אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 or Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft) רק מי שיודע בבקשה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה קטנה, היום חיברתי אל המחשב דיסק קשיח נוסף וצצה לי בעיה קטנה... במחשב שלי לא מוצג הכונן וגם בניהול הדיסקים אי אפשר לאתחל אותו... אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של samsung F3: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm 500GB. האם הכונן מומלץ? אם יש כוננים במחיר של עד 220ש"ח של חצי טרה בייט שנותנים ביצועים טובים יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... יש לי בעיה שמחשב אחד תומך ב-ESATA והשני ב-USB 3.... חשבתי על תחנת עגינה כמו זו: http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/490 אך עדיין אין להשיג אותה... אני זקוק לחיבורים לצורך גיבוי יומיומי... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נגמר לי הזיכרון בכונן D ואני רוצה להרחיב אותו בעוד 40 גי'גה, אז אפשר בבקשה להגיד לי מה מומלץ וכמה זה עולה? ועוד משו, יש לי פנטיום 4 עם 256 RAM, ורציתי להגדיל גם את הRAM, כמה זה עולה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לא מזמן סלולרי עם כרטיס microSD בגודל 8 ג'יגה. בכל פעם שאני מנסה להעתיק אליו קובץ גדול (מעל 200 מגה) או מספר רב של קבצים עולה לי שגיאה בנוסח the path is too deep. ניסיתי לפרמט את הכרטיס אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? :s05:
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם רצתי לקנות דיסק חיצוני של 1 טרהבייט שכולל יציאת esata התלבטתי בין השתיים ובסוף הזמנתי את הסייגיט לצערי מסתבר שהדגם הזה אזל מהמלאי בארץ והולכים להחליף אותו בדגם חדש, אותו הדבר לגבי הmybook home שהוא גם הוחלף בדגם חדש אך ללא יציאת esata אשמח לדעת איזה דיסקים יוצאים שהולכים להחליף את הסדרות הנ"ל והערכה אם ניתן למתי יגיעו לארץ תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הסתכלתי בשאלות נפוצות של הפורום כדי לחסוך את השאלה אך אני לא בטוח באפשרויות שעומדות לפני. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש, שיצטרף לאחד שכבר מותקן במחשב. הכונן הוא F3 של סמסונג כך שהחיבור הוא SATA, יש לי כבר כונן WD שמותקן ומנצל את החיבור הזה מהספק כוח ואין עוד אחד פנוי. השאלה: האם יש איזשהו מפצל לחיבור הSATA עצמו? כלומר שיתחבר לSATA מהספק וייתן שתי כניסות של SATA במקום. הסיבה שאני שואל היא שאין לי מולקסים פנויים במחשב בשביל מתאם של SATA ואם אין אפשרות כזאת או פיתרון אחר אצטרך לקנות גם בשביל זה מפצל ואני רוצה לדעת מראש מה הציוד הנצרך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, רכשתי אתמול כונן SSD של crucial m4 128gb. אני עומד להתחיל את כל תהליך ההתקנה במחשב, והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. עברתי על המדריך שקיים באתר, שהוא מעולה אגב, ובאמת עזר לי קצת לעשות סדר בנושא. עכשיו, למיטב הבנתי, הכונן עובד בצורה הטובה ביותר כשהוא לא מלא לגמרי, וגם כשמבצעים בו מינימום של מחיקות וניקיונות, לכן חפשתי עזרה בנושא תיקיית המשתמש שנוצרת בכונן של מערכת ההפעלה, וכל המידע שנשמר עלייה, בעיקר דברים שהם לא בשליטתנו (כמו הורדות) אלא דברים שאוטומטית נשמרים שם. מצאתי את המדריך הבא: http://www.newsgeek.co.il/windows-user-folder-ssd/ אשמח לשמוע את התייחסותכם, האם זה מדריך ששווה לעקוב אחריו ולבצע אותו. במידה ולא אשמח למדריך אחר, או להתייחסותכם לכל הנושא של ת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בן הWD10EADS לבין הHD103UJ חשוב ל שיחזיק לאורך זמןי שקט וביצועים ואחריות טובה מחיר לא כזה משנה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
LG דגם GSA_4163B שזה צורב DVD במהירות x16 בטכנולוגיית DUAL-LAYER כדי או לא?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כמובן שמדבר על סוג מדיה איכותית יחסית (Verbatim).. המדייה מאוכסנת או בתוך קופסא או בתוך נרתיק ייעודי.. אני שואל זאת מאחר ואני צורב סרטים רבים (מאד ) ורציתי לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שעליי לגבות בשנית..
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאור ריבוי החברות בשוק בזמן האחרון אני מניח שעדיף להתרכז בחברות היציבות והותיקות ששרדו בזכות לאורך השנים ... MAXTOR WD segate ( מקווה שרשמתי בלי טעות ) הלוח שלי תומת ATA133 אך לא SATA יש לי גם שאלה אם יש הבדלים רציניים בין ATA100 ל 133 ? מחפש HD 80GB יציב, שקט, מהיר - מבחינת מהירות גישה , 7200RPM זה ברור מיותר לקנות פחות ואמין בסופו של דבר התקציב כפי שרשמתי 400 - 500 שח שזה המחירים הממוצעים בשוק של הנפח הזה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לראות סרט מהדיסק און קי בטלויזיה סמסונג, אבל השמע בסינית והתרגום ברוסית. במחשב זה באנגלית עם תרגום לעברית. לא הצלחתי עם ההגדרות של התקן חיצוני ולא עם ההגדרות של הטלויזיה. מישהו יודע איך אפשר להתאים את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
yet another story of a fucked up NEC. I know it used to burn RWs, it did before, now whenever I try to burn RWs (DVD-RW) it says invalid command could not perform start disc at once. note that it work perfectly with CD-Rs and DVD-Rs media type: verbatim any ideas? I'm thinking about trying a different firmware but I don't know which... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לחבר שלי p 2 400MHz האם הוא יכול להוסיף צורב שיעבוד כמו שצריך ? האם לא תיהיה בעיה אם זה ? האם הוא יכול להחליף את ההרד דיסק שלו ( 8 GB) להרד דיסק חדש כמו westren digital 80 GB ? תודה
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-