אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום איך אני יכול לצרוב דיסק DVD קטן (2.8GB) של מצלמת וידאו DVD שיש לו 2 צדדים לדיסק אחד רגיל גדול 4.7GB? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בדיוק אותו סיפור שקרה שני ת'רדים מתחתי. הדיסק התחיל לעשות תיקים בטירוף וכל הבוקר לא עלה. כרגע התעורר לחיים ואני עוסק בגיבויים אחרונים. בבוקר ראיתי את ההודעה המזעזעת disk error. השאלה היא כזאת. הדיסק נקנה לפני כ-8 חודשים בפלונטר זצ"ל. למי פונים בישראל על מנת לממש את האחריות???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, התקנתי צורב חדש של lite on והכל יופי טופי, אבל משום מה הסידירום שלי עכשיו זוחל, לוקח מלא זמן להעתיק מידע מדיסקים. למרות זאת הצורב מעתיק מהר, שניהם על ATA33 עם DMA מאופשר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקלתי בהרד דיסק חיצוני 1T של WD המחיר נראה לי יותר מידי טוב 110 שח ...(29 דולר) האם יש איזה תקלה עם ההרדיסק הזה שאני צריך לדעת או שזה זייוף , למרות שמצאתי את המוצר הזה אצל הרבה מוכרים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190457653196&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות צורב די וי די והייתי רוצה לדעת מה זה ביטסטינג? ואם יש סוג מסוים של צורבים שתומכים בזה אם זה עושה סיכון לצורב? כאילו כל מה שקשור בזה כדיי שאני בין אם מישהו מוכן להסביר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום !!! לפני זמן מה רכשתי מחשב עם מסך בעזרת ההמלצות והצות שלכם....ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD בנוסף לצורב DVD שיש לי כבר מה שחשוב לי בצורב זה: מהירות קראיה וצריבה, איכות ושלא יתקע לי כל הזמן .... התקציב שלי לזה +/- 200 ש"ח, חשוב שיהיה בצע שחור, Light Scribe לא משנה לי אם אין. אז איזה צורב DVD מבין אלה הייתם ממליצים לי ? Asus DRW1814BLT או LG GSA-H42N או LG GSA-H55N או LG GSA-H44L תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו, אחרי תקופה יפה שבילינו ביחד, הלך לי הכונן. היו לי 3 כוננים שמחוברים עם Raid-0 ואחד מהם הלך. איכשהו הצלחתי לגבות את המידע לכונן גיבוי אחר (לפחות את הדברים החשובים לי באמת) ועכשיו צריך לעבור לשלב התיקונים, מה שאומר שצריך להחליף כונן. אגב, הבעיה היא שהוא התחיל לעשות לי קליקים עם הפעלת המחשב וגוגל אומר שיש איזה משהו שנשרף בתוכו ואפשר זמנית לתת לו כמה מכות כדי שזה יסתדר עד הפעם הבאה וככה למעשה הצלחתי לעשות את הגיבוי... עכשיו השאלה שלי היא אם 2 הכוננים האחרים עם WD 250GB, השאלה היא אם אני יכול לקנות אחד חדש של 250 של חברה אחרת כמו מקסטור או היטצ'י ולחבר או שאני חייב WD. שאלה נוספת היא אם יש אפשרות לחבר כונן יותר גדול של 2 טרה אל שני הכוננים של ה-250 ג'יגה ואם כן מה ההשלכות…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי כולם אני רוצה לקנות הרד דיסק ישן מחבר של 40 גיגה wd 5400 rpm ב120 שקל שווה ? בחיבור ide שווה ? עכשיו אני לא יודע כמה שנים יש לו אותו נראה לי הרבה והרד דיסקים מתים כול 5-7 שנים אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הארד דיסק שלו תקין ויחזיק לי תזמן הזה ? מה אני יכול לעשות ? אני יודע שהוא עובד אבל אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק זמן ולא יתפגר לי אחרי שנה שנתיים תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נייד Asus 1215B, אני רוצה לשדרג ל-SSD. אחרי סקר שוק קטן שעשיתי צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות (תקנו אותי אם אני טועה): OCZ Agility 3 60GB - הכי יקר ומהיר בקצת מה-M4. Crucial M4 64GB - גדול מה-OCZ ב-4GB, זול ממנו וקצת פחות מהיר ממנו. Kingston SSDnow V100 64GB - הבחירה הכי זולה והכי פחות מהירה על הנייר, אבל פה השאלה האמיתית - האם המחשב שלי עם החומרה הלא כל כך חזקה שלו צריך משהו מעל לכונן הזה? האם תהיה נצילות מלאה של ה-Agility וה-M4? המחשב בעיקר לצורך לימודים וסרטים פה ושם (יהיו מאוחסנים על כונן חיצוני). תודה לעוזרים, אם יש SSD אחר שעדיף על הבחירות שלי אתם יכולים להציע
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לשים כוננים קשיחים (רגילים - 3.5) בתא של CD וכו' (5.25) ע"י "מתאמים". יש מתאמים פשוטים (וזולים) שהם פשוט כמה ברזלים שמתאימים את גודל התא בשביל הארד דיסק. ויש מתאמים "מתוחכמים" עם גוף שלם ולפעמים כבלים, פתח מקדימה וכו'. אם המטרה היא פשוט לקבל עוד מקום לכונן קשיח במקום כונן אופטי (ולא קירור יוצא דופן/ שקט מיוחד) האם יש צורך במתאמים ה"מתוחכמים" ? האם שימוש במקום 5.25 עם מתאם פשוט פחות טוב מאשר לשים את הכונן בכלוב ה-HDD הרגיל או שזה אותו דבר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש קצת מידע על איך מתקינים raid מבחינת כרטיסים ועל אפשרויות ה-raid השונות. חיפשתי פה בפורום ולא ממש מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח, היו בו תמונות יקרות מפז מהחצי שנה האחרונה ואני חייב לשחזר את המידע שעליו. אני אשמח להמלצות לחברות אמינות, טובות וזולות שיוכלו לשחזר לי את המידע, עדיפות לאיזור ירושלים או תל אביב. לפי זיגזג 2000 הכונן כן "עובד" אך הוא אינו מזוהה ע"י המחשב, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בקונטרולר, ושהחלפת קונטרולר עשויה להחזיר את הכונן לתפקוד מלא, ואפילו אוכל לקבל עליו זיכוי כשאחזיר אותו אליהם, חוץ מזה, הם אמרו שהבעיה היא חשמלית ולא מכנית, ושהמנגנון המכני כן עובד. תודה מראש על העזרה, אני די בור בנושא, אנסה לענות לכל שאלה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב בחיבור firewire, והוא מתלבט בין שתי אפשרויות: 250 גי'יגה של מקסטור, 16 מגבה באפר ב-1350 שקל, או 320 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר ב-1400 שקל. השאלה היא עד כמה ישפיע גודל הבאפר על הביצועים של המחשב שלו, שמשמש לעריכת וידאו. ברור לי שזה לא ישנה את מהירות הקידוד.רינדור וכו', השאלה היא האם באפר של 16 מגה יעזור בעת העריכה עצמה (בפרימייר). מה דעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, ככה, אני כבר זמן מה חושב לקנות NAS, יותר בכיוון של NAS יעודי ולא בנוי, אך לא צריך כל מיני שטויות כמו שיש ל QNAP, סינולוג'י דומיו, ראיתי 2 דגמים, ה D-Link DNS-345, מערכת ההפעלה שלו לא רעה, אך זה ממש לא יצרן שכלכך מבין בתחום, אם כי יש להם מוצרים כאלה מספר שנים, ו ה LenovoEMC/iomega ix4-300d, גם בו יש הרבה כלים שקיימים בדגמים אחרים מבחינת המערכת, אם כי נראה שהוא בנוי טוב יותר ויש כמה שיפורים שאין ל D-Link, יש לי כונן 2TB די מלא, והייתי רוצה שתהיה לי גישה לקבצים שלי מכל מקום, לא רק בבית, הנוסף פשוט רוצה לחסוך בחשמל, במקום להפעיל מחשב שלם שביל להוריד טורנט. יש לי בסלון I3 530 במארז 2480 של Antec, ודיסק 500GB למערכת ההפעלה, לוח מבוסס H55 ו 4GB זכרון. בחדר שלי יש, I3…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב-לאחרונה הדיסק הקשיח כבה מעצמו ללא כל סיבה נראית לעין. wd/80gb/ide/jb ואין בעית חום:מעבד40,דיסק33,לוח35.הדיסק בן 34 חודש . אין תדירות קבועה לתופעה ,לפעמים זה כל כמה דקות ולפעמים כמה שעות,ואני צריך לאתחל. הכל התחיל לפני 3 ימים,ואין לי מושג מה ומהיכן להתחיל לבדוק. p-2.4/gigabyte sis661/1024 ram תודה מראש אגב,עשיתי בדיקות קלות עם hd tune,tech data והבדיקות תקינות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-