עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by geniaXP,

אמור להיות לו חיבור USB מפוצל ל2 בשביל תוספת מתח אם צריך לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי thinkpad edge e530 שהגיע עם ארד דיסק של טושיבה 500GB 2.5 אינץ עובי בין 7-.9.5 SATA 2\3 לא בטוח איזה.. אבל 7200rpm בוודאות. עכשיו אני קונה SSD ומחליף את הענתיקה, אז חשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי... מצאתי מגירה שתומכת ב usb 3 אבל אין לה חיבור חשמל יש לה רק חיבור sata. וזהו זה, מהצד השני היא מתחברת לusb מה יקרה? האם הכונן יעבוד לאט יותר ? לא יעבוד בכלל? אם הכונן הוא sata 3 והמגירה היא sata 2 יהיו בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי סטרימר מסוג Ixtreamer. יש לו מגירה לכונן דיסקים מסוג 3.5" והוא תומך עד נפח של 3GB, עד עכשיו היה בו כונן של 500GB 7200 RPM מתוצרת היטאצ', הכל עבד מעולה. החלפתי אותו לכונן שך Western digital מהסדרה הירוקה, דגם WD10EACS, ישן יחסית, אך תקין לחלוטין, זה כונן מהסדרה הירוקה הראשונה שיצאה, הוא מסתובב במהירות של מקסימום 5900 RPM. כשאני מנגן קבצים גדולים יחסית >10GB וגם כאלה שקטנים יותר. לאחר זמן מה הניגון נפסק ומדי פעם הנגן כותב על בעייה בכונן הקשיח. הכונן תקין אולי הוא קצת איטי, אך לא אמור להשפיע על ניגון סרטים. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות הדיסק הקשיח החיצוני הזה האם כדאי לקנות אותו ביחס עלות תועלת אני מעדיף אותו על פנימי כי ההפרש הו בסה"כ 19 שקל בנפח של 1TB? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by man-of-God,

שבת שלום אני מחפש מארז חיצוני לדיסק קשיח SATA בנפח 1 TB סוג החיבורים הדרושים שיתמוך ביציאה ethernet, USB, esata בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. השאלה בכתורת, אבל תכלס, אם אני כונה כונן SSD, בגלל זמני התגובה המהירים שלהם, כמה מהר יותר תעלה מערכת ההפעלה שלי. והאם העובדה שיש לי כונן רגיל יפריע לזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by elrxx,

אז ככה אני רוצה לקנות דיסק קשיח שישמש לאחסון סרטים ומוזיקה הדבר שהכי חשוב לי הוא שהדיסק יהיה שקט בלי ויברציות מיותרות ובלי רעשים שיעבוד בשקט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי שאלה טכנית על דיסקים קשיחים רגילים . נניח יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 250G במהירות 7200RPM וגודלו 3.5 (גודל רגיל) והשני 250G מהירות 7200RPM וגודלו 2.5 (לפטופ) עכשיו, על הנייר אני מניח שלא אמור להיות הבדל כי שניהם באותה המהירות, אבל האם בפועל אני ארגיש בהבדל (מבחינת מהירות) ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Verdoa,

שלום, אני רוצה להפוך את הכונן הפנימי שלי לכונן חיצוני, הבנתי שיש כמה סוגים שונים של חוטים ובתים לכוננים, אך לפני הכול, ברשותי Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS ועוד כמה כוננים קשיחים פנימיים די ישנים .. עכשיו הבנתי שיש חוט מסוים, אני מעדיף את החוט מאשר את הבית שאליו מכניסים את הכונן.. שני הכבלים שראיתי, 1. חבילה כבל USB IDE SATA בלי מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-SATA-IDE-HD-HDD-Converter-Adapter-Cable-S2-/350170718865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5187cd2291#ht_2786wt_1139 2. חבילה כבל IDE SATA USB עם מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-IDE-SATA-2-5-3-5-Hard-Drive-Adapter-CCB-5616-/270656559221?pt=AU_Components&hash=item3f04635875#ht_7125wt_905 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wow,

יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoram111,

בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש כונן שגם יתמוך במחשב הישן שלי שיש לי עכשיו בחיבור Ide, וגם בעתיד אם אני יחליף מחשב יהיה לי חיבור sata2 שיתאים למחשב החדש... יש כזה כונן בנפח 200 או 250? תיקנתי... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tamir70s,

שלום. רכשתי טלוויזיה חדשה ואיתה בא החשק להארד דיסק גדול שאיתו אצפה בסרטים וסדרות. אני מחפש משהו של 1 טרה. במחשב שלי אין תמיכה של usb3 לכן אני צריך שהכונן יתאים גם לusb2. אני מנגן את הסרטים על טלוויזיה Samsung 46EH4500 חדשה, האם היא תומכת בusb3? אני רוצה כונן שאוכל לראות ממנו סרטי Bly ray באיכות הטובה ביותר ובלי הפרעות... הדגמים שחיפשתי הם בזאפ כי אני לחוץ במחיר אז איזה לדעתכם עדיף עד 400 ש״ח מזאפ. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=148099&orderby=price תודה מראש, תמיר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם המחשב אצלי במשרד קרס לאחר שכל היום עבד מאד לאט ונתקע פעמיים. עשיתי ריסט ואז הגיע למצב של boot from CD עשיתי שוב ריסט ואותו דבר בדקתי שוב וראיתי שהמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. הוצאתי את הכבל שלו מהלוח וחיברתי שוב. נכנסתי לביוס בקדתי מי עושה BOOT קודם. המחשב הגיע למצב עלייה לווינדוס. חושב דיי הרבה זמן ואז שוב קורס ועושה לי BOOT FROM CD האם ההארד דיסק הלך? מה הם האפשרויות שלי? כל העסק נמצא על המחשב הזה ולא התבצע גיבוי בזמן האחרון. אסור שהמידע יאבד. תודה רבה רבה לעוזרים אני ממש נואש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by fire15,

משיהו מכיר תוכנה טובה לצריבת DVD?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק WD 80 GB 7200 RPM 8 MB Cache איך הוא? מבחינת מחיר הוא טוב? שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HaJ-B,

שלום. היום חיברתי כונן חדש כאמור. בניהול דיסקים של ווינדוס 7 בחרתי במערכת GPT, ובפירמוט מהיר עבור מחיצה יחידה של 4 טרה. באמצע הפרמוט מתקבלת הודעה כי הפרמוט לא הושלם. ניסיתי כמה פעמים, לא הצליח. אני עובד על מערכת ממש ישנה: לוח אם ASUS Commando ו-ווינדוס 7 64 ביט. לא מאמין כי הכונן תקול, פשוט אני עושה משהו לא בסדר. נא עזרתכם! תודה.

20. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CD-ROM של לפטופ שלשבתי לחבר אותו ללוח אם ATX. האם זה אפשרי? יש איזשהו מתאם לזה? ואיך נקרא החיבור של כזה CD-ROM? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חשבתי על SSD Samsung 850 EVO 250GB יש מעוניינים? עוד לא ניסיתי להציע לחנויות. מה אתם/ן אומרים/ות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ^^^ כשאני מחבר 2 HD בתור מאסטר וסלייב, וניגש אל שניהם בו זמנית, נגיד עושה קופי- פאסט של שני קבצים (אחד על כל כונן). הכוננים יעבדו במקביל או בטור (דרך הבקר...) במילים אחרות- יש לי שתי תוכנות שצריכות לרוץ במקביל- יש טעם לשים כל אחת מהן על HD ניפרד או לא? (כדי לא לקבל האטה של המחשב וזמני עבודה קצרים יותר) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הדיסק מתקתק, לא מזוהה בביוס, המעגל אלקטרוני תקין. כנראה שהראשים נשרפו, עדיין לא פתחתי. לצורך הצלת המידע, האם ניתן להעביר פלטות ישנות לדיסק חדש זהה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות כונן פנימי חדש ב-KSP או באייבורי בירושלים ומתלבטת מה לקנות. התקציב הוא עד 800 ש"ח במטרה ל-1 עד 2 TB אין לי מושג איזו יציאת sata יש לי. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים