עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nondos,

ברשותי כונן DVD מסוג Benq הכונן קורא Data ומוזיקה בצורה טובה אבל כאשר אני מכניס סרט הכונן מתייחס אליו כאילו אין דיסק בתוך הDVD עדכנתי את ה Firmware וכרגע אין לDVD הגנת איזור למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. מה המצב אנשים, טוב ...10 לחודש עבר, אז אני בקרוב יקנה מערכת חדשה, נתקלתי בבעיה, המחשב האחרון שהרכבתי היה לפני כ שנה+, HTPC מבוסס I3 530, עובד פיקס, הכשיח שבחרתי היה F3 של סמסונג של 500GB, לא ראיתי סיבה לקנות פחות מזה, עכשיו במחירים של היום, איך הבדל רציני בין 500 ל1TB או ל 2TB, נכון שלא כיף שכל הבצים בסל אחד ועדיף לעבד 500GB ולא 1 או 2 TB חח, אבל מה אתם ממליצים? SSD יקר מידי לטעמי ביחס לנפח הפיצי

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. למה יש את ההבדל 16 32 64 מגה באפר על מה זה משפיע? עד כמה זה משפיע על ביצועים? האם כדאי להתקין משחקים על אותה מחיצה של מערכת ההפעלה? או שיותר כדאי על דיסק קשיח נפרד לגמרי? ראיתי בפורום דיסקים מומלצים של seagate ושל samsung האם אין מומלצים של westren digital בתקציב 200-300 פלוס מינוס

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אהלן , קניתי מחשב חדש (לא קניתי איתו כונן פלופי) וכשניסיתי לחבר את הכונן הפלופי אני רואה שבכבל שאני מחבר בין לוח האם לפלופי חסום מעבר אחד ואי אפשר לחבר בינהם , אז רציתי לדעת אם אפשר בכלל להוציא את המקל שאי אפשר להכניס או צריך לרכוש פלופי חדש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. טוב אז אולי מהכותרת לא הבנתם כל כך את הבעיה אז אני יסביר במפורט: יש לי 2 הארד דיסקים: 1 מכוייל MAC 1 מכוייל PC זאת אומרת שלא עשיתי בהם כלום מאז שקניתי פשוט אחד עבדתי רק עם MAC ואחד עבדתי רק עם PC עכשיו ניסיתי לחבר את ההארד דיסק החיצוני מכוייל PC ל-MAC והוא לא מזהה אותו בכלל משום מה =/ איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי למחוק קבצים מההארד דיסק? וגם להפך שניסיתי לחבר את ההארד דיסק שמכוייל ל-MAC ל-PC הוא לא זיהה לי אותו. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? הדבר היותר חשוב לי כרגע זה שההארד דיסק של ה-MAC יעבוד לי על ה-PC אבל אם תוכלו לעזור לי ב-2 המקרים אודה לכם מאוד. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hd500,

WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Emmanuell,

אז יצאו דגמים חדשים לסדרה שלפי הנתונים ובנצ'מרקים יש שיפור מצוין לעומת הדגמים הקודמים , איפה אני יכול לקנות אותם ? אני מעונין ב 500gb , היחיד שמצאתי זה ה 450gb ב tms אבל זה הדור הישן יותר ולא החדש ביותר שהרגע יצא , המחיר הרשמי של ה 500gb אמור להיות 200 דולר , אז בארץ אני מקווה שיהיה אפשר להשיג אותו ב 900 שקל ...

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום לכולם , האם שני אלה יעבדו ביחד ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16827248004 ו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817387028 ו.. האם זו הבחירה הנכונה ? האם במחיר הזה יש משהו שאני יכול לקנות והוא יותר טוב? מה שאני צריך בגדול זה צורב חיצוני דק נישא עם מארז שיוכל לפעול ללא חשמל חיצוני אלא רק על ידי ה USB של המחשב הנייד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by QkSr756,

אהלן..... החלטתי לקנות צורב בלוריי מאחר והמחירים של הכוננים הקשיחים לא שפוייים כרגע. חשוב לי שהוא יתמוך ב DL ויהיה מסוגל לצרוב 50GB. התקציב באזור ה 400-500.. לוח האם שלי Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3096#sp עוד שאלה לגביי הדיסקים: עד כמה זמן הם שורדים? נניח דיסקים של חברה טובה כמו Verbatim. מה אתם חושבים על הדיסקים האלה http://www.ebay.com/itm/10-Verbatim-blu-ray-BD-R-DL-50GB-4x-Printable-no-case-/290538133604?pt=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item43a56c1864 ? תודה לכל העוזרים....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קניתי לא מזמן כונן קומבו של LG צרבתי מידע על מדיה שקניתי באופיס דיפו , הרוב זה קבצי avi שהכנסתי את המדיות לכונן ה combo שלי הוא טען במשך הרבה זמן , ה autorun לא עבד ונתן לי הודעת שגיאה (מצ"ב תמונה) בסוף הצלחתי לגשת לדיסק דרך מקש ימני > open הפעלתי את קבצי ה AVI חלק מהקבצים נתקעו (הכונן טוען והסרט נתקע) ניסיתי להריץ את הדיסקים אצל dvd rom LG של חבר שלי , גם שם הם טענו הרבה זמן והייתי צריך לגשת אליהם שהרצתי את הקבצים כל הסרטים נתקעו. הדיסקים עובדים חלק בכוננים אחרים ודיסקים אחרים רצים בלי בעיה אצלי. למה זה קורה? מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. שלום... כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות: 1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA. כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו? 2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ? 3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר... תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Idanp,

מה אתם אומרים על אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3339 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=3338 המחיר הגיוני?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. שבת שלום ובוקר טוב לעוזרים.. ברשותי מפרט מחשב בעל 2 דיסקים קשיחים: (מפרט 1) Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE ‎GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Chieftec 550 VISTA Ultimate SP1 32Bit וברצוני להחליך את הדיסק קשיח שיש לי (250GB) לדיסק מהיר יותר.. וחשבתי או להחליף ל 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA שהוא ממש אבל ממש יקר 900 שח או שכבר כדיי לקנות דיסק נוסף ולעשות מערך רייד? או שביכלל אין צורך בשינוי כי השיפור שאני יקבל הוא היה מינורי? השימוש לרוב הוא למשחקים אני יודעה ששינוי בדיסק קשיח ל…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ng2105,

שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אני קונה מחר את הכונן SAMSUNG SH-203B ורציתי לדעת אם הלוח שלי שהוא INTELL 945GTP יתמוך בו כיוון שהוא כונן בחיבור SATA, אם כן, מישהו יוכל לתת לי הסברים כיצד להרכיב אותו בלי להביא טכנאי? תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. היי, נתקלתי היום בבעיה די מוזרה בזמן התקנה של מחשב חדש, הווינדוס מזהה את seagate 320GB בתור 128GB. מה שמוזר שבbios ובPartition Magic הכונן מופיע בתור 320GB. בהתחלה יצרתי partition ראשון של 60GB והתקנתי עליו את ווינדוס, עכשיו דרך disk management אני רואה כאילו יש עוד 68GB פנוי וכשניסיתי דרך Partition Magic לייצור partition של 260GB הווינדוס אף עם blue screen בזמן העלייה... אשמח לשמוע רעיונות.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by VegansXe,

שלום חברים, יש לי כונן SSD 250GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף עוד 2 כוננים לחומר האישי, כל אחד 2TB (אחד green של סמסונג והשני WD Black) מדי פעם אני לוקח את דיסק הקשיח הגיבוי שנמצא אצל ההורים (דיסק 2TB שהכנסתי לקופסה של 3.5") ומבצע גיבוי דרך Paragon hard disk manager - Clone שלוקח שעות רבות מאוד, כי זה תקן USB 2.0 אני מתכנן לקנות כרטיס הרחבה שיתן לי USB 3.0. הכונן השני של הTB לא מגובה נכון להיום. מה עדיף לי לעשות ? לרכוש 2 כוננים של 4TB אחד בשביל לאחד את כל החומר והשני בשביל לגבות עליו מדי פעם - 1 ל1 או לקחת כונן 3TB חדש שיושב בצד אצלי, לאחד את הכל לכונן אחד (ישאר לי 400-500GB פנויים לאחר מכן) ואז לרכוש רק כונן קשיח 1 של…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by erez1968,

איזה מהם טוב יותר להתקנת windows (בשביל בוט מהכונן)? איזה מהם טוב יותר בקריאת תקליטורים?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by ido-nava,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB. הדיסק הוא בעיקר למטרת גיבוי אך אקח אותו איתי מדי פעם לצבא בשביל לצפות בסרטים וכו'... חשבתי על הכונן הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30636 Seagate 2TB STAC2000300 FreeAgent GoFlex שעולה 770 שקל מסדרת goflex שיאפשר לי בעתיד לשדרג את היציאה שלו (usb3,firewire3,esata..) במחיר נמוך מאוד, מה שנראה לי מצויין... אשמח לשמוע חוות דעת על הכונן...

21. Started by gif,

היי קניתי מחשב חדש עם 500 GB זכרון חיברתי אליו את ה HD הישן שלי (150 GB עם שתי מחיצות,SATA1) המחיצות הופיעו במחשב שלי אבל כאשר נכנסתי למחיצה מסויימת לבדוק כמה קבצים,הם לא הופיעו במקום שהם אמורים להיות,זאת אומרת,המחשב לא מציג לי את כל הקבצים שיש כל הכונן,והאבסור הוא שהוא כותב לי שגודל המחיצה היא 70GB למרות שאם אני בודק את המשקל של כל הקבצים ידנית (ע"י סימון כל הקבצים->מקש ימני->מאפיינים) אני רואה רק 9GB. ניסיתי לחפש את הקבצים בתיבת החיפוש אך הם לא נמצאו. אשמח לקבל פתרון לבעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by iakovl,

אני כרגע עוסק בפרויקט MK3 שלי ברגע נחמד של גאונות עלתה לי השאלה... למה שהצורב יהיה במארז עצמו? למה שלא יהיה חיצוני עכשיו הנה הבעיה שלי, אני לא מכיר את הפאקים של צורבים חיצוניים קנויים. מה לא טוב בהם לעומת הפנמיים דבר שני... במידה ואני רואה שזה יותר מדי בעייתי לקנות חיצוני טוב בכל מקרה הNEC3520 שלי עשה את שלו וצריך להחליף אני חושב על לקנות צורב SATA ולהשתמש במתאם ESATA בשביל להריץ אותו דעות בנושא

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by ychig,

ב-intel 330 120GB מצוין 450 MB אבל במבחנים ביצועים יש פחות מחצי מה הקטע? הכונן היחיד מצאתי בו נתונים אמינים היה הm4 קיים איזהשהו כונן 128GB עם מהירות כתיבה גבוהה? (400 +)

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. Started by no nick,

i want to burn on cd/dvd some photos that will be shown me as a slideshow on the DVD player.... how & with which prog. should i burn it? Tnx.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב הניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? ??? :s05: תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.