אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קראתי את המאמרים בנוגע לRAID אבל אני לא מצליח להבין בתחלס מה זה נותן? מה היתרון על דיסק רגיל? מישהו יכול להסביר לי את זה בצורה פשוטה?! יש כאלה שלוקחים כחלק מהמערכת שלהם כונן גדול ועוד כונן RAPTOR קטן, למה זה טוב רק למערכת ההפעלה?! זה לוקח שנה להעביר מדיסק לדיסק לא?! WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000ABYS WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000YS WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS WD 500GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD5000AVJS WD 500GB (250GB/WD2500AAKS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מה ההבדל בניהם? הרי RAID זה חיבור שני דיסקים זה יכול להיות בכל אחד מהם לא?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לדיסק קשיח חיצוני, לפחות 1 טרהבייט. תקציב - 1K (גמיש). השאיפה שלי היא לשים בדיסק הקשיח חומר חשוב שאני כן אהיה צריך לדעת שהוא שמור לשנים הקרובות בבטחה.. (ואז עוד 5 שנים נקנה HD חדש, בטח של איזה 5-10TB לפחות, ונעביר את הכל אליו..) בנוסף ראיתי שמדברים פה בפורום על מארזים/קופסאות לדיסקים הקשיחים.. מז"א? מה זה הדבר הזה? האם אחרי שאני קונה את ה-HD צריך לקנות גם מארז? (גם אם זה לא הכרחי, אין לי בעיה לקנות - מעדיף להשקיע עוד בשביל אמינות ושקט נפשי..) תודה רבה. עריכה - אחרי קריאה בפורום, להלן כמה עדכונים: 1. ה-HD נועד לצורך אחסון החומר, לא גיבוי (הוא ישמר רק ב-HD החיצוני, במקום הפנימי במחשב כמו שהיה עד עכשיו) 2. הבנתי שבגדול יש 2 אופציות - HD חי…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת בנפרד. האם מישהו יודע? לדוגמא באמאזון מוכרים: www.amazon.co.uk/Case-Logic-Compact-Portable-Drive/dp/B000HDJT4S/ref=pd_bxgy_ce_img_b/026-9023099-1103668 האם יש משהו דומה לקנות בארץ? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז שפכתי קולה על הלפטופ הישן, מזל שהחדש הגיע לפני כמה ימים אז חנכתי אותו. בכל מקרה, שלפתי את הדיסק מהישן כי הוא לא נדלק ורק מאותת כמו מכוון מטוסים בנתב"ג. נראה בסדר גמור, נקי, ללא רבב :-) זה 2.5 SATA כמובן שלפי ההגיון של לנובו יותר ישמש אותי יציאת VGA בלפטופ החדש מאשר כל כניסה כלשהי, לכן יש רק USB מקווה שזה משהו שניתן לפתרון עם כמה כבלים מKSP\בסגנון כיוון שיש שם פרויקט לאונ תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שנכנסתי באופן קצת יותר מעמיק לתחום ה-SSD, גיליתי שיצרנית הכוננים האופטיים Plextor גם מייצרת כונני SSD רציתי לשאול אם כך באופן כללי על נקודה שנעלמה מעיניי והיא, מדוע החברה לא כל כך מוכרת בארץ ומוצריה לא מוצעים למבקשי המלצות כונני SSD למיניהם?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חיברתי אותו למקום SLAVE על הלוח אמ + הג'מפר נמצא ככה: **** אז על השניים השמאליים.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1.קניתי דיסקים של 900 מגה, מישהו יודע אם NERO תומך בזה? אם לא עם מה אני יכול לצרוב את זה? 2. האם יש דיסקים רגילים של יותר מ 900 מגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה במחשב הנייד לחבר את הדיסק במקום אחר (על הלוח יש חיבור נקבה) כי הוא מחמם לי את היד. יש בשוק איזה קבל/מתאם זכר ל SATA
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
או בקיצור, האם שני דיסקים של WD יעבדו "טוב יותר" מאשר דיסק של WD ודיסק של seagate? שאלה נוספת, כרגע יש לי 2 דיסקים של 250GB של WD אני רוצה להוסיף דיסק של 1T של seagate (ראיתי בסטיקי שה-ST31000528AS מומלץ). האם אני אוכל להוסיף אותו כדיסק שלישי או שאצטרך להחליף אחד מהשניים שיש לי? תודה..
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה SSD כדאי לקנות כעת באמזון - למחשב נייד שיהיה הדיסק היחיד במחשב גם למערכת ההפעלה וגם לאיחסון אבל אין כמעט צורך באיחסון של מידע, יותר לגלישה באינטרנט, אופיס וסרטים (לא למשחקים) : את זה : https://www.amazon.com/gp/product/B073SBX6TY/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 או את זה ? https://www.amazon.com/dp/B07864V6CK/ref=twister_B08D72C25X?_encoding=UTF8&psc=1 כלומר האם עדיף לקנות את wd בגודל 500GB (50 דולר) או את ה סמסונג evo 860 בגודל 250GB (65 דולר) (הסמסונג בגודל 500GB עולה כעת כ- 93 דולר ! ) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
יש 2 מעומדים: Transcend SSD320 2.5'' 128GB Crucial m4 2.5'' 128GB מפרט מחשב: CPU: Intel Core i5 750 motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 memory: 2x2GB G Skill F3-10600CL9 GPU: Gainward GeForce 9500 GT silence HDD1: SAMSUNG HD502HJ HDD2: SAMSUNG HD103SJ Power Supply: Seasonic 400W לפי המחיר יש עדיפות ל-Transcend, ב-45 ש"ח זול יותר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי תוכנה שקוראת נתוני SMART מדיסק קשיח חוץ מ- Pre-fail ו-No Errors Logged אני ממש לא מבין את קוראים את הנאמר כמה זמן נשאר לדיסק הקשיח ? איך מבינים מה רשום מעבר ל-Pre-fail שאלה רטורית - אני מבין שצריך להחליף דיסק בקרוב יש למעלה עוד מידע מה זה אומר ומה מבינים מתוך זה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתקין מערכת הפעלה פעילה על DOK שאלתי היא: מה המהירות קריאה כתיבה המינימלית שזה מצריך וכן מה המהירות המומלצת ואיזה DOK מומלץ(האם שווה להשקיע בDOK כגון SanDisk Cruzer Extreme) תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו חומר רגיש מאוד מחשב של העסק אני רוצה לעשות לו מערך RAID 1 יש לי כונן 160 של WD אם אני יקנה עוד כונן 160 ...אותו כונן ויחבר... וינסה לעשות RAID 1 ... שאני לא יודע כל כך איך עושים את זה... וזה יעבוד MIROR כגיבוי לכונן הראשון שעובד עד עכשיו בלי גיבוי... זה יעבוד..? או שצריך לעשות את זה ישר מהפורמט?.. שמתקינים מחשב חדש?.. כביכול אני מחבר תכונן החדש... למערכת.. מה אני אמור לעשות?.. לגמפר כוננים?.. להיכנס לביוס ולשנות שם ל RAID1 להכניס דיסקט כלשהו.? של הבקר RAID של הלוח.. ולעשות שם על RAID1.. וזה אמור לעבוד ככה ..? בלי הרבה בלאגן..? כי אין לי מושג איך עושים את זה וחיפשתי כאן בפורום ויש הסברים מה זה כל דבר ולא איך עושים אתזה.. וגם אם יש הסבבר זה בסאנגלית וזה ס…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=262&cat=3232 כתוב שם שהמדיה היא מדגם yuden000 t02 מכיוון שבלתי אפשרי למצוא בארץ VERBATIM תוצרת YUDEN , אני חושב שהFUJI האלה הם המדיות הכי טובות שאפשר להשיג כרגע מה אתם אומרים? אם עוד אנשים כאן רוצה להזמין אז תרשמו אולי נקמבן איזה הנחה טובה
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רשום לי בביוס ששניהם MASTER איך אני הופך אחד מהם לSLAVE במנהל ההתקנים הוא מופיע יש לי ויסטה 64
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן נייד 250GB של IOMEGA אשר במחשבים מסויימים לא מזוהה כלל מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום.. קיבלתי מתנה דיסק קשיח חיצוני המתחבר ל USB במחשב מסוג DYNAMODE 2.5 על מארז הדיסק החיצוני כתוב SATA USB2 תחת ניהול הדיסקים בXP SP3 אצלי , אני רואה שהוא 149 גיגה ..למרות שאמרו לי שהוא 350 גיגה (על קופסאת הדיסק החיצוני לא מצויין הגודל) . האם ייתכן ומערכת ההפעלה לא מזהה את כל גדולו של הדיסק ? ואם כן , איך ניתן שהווינדוס יזהה את הגודל האמיתי ? תודה מראש.. נ.ב : יש חיבור למתח חשמל DC PWR על מארז הדיסק . לשם מה הצורך ? הרי הוא נטען דרך הUSB ? לא מצורף גם שנאי חשמל אל הקופסה..
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אבל יש בעיה קטנה.. הלוח אם שיש לי כרגע הוא DFI Ultra Infinity ואם אני לא טועה הוא לא תומך ב SATA2 .. אז השאלה היא האם יש הבדל גדול בין SATA 2 לSATA..
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה. רכשתי מחשב חדש והתקתנתי עליו חלונות 7 במהלך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח לשתי מחיצות הבעיה היא שאני לא מוצא את המחיצה השניה אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-