עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by RayZ,

היי, הזמנתי דיסק קשיח, 250GB של Maxtor, ויצא לי במקרה לצלם אותו ולהראות אותו למישהו. הוא העיף עליו מבט ואמר שהוא איטי ("הבאפר שלו רק 8, וזמן גישה רק MS9"). האם זה קריטי, והאם כדאי לי להחזיר ולבקש דגם יותר מהיר? ואם כן, כמה באפר וזמן גישה צריך? והנה תמונה: http://img243.imageshack.us/img243/5745/hardisk2ih4.jpg תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

DVD-R LG 10 Pack Cakebox Speed x8 ב25 ש"ח אני קונה שתי חבילות,רציתי לדעת עם הדיסקים האלה טובים.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  5. אני קניתי לא מזמן מחשב, ואני לא זוכר איזה כונן קשיח קניתי.. יש לי 500GB, ואני כמעט בטוח שזה WESTERN DIGITAL.. מישהו יכול לעזור לי לגלות מה יש לי?

• 4 תגובות
    • 24.7k צפיות
  6. שלום לכולם , יש לי סרט VCD של 740 מגה אבל פורמט הקובץ הוא .MPG כיצד ניתן לצרוב אותו כVCD על דיסק של 700 בעזרת נרו ??? , ובבקשה אם תוכלו לפרט לי את הפרמטרים שצריכים להגדיר בנרו כדי ליצור דיסק כזה . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי . וכמו כן , סתם שאלה כללית : מה ההבדל בין VCD ל SVCD ? נ.ב , רק רציתי לציין שאתם תותחים ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זה ככה התקלה היא פשוט נשבר אחד הפינים בהרדיסק.... אותו דבר קרה גם לחבר שלי (RK) רק פין אחר אצלו נשבר ;D זה אמרו לנו שאפשר להחליף את ה לוח הזה שעל ההרדיסק בחדש... מישהו אולי יודע איפה אפשר לעשות את זה כמה זה בערך יעלה והם זה כדאי? תודה ביי

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by R@mi,

שלום...ברצוני להדפיס דיסק בLIGHTSCRIBE עקבתי וביצעתי את כל ההוראות.. אך כשאני בא לעשות PRINT הוא מסיים את ההדפסה על הדיסק בשתי שניות אך כשאני מוציא את הדיסק, לא מודפס עליו שום דבר מה לעשות?? אני משתמש בתוכנת NERO ובצורב DVD תומך LIGHTSCRIBE. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הבנתי שאפשר לעשות שינוי ב FIRMWARE מה 10A ל 10N? מה זה נותן והאם זה עובד טוב? שווה בכלל לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by sean23,

שלום, קניתי כרטיס הרחבה לנייד ssd m.2 500gb . עכשיו לפני שאני מתקין אותו הבנתי שכדאי לעשות לו התקנה מחדש של המערכת הפעלה בשביל לא ליצור באגים בהעתקה מהכוננן הישן. השאלה שלי אילו אפשרויות יש לי להעתיק או למחוק, את המערכת הפעלה שכיום יש לי בהארד דיסק, בלי לפרמט את כל החומר שעל הארד דיסק, יש מלא תוכנות ומשחקים שמותקנים, ואני רוצה להימנע מפירמוט של כל הארד דיסק. רוצה למחוק רק את המערכת הפעלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by integral,

מי שיעדכן את הנירו ל 6.3.1.20 יגלה שיש מעכשיו תמיכה רשמית בביסטינג.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by edenbd,

יש לי את הלוח הזה: Asus P4S800-MX SE אני רוצה לקנות דיסק קשיח. אם אני יקנה דיסק SATA II זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by Guy950,

טוב, אז כבר פתחתי נושא אז אנצל אותו לבעיה נוספת שלא ברורה לי. כמו שאמרתי, יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. הכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דרייבר שניתן להתקין רק דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס. 2…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by YAIR,

קיבלתי הצעה לקנות ב-85 דולר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by tavor21,

צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by GlooK,

לכולם, 1. אני יודע שבמערך רייד רצוי מאוד להשתמש בכוננים עם מפרט זהה. 2. יש לי הרדיסק 160GB SATA1 בודד , דגם Seagate - ST3160827AS. כוונתי לרכוש עוד כונן 160GB + כונן 320GB לצורך מערך רייד 0+1. 3. הלוח שברשותי : LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני לא בטוח שלוח זה תומך ב STAT2 למרות שערכת השבבים תומכת. באתר של DFI אין שום תזכורת שהלוח תומך ב SATA2. למיתב זכרוני בזמן שלוח זה יצא הטכנולוגיה עדיין לא היתה בשוק. * עם משהו יודע אחרת בבקשה תגיב. ולעצם השאלה : 1. בהנחה שהלוח אינו תומך ב SATA2 : אפשר לחבר כונן המיועד ל SATA2 - במגמה שיעבוד ב SATA1 ? או לחלופין, האים ישנה דרך להגדירו כ SATA1 ? 2. האים ישנה בעיתיות לחבר מערך רייד שבנוי מכונן SATA1 + כונן SATA2 ? (אני יודע שלא ממ…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי דיסק של MAXTOR 20GB ATA דגם 2B020H1 לא ניתן לחלק אותו לא בהתקנה של WINDOWS ולא ב9 pm (אין לדיסק סקטורים )

19. Started by yaloner,

האם קיים הרדיסק שאפשר לחבר אותו ב-IDE ללוח אם ישן וגם בעתיד ב-SATA ללוח אם משודרג ? (או אולי יש מתאם IDE לדיסק SATA ?)

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by amilo,

שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by tiger3,

אם יש לי תמיכה ב- Serial ATA I אז Serial ATA II יעבוד או שצריך תמיכה ל - Serial ATA II????

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by borg,

הזמנתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 9 (חיבור ATA/133) דגם 6Y120P0. קיבלתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 10 (חיבור ATA/133) דגם 6L120P0. באתר של מקסטור Maxtor כתוב שבסידרת DiamondMax 10 לא קיימים דיסקים קשיחים בנפח של 120GB. הדיסק הקשיח שקיבלתי שייך אמנם לסידרת DiamondMax 10, אבל משוייך לתת-סידרה שנקראת RoHS Compiant Version. השאלה שלי היא מה זה RoHS Compiant Version? לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה), RoHS זה תקן של איכות סביבה (דיסקים קשיחים ירוקים?). מישהו מכיר דיסקים קשיחים כאלה שמוגדרים כ-RoHS Compiant Version? האם יש הבדל כלשהו בין הדיסקים הקשיחים האלה לדיסקים קשיחים מקבילים שהם לא RoHS Compiant Versi…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי שאני מחבר אותו, הוא לא מזהה אותו אוטומטית, איך אני מתקין אותו במחשב? אשמח להסבר ואם יש תמונות זה יהיה בכלל מצוין.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום . אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני אלחוטי .התקציב לא כל כך מוגבל ושיהיה מינימום 1 טרה (אם יש יותר אז עדיף) . השאלה אם יש כזה דבר בארץ . נתקלתי באתר אולי הוא היחידי אפילו שמציע מארז חיצוני אלחוטי לכונן קשיח 2.5 אבל אני לא שמעתי על החברה הזו. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13450#details אני מעדיף אלחוטי מכיוון שאני לא רוצה שכל הזמן אני יצטרך לנתק ולחבר אותו למחשב (ככה נהרס לי הקודם של טושיבה 500 לא מזמן מרוב שחיברתי וניתקתי ) ובמקרה שאני צריך להגיע להעביר מידע ממקום אחר שיהיה אפשרות גם לחבר כUSB . איפה ניתן לרכוש באזור תל אביב? והאם הדבר מומלץ. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 15:24:45 האם ניתן להשתמש במזרים מדיה ככונן חיצוני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. סדרת ה-Ultimate SU800 של חברת ADATA עם שבבי תלת המימד מבית אינטל מתרחבת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים