אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסתי לחבר כ-3 HD's דרך מתאם usb 2.0 to ide ואף אחד מהם לא מזוהה, ה-USB גם לא מזוהה במחשב. שלושת ה-HD's הם IDE. יש לציין שהמתאם עובד תקין, הארד דיסקים אחרים גם בחיבור ה-IDE הוא מזהה לי. באיזה דרך אוכל לגשת למידע שבהם ? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קצת מידע על איך מתקינים raid מבחינת כרטיסים ועל אפשרויות ה-raid השונות. חיפשתי פה בפורום ולא ממש מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני קונה אחד כזה? לא מצאתי בארץ ולא מקום ששולח לארץ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרשימה באתר הזה: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327 תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובדקתי כמה עולה עוד WD כמו שיש לי, כשקניתי אותו הוא עלה 350, עכשיו הוא עולה 220 בחנות שהיא 10 דקות הליכה מהבית שלי. הכונן המתקתק הוא סמסונג HD161HJ. האם ללכת לקנות ולהעביר את כל העסק אליו, לשנות אותיות, ולהתנהג כאילו שום דבר לא קרה, או פשוט להתעלם ולהתסכן בכשל מוחלט? התקוק הגיע משום מקום, כל 5 שניות 2 תקתוקים (בשלב מסויים בטעינות של SC2 אפילו יצרתי איזה מקצב תיפוף על הכסא שהקטע המרכזי בו היה שני התקתוקים מהקשיח). נתתי לו פליק קטן (עד כמה שאני מסוגל לתת פליק, ועד כמה קטן שאני מסוגל לתת) ולחצתי עליו, והוא הפסיק. חשוב לציין שאין לי כרגע תקציב לבזבוזים מיותרים, ואני לא זקוק לעוד דיסק קשיח לכל סיבה אחרת. הורדתי את התוכנת בדיקה של סמסונג ואני הולך להריץ אותה מחר, שורה תחתונה, מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי MYBOOK של WD בנפח 1TB. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים (סרטים באיכות HD ששוקלים 4-8GB) אני מקבל הודעת שגיאה "הקובץ גדול מדיי לתקיית היעד" והוא לא עובר. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם! רכשתי לפני כמה ימים את ה-DOK בעיצוב החדש של סאנדיסק, קרוזר בנפח 32GB. לעומת הדור הקודם שאותו היה קל לחבר למחזיק מפתחות, את הנוכחי אי אפשר! פשוט אין מספיק מקום בחיבור. אני ממש לא מבין איך הם תיכננו אותם הפעם שזה מבטל את כל הפילוסופיה של Disk On Key מי שרכש את אחד הדגמים החדשים בעיצוב החדש - האם הצלחתם? וכיצד? הדגם שאני מתכוון אליו נראה כך - תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעקרון כיוונתי על ה INTEL X25-M 80GB, אבל אני רואה שיש בנצ'ים שה-OCZ AGILITY EX טוב יותר, הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את דגם הEX בארץ... האם קיים כונן עד 1,200 שקל שיותר טוב מהאינטל (G2) הנ"ל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה REVIEW הראשון הרציני של הצורב: http://www.cdfreaks.com/article/172/9 עוד נתון מעניין, HLDS ראשונים במכירות בכל תחומי הכוננים האופטיים גם ב 2004: Year 2004 results: CD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn DVD-ROM: HLDS - TSST - LiteOn Combo: HLDS - TSST - LiteOn CD Writers: HLDS - LiteOn - TSST DVD Writers: HLDS - NEC - Panasonic LG (or HLDS) was No. 1 in 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, and 2004. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה לגבות את המידע שעל המחשב בדיסק קשיח פנימי? האם יש סכנה ל-HDD מוירוסים ותקלות כאשר הוא מחובר ככונן פנימי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר רק בעזרת כבל USB (שלא דורש חיבור מתח לחוד) התקציב עומד על 500-600 ש"ח והוא מיועד להתחבר למערכת ברכב שלי. אם אפשר לקבל גם קישור למקום שאני יכול להזמין או ללכת לקנות דרכו. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הארדיסק Seagate 1TB 32Mb ST31000340AS, עליו מאוכסן המון מידע, (כ22 ג'יגה פנוי בכל הארדיסק). בימים האחרונים הוא התחיל להשמיע רעשים של תיקתוקים, ולפעמים כאילו פתאום הוא מפסיק לעבוד, שיר ששמור עליו ומושמע ממנו פתאום קופץ לשניה ודברים בסגנון. מה לדעתכם הבעיה? אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג Biostar G31-M7 TE ורציתי לעשות RAID 0 הבעיה שאין לי כניסת RAID מה שמחייב אותי לקנות בקר שיתחבר ל PCI שאלתי היא איזה בקר כדאי לי לקנות? בנוסף יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך שמתחבר לי ליציאת AGP והמאוורר שלו דיי חוסם את הכניסות ל PCI השאלה אם יש מה לעשות עם זה או שפשוט לקנות לוח אם חדש... לוח אם חדש יחייב אותי לקנות עם התאמה למעבד שלי שהוא E7500 כך שאני סתם יוציא מחיר גבוה בלי אפשרות להשתדרג בעתיד למעבדי I COR 5?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אבי משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט (הרבה, הרבה,הרבה חלונות פתוחים בו זמנית) ,אופיס וסרטים (1080p) חשוב לציין שבזמן הפעילות, הכל עובד מצוין ובאופן כללי, אין האטה (אני מתחזק את המחשב) בקרוב, אני עושה לו פורמט וחשבתי שאולי כדאי להתקין לו ssd בשביל שיפור מהירויות. האם ישנו צורך לשימוש כזה ssd? האם התקנת וינדוס ותוכנות נעשית בצורה רגילה, משמע אין הבדל בין התקנת תוכנות על ssd או hard drive?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי הביא לפני כמה ימים חבילה של דיסקים של 900MB. השם שלהם הוא MAXdisc והם של 100 דקות/900 MB. יש לי צורב לייטאון 52*32*52* מלפני חצי שנה.... אני משתמש בנרו שהגיע עם הצורב. מה אני צריך לעשות? צריך תוכנה מיוחדת? משהו מיוחד לאפשר בתוכנה? תודה, מור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי בהמלצת הפורום את הכונן בכותרת. אכן הכונן לא מאכזב ונותן אחלה ביצועים. מדי פעם המחשב מתחיל לזחול, הצלחתי פעם להפעיל את הHD TUNE וראיתי שמהירות הקריאה נפלה ל1-2 MB\S כשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה ואמר שיש בעיה בקריאת הדיסק. אחרי כמה זמן המחשב עלה עוד פעם, ומדי פעם התופעה חוזרת. עשיתי גם בדיקה עם הHD TUNE ואני רואה שיש נפילות חדות במהירות (מצורפת תמונה). האם הכונן תקול? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בכונן האופטי שלי לעתים נדירות רק בהתקנת משחקים ומערכת הפעלה. לאחרונה החלטתי להתקין מחדש windows 7 על המחשב שלי. קודם כל במהלך רוב ההתקנה הכונן הרעיש מאד ובנוסף לכך ההתקנה היתה איטית מאד. ניסיתי להתקין בעזרת אותו הדיסק במחשב אחר והתהליך היה הרבה יותר מהיר ושקט. החלק שהיה איטי במיוחד היה הזמן שבו מחכים למסך שמופיעים בו המילים "install now" למי שמכיר את התהליך של ההתקנה... יש איך לפתור את הבעיה או שאני צריך לקנות כונן חדש? הדגם הוא: SAMSUNG SH-S223F
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בירצוני לעשות מערך raid 0 . הבעיה שלי שאני לא ממש יודע איפו הכוננים מיתחברים על לוח האם ואיזה כבלים אני צריך. לוח האם שלי הוא asus p5q-e כמו כן אשמח ליקנות שני הרדיסקים חדשים לצורך העיניין בעלי 1 טרהבייט כל אחד בעלות כוללת של עד 800 ש"ח עם יש המלצות על דיסקים טובים יותר לביצוע ה raid אשמח להמלצות בתודה מראש לכל המשיבים נ.ב עם אפשר לקבל לינק עם תמונות ללוח אם הספציפי שלי ואופן החיבור של ה raid 0 זה יכול ממש לעזור ושוב פעם תודה רבה לכולם ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה התלבטויות אני רוצה לדעת האם לרכוש את הWD עם ה 32 או את הסמסונג עם ה 16 (בתקווה שלא תיהיה לא קושחה דפוקה) חשוב לציין שזה הולך להיות כונן למערכת הפעלה ולא לאיחסון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח 160GB SATA2 של WD, בקופסה המקורית, לא באיזה שקית או משהו. מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלה דברים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-