עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by elrxx,

אז ככה אני רוצה לקנות דיסק קשיח שישמש לאחסון סרטים ומוזיקה הדבר שהכי חשוב לי הוא שהדיסק יהיה שקט בלי ויברציות מיותרות ובלי רעשים שיעבוד בשקט

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tendo,

שלום לכולם, רציתי לדעת, אני מתעניין ברכישת כונן 3tb ורציתי לדעת מה דעת אנשים על סיגייט ST3000DM001 מבחינת נתונים ומבחינת רעש? הכונן הוא כונן שקט? הוא יחסית מהיר? הכונן הנ"ל אמור להחליף לי כונן בן 7 של 1טרה... בנוסף: מישו יודע להגיד כמה פלטות הכונן והאם יש גירסא עדיפה גם של חברה אחרת באותו טווח מחיר? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by struble,

יש ברשותי לפחות שלושה כונני IDE בעלי נפחים גדולים שאני מעוניין לנצל (במקביל לכונני SATA-II אחרים, ככל הנראה במערך RAID0). על חיבור ה IDE היחיד בלוח מודרני כלשהו אני יכול לחבר רק כונן IDE אחד פלוס צורב IDE. איך אני מנצל את שאר הדיסקים ומחבר גם אותם? האם רק לוח מסויים יאפשר לי את זה? האם אני זקוק לבקר IDE נוסף בחריץ PCI ? האם יש איזה Adaptor מ IDE ל SATA ? תודה למשיבים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by poyzon,

של 40 ושל 80 פינים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sos,

נעלמו לי הכונן של הCD-ROM ושל הצורב סתם כך מבלי שעשיתי כלום מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי ווינדוס XP PRO באנגלית אולי זה יעזור לכם לדעת מה אני צריך לעשות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lackluster,

אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, אני צריך שרת קבצים לבית,בין 2 ל4 TB. מינימום 2, אבל כמה שיותר - יותר טוב. בנוסף, אני צריך יתירות מסויימת, אבל שום דבר שקרוב לMission Critical. חוץ מזה, אני רוצה שהכתיבה לדיסק תהיה יותר ממהירות של 1Gbit Ethernet עם Jumbo Frames, כלומר יותר מ600 מגה-סיביות (למרות שאין לי ספק שזה לא בעייה להשיג בכמעט כל קונפיגורצית RAID שאני אנסה). חשבתי לעשות RAID 5 עם כמה שיותר דיסקים. ראיתי בקרים של 8 פורטים, אבל הם יקרים לפנים ולא ראיתי אותם בשום מקום בארץ. חוץ מזה ראיתי לוחות אם עם 8 ו 9 פורטים של SATA ועם בקרי RAID ONBOARD שמציעים RAID5. ספציפית את הAB9 Pro של ABIT, ואני תמיד הייתי חובב ABIT (זה לא איזה סטייה, פשוט יצא שלוש פעמים שלוח שלהם התאים לי). הבעייה שאני רואה בלוחות האלה …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות צורב די וי די ב300 שקל....עדיפות מפנדה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tiger2014,

האם יש מה לשפר? ומה אומרת ההודעה אחרי הבדיקה למטה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי חברים, ככה, אני כבר זמן מה חושב לקנות NAS, יותר בכיוון של NAS יעודי ולא בנוי, אך לא צריך כל מיני שטויות כמו שיש ל QNAP, סינולוג'י דומיו, ראיתי 2 דגמים, ה D-Link DNS-345, מערכת ההפעלה שלו לא רעה, אך זה ממש לא יצרן שכלכך מבין בתחום, אם כי יש להם מוצרים כאלה מספר שנים, ו ה LenovoEMC/iomega ix4-300d, גם בו יש הרבה כלים שקיימים בדגמים אחרים מבחינת המערכת, אם כי נראה שהוא בנוי טוב יותר ויש כמה שיפורים שאין ל D-Link, יש לי כונן 2TB די מלא, והייתי רוצה שתהיה לי גישה לקבצים שלי מכל מקום, לא רק בבית, הנוסף פשוט רוצה לחסוך בחשמל, במקום להפעיל מחשב שלם שביל להוריד טורנט. יש לי בסלון I3 530 במארז 2480 של Antec, ודיסק 500GB למערכת ההפעלה, לוח מבוסס H55 ו 4GB זכרון. בחדר שלי יש, I3…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Integer,

אני מתלבט בין הכונן החיצוני הזה ST310005FDD2E1וSeagate http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 התרונות שלו הם שיש לו 5 שנים אחריות + 32 MB זכרון נדיף או לעומתו: WDH1U10000ו Western Digital הבדלי המחירים בינהם זניחים הכונן של WD בא עם 2 שנים אחריות ו 16 MB זכרון נדיף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אז מה עדיף? למישהו יש נסיון עם אחד מהם או שניהם??? האם יהיו בינהם הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. SSD :Drive #1 - INTEL SSDSA2M160G2 (149 GB) ssd x25-m 160gb Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L windows 7/8 64bit איזה עוד פרטים חשובים צריך ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ציפורים בניוטרל,

שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SilentDawn,

שלום, לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעה בחלונות 8.1 שאומרת שה-SMART גילה בעיה בכונן (reallocated sector count) וצריך לגבות את התוכן. אז עשיתי גיבוי ולאחר מספר ימים ה-BOOT סירב להמשיך בגלל בעיה בכונן. הנחתי שהכונן הלך לעולמו אז ניתקתי אותו וחיברתי כונן אחר (ישן) שהיה לי. הכל עבד כשורה לכמה ימים ואז קיבלתי שוב את הודעת השגיאה. וגם כאן הייתה אותה בעיה ב-BOOT. עכשיו, הסיכוי ששני כוננים יהרסו בטווח של ימים ספורים נראה לי לא הגיוני בעליל. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין ששניהם היו מחוברים לאותו כבל SATA ואותו חיבור חשמלי. יכול להיות ששם הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by rorshach,

יש לי כרטיס מיקרו SD בנפח 32 ג'יגה שמשמש כאמצעי לאחסון מדיה בטאבלט אנדרואיד Asus Trasformer TF101. כאשר אני מעתיק קבצים חדשים לכרטיס ממחשב PC (למשל ע"י חיבור הטאבלט למחשב, או הכנסת הכרטיס באופן ישיר למחשב), לאחר ההעתקה הכרטיס הופך ללא מזוהה - לא ע"י המחשב ולא ע"י הטאבלט ולא ע"י כל אמצעי. הפתרון היחיד שמצאתי היא השארת הכרטיס למשך לילה שלם בתוך מתאם USB-מיקרו SD מחובר ל-USB של המחשב. לאחר כמה שעות(!) המחשב מזהה את הכרטיס וניתן לגשת לקבצים. כשמוציאים את הכרטיס ומכניסים לטאבלט גם הטאבלט מזהה אותו. כל עוד אין שינוי בקבצים שעל הכרטיס, אין כל בעיה, אבל ברגע שמעתיקים אליו קבצים - שוב יש את אותה בעיה. אני משער שכאשר אני מעתיק קבצים חדשים משהו משתנה (חלק ב-SD שאחראי על אינדקס של הק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by פיני1805,

היי, מישהו יודע איך אפשר לשחזר קובץ iso של 8 גיגה שנמחק בטעות מההארדיסק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Bose,

תראו מה הגיע ללוג'יק : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6515

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. נפח - 256 ג'יגה +- מחיר - 150-180 דולר (בלי משלוח, חבר מביא לי את זה משם) מצאתי את ה OCZ Vertex 4 במחיר שנראה די משתלם. 160 דולר. האם זאת קניה כדאית? http://www.amazon.com/OCZ-Technology-2-5-Inch-Industrys-Warranty/dp/B007RARHSO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1353622675&sr=1-1&keywords=VTX4-25SAT3-256G מנגד יש את m4 ב 175 דולר (שזה עדיין בתקציב, אבל שווה את ה 15 דולר הפרש?) או את סדרה 330 של אינטל שגם ב160 דולר או את http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Solid-SDSSDX-240G-G25/dp/B006EKJ8UI/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1353626327&sr=1-2 של סאנדיסק שנראה שהוא גם בהנחה ממש גדולה. נראה שעל OZC ועל SANDISK…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים