עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by deluxe,

האם יש בעיה לגבות את המידע שעל המחשב בדיסק קשיח פנימי? האם יש סכנה ל-HDD מוירוסים ותקלות כאשר הוא מחובר ככונן פנימי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מדובר בלוח אם ישן המבוסס על צ'יפסט 690G של AMD עם Athlon X2 4200, תומך ב- SATA 2 בלבד. במהירויות האלה אמינות חשובה לי בהרבה ממהירות. ראיתי בעבר המלצה על ה Crucial M4, והמחיר שלו זה פחות או יותר מה שאני מוכן\יכול להשקיע, אבל מחיפוש קצר בדיונים אחרונים נראה שיש כבר דור מתקדם יותר למרות שאין לי מושג מה ההבדלים (SATA 3?). אני מתכוון להתקין עליו Lubuntu, אם זה משנה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by darkquest,

שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי היום את הLG DVD GSA4163B ונתקלתי בבעיה בצריבת סרט בנרו 6- אקספרס יש את האפשרות: DVD VIDEO FILES כאשר אני מנסה להוסיף שם סרט -AVI או WMV (כל מה שניסיתי) יש את ההודעה הבאה: no compatible file found עכשיו לא הבנתי מזאת אומרת הקובץ לא תואם?? למה??? וראיתי שיש לצורב הזה תמיכה ב DVD-ROM מה זה אומר? בתודה manor

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כונן הDVD שלי הפסיק לקרוא דיסקים צרובים הוא קורא רק דיסקים מקוריים האם יש לזה פתרון הDVD הוא MATSHITA dvd-ram uj 850 ATA

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yamamoto,

אני מחפש הרד דיסק חיצוני גדול 2 או 3 Tb ומהיר 7200 בלי לקרוע את הכיס. יש כזה דבר? ישמש בעיקר לאיחסון מדיה (אני כמעט כל יומיים אני מעביר תיקיות גדולות במיוחד 10-20 גיגה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דגם ה-TR200 הוא עוד מוצר מהדור החדש שאמור לתרום לתחרותיות מוגברת בעולם האחסון לכתבה

9. Started by Symbore,

אבי משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט (הרבה, הרבה,הרבה חלונות פתוחים בו זמנית) ,אופיס וסרטים (1080p) חשוב לציין שבזמן הפעילות, הכל עובד מצוין ובאופן כללי, אין האטה (אני מתחזק את המחשב) בקרוב, אני עושה לו פורמט וחשבתי שאולי כדאי להתקין לו ssd בשביל שיפור מהירויות. האם ישנו צורך לשימוש כזה ssd? האם התקנת וינדוס ותוכנות נעשית בצורה רגילה, משמע אין הבדל בין התקנת תוכנות על ssd או hard drive?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מרכיב מפרט לעריכת וידאו, וברצוני את עצתכם בעניין הכוננים הקשיחים: 1. מה עדיף מבחינת ביצועים - מערך RAID 'מקבילי' של 2 כוננים גדולים או כונן קטן מהיר מאד (36GB / 10,000RPM) לתוכנות וכונן גדול עבור חומרי הגלם? 2. אילו כוננים אתם ממליצים עבור כל קונפיגורציה שכזו? 3. האם עבור קונפיגורציית RAID מספיק לוח אם תומך RAID או שצריך בקר מיוחד? מה העלות של אחד כזה? תודה,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!

12. Started by roeesnir,

http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Cruzer-USB-Flash-Drive-64GB-64G-64-G-GB-Brand-New-Life-Time-Warranty-/320803613299?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ab162aa73 כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by xlSnaK,

יש לי תלוח אם הזה : Gigabyte GA-8I945P-G-RH 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN וזה ה chipset: Intel Lakeport i945P אז רציתי לשאול אם מתאים אליו הארדיסק של Sata 2 או Sata

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ea666,

שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה... איזה צורב אתם ממליצים לקנות ומה מחירו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yonir,

ראיתי שאפשר לשים כוננים קשיחים (רגילים - 3.5) בתא של CD וכו' (5.25) ע"י "מתאמים". יש מתאמים פשוטים (וזולים) שהם פשוט כמה ברזלים שמתאימים את גודל התא בשביל הארד דיסק. ויש מתאמים "מתוחכמים" עם גוף שלם ולפעמים כבלים, פתח מקדימה וכו'. אם המטרה היא פשוט לקבל עוד מקום לכונן קשיח במקום כונן אופטי (ולא קירור יוצא דופן/ שקט מיוחד) האם יש צורך במתאמים ה"מתוחכמים" ? האם שימוש במקום 5.25 עם מתאם פשוט פחות טוב מאשר לשים את הכונן בכלוב ה-HDD הרגיל או שזה אותו דבר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…

18. שלום, לאחרונה אני מתלבט לגבי קניית כונן נוסף לגיבוי מידע. אופציה 1: כונן חיצוני סיגייט אופציה 2: 2 כוננים פנימיים של סיגייט ב- RAID 1 במחשב. יתרונות של #1: ניידות ; לא מחובר קבוע לרשת החשמל (לא ישרף מקפיצת זרם); יתרונות של #2: גיבוי רציף של המידע; ניהול ועבודה נוחים יותר לשתי האופציות אותו תג מחיר (1# - 1185 ש"ח, 2# כ- 1100 ש"ח) מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה הנ"ל הפורום המתאים - אם לא , עמכם הסליחה... רציתי לדעת איך אני מוציא (בשלום) את ההארד דיסק מתוך המארז שלו. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by explize,

יום ראשון הולך להגיע המחשב החדש(E6400 לוח של GB965PS3 וכו'...) נרכש עימו בגלל חוסר בתקציב רק HD אחד של WD2500YS. מהמחשב הישן אני רוצה להוציא את הכונן הישן שהוא WD400EB בחיבור IDE. אני מתלבט איפה להתקין את WIN: על ה40 ולהפוך אותו לHDD מערכת? (שבעתיד יחליף אותו RAPTOR שיכנס תקציב חדש) או לחלק את הכונן החדש ל2 (מערכת וכל השאר) ולהפוך את ה40 למעיין כונן גיבוי(גוסט) וכונן הורדות? אשמח לתשובות עם הסבר. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by guya2007,

שלום לכולם, איזה צורב אתם יכולים להמליץ לי לקנות, עד 250 ש''ח, שהוא מאוד אמין, טוב וכמבון בחיבור SATA, ורציתי לדעת אם חיבור זה משפיע או שזה לא משנה לגבי ביצועי הצורב. בתודה..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום! כרגע יש יום חמים למדי.. אצלי בחדר זה אומר כ 20C +- למרות שאני מרגיש שאני מתאדה ובכן נכנסתי לEverest החביב.. ואני מגלה את הדבר הבא: (WDC WD1600JS-00MHB0 70 °C (158 °F (מארז המחשב פתוח, 120MM מכוון על ה HDD) אני רוצה לציין שהHDD שלי כבר בן.. כמעט 7. עבר הרבה למדי, אני עדיין מופתע שהוא עובד. יתר מכך, הוא תמיד היה בטמפ' ממוצעת של כ 55-60C (חריג לא?) אבל 70C זו כבר הגזמה. הסיבה שבעקבותיה בכלל פתחתי EVEREST לבדיקה: שמעתי צליל מתכתי דק מהמארז..שנמשך כמה שניות ואז עובר..וחוזר חלילה. (כרגע הפסיק). בעצם מזכיר לי את הצליל שהמחשב עושה כש.. טוב באמצע שאני כותב את הפוסט הזה גיליתי שה 120MM שאמור לקרר אותו לא עובד משום מה.. בכל מקרה, דעתכם על הטמפרטורות? (נגע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. יש לי MYBOOK של WD בנפח 1TB. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים (סרטים באיכות HD ששוקלים 4-8GB) אני מקבל הודעת שגיאה "הקובץ גדול מדיי לתקיית היעד" והוא לא עובר. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SeaMonster,

אני מחפש את המתאם הנ"ל, מישהו מקיר מקום שמוכר רק את המתאם, ללא כרטיס זיכרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים