אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
או האם יש פתרון? אני עומד לקנות טאבלט והכניסות הם בעיקר MICRO SD, והייתי רוצה 64GB או יותר, מה יכול להיות הפתרון לדעתכם? אני מבין שאין במיקרו מעבר ל-32GB או שאני טועה? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה. קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TS כמו שצריך. עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה. וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש זיכרון ssd. בן 400 ל500 גיגה. איזה חברה לקנות או דגם תקציב עד 300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי תגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבה או בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את ה-Maxtor 80GB 7200RMP 8MB S-ATA. מישהו יודע אם כדאי או לא? מה שאני יודע זה שהוא זול לגמרי- קצת יותר מ500 ש"ח בשביל 80GB ועוד S-ATA! אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-10tb-%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך פועל RAID 1? הכתיבה מתבצעת בו-זמנית לשני הדיסקים הקשיחים, או שמתבצעת כתיבה לדיסק קשיח אחד, ורק אם היא מצליחה אז המידע מועתק לדיסק הקשיח השני? במקרה ומתרחשת תקלה מכנית באחד מהדיסקים הקשיחים, אז הדיסק הקשיח השני ממשיך לפעול. אבל, מה קורה אם מתרחשת תקלה לוגית? האם קיים מנגנון שמונע מהמערך RAID לשכפל את התקלה הלוגית לדיסק הקשיח השני? האם אני צריך להכניס למערך RAID 1 שני דיסקים קשיחים מפורמטים, או שאני מכניס אותם לא מפורמטים ומפרמט אותם ביחד באמצעות המערך? כשאני רוצה להחליף דיסק קשיח פגום, אני צריך להכניס דיסק קשיח מפורמט, או שאני מכניס אותו לא מפורמט והמערך RAID 1 מזהה שהוא לא מפומט, ואז הוא מפרמט אותו בעצמו ומבצע שכפול של המידע?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך אפשר לשחזר קובץ iso של 8 גיגה שנמחק בטעות מההארדיסק? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגמים הנפוצים היום של 4 חברות הגדולות של דיסקים SATA2 עם 16MB זכרון וקיבולת של 320 גיגה הינם: הנה השוואה של כמה: מבדיקת מחירים בזאפ (ע"י חיפוש הדגם הספציפי, יכול להיות שהוא מופיע תחת שם אחר במחירים שונים): סיגייט - 557 - 589 ש"ח ווסטרן דיגיטל - 479 - 674 ש"ח ווסטרן דיגיטל רייד - 586 - 734 ש"ח סטמסונג - 520 - 557 ש"ח היטאצי - 539 - 565 ש"ח הדיסקים RAID של WD והסייגיט מגיעים עם 5 שנים לעומת כל האחרים שמגיעים עם 3 שנים אחריות. אם יש לכם לינקים לביקורות ספציפיות על דגמים אלו או יש לכם אותם ויש לכם חוות דעת אתם מוזמנים לצרף אותה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי צרבתי בנרו 6 דיסק בפורמט Audio CD ככה שיהיה אפשרי לשמוע במערכת סטריאו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק במחשב והוא עבד בלי בעיות כאשר המדיה פלייר זיהה אותו בתור Audio CD והשמיע לי אותו. לאחר מכן שמתי את הדיסק במערכת סטריאו והמערכת כותבת שאין דיסק בפנים. לצורך בדיקת המערכת עצמה שמתי דיסק Audio CD אחר שצרבתי פעם והוא כן עובד במערכת סטריאו. ניסיתי לשים את הדיסק החדש שצרבתי בdvd (כזה שמתחבר לטלויזיה) והוא קורא את הדיסק ומשמיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית כבר אמצעי גיבוי חיצוניים לצרכי הגיבוי שלי, אבל מה שמלחיץ אותי זה אובדן גמור גם של בדיסקים במחשב וגם של הדיסקים לגיבוי החיצוניים שלי. מה שחשבתי לעשות הוא לשים כונן NAS בבית של ההורים שלי ולגבות לשם. האם זו בעיה? כל הכונני NAS שראיתי באינטרנט מדברים על גיבוי מרכזי בבית, ולא כגיבוי למרחוק. האם יש לכם המלצות על דגמים ספציפיים? מה אני צריך לחפש? אני לא מחפש משהו מאוד משוכלל ויקר, אפילו לא צריך RAID, רק מספיק מקום לאיכסון (נניח 2-3 ג׳יגה (סליחה, זאת טעות, אמור להיות פה טרה)) ושיגיע עם תוכנת גיבוי כלשהיא. אני מניח שאצטרך להוסיף ליחידה עוד כונן או 2 אדומים של WD. האם זה חייב להיות הדגם האדום או שזה רק משהו שיווקי של WD? בקיצור, שאלתי הרבה שאלות ואני אשמח לע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הי יש לי 2 כוננים WD6400AAKS והחלטתי לעבור לRaid. הלוח הוא Gigabyte EP43-UD3L. אני מתלבט אם כדאי Raid 0 וצריך לדעת אם יש שיפור משמעותי בביצועים ואיך ההרדיסקים מוצגים ב"מחשב שלי" ( כונן אחד? שניים?). אם אין שיפור משמעותי אז אעדיף JBOD. השאלה האם צריך להתקין ווינדוס מחדש ולפרמט את הכונן הקיים, איזה תוכנה של Gigabyte צריך לניהול Raid, ואיך בדיוק מבצעים את ה2 האופציות? עריכה: הפעלתי את SATA AHCI והווינדוס לא עולה אז זה אומר שצריך להפעיל את האופציה ואז להתקין ווינדוס?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בודד MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB עכשיו הוא לא מכוון ל-RAID וכדי לכוון אותו צריך להתחיל להגדיר הגדרות בביוס, בהתקנה קטנה של XP וכו'.(אל תיעצו לי על זה אני כבר יודע בדיוק מה נדרש)עכשיו השאלה שלי האם זה שווה את זה? עד כמה RAID עם הINTEL APPLICATION ACCELLERATOR בהארדיסק אחד משפר? תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למשל יש לי לוח אם P4-S533-X של אסוס, שהתמיכה שלו עד ATA133 הייתי רוצה לדעת אם אני יקנה כרטיס PCI - SATA זה יעבוד טוב עם הרדיסקים של SATA והאם יהיה הבדל בין זה ובין חיבור ללוח אם שמגיע עם חיבור כזה מובנה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
WD740ADFD Western Digital WD740GD Western Digital בקצרה מה ההבדלים ביניהם? אני רוצה להזמין היום אחד כזה. בשביל לשים עליו בעסק את כונן הרשת המשותף לארבעת המחשבים. אז מה הכי כדאי? תהיה אליו קריאה וכתיבה מסיבית, ולפעמים אפילו משלושה מחשבים בו זמנית, אבל לא תהיה עליו שום תוכנה או מערכת הפעלה. אז מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ אז ככה יש לי בעיה ואני צריך עזרה ... פתאום המחשב החליט לא לזהות את הcdrom כאילו הכל עבד רגיל וזה.. ופתאום הוא נעלם מהמחשב שלי.... מה עושים במצב כזה??? plz help
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפניי מספר ימים קיבלתי מחבר את התוכנה הבאה- Hard Disk Sentinel. קראתי שהיא מומלצת לפיקוח הכוננים המחוברים למחשב במחשב האישי שלי יש 2 סוגים - 1. פנימי שגודלו 500GB (מהיום הראשון -לפניי 3 שנים בוצעה הקנייה של המחשב) 2. אחד נוסף של 1.5TB (נרכש לפניי כחודשיים) הפעלתי את התוכנה וקצת הזדעזתי : הכונן המקורי של המחשב מראה כי נשארו לו 60% בריאות( Health ) ובנוסף הוא מראה לי הערה - Google Translate : בבקשה תגידו לי אם יש עוד תוכנות/ עזרים וכו' שיכולים להרגיע אותי, או שהתוכנה הזאת ספציפית לא טובה וכדאי להתקין משהו אחר תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-