אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
SSD :Drive #1 - INTEL SSDSA2M160G2 (149 GB) ssd x25-m 160gb Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L windows 7/8 64bit איזה עוד פרטים חשובים צריך ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה בעל קצב העברת נתונים מהיר אשמח לשמוע המלצה לדגמים תודה לעוזרים. שאלה נוספת.. מה ההבדל מבחינת קצב העברה בין USB 2 לUSB 3 והאם USB 3 תומך בלוחות אם ישנים בני שנתיים +?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי M4 128GB, אין לי בעיות איתו, הוא עובד פיקס, אבל יש לי אפשרות למכור אותו במחיר סבבה (250-300 ש"ח) לחבר שמעוניין לשדרג מהקשיח הרגיל שלו. חשבתי לעשות זאת ולהוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת כונן 840 של סמסונג. מה דעתכם, האם שווה מבחינת הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקלתי בהרד דיסק חיצוני 1T של WD המחיר נראה לי יותר מידי טוב 110 שח ...(29 דולר) האם יש איזה תקלה עם ההרדיסק הזה שאני צריך לדעת או שזה זייוף , למרות שמצאתי את המוצר הזה אצל הרבה מוכרים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190457653196&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בהארדיסק 1TB של WD Green דגם WD10EZRX שנקנה לפני שנה+ יחד איתו ישנם עוד 2 דיסקים קשיחים במחשב + SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. לאחר עידכון Windows Update, פתאום אני מגלה בשורת המשימות שחיבור SATA נותק (Intel Rapid Storage מודיע לי על זה). לאחר ריסטרט, הווינדוס לא עולה, מגיע ללוגו ולא קורה כלום. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם ה SSD כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה. בדקתי בביוס וראיתי שהכונן הקשיח של ה 1TB של WD לא מזוהה. ניקתי אותו מהמחשב ומערכת ההפעלה כן עולה. חיברתי אותו חזרה והוינדוס עדיין נתקע בלוגו. ניסיתי לחבר בכל חיבורי ה SATA בלוח כולל החלפת כבלים אחרים ועדיין אותה בעיה רק עם הדיסק הספציפי הזה. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר והוא כן זיהה אותו בביוס, הריץ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי הרדיסק בן כמה חודשים של ווסטרן דיגיטל 2T GREEN ,לפני כמה חודשים קניתי אותו ביחד עם כיסוי חיצוני להרדיסק בעל חיבור USB3 , אחרי שהבנתי שהמכשיר הזה משבש לי את תנועת העכבר הוצאתי את ההרדיסק ממנו והחזרתי אותו להיות פנימי . ההרדיסק לא מזוהה אלה אם כן אני נכנס לפונקציה של טכנולוגיית אכסון של Intel ומרענן שם את הכוננים. לאחר מכן הוא מופיע במחשב שלי ביחד עם כל הכוננים אבל בתצוגה של אינטל אינו מופיע. אני מקווה שהוא לא נהרס לי או משהו, אולי משהו בחיבורי סאטה ? אשמח לעזרה לפני שיהרס לגמרי(יש לי שם 400 גיגה של סרטים, תוכנות, משחקים והכי חשוב תמונות מכל השנים כולל של הבן שלי). טוב כנראה שהבעיה היא בכבל SATA, הכבל שהיה מחובר הוא כבל SATA2 ולא SATA…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט צורב DVDRW LG H10A וקיבלתי דגם אחר מימה שהזמנתי GSA-H10N האם מישהו יכול לומר לי איזה דגם עדיף יותר? והאם יש הבדל משמעותי בין שתי הדגמים הללו? האם המושג DULE LAYER מדבר על צריבה על דיסק בנפח של 8.5 ג'יגה? האם בצורב שאינו תומך בפורמט הזה אינני יכול לצרוב על דיסק בנפח כזה? כיצד עושים בדיקה (טסט) ליפני צריבה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22978401 עולה די זול לעומת כונן דומה מאותה הסדרה: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983511 מה הקאץ'? הייתם קונים את הראשון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב כונן SSD מסוג M.2. יש לי כבר אחד שיושב במחשב, אבל הוא 500 GB. מערכת ההפעלה עובדת עליו, פלוס תוכנות וכל זה, מה שלא משאיר לי הרבה מקום. אני עובד הרבה על פרימייר לעריכת וידיאו ואפטר אפקס, וחושב שאם אני אשים את חומר הגלם שלי על SSD מהיר של 1 או 2 טרה זה יעשה לי חיים קלים בהרבה. כמה שאלות: 1. אם כבר יש לי כונן SSD אחד שיושב על הלוחם אם, פלוס 4 זיכרונות, מעב + מאוורר מעבד, וכרטיס מסך, האם יהיה מקום לכונן נוסף? 2. אני רואה שבאייבורי יש שני כוננים כאלה, אבל ההבדל הוא בעיקר בממשק, ואני לא כזה בטוח מה עדיף. זה היקר יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26251 הזול יותר: https://www.ivory.co.il/catalog.ph…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש צורב dvd והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. אני מעונין לקנות רק ksp אכשיו השאלה איזה צורב הכי טוב שם? או שבכלל עדיף לקנות ממקום אחר כי יש מיבחר יותר טוב? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר הסבר במילים פשוטות מה זה ולמה זה טוב? האופציה היתה דלוקה אצלי עד שיום אחד המערכת הפעלה החליטה שלא בא לה לעלות יותר והוציאה לי מסך כחול בזמן הבוט, וכך עד שביטלתי את האופציה של AHCI. עכשיו כבר החלפתי הרדיסק והתקנתי מחדש מערכת הפעלה ובמקרה נזכרתי באופציה הזאת, חזרתי לביוס הפעלתי אותה ושוב מסך כחול (כבר עם הכונן החדש ומערכת הפעלה חדשה), אז פשוט ביטלתי שוב והכל עובד יפה. אבל מסכרן לדעת מה יכולה להיות הסיבה למסכים הכחולים כשהאופציה דלוקה והאם היא באמת חשובה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מיהו יכול להסביר לי איזה צורב שווה לי לקנות ומה זה Large 8MB data buffer ומה ההבדל בנו לבין שתי מגה :D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה. קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TS כמו שצריך. עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה. וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מיוחד ב- special version של WD? מה ההבדל בין הכוננים האלו לרגילים? והאם עדיף SATA באותו גודל (אבל בלי מטמון של 8MB)? תוספת: SATA בלי באפר עולה יותר זול מהרגיל עם הבאפר. SATA עם הבאפר עולה 60 שקל יותר. מה יותר כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הצורב הדויד החדש שלי, לאחר שהרגתי את הלייטאון שלי (שלא בטעות) - פשוט תענוג. צריבת תקליטורים רגילים ורב-פעמיים ב x24 (שזה אמנם קצת צולע, אבל מספיק, הלכתי לצחצח שיניים וחזרתי ועוד דיסק מוכן) - צריבת דוידים +R ו -R ב x8 (שמונה וחצי דקות לכל היותר, לצריבת מדיה מלאה - 4.7gb). איכות צריבה משובחת על מדיות Ritek, Mitsubishi ועוד רבות... ובנוסף, עם הקושחה העדכנית ביותר (Rev. 1.12), שופרה יכולת הקריאה והצריבה עם מדיות רבות וכעת הוא גם יכול לצרוב x8 על מדיות ריטק x4 וברנדים נוספים. שווה. 8) טווח מחירים נע בין 700 ל 900 ש"ח (מדובר בגירסת ה O.E.M).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-