אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הלוח שלי תואם SATA אבל אני ב ATA רגיל 60 ג'יגה המקום כבר מתחיל להגמר מהורדות ואני מתחיל להתעצבן מלמחוק כל שניה משהו אני מתלבט בין שני הארדיסקים אחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2623 ו http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6964 מה יותר משתלם והwestern הוא SATA 2?! כל כך זול (יחסית?) והוא לא יתמוך בלוח שלי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לימים הקרובים יש מבצע של KSP על הכונן הבא - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15084 אני לא מבין כל כך בכונניי SSD, אך הבנתי שהם מהירים יותר וראיתי סירטוני השוואה שמראים שקצב העברת הנתונים שלהם מהיר יותר. על כל פנים, האם ההבדל שווה את הכסף? והאם החברה הזאת בסדר? שמעתי עליה רק כיצרנית כרטיסי זיכרון. האם הוא שווה את הכסף? המבצע מוריד את המחיר מ-850 ל-690
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות כונן SSD (כנראה 120 אבל לא קריטי לי לקחת גם 80), תקציב עד 1500 שקל, ואני רואה שיש המון בעיות עם הדור החדש של הSSD וכל בקרי הSF החדשים, במיוחד בOCZ3. לפחות ממה שקראתי בחודשים האחרונים. - האם הבעיה של OCZ3 נפתרה כבר? יש חדש ? - במידה ולא, יש למישהו המלצה על כונן מהדור החדש שמשתלם לקנות? לא אכפת לי שזה יהיה כונן יותר איטי מהOCZ3, אבל כן חשוב לי שהוא יהיה אמין ושיהיה יותר מהיר מהדור הקודם של הכוננים (VERTEX 2 וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי (זכרונו לשמצה) מת וכבר לא מוכן לקרוא כלום... ציפיתי לזה, הוא הוחלף כבר פעמיים מאותה סיבה... בקיצור, אני צריך תחליף זול ויעיל. חשבתי כמובן על ליטאון אבל ראיתי שהם יותר יקרים מסוני וידוע שהם מייצרים להם ת'צורבים. 1. האם הצורבים באמת אותו הדבר? 2. האם יש צורב של סוני במהירות 52*32*52? 3. האם הבאנדל זהה? 4. לשניהם שנה אחריות? 5. אפשר לצרוב Firmware של סוני על ליטאון ולהיפך? 6. הם שקטים בכלל? 7. יש משהו שיותר מומלץ בתחום המחירים של עד 300 שקל? תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשים כונן SSD בשרת לטובת קאש לאפליקצייה מסוימת. הכונן יחובר בsata2 כך שמהירות הכונן אינה פקטור. השרת מוגדר כקריטי ולכן אשמח לקבל המלצה לדגם אמין , ללא תלות במחיר. נפח: 120-128 GB. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי בלוח אם תמיכה בSATA ואני מתכנן לקנות הארד דיסק חדש עכשיו השאלה שלי : מה עדיף לחבר אותו בSATA או לחבר אותו בIDE ? מה יותר מהיר משתיהם ? והאם המהירות כלכך משמעותית ? הארדיסק שאני רוצה לקנות: WESTURN DIGITAL 200 JB?(7200 8M תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור גיבוי לשני מחשבים בבית, לא מדובר בנפחים רציניים, מקסימום טרה של חומר. הנחות בסיס ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה. למיטב ידיעתי נכון להיום. הפתרון היקר הוא NAS, הפתרון הזול הוא כונן USB כל שהוא עם תוכנת גיבוי. שרת NAS - יתרון - יבצע את הגיבויים בימים/ שעות שנקבעו. חיסרון - במקרה שהרשת הביתית נגועה בוירוס/ כופר כל שהוא אז גם השרת יסבול. כונן USB -יתרון - במקרה של וירוס/ כופר כל שהוא הכונן מנותק מהמערכת. חיסרון - יש לחבר לכל אחד מהמחשבים בנפרד ולהריץ את תוכנת הגיבוי. האם ההנחות שלי נכונות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח דגם HD103SJ של סמסונג. 1 טרה כמובן. אני רוצה בימים הקרובים להוסיף עוד אחד עקב מכירה של דיסק קשיח חיצוני ודרישה של נפח איחסון נוסף. רציתי לדעת האם הוא עדיין המוביל כאן במבחינת המלצות או שיש כבר דיסק קשיח טוב יותר שעדיף לי לקנות? חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מהHD103SJ, מהיר מאוד ושקט, פשוט טוב. ודרך אגב: יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון במעמד הוספה של עוד דיסק קשיח כזה או אחר למחשב? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של SSD ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק 40GB פגום והוא לא עולה בכלל. יש לי המון מידע בו ואני רוצה להציל אותו. מישהו מכיר מעבדה טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי MAXTOR 80 לקחתי את ה 120 זה טוב ? Seagate Baracuda 120GB 7200RPM
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקליט סרטים דרך כרטיס טלויזיה, וכרגע אני צורב את הסרטים על DVDים. נמאס לי קצת מזה, בעיקר בגלל שהדיסקים האלו לא מחזיקים הרבה (כבר עכשיו נדפקים לי דיסקים מלפני 3 שנים, והכל שמור בקייסים ייעודיים לזה). חשבתי להעביר את כל הסרטים לדיסקשיח 500GB פנימי (לא חיצוני משיקולי עלות), להשאיר אותו במארז המחשב, אך לנתק אותו מהחיבור שלו, וכך לחסוך באורך חייו. וכך, מתי שארצה לראות סרט, פשוט אחבר את הכבל SATA והחשמל. כמובן שאפשרות הגיבוי הזו לא חפה מסיכונים, אך מבלי לפרט יותר מידי, יוצא שבמסגרת העבודה שלי אני יכול לקבל כל שנתיים דיסקשיח של 500GB, וכך כל פעם להעביר את תוכן הגיבוי לדיסק חדש. אני חושב שזה מצמצם את הסיכון. אם הפתרון נראה לכם, ואם אין לכם רעיון טוב יותר לגיבוי בסדר גוד…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יעבודו אצלי ללא כל בעיה ? מדובר ב NEC ND2500A אני מדבר על דו צדדי לא דו שכבתי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר התקנת ווינדוס 7 לפני כשבוע, פתאום התחלתי לשמוע תיקתוקים מהמערך רייד שלי ככה שזה או מהארדיסק אחד או משניהם. ה SMART כתב לי משהו עם CORRRUPTED 0 הסתכלתי בפורום בגוגל ואמרו להוריד את התוכנה של INTEL MATRIX STORAGE ולעשות על זה מקש ימיני ו DISPLAY AS NORMAL. כמו שזה נראה הדבר רק מחק את התקלה מהרישום שלה ב SMART ולאחר מכן בכל זאת שמעתי תיקתוקים. הורדתי את התוכנת בדיקה של WD, לאחר שפירקתי את הרייד ובדקתי את שני ההארדיסקים גם בדיקה מהירה וגם בדיקה הקפית. שני הבדיקות עברו בהצלחה. מה אני אמור להסיק על ההארדיסקים שלי? הם בסדר? לא בסדר? זאת הייתה שגיאה חד פעמית אולי כאשר הארדיסק ניסה לגשת למקום מסויים וכאשר מחקתי את כל המידע זה הסתדר? יש למישהו רעיון מה קורה עם ההא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב סוני 24\10\40. אני משתמש בניירו ,וגם ב- NTI CD MAKER אבל אני לא יכול לצרוב מעל X8. בניירו אני רואה שהתוכנה מזהה שהצורב X24, אבך שמתחילים לצרוב המהירות משתנה ל X8 צריך עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המשווק של המכשיר בארץ מישהו יודוע היכן ניתן לרכוש כזה מכשיר בארץ ...תגובות מכאלו שיש להם יתקבלו בברכה...תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים להלן: http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 או http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ הכי חשוב לי - דיסק *שקט* ו*אמין*. אם מישהו מכיר / מנוסה עם אחד מהם או (עדיף) שניהם - אשמח לחוו"ד. אם יש הצעה שלישית (לא WD.. הכל אפשר להגיד עליהם אבל שקטים הם לא) אשמח גם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני צורבים: Liteon LTR-52327S 52*32*52 לבין Optorite CW5202 52*24*52 ההבדל העיקרי בין שני הצורבים הוא של-Optorite יש 8mb buffer ול-Liteon רק 2mb. השאלה היא האם יש הרבה יותר סיכויים שידפקו לי דיסקים עם מעט זיכרון או שהסיכוי זניח לעומת ה-8mb. כרגע אני נוטה יותר לכיוון Liteon כי שמעתי שאיכות הקריאה/כתיבה שלהם טובה יותר מאפשר Optorite וגם מגוון המדיות שצורב ה-Liteon מצליח קורא הוא רחב יותר מאשר Optorite. אשמח לקרוא את דעותיכם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר TOM'S HARDWARE ביצעו סקירה על 4 מארזי חיצוניים בממשק USB3. התוצאות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-superspeed-external-enclosure,2597.html ניתן לראות שיפור עצום ע"פ USB2 (פי 6!) ויש לזכור שזוהי רק ההתחלה, רוחב הפס הפוטנציאלי בטכנולוגיה זו רחוק מהתוצאות האלו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברההה יש לי במחשב כרגע כונן של WD 250G מסדרת הKS : WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD2500KS מרוצה ממנו מאוד אצלי שנה+ בכל מקרה אני רוצה לקנות עוד הרד דיסק מכייון שאני מקים אולפן בבית והמחשב ישמש אותי לעבודות מורכבות ורציניות ומאוד מאוד מומלץ שהרד דיסק אחד יפעל בו מערכת הפעלה +תוכנת המוזיקה ובהרד דיסק השני כול הסאמפלים והקבצי מדיה...עכשיו יש מכה קרטריונים : שקט ככול האפשרי נפח בין 250G-320G כניסת SATAII או משהו בסיגנון שטוב לא RAID כי המטרה שיפעלו בנפרד ביצועים טובים עוד שאלה צצה לי... מה יותר טוב למה בבופר 8M או 16M? כלומר לקבצי מדיה מה כדאי כנל למערכת הפעלה האם הרד דיסק חיצוני יעיל וטוב כמו הפנימי ואם כן יש מישהו בקרטירווינים האלו?? אשמח לתשובות או להפנו אותי לדברים …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסתי להתקין כונן 20G בכונן 40G במחשב פנטיום 166MHZ ולא הצליח לי האם יש הגבלה על הגודל במחשב הנ"ל תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! מס שאלות למבינים: רציתי לדעת האם אני עלול להתקל בבעיות בהעברה של ההארד דיסק הנ"ל לPC (גירסת ה 4 TB ) האם הוא מפורמט בצורה מיוחדת? תודה! טוב אז לעדכן : דבר ראשון יש על שני הכוננים JUMPER שכופה עליו לעבוד במצב לגאסי 1.5 אז צריך להוציא אותו. ושנית למארז הקטן יש הצפנה על הכוננים אז אם רוצים להעביר את ההארד דיסקים למחשב צריך לפרמט אותם אז באמצעות הDisk Management מחקתי כלמני מחיצות הזויות שהיו עליהם ופירמטתי אותם . (כמובן שיש לחלץ מידע חשוב לפני) וזהו =)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-