עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dante 9,

מה הייתם אומרים על הרעיון לקנות HD של 120 GIGA (אני חשבתי על ה- WD 120GB 7200RPM 8MB) ולהכניס בו רק סרטים?! הרבה יותר נוח מדיסקים אני חושב לא?! תגידו כמה ג'יגה יש בסרט DVD? האם המדיות של ה- 4.7 (מה המחיר שלהם דרך אגב) מספיקות לכל הסרטים? האם באמת יש צורך במדיות של ה- 9.7 ג'יגה (חוץ מגיבוי)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by simon_hr,

שלום רציני לשאול מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? זכרון נייד תוצרת Ceon דגם Unit Drive נפח 16GB ראיתי את זה באיבורי.. אני חושב לקנות אותו .. ואם יש עצה יותר טובה תגידו אבל עד 150 בערך התקציב שיש לי לזיכרון ניייד .. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by ORrrr,

אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש ימים או קצת פחות. אחד הצרכים הוא טעינה ושמירה מהירה של קבצים ענקיים . אס.אס.די. לא בא בחשבון. החלטתי לבדוק אם שווה לי לחבר שני כוננים של WD ב- RAID LEVEL 0 למה WESTERN DIGITAL? מפני שזהו היצרן היחידי שעבדתי אתו אי-פעם (מאז 1994) ועד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת של אובדן נתונים. אנא אל תמליצו לי על ציוד מיצרן אחר, זה לא יעזור. אני אוהב לחשוב שאני די מבין במחשבים, אומנם מעולם לא עבדתי עם RAID אז, אנא סלחו לי אם חלק משאלותיי נראות לכם מפגרות. צריך בקר? יש דבר כזה: בקר RAID מובנה בתוך לוח אם? אם איני טועה הבנתי שיש RAID בתוכנה. איפה עומד המעבד בכל העניין הזה? עד כמה הוא "משלם את המחיר"? תגידו לי אם מה שאני חושב לעשות הוא בכלל הגיונ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Zinger777,

היי, אחי מתכוון לקנות HD חדש בנפח 2 TB אמין (יחסית, כמובן) במחיר כמה שיותר זול. בעיקרון ההעדפה היא לפנימי מהיר - 7200 או חיצוני עם USB 2 ואז המהירות לא משנה.. עדיף שזה יהיה מחנויות באיזור המרכז. אני קניתי את הexpansion 1TB של סיגייט וראיתי שיש את אותו דגם ב2TB בKSP, מה אתם אומרים עליו? סבבה? לא סבבה? בכל מקרה, אשמח שתמליצו לי בבקשה על קשיח שכזה (: תודה מראש, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קיבלתי היום הצעת מחיר זולה מאוד ואני שוקל לקנות את הצורב של חברת optiarc (שם החברה הממוזגת של sony+nec) מדגם ad-7170s . ידוע לי היטב שהצורבים של nec היתגלו כלא אמינים (כולם אני מניח מכירים כבר את הבעייה שהצורבים של nec מאבדים תוך זמן קצר את יכולתם לקרוא את המדיות שהם עצמם צרבו) וכנראה שזאת הסיבה ש-nec מכרה את חטיבת יצור הכוננים האופטיים שלה ל-sony (תרגיל דומה עשתה ibm כאשר הדיסקים שלה מסידרת deskstar התגלו כקטסטרופה והיא מיהרה למכור את כל חטיבת יצור הדיסקים הקשיחים ל-hitachi) האם לדעתכם בקרת האיכות של sony שינתה את מצבם העגום של הכוננים האופטיים של nec כך שניתן היום לקנות אותם בראש שקט או שעדיין עדיף לשמור מהם מרחק. ראו לדוגמא את המקרה של hitachi שהיום בזכות השיפורים שה…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 וברצוני להעביר מהמחשב הישן את המידע למחשב החדש, כיצד אני יכול לעשות זאת? לעוזרים, תודה מראש. אני מקווה שאני בפורום הנכון...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

אין לי כוח עכשיו להרדיסק שימות לי אחרי שנה...... איזה הכי טוב ? MAXTOR....WD....? כי המחירים זהים לגבי סדרת ה - 8MB

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  10. חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  11. שלום לכולם.. ברשותי כונן חיצוני של סיגייט אשר החלפתי לו את הכונן הפנימי עקב בעיות שעלו בו.. לצערי לאחר זמן לא רב החיבור Usb התפרק מהבקר.. חשבתי לקנות מארז חיצוני מומלץ להארדדיסק על מנת לחסוך בעלויות.. אשמח לשמוע המלצות למארזים כאלה.. תודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  12. שלום. שניהם SATA. שמעתי שניתן לעשות זאת. השאלה - איזה מתאם עלי לחפש? תודה!

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by ORLY9992,

אם יש במחשב כונן קשיח רגיל ו -SSD מה טוב ומומלץ שיותקן שם ב- SSD? רק מערכת הפעלה בלבד ובקשיח הרגיל קבצים והורדות למיניהם? או שכדאי ומומלץ גם נוסף למערכת הפעלה להתקין ב-SDD תוכנות שימושות שחייבים ושמשתמשים בהם תמיד ? לא כדאי ורצוי לשים נוסף וגם כן ב -SSD קבצים והורדות למיניהן שלא יהיה להם במקרה מקום בקשיח הרגיל?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, אני בונה HTPC, וכרגע בוחן כוננים קשיחים. כמובן שהדרישות הן שקט וקרירות. עבור אחסון הסרטים אני צריך כונן של 2TB. לפי הסטיקי שלכם ראיתי שמומלץ הכונן של סמסונג. עם זאת, אני מעוניין גם בכונן קטן יותר (בנפח) עבור מערכת ההפעלה. מבחינתי שיהיה 120 GB או אפילו פחות אבל האם זה משתלם? יש המלצות לדגמים ספציפיים? תודה.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. סמסונג שולטת, קינגסטון מתחזקת, ואיפה כל השאר? דיווח עדכני מספק לנו את תמונת המצב לכתבה

16. Started by nucleo,

שלום חברים, העבודה שלי טומנת בחובה טחינה של הזכרון הוירטואלי ושל הדיסקים הקשיחים ע"י כל מיני דברים כמו scratch disks של פוטושופת זיכרון וירטואלי עצמאי של זיבראש ועוד. לאחר שחשבתי על SSD הבנתי שאמנם SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעית, אך לתקופה קצרה שכן המגבלה על מספר הכתיבות לדיסק תשחק מהר מאד. כעת אני מעוניין לברר כמה פרטים לגבי מערך RAID. דיסקים אצלי נוטים לסיים את חייהם מהר ולכן חשובה לי יתירות במערך RAID להבנתי מערכי RAID עם יתירות דורשים בקרים כדי לעבוד בצורה נורמלית. בנוסף אני לא רוצה להתקע עם מערך רייד מבוסס לוח אם בו אני כבול ללוח האם שלי מבלי יכולת להעביר אותו למחשב חדש. עם כל זאת, אני לא מעוניין לקנות בקר RAID או FAKERAID כרגע שכן אני מבין שהם די יקרים (סבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 00Amir,

לפני כמה ימים הורכזו ב CES הדור החדש של כונני הSSD Micron C400 - שמתהדר במהירות קריאה של 415מג"ש ובמהירות כתיבה של 260מג"ש Ocz Vertex 3 - בעל מהירות קריאה של 550מג"ש ומהירות כתיבה של 525מג"ש . הSSD האלה הם SSD לשוק היוקרתי ולכן גם יעלו בהתאם , למרות שהמהירות מסחררת אני מנסה לחשוב האם מערכות ההפעלה, התוכנות והמשחקים ידעו לנצל את הטכנולוגיה שהכוננים מביאים לשוק , כבר דובר בעבר על בעיות של תוכנה שלא מתאימות לחומרת ה SSD. אישית יש לי 2 כונני Vertex 2 במערך raid0 שמגיע למהירויות של הכונן בודד מהדור החדש ובבדיקות תוכנה הSSD לא מגיע למהירויות שמדהימות שהוא יכול להגיע אליהן בעבודה,משחקים,וכו' , לפי דעתי ואחר בדיקות רק תוכנות בנצמארק יודעות לבדוק ולהגיע למהירות המקסימלים של…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום! כרגע יש יום חמים למדי.. אצלי בחדר זה אומר כ 20C +- למרות שאני מרגיש שאני מתאדה ובכן נכנסתי לEverest החביב.. ואני מגלה את הדבר הבא: (WDC WD1600JS-00MHB0 70 °C (158 °F (מארז המחשב פתוח, 120MM מכוון על ה HDD) אני רוצה לציין שהHDD שלי כבר בן.. כמעט 7. עבר הרבה למדי, אני עדיין מופתע שהוא עובד. יתר מכך, הוא תמיד היה בטמפ' ממוצעת של כ 55-60C (חריג לא?) אבל 70C זו כבר הגזמה. הסיבה שבעקבותיה בכלל פתחתי EVEREST לבדיקה: שמעתי צליל מתכתי דק מהמארז..שנמשך כמה שניות ואז עובר..וחוזר חלילה. (כרגע הפסיק). בעצם מזכיר לי את הצליל שהמחשב עושה כש.. טוב באמצע שאני כותב את הפוסט הזה גיליתי שה 120MM שאמור לקרר אותו לא עובד משום מה.. בכל מקרה, דעתכם על הטמפרטורות? (נגע…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם לפני שבועיים קניתי קני כונני 500GB של סיגייט ובקר SATA RAID של VIA שמתחבר בPCI מאז שהקנתי אותם המחשב נתקע לעיתים לכמה שניות וחוזר לפעולה הבים של המערך הם לא מש שציפיתי להם. זמני התגובה גבוהים מאוד. לפעמים נתקע, מהירות העברת הנתונים לא ממש גבוהה ובבדיקה בHDTUNE מתקבל גרף מוזר מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. התקנתי מע' הפעלה 64 VISTA במחשב החדש וחיברתי דיסק קשיח חיצוני משהו נתקע ומחשב לא מזהה את כונן יותר (אחרי הפעלה מחדש ) מחשב אחר רואה רק חלק מהדברים 137 GB בלבד XP WIN VISTA רואה את הכונן בפורמט RAW איך אני יכול להחזיר דברים משם ( אין לי גיבוי ) הכונן של MAXTOR BASIC חיצוני 500 GB ידוע לי על המון תקלות בסדרה הזאת

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  21. היי אני לא כל כך מבין בחומרה לכן אני פונה אליכם בעזרה אני מחפש דיסק קשיח של 250GB או 300GB שיהיה משהו טוב, מהיר והתקציב הוא 600 או 700 שח, לא יותר מ 700 יש מצב למצוא חיה כזאת? תודה רבה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  22. איך כונן פלאש 8 ג'יגה עולה 400 וHD חיצוני עם כניסת USB עולה אותו מחיר? קניתי כונן פלאש USB ב400 שקל כי זה עוזר לי עם גיבוי וכו' ואח"כ ראיתי שיש HD עם 250 ג'יגה ב500 שקל איך ההבדלים לא כאלה גדולים במחיר? אתם אומרים שכדאי שאני יחזיר את הזכרון פלאש של ה8 ג'יגה יוסיף 100 שקל ויקח את הHD החיצוני 250 ג'יגה שמתחבר בUSB ב500 שקל? או שיש פה איזה קאצ'

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by ORLY9992,

אם חשוב לי מאודדדדד שהמחשב יחזיק וישמר לשנים רבות כשאני קונה מחשב חדש , אז כדאי לקנות כונן קשיח רגיל 1TB לאיחסון קבצים ונוסף על זה sdd בגודל 120 למערכת ההפעלה, או כונן SHDD ולשים שם כל ? 1. אם הבחירה בכונן קשיח רגיל ,איזה בין אלה מומלץ? http://ksp.co.il/?list_compare=.18367..15650..14740. חשוב לי עמידות ואמינות של דגם ושיחזיק לאורך זמן ולא יתקלקל, מהיר עד כמה שניתן ולא פחות חשוב שיהיה שקט 2. זה http://ksp.co.il/?uin=14740 מסדרת ברקודה אפילו שלא מצויין זאת?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

יש לי: MSI 645E Combo (MS-6737E) וגם: 648 MSI Max-V האם הם תומכים lba-48? כלומר האם הם תומכים בדיסיקים קשיחים מעל 137GB? אתרים: http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=538&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= http://asia.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=555&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= האם הלוחות האלו תומכים בצורב DVD?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  25. קודם כל הצרכים שלי הם זיכרון מאוד גדול(אני מצלם) וכונן שיחזיק גרפיקה(תוכנת לייטרום בלבד). המליצו לי על כונן ssd בגלל הביצועים הגבוהים שלו ואני מוכן להשקיע את הסכומים. הבעיה שאמרו לי שכונן היברידי הוא לא מומלץ.. השאלה מה עדיף כונן חיצוני לדברים הכבדים או היברידי? האם 128 gb יספיק לי בssd לתוכנות, שטויות, ומערכת הפעלה? דבר אחרון אני מתלבט אם להכניס כונן דיסקים בלפטופ וראיתי שזה מאוד מצמצם לי את המבחר, מצד שני ראיתי כמה זול כונן חיצוני.. השאלה אם צורב חיצוני עובד בצורה מספקת? ואז במידה ואני יראה זה צורך רציני אני פשוט יקנה כונן נפרד..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים