ערכתי בדיקות, הם במצב טוב. שם הדגם: CAVIAR. נפח: אחד 2.6G והשני 2G

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Seaninho10,

שלום, אני מחפש להחליף את הכונן הנייח הקיים אצלי במערכת למעלה משנה וחצי בכונן SSD שייתן לי ביצועים טובים יותר בתפעול המערכת. כלומר, אני מחפש כונן SSD נטו להתקנת 8 WINDOWS עליו (ישמש ככונן :C) כדי שמערכת ההפעלה תרוץ חלק יותר ומהר יותר, לא מעבר לכך. ממה שהסתכלתי, ה- 120GB SAMSUNG EVO יספיק לדעתי, שדי מתאים לי לכיס. מומלץ? או שאני יכול להסתפק במשהו זול יותר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ofcourse,

אהלן לכולם אני אשמח לקבל הצעות למפרט מחשב בתקציב של 2500-3000 . חשוב לי שיהיה לוח אם פיצוץ,כרטיס רשת סביר,לכרטיס מסך אין חשיבות,צורב טוב - לא חשובה לי המהירות אלא האמינות,סידי טוב,זכרון- עדיפות ל 512 מגה- והארד דיסק מהיר- לא חשוב הגודל. אני אשמח לקבל גם המלצות למסך LCD 15. אודה לכם אם תציינו גם מהיכן לקוחים המחירים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by QuietRiot,

ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by postup,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד בגודל של 250-350GB. איזה הארד דיסק הכי מומלץ והכי משתלם לקנות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. מה גודל אופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה WIN 7? קניתי מחשב חדש, CORE I5 4GB RAM הרד דיסק SAMAUNG 1TB HD103SJ, בנוסף התקנתי הרד דיסק WD GREEN 2TB SATA3 לאכסון נתונים. המחשב ישמש לעריכת וידאו PREMIER שימושים כלליים ועוד. מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. אז מה הגודל האופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה? על המחשב הישן הספיקו 20G לכל התוכנות מתוך ה100G שהקצבתי מתוך הדיסק (500G של WD) למע' ההפעלה. האם יספיקו לי 100G מהסמסונג? אני משתדל לא לשמור נתונים על הדיסק של מע' ההפעלה מחשש צורך לפרמט אותו. אשמח להמלצה עם הסבר לאיזו חלוקה לחלק את הדיסק הקשיח. שאלה שניה - עד היום השתמשתי בסיגייט פיירוול על ווינדווס אקספי , רציתי לדעת אם חומת האש של וינדוס 7 מספיק חזקה ואין צורך בפיירוול נוסף? תודה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Diniska,

התקנתי מחדש WIN XP לפני ההתקנה מחדש לא הייתה לי שום בעיה אחרי ההתקנה מה שקורה הוא שכאשר אני צורב דיסק ב NERO הוא צורב אותו ואומר שהצריבה הצליחה אך לאחר מכן הצורב מראה שהדיסק ריק, ניסיון לכתוב עליו שוב לא מצליח התוכנה אומרת שהוא מלא, ב DVD ROM שיש לי הוא בכלל לא נקרא. ב EASY CD CRESTOR הוא פשוט לא נותן לצרוב דיסק הוא פשוט מראה הודעת שגיאה ויוצא מהתוכנה. ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנות לא עזר, אותה גרסה של חלונות מותקנת לחברים שלי ואין שום בעיה בצריבה, הצורב מוגדר ומזוהה כמו שצריך ב DEVICE MENEGER. במה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  25. שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים