עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק WD 80 GB 7200 RPM 8 MB Cache איך הוא? מבחינת מחיר הוא טוב? שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ניסתי להתקין כונן 20G בכונן 40G במחשב פנטיום 166MHZ ולא הצליח לי האם יש הגבלה על הגודל במחשב הנ"ל תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי win7 -32 אני מכניס דיסק ולא עולה לי ניסיתי להחליף את הכבל הסטה בתוך המחשב החלפתי כונן מה לא עשיתי והקטע שגם לפרמט אני לא יכול אז מה עושים?? כל הזמן אומר לי מנהל ההתקנים שלך ומנסה לעשות פותר בעיות ואין לא פוטר שום דבר... http://sizmedia.com/my.php?i=tlwemttobnlk.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=2wyne2n1mwmw.jpg

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות כונן פנימי חדש ב-KSP או באייבורי בירושלים ומתלבטת מה לקנות. התקציב הוא עד 800 ש"ח במטרה ל-1 עד 2 TB אין לי מושג איזו יציאת sata יש לי. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי כולם, אני מתכונן לקראת קניית מחשב חדש בחודשים הקרובים אך כבר עכשיו אני נתקל במצוקת מקום אכסון על המחשב שלי... לכן, החלטתי ללכת על פתרון אכסון חיצוני בשאיפה להפוך אותו לפנימי בבו העת כשאקנה את המחשב. לכן אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה מהיר ואמין ושהמארז יתמוך גם ב- USB וגם ב- eSATA (אם אני אחליט שיישאר חיצוני). קראתי את הסטיקי המעולה. אך בכל זאת אני רוצה שתעזרו לי לבחור פתרון הולם ביחס מחיר\איכות הגבוה ביותר. אולי אספיק לקנות היום!!! תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 19:14:00 טוב, היום זה לא יקרה כי אני רואה שהם לא פתחים במוצ"ש (מעניין ממתי זה??). בכל מקרה, אז מחר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, בשבועות האחרונים החלטתי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב שלי. יש לי פנטיום 4 2.8, לוח אם MSI PT880 Neo-LSR ודיסק קשיח 80 ג'יגה של של סמסונג (CACHE 8MB). משום מה, אחרי שאני מחבר את הדיסק החדש שקניתי (WD800 JD 80GB) המערכת לא מזהה אותו ואני לא מצליח לעלות את ווינדוס כדי לפרמט אותו ולחלק אותו למחיצות. יש לציין כי מכיוון שהמחשב שלי לא זיהה את ההארד דיסק החדש חשבתי שקיבלתי דיסק מקולקל ולכן החלפתי אותו, אבל הבעייה פשוט חוזרת על עצמה. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו, אני מגיע למצב בו הווינדוז (XP) טוען ואז מפעיל את המחשב מחדש לפני שהוא מסיים לעלות. אשמח מאוד לעזרה. יש לי בקר RAID על המחשב וזה אומר שאני איכשהו צריך להתאים את ההגדרות לפני (השאלה היא איך) ומערכת קבצי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי thinkpad edge e530 שהגיע עם ארד דיסק של טושיבה 500GB 2.5 אינץ עובי בין 7-.9.5 SATA 2\3 לא בטוח איזה.. אבל 7200rpm בוודאות. עכשיו אני קונה SSD ומחליף את הענתיקה, אז חשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי... מצאתי מגירה שתומכת ב usb 3 אבל אין לה חיבור חשמל יש לה רק חיבור sata. וזהו זה, מהצד השני היא מתחברת לusb מה יקרה? האם הכונן יעבוד לאט יותר ? לא יעבוד בכלל? אם הכונן הוא sata 3 והמגירה היא sata 2 יהיו בעיות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מתכוון לקנות דיסק סיריאלי גדול של 160 שיתחבר לבקר Silicon Image 3112 שמשולב בלוח אם שלי מישהו יודע אם הדיסק יזוהה במלואו ע"י הביוס או שתהיה מגבלה של 137 ג"ב למחיצה (פעם שמעתי שיש כזו מגבלה)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kodi,

אני לא ממש מבין אני צריך עזרה..הופניתי לפה ע"י חבר שאמר שאנשים פה מבינים. אז ככה...יש לי 2 מחשבים המפרט לא ממש חשוב כרגע. מה שרציתי לעשות זה להחליף הארד דיסק ביניהם עכשיו באמצע נתקלתי בבעיה.. אחד ההארד דיסקים היה מחובר לא ללוח אם אלה לאיזה שהוא כרטיס אני לא יודע איזה אבל בכבל שכל היציאות שלו הם זכר והארד דיסק יש לו יציאה נקבה עכשיו במחשב השני ההארד דיסק יש לו יציאה של זכר והכבל של החיבור הוא נקבה ב2 הצדדים.. עכשיו מה קרה שלא יכולתי להעביר תהארד דיסק למחשב הראשון בגלל שאין שם את הכרטיס הזה החיבור ישר ללוח הוא דרך חיבור זכר וגם הכבל הוא זכר אז אין התאמה.. לא ניסחתי טוב אבל בכל מקרה האם קים כזה כבל נראה לי IDE שהוא יציאה אחת נקבה ואחת זכר ועוד הצעות אם מיהשו לא הבין שיכתוב …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wow,

יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EpoXi,

שלום, בעיית המקום צצה ואני מחפש כונן קשיח נוסף ל500GB שיש לי כרגע. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל אם זה ייצא זול וכדאי יותר. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB פנימי. אין תקציב מוגדר, ראיתי שאפשר למצוא בסביבות 700-750, אבל אני מעדיף כמה שפחות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם! אחרי שנמאס לי מהבעיות של ה-CD-ROM שלי (המגש נסגר מיד לאחר שפותחים אותו, בגלל שנשברו 2 שיניים, בגלגל השיניים שאחראי על הנעת המגש ( - תודה לאלו שעזרו לי לאתר את מקור התקלה מפורום תמיכה טכנית, שבאתר) לאחר תקופה ארוכה של שירות נאמן (יותר משנתיים וחצי), החלטתי לקנות DVD. הכי חשוב לי (יותר מביצועים), שהוא יוכל לקרוא בלי בעיות דיסקים שנצרבו בפורמטים שונים של Multisession (בעיקר DLA ו-UDF). מניסיון אני יודע שלכוננים (כונני CD-ROM) רבים יש בעיות בקריאת פורמטים אלו (בעיקר DLA). מכיוון שה-CD-ROM שלי (מתוצרת Toshiba), יכול לקרוא את הפורמטים האלו (ה-CD-ROM היחיד שנתקלתי בו שיכול לקרוא פורמט DLA), אני משער שגם ה-DVD שלהם יכול (באתר של ה-DVD רשום שהוא יכול לקרוא פורמטי Multi…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מדובר במחשב ישן: celron850 256RAM עם הרדיסק של 20GB, עד לפני כחצי שנה הוא הריץ win2000pro במהירות סבירה. כיום כל פעולה שמצריכה קריאה מההרדיסק לוקחת זמן רב, ואם אני מפעיל תוכנה בזמן שאני מנגן שיר ב winamp אז השיר מגמגם / נפסק לזמן מה. גם כאשר אני עושה פעולה קטנה כמו התקנת תוכנה קטנה של MBים בודדים, השירים מגמגמים, וגם תנועת סמן העכבר לא חלקה. ביצעתי איחוי לשני המחיצות: 3GB לחלונות ואופיס, ומחיצה נוספת לכל השאר (השתמשתי ב perfectdisk) בכל מחיצה יש יותר מג'יגה פנוי. במחשב יש כרטיס קול onboard ac97, נסיתי לשחק עם hardware acceleration אבל זה לא עזר. כרגע המחיצות מאוחות, האם סופו של ההרדיסק שלי קרב? האם יש תוכנה שתוכל לעזור, או לפחות לאבחן את הבעיה יותר במדיוק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כלומר - הלך כונן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MadCat,

האם יש הבדל גדול בביצועים בין שני השיטות? אני שואל בגלל שכפי הידוע לי רק חברת MAXTOR הוציאה דיסק עם ATA133 וכל השאר לא. וזה קצת מוזר לי... ועוד שאלה: האם דיסק בעל ATA133 (או ATA100) תומך גם אחורה ? ז"א האם הוא יפעל בלוח ישן יותר שתומך עד ATA66 לדוגמא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by below_z,

אני רוצה לבדוק מחשב נייד חדש וזוכר שיש תוכנה או תפריט שמראה כמה זמן הדיסק הקשיח עבד. מישהו מכיר? ואיפה אני יכול לבדוק מה מגיע בערכה של המחשב? (מדובר בASUS K53E)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tendo,

שלום לכולם, רציתי לדעת, אני מתעניין ברכישת כונן 3tb ורציתי לדעת מה דעת אנשים על סיגייט ST3000DM001 מבחינת נתונים ומבחינת רעש? הכונן הוא כונן שקט? הוא יחסית מהיר? הכונן הנ"ל אמור להחליף לי כונן בן 7 של 1טרה... בנוסף: מישו יודע להגיד כמה פלטות הכונן והאם יש גירסא עדיפה גם של חברה אחרת באותו טווח מחיר? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yoram111,

בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. החברה האמריקאית משיקה סדרת כוננים תקציביים עם בקרים מבית Silicon Motion ו-Maxio Technology - ומחירים מומלצים שנמוכים כבר עכשיו מרוב המוצרים בחנויות לכתבה

23. Started by malcolmx9,

סוף סוף, קניתי אלבומי מוסיקה חוקיים בפעם האשונה בחיים שלי, וכבר על ההתחלה שפכתי עליה תה!!! על הדיסקים עצמם באו אולי טיפות, לא משהו רציני. לגבי החבילות שלהם, כרגע מעביר אותם מתחת לפן כדי לייבש לגמרי. אתם חושבים שנגרם נזק לדיסקים אם באו עליהם טיפות תה? כמובן שאחכה עד שיתייבשו לגמרי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asta,

hay אני קונה בימים הקרובים אחד משני הדגמים חוות דעתכם בבקשה lg נהנה מעדיפות טכנולוגית: תמיכה בצריבה *12 dvd+r media *5 dvd-ram nec נהנה מאמינות מוכחת לאורך זמן בדגם זה ובכול הדגמים הקודמים בסדרה ובנוסף תאימות כמעט לכול המדיות הזולות שקיימות בארץ השאלה היא האם העדיפות הטכנולוגית משמעותית לצורך העדפת lg או שיותר כדאי לבחור ב nec ''and to be on the safe side'' הערה לצורך גיבוי יש לי דיסק קשיח במגרה נישלפת כך שאני לא רואה טעם בגיבוי על גבי על מדייה נדירה ,לא תואמת כמעט לשום כונן בשוק ויקרה של dvd-ram שעולה 30 שח בשעה שמדייה dvd-rw עולה 7 שח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה ההבדל בין הדגמים השונים, ולא על הנייר ה-32באפר לעומת ה-16, אלא בחיים האמיתיים. רעש, חום, אמינות וביצועים? ומה הייתם ממליצים, תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים