עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by Bone-Breaker,

שלום, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ויש בו כונן של LG והיו כמה אנשים שאמרו לי שיש בכוננים האלה הרבה בעיות אז רציתי לדעת אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הכוננים שלהם ואם הם באמת עושים בעיות? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by יקירn95,

הכונן הזה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~30947~16~0.htm

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by the man,

נשבר לי הCD ROM ואני לט יודע איזה CD שווה ליקנות תציעו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב ובו 2 כוננים. הווינדוז התריע על קריסת כונן בקרוב. הרצתי תוכנת HDDSCAN ובבדיקת ה SMART עלו בעיות ב 2 כוננים: 1. בכונן WDC יש בעיות (סימני קריאה) ב Reallocation Sector Count שעומד על 199, HDA Temperature שעומד על 101 , Reallocation Event Count שעומד על 199, Current Pending Errors Count שעומד על 200. 2. כונן SAMSUNG - תקלת X אדום - Spin Up Time עומד על 18-21. הרצתי את הבדיקה מספר פעמים והתוצאות לא משתנות. איזה כונן עומד לקרוס? יש עוד דרכים לזהות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום יש לי דיסק קשיח אחד עם מערכת הפעלה שאינה עולה ואני מחפש דרך ,ליצור מחיצה על הדיסק הזה והשלה היא האם יש דרך ליצור מחיצה בRECOVERY CONSOLE או עי תוכנה כמו ERD COMMANDER? או כל דרך אחרת שתוכל לפצל לי את ההרד דיסק הזה בלי צורך במערכת ההפעלה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מחשב חדש [i5-2500 / 2X4GB / Win7_Pro_x64] עם צורב AD-7260S.. בהשוואה למחשב הקודם (נייד חלש), עושה הרושם שהצורב נכנס לסוג של SLEEP.. הגיוני? איך מבטלים? עזרתכם בבקשה..

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9879 "לא מומלץ לבצע הארכה של כבל MICROUSB 3.0 המחובר לדיסק קשיח חיצוני 2.5"." החיבור של ה MICROUSB בכוננים החיצוניים ממש קצר וחשבתי לחבר אותם למאריך USB3 שיתחבר לכבל המקורי (25 ס"מ). למה לא מומלץ לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בזמן האחרון, קבצי RAR שאני מוריד מFTP מסויים מכילים פה ושם CRC ERRORS. בהתחלה לא התייחסתי במיוחד, כי זה קורה. פשוט מחקתי והורדתי מחדש והכל היה בסדר. אבל אחרי בדיקה גיליתי שכשאני מוריד את אותם קבצים להארד דיסק אחר, אין שום שגיאות CRC. מן הסתם הרצתי SCANDISK על ההארד דיסק החשוד והוא לא הראה שום שגיאה... יכול להיות שזה הכל צירוף מקרים אחד גדול, ופשוט הראוטר D LINK 614+ המעפן הזה עושה לי שגיאות... אבל זה נראה לי מוזר האתר הזה תקין בוודאות, כלומר הבעיה היא מהכיוון שלי יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by amit71,

ערב טוב רכשתי הרד דיסק של סיגגיט 1 טרה בחיבור SATA וחיברתי ללוח אם של ג'יגהבייט דגם P35DS3R במנהל ההתקנים אני רואה את ההרד דיסק עם כל הנתונים אך שאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע פעם היתה אפשרות לחבר חלק קטן ולהפוך את ההרד דיסק לסלייב אך איך אני עושה את זה עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  11. יש ברשותי שני קשיחים מסדרת ברקודה st3500320as, ולשניהם בעייה דומה. אחד עם פלטה שרופה, והשני עבר התעללות קשה שכוללת ריסוק ברוטאלי של הפלסטיקה בחיבור הSATA ותלישה של הפינים... אם יש פה למישהו דיסקים מתים (מכנית, אני זקוק לפלטה) שזרוקים בצד מהסדרה הנ"ל או מסדרה מקבילה, אשמח לקבל אותם. המון תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כולם, חג שמח ושנה טובה בחודש האחרון לא יודע איזה מאנחוס נפל על המחשב שלי.. אבל זה הדפקט החדש... אני עכשיו מדליק את המחשב ומהארד דיסק בוקע רעש מוזר... כיאלו יש מנוע שמסתובב שם על "ריק" הארד דיסק בסדר (לעת עתה...) מה לפי דעתכם הבעיה? בתודה, לירן

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לאחרונה התקנתי SSD ופירמטתי את המחשב אך אני לא מרגיש שהמחשב "טס"... המפרט שלי מבוסס Q9550 ו-4GB זכרון. אציין שעברתי על השלבים של החלק השלישי (טיפים ו-Tweaks שיש לבצע על דיסקים קשיחים מסוג SSD) במדריך הבא. במה אני צריך להרגיש את ההבדל בצורה הכי בולטת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BoriTTo,

שאלה קטנה. האם אפשר לחבר כונן SATA רגיל פנימי לחיבור ESATA שיש לי במחשב וזה יעבוד? בהנחה שאני מחבר אותו לחשמל (או יצירת חיבור וספק כוח, או כבל מידלדל מיציאת PCI ריקה או משהו)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני יודע שאין הבדל משמעותי מבחינת הביצועים בינהם, אבל חבר שלי טכנאי אומר שבלוחות אם מסוימים ההארדיסק SATA מהיר מבחינה משמעותית מההארדיסק הרגיל.. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  16. יש לי חיבור SATA וחיבור של POWER (שני חיבורים אחד ליד השני בכונן) החיבור POWER מתפצל מהארד דיסק הראשון שמחובר יחד בפיצול לכונן DVD,עכשיו החיבור SATA הקטן של הארד דיסק הראשון מחובר לSATA 1 הDVD מחובר לSATA 2,עכשיו שמתי את החדש בSATA 5 או 6 אם אני לא טועה (משום מה אין לי 3 או 4). עכשיו שאני מדליק זה נתקע לי לפני שזה מעלה את כל הכוננים וספירת הזכרון וכדומה,אני יכול ללחוץ על DEL (זה מראה לי שיש לי את האופציה) אבל זה לא עולה. ההארד דיסק החדש שומעים אותו שהוא מתחיל לעבדו ואז לאחר כמה שניות הוא עושה שני רעשים ומפסיק ואז חוזר על עצמו עוד פעם אחת. מה דעתכם? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by nfch11,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ymss69,

טוב אז יש לי X201 של לנובו כבר קרוב לשנתיים. המחשב סך הכל רץ די טוב אבל יש לא מעט תקיעות שאני מריץ כמה אתרי אינטרנט במקביל. המפרט כולל I5 560, ו4 גיגה זכרון, אני חושב שהדיסק קשיח מהווה את המגבלה הגדולה יש במחשב 160 5400RPM. חשבתי לשדרג לSSD, בניגוד לדגם החדש הX220, אצלי נכנס גם 9 מילימטר כלומר אני לא מוגבל מחינת דיסקים קשיחים. אני מחפש 120-128, לא צריך יותר, מערכת הפעלה מספר תוכנות וכמה סרטים, המחשב לא מריץ שום משחק. בעקרון חשוב זמן הדלקה מהיר והרצת מספר אתרי אינטרנט במקביל, לא יותר מידי. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי על אינטל 330 או על קרוסייל M4. אם יש עוד המלצות אשמח.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by galz,

יש לי דיסק און קי והוא לא עובד עם ווינדואוז 98. אמרו לי שווינדואוז 98 (הרגיל, לא se), לא מזהה חיבורי usb. זה מוזר, כי הוא מזהה את חיבור החומרה החדשה ונותן הודעת נמצאה חומרה חדשה בלע בלע בלע flash disk האם ברצונך להתקין את החומרה החדשה כעת בלע בלע בלע, אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שקבלתי איתו, כשהוא מחפש דרייברים מומלצים (וכן, הגדרתי לו לחפש מהדיסק של הדרייברים) הוא לא מוצא כלום. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by dimokchip,

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הדיסקים האלו ברשותי 3 דיסקים מהסוג הזה והבנתי שצריך כרטיס SAS למחשב ה PC בחיבור PCI כדי לחבר אותם אך הם יקרים מדי למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אתם?????? hp 146gb 10k sas model dg0146farvu כפי שציינתי 3 דיסקים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by שמנואל,

אהלן. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכבלים מבחינת הביצועים, האם כדאי להחליף במחשב שלי ל 80, והאם זה אפשרי (ורצוי) גם במחשבים ישנים - P3 למשל. תודה.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  24. לא מתעניינים בממשקי M.2 ותקני NVMe מתקדמים אלא מעוניינים בכונן SSD פשוט ומודרני בתצורת 2.5 אינץ' הישנה והטובה? הדגם הטרי הזה תחת מותג ענקית המחשוב האמריקאית אמור להתאים לכתבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני צריך לקנות דיסק קשייח נוסף בנפח של כ 80 ג'גה, כרגע יש לי 40 ג'גה , בחיבור רגיל IDE אני לא יכול לחבר SATA ואני לא כל כך מבין בזה אז בבקשה לא להרחיב בדיבורים, רק תנו המלצות: 80 ג'גה , תקציב 400 ש''ח, ואני מתחנן לקנות מ LogicPC אז בבקשה תחפשו שם משהו שיתאים לי..פשוט אני לא רוצה לקנות ללא המלצות מאנשים, תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים