עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pompon,

שלום לכולם! לאחר התקנת ווינדוס 7 לפני כשבוע, פתאום התחלתי לשמוע תיקתוקים מהמערך רייד שלי ככה שזה או מהארדיסק אחד או משניהם. ה SMART כתב לי משהו עם CORRRUPTED 0 הסתכלתי בפורום בגוגל ואמרו להוריד את התוכנה של INTEL MATRIX STORAGE ולעשות על זה מקש ימיני ו DISPLAY AS NORMAL. כמו שזה נראה הדבר רק מחק את התקלה מהרישום שלה ב SMART ולאחר מכן בכל זאת שמעתי תיקתוקים. הורדתי את התוכנת בדיקה של WD, לאחר שפירקתי את הרייד ובדקתי את שני ההארדיסקים גם בדיקה מהירה וגם בדיקה הקפית. שני הבדיקות עברו בהצלחה. מה אני אמור להסיק על ההארדיסקים שלי? הם בסדר? לא בסדר? זאת הייתה שגיאה חד פעמית אולי כאשר הארדיסק ניסה לגשת למקום מסויים וכאשר מחקתי את כל המידע זה הסתדר? יש למישהו רעיון מה קורה עם ההא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ONKYO,

היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tendo,

שלום לכולם, רציתי לדעת, אני מתעניין ברכישת כונן 3tb ורציתי לדעת מה דעת אנשים על סיגייט ST3000DM001 מבחינת נתונים ומבחינת רעש? הכונן הוא כונן שקט? הוא יחסית מהיר? הכונן הנ"ל אמור להחליף לי כונן בן 7 של 1טרה... בנוסף: מישו יודע להגיד כמה פלטות הכונן והאם יש גירסא עדיפה גם של חברה אחרת באותו טווח מחיר? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shahar07,

מה ההבדל בין My Book Essential לבין World edition ? נדלקתי על עניין הרשת, האם גם אוכל להשתמש בו להקרנת סרטים או שזה יהיה איטי מידיי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by XCG120,

האים הכונן הזה WD1002FAEX של WD צריך גי'מפור כאשר מותקן ווינדוס 7 או בכלל?האים יש צורך בג'ימפור בכללי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yakirsh4,

שלום, קניתי היום דיסק קשיח חדש של wd מהסידרה הכחולה ואחרי שחיברתי אותו המחשב לא זיהה אותו נכנסתי לביוס לראות אם שם אפשר למצוא אותו ובboot option priorities יש boot option #1 ו#2 ושם יש רק את הדיסק קשיח הישן (זה שיש עליו את מערכת ההפעלה) ואת הכונן דיסקים נכנסתי ל hard drive BBS priorities ושם יש boot boot option #1 ו #2 ולבחירה יש את שני הדיסקים הקשיחים (הישן והחדש) הבעיה היא שהדיסק קשיח שאני בוחר boot option 1# הוא הדיסק קשיח שיופיע ב boot option priorities אבל אי אפשר לעשות ששניהם יופיעו אני ישמח מאוד אם מישהו ימצא לי פיתרון למצב המעצבן הזה הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ben389,

לפני כמה חודשים נשרף לי בדרך פלא (כנראה בעיה במולקס) ג'וק מהכרטיס של ההרדיסק (Quantum Fireball 6.4 GB) היה שם מידע שהיה די חשוב ופניתי לאחת מחברות השיחזור הגדולות לקבלת הצעת מחיר לשיחזור. אחרי בדיקה (זריזה) הם הודיעו שכל המנגנון נשרף והשיחזור יעלה באיזור ה- $500. סכום זה היה גבוה מידי והחלטתי לקחת את הדיסק בחזרה ללא שחזור ולנסות לשחזר אותו בעצמי. חשבתי שאם אני אמצא דיסק זהה (דגם וסדרה) ואני אחליף ביניהם את הכרטיסים הוא יחזור לתפקד כמו חדש. המקום הראשון שבו חיפשתי היה Ebay. כמעט כמו תמיד Ebay לא אכזב ואחרי מספר שבועות מצאתי דיסק מאותו דגם וסדרה אצל בחור מקנדה וזכיתי בו עבור ¤70+-. לקח לו קצת יותר מחודשיים להגיע (כנראה שהאוניה טלטלה אותו כל הדרך) וכשהוא הגיע חיברתי אותו ל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by R0ck,

אתמול קיבלתי את הצורב הדויד החדש שלי, לאחר שהרגתי את הלייטאון שלי (שלא בטעות) - פשוט תענוג. צריבת תקליטורים רגילים ורב-פעמיים ב x24 (שזה אמנם קצת צולע, אבל מספיק, הלכתי לצחצח שיניים וחזרתי ועוד דיסק מוכן) - צריבת דוידים +R ו -R ב x8 (שמונה וחצי דקות לכל היותר, לצריבת מדיה מלאה - 4.7gb). איכות צריבה משובחת על מדיות Ritek, Mitsubishi ועוד רבות... ובנוסף, עם הקושחה העדכנית ביותר (Rev. 1.12), שופרה יכולת הקריאה והצריבה עם מדיות רבות וכעת הוא גם יכול לצרוב x8 על מדיות ריטק x4 וברנדים נוספים. שווה. 8) טווח מחירים נע בין 700 ל 900 ש"ח (מדובר בגירסת ה O.E.M).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TMJ,

כבר הרבה זמן אני מנסה להעביר קבצים ממנו למחשב והם פשוט לא עוברים. ניסיתי כמובן עם עוד מחשבים. כל קובץ שאני מנסה להעביר\להעתיק הוא פשוט עושה לי שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי כי אני תקוע עם זה, יש עליו המון קבצים שפשוט מסרבים לכל פעולה, כולל הפעלה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום האם זה משנה באיזה מהירות צריבה אני צורב? שמעתי שאם צורבים על מהירות נמוכה יותר, הדיסק יוצא איכותי יותר... האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Red Devil,

יש לי הארד דיסק, 12.5 ג'יגה של קוואנטום על המחשב... לפני זה היה לי הארד דיסק זהה אבל הוא נשרף, עכשיו, בעוד משהו כמו שבוע אני רוצה לקנות כונן קשיח עם ATA 100... כשידוע לי שהATA של הארד דיסק שלי הוא 66... שאלה שלי היא כזאת: האם הכונן החדש יעבוד לי על המחשב? והאם ביצועיון יהיו כאלה "כמו שכתוב על הקופסא" מצטער אם זה נשמע טיפשי, אבל תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה חבר שלי קנה HD 250GB של SMSUNG הוא לא רצה שישאר כל מיני דברים בפנים...אז הו אפרמט אותו. אחרי הפרמוט המחשב זהה את ה- HD ככונן מקומי כמו כונן C/D הוא לא מופיע לו כ- Removable Disk.. HD מחובר ב- USB http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187338&DB141821=710906&DB141804=142201 משהו יודע מה הבעיה לזה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. נפח - 256 ג'יגה +- מחיר - 150-180 דולר (בלי משלוח, חבר מביא לי את זה משם) מצאתי את ה OCZ Vertex 4 במחיר שנראה די משתלם. 160 דולר. האם זאת קניה כדאית? http://www.amazon.com/OCZ-Technology-2-5-Inch-Industrys-Warranty/dp/B007RARHSO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1353622675&sr=1-1&keywords=VTX4-25SAT3-256G מנגד יש את m4 ב 175 דולר (שזה עדיין בתקציב, אבל שווה את ה 15 דולר הפרש?) או את סדרה 330 של אינטל שגם ב160 דולר או את http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Solid-SDSSDX-240G-G25/dp/B006EKJ8UI/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1353626327&sr=1-2 של סאנדיסק שנראה שהוא גם בהנחה ממש גדולה. נראה שעל OZC ועל SANDISK…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש צורב dvd והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. אני מעונין לקנות רק ksp אכשיו השאלה איזה צורב הכי טוב שם? או שבכלל עדיף לקנות ממקום אחר כי יש מיבחר יותר טוב? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Mr_SnaKe,

כבר הבנתי שעל נק לא כל כך כדי לסמוך..... אבל אין לי עדיין תשובה חד משמעית אם ללכת על LG או על Pioneer. אם יש כאן אנשים שיש להם אחד מהצורבים האלה בבקשה שיתנו דעתם עליהם....מי שלא ועדיין חושב שיודע מוזמן להמליץ גם.....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eran131,

שלום לכולם , לפניי מספר ימים קיבלתי מחבר את התוכנה הבאה- Hard Disk Sentinel. קראתי שהיא מומלצת לפיקוח הכוננים המחוברים למחשב במחשב האישי שלי יש 2 סוגים - 1. פנימי שגודלו 500GB (מהיום הראשון -לפניי 3 שנים בוצעה הקנייה של המחשב) 2. אחד נוסף של 1.5TB (נרכש לפניי כחודשיים) הפעלתי את התוכנה וקצת הזדעזתי : הכונן המקורי של המחשב מראה כי נשארו לו 60% בריאות( Health ) ובנוסף הוא מראה לי הערה - Google Translate : בבקשה תגידו לי אם יש עוד תוכנות/ עזרים וכו' שיכולים להרגיע אותי, או שהתוכנה הזאת ספציפית לא טובה וכדאי להתקין משהו אחר תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by deso,

אני רוצה לקנות צורב DVD של LG שיש לו יכולת Rewritable בתקציב של 200 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ben389,

איזה צורב CD-R הכי כדאי לקנות כיום? אני לא מחפש צורב DVD, יש לי אחד במחשב אחר. הצורב מיועד לצריבת מוזיקה ככה שהנושא הזה הכי חשוב. האם שווה להשקיע קצת יותר בצורב PLEXTOR PX-230A או שאפשר להסתפק גם באחרים? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by LiorZi,

כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by semca,

שאלת זיהוי ,בשעה טובה קניתי מחשב חדש, הכול הותקן כראוי,כולל כונן קשיח מסוג SATA,התקנתי מערכת הפעלה ,לפי הוראות,עם דיסקט SATA,עכשיו שההתקנה הסתימה ,וזו שאלתי, איך אני מזהה שאכן הכונן הקשיח שלי הוא SATA ?(כתוב לי במנהל ההתקנים שהנונן הוא סקזי ? תודה למשיבים וסליחה על הבורות,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by XMB,

אהלן , ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון למסגרת דיגיטלית שקניתי לא מזמן בחו"ל (ד"א ממליץ בחום למי שיש תקציב , דבר מדהים). בקיצור המסגרת הינה של קודאק ותומכת בכרטיסים הבאים: - Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (MS), -Picture Card, CompactFlash (CF) & MicroDrive (MD) השאלה היא מה ההבדל בין -Picture Card (שעולה יקר יחסית 110 שקלים ל 1GB) , לעומת נגיד זיכרונות רגילים כמו SD שעולה 1GB 50 שקלים , לבין Multimedia Card שעולה 256MB , 115 שקלים(הגבוה מבין כולם) והאם המהירויות של הזיכרונות קריטית בשבילי בשביל אותה המסגרת (לדוגמה זיכרונות X60 או X80 , יש לציין שזוהיא לא מצלמה ואין שיכתוב תמונות מסיבי במסגרת , המסגרת פועלת על בסיס מצגת כמו פאוורפוינט אשר אתה ק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, אני צריך שרת קבצים לבית,בין 2 ל4 TB. מינימום 2, אבל כמה שיותר - יותר טוב. בנוסף, אני צריך יתירות מסויימת, אבל שום דבר שקרוב לMission Critical. חוץ מזה, אני רוצה שהכתיבה לדיסק תהיה יותר ממהירות של 1Gbit Ethernet עם Jumbo Frames, כלומר יותר מ600 מגה-סיביות (למרות שאין לי ספק שזה לא בעייה להשיג בכמעט כל קונפיגורצית RAID שאני אנסה). חשבתי לעשות RAID 5 עם כמה שיותר דיסקים. ראיתי בקרים של 8 פורטים, אבל הם יקרים לפנים ולא ראיתי אותם בשום מקום בארץ. חוץ מזה ראיתי לוחות אם עם 8 ו 9 פורטים של SATA ועם בקרי RAID ONBOARD שמציעים RAID5. ספציפית את הAB9 Pro של ABIT, ואני תמיד הייתי חובב ABIT (זה לא איזה סטייה, פשוט יצא שלוש פעמים שלוח שלהם התאים לי). הבעייה שאני רואה בלוחות האלה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nore0,

באיזה לבחור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים