עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cyanide,

אני משתמש בכונן האופטי שלי לעתים נדירות רק בהתקנת משחקים ומערכת הפעלה. לאחרונה החלטתי להתקין מחדש windows 7 על המחשב שלי. קודם כל במהלך רוב ההתקנה הכונן הרעיש מאד ובנוסף לכך ההתקנה היתה איטית מאד. ניסיתי להתקין בעזרת אותו הדיסק במחשב אחר והתהליך היה הרבה יותר מהיר ושקט. החלק שהיה איטי במיוחד היה הזמן שבו מחכים למסך שמופיעים בו המילים "install now" למי שמכיר את התהליך של ההתקנה... יש איך לפתור את הבעיה או שאני צריך לקנות כונן חדש? הדגם הוא: SAMSUNG SH-S223F

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Psy,

יש לי את דגם ה40 ג'יגה ככה שמדובר בדגם ה'שמן' המבריק, ולא בגרסאות הסלים והסופר-סלים שיצאו אח"כ. בכל מקרה ה40 חראג'יגה האלה לא מספיקים לשום דבר, יש המלצה לאיזה הארדיסק אני צריך (הבנתי ש5400RPM עדיף על 7200 בגלל התחממות ו\או דברים אחרים)? ראיתי סרטון של איך להוציא את ההארדיסק, פשוט לגמרי - השאלה היא מה קורה כשאני מכניס את ההארדיסק החדש? בטח צריך להוריד עדכונים למערכת מפה ועד-אלא-ידע ? את השמירות אני מניח שלא בעיה להעביר לדיסקאונקי ואחרי ששמים את ההארדיסק החדש אז מעבירים חזרה....מה לגבי משחקים שיש לי על ההארדיסק הנוכחי? יש אפשרות להעביר אותם? ואת קבצי הDATA שהמשחקים שהתקנתי השאירו על ההארדיסק - ? איך ההארדיסק הזה: http://www.ebay.com/itm/250-GB-Replacement-Hard-Drive-for-Son…

3. קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by killer47,

למה בכלל טוב לקנות?..מה הוא עושה וכו?!: 74GB Serial ATA 10,000 rpm w/ 8MB Cache

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, לאחרונה אני מתלבט לגבי קניית כונן נוסף לגיבוי מידע. אופציה 1: כונן חיצוני סיגייט אופציה 2: 2 כוננים פנימיים של סיגייט ב- RAID 1 במחשב. יתרונות של #1: ניידות ; לא מחובר קבוע לרשת החשמל (לא ישרף מקפיצת זרם); יתרונות של #2: גיבוי רציף של המידע; ניהול ועבודה נוחים יותר לשתי האופציות אותו תג מחיר (1# - 1185 ש"ח, 2# כ- 1100 ש"ח) מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ptyahoo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש SSD חדש ננוסף למחשב שכן אני מתחיל להרגיש קצת הגבלה בשטח האחסון שלי. רכשתי מתאם ל-m.2 ללפטופ שלי Thinkpad P51. עכשיו הגיע זמן ההחלטה על הכונן המתאים והבנתי שחשוב לבחור בדגם וביצרן אמין. יש לי התלבטות בין שתי כוננים שונים ורציתי להתייעץ, האם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל כונן קצת יותר יקר (ואני מניח יותר אמין, ברוב הדגמים) הראשון: A-DATA XPG SX8200 Pro PCIe SSD NVME 1TB באיזור ה-650 ש"ח. השני: Crucial MX500 CT1000MX500SSD4 1TB SSD M.2 2280 באיזור ה-500 ש"ח. אשמח לתובנות וייעוץ. תודה מראש.

7. Started by digitalseeker,

סופ"ש נעים לכולם :-) הזמנתי לי מחשב חדש עם Z77. חבר שלי עם אותו לוח אם עשה RAID 0 לשני כונני הSSD שלו וקיבל ביצועים פנומינליים של 1GB לשנייה, וכמובן הWINDOWS עולה תוך 7 שניות. אני מתכוון לעשות בדיוק את אותה פעולה. ופה נכנס האבל.... אבל במחשב הנוכחי יש לי 2 כונני 500GB שעובדים היום בRAID 0, הייתי רוצה ליצור שוב את אותו מצב שהם יעבדו בRAID 0. אבל - אני בטוח שאם אני אעשה שני מערכים של RAID 0 באותו בקר "מסכן" הביצועים יפגעו. חשבתי לעצמי - אולי כדאי שאני אקנה בקר PCI-E ואשתמש בו לכוננים המכניים. יש טעם ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by orlupo,

אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג... בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jacobra,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=ST3400620AS&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=165 שווה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי,אני מעוניין לקנות את אחד מאלה: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Solid-State-Drive-Warranty/dp/B004W67G78/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318356652&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-60GB-SATA-Internal/dp/B0050T28PQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1318356288&sr=8-4 האם יש מס ומכס על SSD? בנוגע ל-http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-120GB-SATA-Internal/dp/B0050T28VA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318369361&sr=1-1 האם יש בעיה לחבר SATA 6Gbps ללוח בעל SATA 3Gbps? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ציפורים בניוטרל,

שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by EpoXi,

שלום, בעיית המקום צצה ואני מחפש כונן קשיח נוסף ל500GB שיש לי כרגע. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל אם זה ייצא זול וכדאי יותר. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB פנימי. אין תקציב מוגדר, ראיתי שאפשר למצוא בסביבות 700-750, אבל אני מעדיף כמה שפחות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by teddy85,

לפני כמה ימים נתקלתי בהרד דיסק חיצוני 1T של WD המחיר נראה לי יותר מידי טוב 110 שח ...(29 דולר) האם יש איזה תקלה עם ההרדיסק הזה שאני צריך לדעת או שזה זייוף , למרות שמצאתי את המוצר הזה אצל הרבה מוכרים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190457653196&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

14. Started by Impreza,

מדובר בהארדיסק 1TB של WD Green דגם WD10EZRX שנקנה לפני שנה+ יחד איתו ישנם עוד 2 דיסקים קשיחים במחשב + SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. לאחר עידכון Windows Update, פתאום אני מגלה בשורת המשימות שחיבור SATA נותק (Intel Rapid Storage מודיע לי על זה). לאחר ריסטרט, הווינדוס לא עולה, מגיע ללוגו ולא קורה כלום. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם ה SSD כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה. בדקתי בביוס וראיתי שהכונן הקשיח של ה 1TB של WD לא מזוהה. ניקתי אותו מהמחשב ומערכת ההפעלה כן עולה. חיברתי אותו חזרה והוינדוס עדיין נתקע בלוגו. ניסיתי לחבר בכל חיבורי ה SATA בלוח כולל החלפת כבלים אחרים ועדיין אותה בעיה רק עם הדיסק הספציפי הזה. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר והוא כן זיהה אותו בביוס, הריץ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אנשי הזון, היה לי ביום שישי יומולדת (תגידו לי מזל טוב ) ואני רוצה לקנות עם הכסף שקיבלתי הארדיסק וצורב DVD (הצורב בקודם שלי של SONY נדפק). בקשר להארדיסק, אני די סגור על ה Western Digital 250GB SATA2 WD2500KS אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש "שחקן" חדש בזירה ששוה לקנות אותו. (תקציב 400~) בקשר לצורב די.וי.די, אני רוצה לקנות צורב חדש בתקציב של כ-230 ש"ח. עומדות בפניי כמה אופציות והדיון בנעוץ שלכם רק בלבל אותי עוד יותר. יש את אלו: Pioneer DVR-111 שעולה 219 ש"ח כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVR-111-OEM ASUS DRW-1608P3S DVD RW שעולה 218 ש"ח כאן: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15572 LG DVD±RW GSA-H10AB שעולה 185 ש"ח כאן: http://ksp.co…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מפרט המחשב שלי כיום : Processor Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB AsusTek H61M/U3S3 - H61 1TB - SAMSUNG HD103SJ ATA Device AMD Radeon HD 6700 Series היום למעשה אני די מרוצה מהמחשב אבל רוצה לעשות בו שיפור קל, שהוא בעצם גדול - להוסיף SSD. העניין הוא כזה, ההרדיסק של המחשב היום הוא בכונן אחד פיזי ובפועל C:, אשר מכיל 1TB ובאמת 900GB בערך תפוס, קבצי ה SYSTEM - בערך 60GB. אני שוקל לקנות את ה SSD הבא של INTEL : http://ksp.co.il/?uin=15533 ההרדיסק במחיר סביר וגם INTEL מציעים תוכנה שמשכפלת את ההרדיסק ל SSD, מבצעת ALIGN והכל בצורה פשוטה - העניין הוא שכל השיטות האלה של "שכפול" גם לא תמיד מומלצות ובוו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by roeesnir,

מעשה שהיה כך היה. הלילה, נגנב מחשב נייד מבית קרובי משפחה. הם חשדו שזה מישהו שכבר גנב להם, איימו עליו, ובסוף הוא הודה שגנב הלילה, ומכר לאיזה נהג מונית ב-200 ש"ח. נוצר קשר עם הנהג. הוא אמר שהוא השקיע במחשב הבוקר ולקח אותו לאיזה חנות כדי ש"יסדרו אותו". הוא דרש עליו 800 ש"ח, וקיבל. עכשיו נתנו לי את המחשב, ומסתבר שרק מחקו את הקבצים כנראה. המחשב אפילו לא עבר פירמוט. (Win 7 HP) מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הקבצים? יש תוכנה טובה ממולצת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, ראיתי את הדיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10092 Samsung ecogreen 1TB אך המהירות שלו היא 5400 RPM הכונן מיועד לפעילות של סרטים תמונות ועוד פעולות של אחסון וכל מה שסטרימר עושה. האם המהירות תספיק להקרנת סרטי בלו ריי 1080P הכי כבדים? או שעדיף ללכת על כונן 7200 RPM ? האם אורך החיים של כונן 5400 RPM הוא ארוך יותר מאשר כונן 7200? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ירון,

אני מחפש את המשווק של המכשיר בארץ מישהו יודוע היכן ניתן לרכוש כזה מכשיר בארץ ...תגובות מכאלו שיש להם יתקבלו בברכה...תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אוקי, התקנתי צורב חדש של lite on והכל יופי טופי, אבל משום מה הסידירום שלי עכשיו זוחל, לוקח מלא זמן להעתיק מידע מדיסקים. למרות זאת הצורב מעתיק מהר, שניהם על ATA33 עם DMA מאופשר.

22. האלן חברההה יש לי במחשב כרגע כונן של WD 250G מסדרת הKS : WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD2500KS מרוצה ממנו מאוד אצלי שנה+ בכל מקרה אני רוצה לקנות עוד הרד דיסק מכייון שאני מקים אולפן בבית והמחשב ישמש אותי לעבודות מורכבות ורציניות ומאוד מאוד מומלץ שהרד דיסק אחד יפעל בו מערכת הפעלה +תוכנת המוזיקה ובהרד דיסק השני כול הסאמפלים והקבצי מדיה...עכשיו יש מכה קרטריונים : שקט ככול האפשרי נפח בין 250G-320G כניסת SATAII או משהו בסיגנון שטוב לא RAID כי המטרה שיפעלו בנפרד ביצועים טובים עוד שאלה צצה לי... מה יותר טוב למה בבופר 8M או 16M? כלומר לקבצי מדיה מה כדאי כנל למערכת הפעלה האם הרד דיסק חיצוני יעיל וטוב כמו הפנימי ואם כן יש מישהו בקרטירווינים האלו?? אשמח לתשובות או להפנו אותי לדברים …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CD-ROM של לפטופ שלשבתי לחבר אותו ללוח אם ATX. האם זה אפשרי? יש איזשהו מתאם לזה? ואיך נקרא החיבור של כזה CD-ROM? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. כמו שכתוב בכותרת הדיסק הקשיח בנייד שלי מת. אחרי מספר לא מבוטל של ניסיונות לדלות ממנו פיסות מידע הוא שבק לחלוטין. יש לי נייד של HP מדגם DV5 עד עכשיו הקשיח שהיה ומת היה במהירות של 5400rpm השאלה שלי אין בעיה טכנולוגית / חומרתית כלשהי לשים לדוגמא קשיח במהירות של 7200rpm. במידה ואין כל בעיה לשים קשיח של 72K אשמח להמלצות בעדיפות עליונה על אמינות ואחכ מחיר, טווח המחירים הוא גג 400 שח. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.