עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. החשוד: הארדיסק IBM מדגם GXP DTLA 307015 בנפח 15 GB מהירות: 7200 RPM עם 2 MB Chache. את המפרט שלי ניתן לראות בכפתור המפרט. הרצתי מבדק ב SiSoft sandra 2002. התוצאה שקיבלתי היא בערך 15000, וראיתי שהארדיסק מסוג ATA 100, שהוא מסוג זה, ובמהירות 7200 RPM צריך לקבל ציון הרבה יותר גבוה, משהו כמו 21000 או משהו כזה. אם למישהו יש הארדיסק כזה ויכול לשתף אותי בתוצאות, או אם מישהו יודע מה ניתן כדי לשפר א תהמצב אתם מוזמנים בהמוניכם... MB לעם !!!!! :AR15:

2. Started by snurf,

שלום לכולם, קודם כל רציתי לומר מילה טובה לכל החבר'ה שענו לי במלוא הרצינות בשרשור הקודם וממש עזרו לי, תודה! תוך הבנה שהמצב יהיה זמני עד שאקנה איזה לפטופ קטן כמחשב שני החלטתי בנתיים על ניתוק ידני, כך שכל פעם יהיה דיסק קשיח אחד מחובר. המצב הקיים כרגע הוא של דיסק של WD שעליו יש XP ודיסק של סמסונג עם וינדוס 7. באשר לניתוק הפיזי: 1. כאשר אני מנתק את הסמסונג מהלוח אם ומדליק את המחשב אני מקבל מסך בחירה בין וינ7 ל XP ואני יכול להעלות את הXP בהצלחה. אך כאשר אני מנתק את הWD (מנתק אותו מהדיסק הקשיח כי הכבל IDE שמחובר למחשב לא נראה לי מתנתק) אני מקבל הודעה שגיאה (משהו עם BOOT) ואני לא יכול לגשת לויינדוס 7. בביוס ד"א הסמסונג מוגדר כמאסטר והWD כסלייב. מה עליי לעשות כדי שאוכל כל פעם להע…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Lanzar,

ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לאחרונה בנדא מגנטיקס החלו לייבא לארץ דיסקים עם השם CITYDISC במהירות 8 ובפורמט מינוס עם קוד של TY. מיותר לציין שמהמחיר שלהם (1.80-2.00 ש"ח) לא קשה להסיק שזה קוד מזוייף של TY. מה עוד שהדיסק מיוצר בהונג קונג ולא ביפן. אני חושד שאותו מפעל גרוע בהונג קונג שמייצר לסמיקום לקסיס את ה-TEAC הביזיוניים מייצר גם לבנדא. ראו הוזהרתם!!!!!!!!!! - הדיסקים באיכות ירודה ועדיף כבר לצרוב על PRINCO ולא עליהם. יום טוב. :-)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי הארד דיסק 320GB שמחולק לשתי מחיצות, על האחת מותקנת מערכת הפעלה, על השנייה ישנם קבצים בעיקר תמונות. הדיסק הוא פנימי לא חיצוני. לאחר שניתקתי וחיברתי כמה פעמים את ההארד דיסק (אני מדבר בשם חבר, אז יותר נכון הוא עשה את זה), אני כבר לא רואה את המחיצה השנייה שמכילה את כל התמונות, פשוט לא ניתן לגשת אליה יותר. רואים אותה אבל אי אפשר לעשות כלום. בנוסף יש לי תחנת עגינה וכשחיברתי את הכונן אליה ואז למחשב MAC אני יכול לראות את שני הכוננים, גם את זה עם הקבצים האבודים. אבל אני לא מצליח להעתיק את הקבצים למחשב. ממש חלק קטן מהם הצלחתי כמו שצריך, על כל השאר הוא נותן לי הודעה שהקבצים מוגנים, או שההעתקה שלהם למחשב מפסיקה באמצע. ניסיתי להשתמש ב-Windows commander אך ללא הצלחה. יש דברים נוס…

6. היי, אני מחפש לקנות NAS מה שמאוד חשוב לי מעבר למהירויות כתיבה\קריאה שלפי אתר המוצר הם מעולות זה ביטורנט קליינט. מעבר לאיכסון, אני מחפש פתרון הורדה פשוט ללא תלות במחשב. מכירים? ממליצים? דף המוצר: http://www.buffalotech.com/products/net ... -ls-wvlr1/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TheMadKow,

שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, ראיתי את הדיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10092 Samsung ecogreen 1TB אך המהירות שלו היא 5400 RPM הכונן מיועד לפעילות של סרטים תמונות ועוד פעולות של אחסון וכל מה שסטרימר עושה. האם המהירות תספיק להקרנת סרטי בלו ריי 1080P הכי כבדים? או שעדיף ללכת על כונן 7200 RPM ? האם אורך החיים של כונן 5400 RPM הוא ארוך יותר מאשר כונן 7200? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yurtrez,

מתלבט מה לקנות בישביל מהירות טעינה ועבודה עם קבצים גדולים בתוכנות גרפיקה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by J0n1,

למישהו יש מושג מאיפה אני קונה אחד כזה? לא מצאתי בארץ ולא מקום ששולח לארץ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by chris_u16,

איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האלן חברההה יש לי במחשב כרגע כונן של WD 250G מסדרת הKS : WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD2500KS מרוצה ממנו מאוד אצלי שנה+ בכל מקרה אני רוצה לקנות עוד הרד דיסק מכייון שאני מקים אולפן בבית והמחשב ישמש אותי לעבודות מורכבות ורציניות ומאוד מאוד מומלץ שהרד דיסק אחד יפעל בו מערכת הפעלה +תוכנת המוזיקה ובהרד דיסק השני כול הסאמפלים והקבצי מדיה...עכשיו יש מכה קרטריונים : שקט ככול האפשרי נפח בין 250G-320G כניסת SATAII או משהו בסיגנון שטוב לא RAID כי המטרה שיפעלו בנפרד ביצועים טובים עוד שאלה צצה לי... מה יותר טוב למה בבופר 8M או 16M? כלומר לקבצי מדיה מה כדאי כנל למערכת הפעלה האם הרד דיסק חיצוני יעיל וטוב כמו הפנימי ואם כן יש מישהו בקרטירווינים האלו?? אשמח לתשובות או להפנו אותי לדברים …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Impreza,

מדובר בהארדיסק 1TB של WD Green דגם WD10EZRX שנקנה לפני שנה+ יחד איתו ישנם עוד 2 דיסקים קשיחים במחשב + SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. לאחר עידכון Windows Update, פתאום אני מגלה בשורת המשימות שחיבור SATA נותק (Intel Rapid Storage מודיע לי על זה). לאחר ריסטרט, הווינדוס לא עולה, מגיע ללוגו ולא קורה כלום. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם ה SSD כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה. בדקתי בביוס וראיתי שהכונן הקשיח של ה 1TB של WD לא מזוהה. ניקתי אותו מהמחשב ומערכת ההפעלה כן עולה. חיברתי אותו חזרה והוינדוס עדיין נתקע בלוגו. ניסיתי לחבר בכל חיבורי ה SATA בלוח כולל החלפת כבלים אחרים ועדיין אותה בעיה רק עם הדיסק הספציפי הזה. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר והוא כן זיהה אותו בביוס, הריץ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מחפש לאכסן את כל המוזיקה שלי וכמה סרטים שעל המחשב בדיסק קשיח חיצוני... עדיפות ל1 טרה... ושמתחבר לusb בכבל ארוך מעט ללא חיבור לחשמל,אשמח גם להמלצה על כמה חברות ודגמים טובים,התקציב 300 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by amirn,

יש לי מחשב בן 5. השימוש בו הוא אינטרנט, סקייפ, מייל ומעט OFFICE. בזמן האחרון הכל עולה לאט.... עליית הדפדפן, תוכנת המייל וכו' יש בו 2GB RAM וXP שהותקן לפני 5 שנים. האם החלפת הדיסק של מערכת ההפעלה ב SSD והתקנה של WIN7 במקום XP תגרום למחשב להרגיש מהיר בפעולות הנ"ל או שכדאי מחשב חדש? (אני לא חושב שראיתי את ה CPU מתאמץ יותר מדי לכן נראה לי ש I/O או אולי זכרון + התקנה ישנה של ה OS הם הבעייה) למחשב יש רק SATA2 דעתכם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לא ייאמן!! אני זוכר שזה עלה 800 שקל לפני חודשיים סוףסוף מתחיל להתקרב למחירים של ארה"ב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 שמה זה עולה 125$

19. אהלן יש לי במערכת שני כוננים Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS על אחד מותכנת מערכת ההפעלה והשני הוא כונן של איחסון כמו כן יש עוד כונן של MAXTOR 120 גיגה בחיבור IDE שהוא גם משמש כאיחסון , יש גם WD MY BOOK 500 גיגה שהוא מחובר בחיבור USB2 , אשמח לשמוע כיצד כדאיי לסדר את כל הכוננים, גם מבחינת ניצול מקום וגם מבחינת ביצועים/מהירות. יש לי עוד כונן נייד 2.5 של סיגייט שאיתו אני מעביר את כל הקבצים שעליהם אני עובד ואותו אני מגבה לכונן הנייד של WD. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. חשבתי לרכוש כונן כזה (אין הגבלה תקציבית). האם משתלם? יש למישהו נסיון? טוב? רע? אשמח לתגובות/המלצות/הארות מועילות וכו...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by jacobra,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=ST3400620AS&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=165 שווה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי,אני מעוניין לקנות את אחד מאלה: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Solid-State-Drive-Warranty/dp/B004W67G78/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318356652&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-60GB-SATA-Internal/dp/B0050T28PQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1318356288&sr=8-4 האם יש מס ומכס על SSD? בנוגע ל-http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-120GB-SATA-Internal/dp/B0050T28VA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318369361&sr=1-1 האם יש בעיה לחבר SATA 6Gbps ללוח בעל SATA 3Gbps? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. יש לי MYBOOK של WD בנפח 1TB. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים (סרטים באיכות HD ששוקלים 4-8GB) אני מקבל הודעת שגיאה "הקובץ גדול מדיי לתקיית היעד" והוא לא עובר. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים