עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by XMB,

אהלן , ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון למסגרת דיגיטלית שקניתי לא מזמן בחו"ל (ד"א ממליץ בחום למי שיש תקציב , דבר מדהים). בקיצור המסגרת הינה של קודאק ותומכת בכרטיסים הבאים: - Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (MS), -Picture Card, CompactFlash (CF) & MicroDrive (MD) השאלה היא מה ההבדל בין -Picture Card (שעולה יקר יחסית 110 שקלים ל 1GB) , לעומת נגיד זיכרונות רגילים כמו SD שעולה 1GB 50 שקלים , לבין Multimedia Card שעולה 256MB , 115 שקלים(הגבוה מבין כולם) והאם המהירויות של הזיכרונות קריטית בשבילי בשביל אותה המסגרת (לדוגמה זיכרונות X60 או X80 , יש לציין שזוהיא לא מצלמה ואין שיכתוב תמונות מסיבי במסגרת , המסגרת פועלת על בסיס מצגת כמו פאוורפוינט אשר אתה ק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by wildstar76,

שלום, ראיתי בסטיקי שעבור 2T מומלץ היטאצ'י. מאחר ולא כלכך מצאתי אותו בחנויות האם ה1T שלו עדיף על זה של סמסונג? מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי,אני מעוניין לקנות את אחד מאלה: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Solid-State-Drive-Warranty/dp/B004W67G78/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318356652&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-60GB-SATA-Internal/dp/B0050T28PQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1318356288&sr=8-4 האם יש מס ומכס על SSD? בנוגע ל-http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-120GB-SATA-Internal/dp/B0050T28VA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318369361&sr=1-1 האם יש בעיה לחבר SATA 6Gbps ללוח בעל SATA 3Gbps? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רוצה לרכוש עוד שתי צרובים בשביל למנוע עומס(צורב הרבה) ושוקל האם כדאי אותו דגם כמו שיש לי עכשיו יש לי DVR-212DBK 18X בממשק SATA של פיונר. השאלה אם אני אביא עוד שני צורבים, לא יהיה יותר מדי עומס על המחשב והלוח אם עצמו?(ASUS P4P800) כי כבר עכשיו הוא די מקרטע, מחוברים ארבעה הארדיסקים פנימיים(שלושה מתוכם IDE ואחד SATA) ועוד שתי הארדיסקים חיצוניים 500 ג'יגה בUSB. מה שנשאר לי זה עוד שתי חיבורי SATA לעת עתה. מה ששקלתי לעשות בשביל למנוע עומס על הבקרים עצמם, להביא בקר PCI בנפרד של USB, שאפשר לחבר אליו עוד 2-3 והוא יהיה בנפרד(שלשם אני אחבר את שתי הכוננים החיצוניים בנפרד ולא שכל פעם הם יפילו לי את המודם[שגם מחובר בUSB] מתי שהם יצאו ממצב סרק ויתעררו לחיים[כן זה קורה...] ) לא ממז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לעשות גיבוי חיצוני להרדיסק שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל ע"י מהירות USB. אבל הבעיה שאין לי חיבור ESATA במארז! האם זה אומר שאין שום סיכוי לחבר הרדיסק חיצוני עם חיבור SATA או ESATA? אם ככה, חשבתי פשוט מדי פעם לפתוח את המארז של המחשב, לחבר הרדיסק פנימי רגיל ולשמור עליו ולהוציא. האם זה פתרון ברברי מדי או שזה בסדר? יש אופציה אחרת?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by izikd,

סתם היה לי משעמם ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Symbore,

אבי משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט (הרבה, הרבה,הרבה חלונות פתוחים בו זמנית) ,אופיס וסרטים (1080p) חשוב לציין שבזמן הפעילות, הכל עובד מצוין ובאופן כללי, אין האטה (אני מתחזק את המחשב) בקרוב, אני עושה לו פורמט וחשבתי שאולי כדאי להתקין לו ssd בשביל שיפור מהירויות. האם ישנו צורך לשימוש כזה ssd? האם התקנת וינדוס ותוכנות נעשית בצורה רגילה, משמע אין הבדל בין התקנת תוכנות על ssd או hard drive?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by OferS16,

ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל

13. חבר פנה אלי עם בעיה, כבר בהתחלה כשמדלקים את המחשב, אחרי קריאת הכוננים, אני מקבל את ההודעה הנ"ל: smart failure preaicted on primary master: maxtor 5To30h3 ואזהרה שכדאי שאני אבצע גיבוי מידי לפני שילך לדרכו הדיסק הקשיח. ואז יש לי שני אפשרויות F1 או DEL להכנס לביוס, כל בדיקה שלי בביוס לא שינתה את ההודעה. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי הארד דיסק חיצוני של verbatim תמונת המוצר בלינק הבא http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html 1 ניתן להשאיר את הכונן מחובר למחשב אפילו שהוא לא בשימוש? אמרו לי שזה לא מומלץ. 2 יש כונן חיצוני בעל usb 3? המוכר בחנות טוען שזה קיים ומקבלים סלוט בשביל להעביר את המידע במהירות רבה יותר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MadCat,

האם יש הבדל גדול בביצועים בין שני השיטות? אני שואל בגלל שכפי הידוע לי רק חברת MAXTOR הוציאה דיסק עם ATA133 וכל השאר לא. וזה קצת מוזר לי... ועוד שאלה: האם דיסק בעל ATA133 (או ATA100) תומך גם אחורה ? ז"א האם הוא יפעל בלוח ישן יותר שתומך עד ATA66 לדוגמא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. נגיד יש לי מחשב חדש, אני מתקין וינדוס XP, יש שם אפשרות ליצור מחיצה.. אבל אומרים שזה טיפה מסובך ליצור משם מחיצה.. עדיף דרך תוכנה MagicPartition אכן כך? אם כן, עדיין אפשר הסבר איך ליצור מחיצה בזמן התקנת וינדוס? ועוד שאלה קטנה.. אם גודל ההארדיסק הוא 500 ג"ב.. כמה כדאי להקצות מקום לכונן C ששם יהיה הוינדוס וכל שאר התוכנות.. ולכונן D ששם זה סרטים משחקים וכו'.. במידה ואני רוצה רק עוד מחיצה אחת, D תודה מראש!!! [=

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by digitalseeker,

סופ"ש נעים לכולם :-) הזמנתי לי מחשב חדש עם Z77. חבר שלי עם אותו לוח אם עשה RAID 0 לשני כונני הSSD שלו וקיבל ביצועים פנומינליים של 1GB לשנייה, וכמובן הWINDOWS עולה תוך 7 שניות. אני מתכוון לעשות בדיוק את אותה פעולה. ופה נכנס האבל.... אבל במחשב הנוכחי יש לי 2 כונני 500GB שעובדים היום בRAID 0, הייתי רוצה ליצור שוב את אותו מצב שהם יעבדו בRAID 0. אבל - אני בטוח שאם אני אעשה שני מערכים של RAID 0 באותו בקר "מסכן" הביצועים יפגעו. חשבתי לעצמי - אולי כדאי שאני אקנה בקר PCI-E ואשתמש בו לכוננים המכניים. יש טעם ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by chris_u16,

איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ניסיתי לשנות את גודל המחיצות בדיסק ע"י PM במצב דוס. לאחר שהתוכנה "שחררה" מקום ממחיצה אחת ועברה לשלב בו היא מעבירה אותו למחיצה המבוקשת קיבלתי הודעת שגיאה: ERROR #2003 FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALLOCATION FOR FILE. לחצתי אישור ולאחר 10 שניות קיבלתי עוד שגיאה: ERROR #983 TOO MANY ERRORS FOUND. PROCESS HALTED. יש לכם מושג למה זה קורה ומה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by TheTech,

מדובר בקופסא חיצונית המתחברת למחשב דרך USB 1.1/2.0 ומאפשרת להתקין בתוכה התקן" IDE 3.5 (דיסק קשיח או צורב). אם מישהו מעוניין למכור או מכיר היכן ניתן להשיג, אשמח לשמוע. תודה מראש, TheTech

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות צורב די וי די ב300 שקל....עדיפות מפנדה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי כולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש: Intel core i5 3550 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1155 Arctic Cooling freezer 7 pro rev 2 CPU Fan Asus P8Z68-V LE G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1333MHz PC3-10666 Kit CL9-9-9 Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ANTEC 620W ANTEC 300 ATX ויש לי HDD 1TB 7200RPM SATA II (ממחשב קודם) הבעיה היא שמרגישים ממש האטה במחשב וגם במשחקים יש מדי פעם טעינות קטנות של שנייה שתיים וזה ממש מבאס. לכן החלטתי שעם מחשב חדש צריך גם הארד דיסק חדש. בבקשה תעזרו לי ותנסו להתאים למחשב הנ"ל הארד דיסק SSD מתאים שיהיה טוב וגם בנפח נורמלי, שיכיל גם מערכת הפעלה וגם ישאר מקום לכמה משחקים ותוכנות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש מחירים זולים יחסית באילת ואני נוסע השבוע... רציתי לדעת מה שווה לקנות יש 3 דיסקים קשיחים של 120-128GB חברת קינגסטון וחברת סאן דיסק איזה מהם יותר עדיף לשימוש ביתי? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10054 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9941 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10962 השימוש בלי במחשב זה רק אינטרנט אבל אני רוצה שיעבוד מהר הטעינה של הדברים יש לי כולה במחשב 40 גיגה בשימוש כולל מערכת הפעלה... תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם. מפרט קיים: Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Gigabyte B450m s2h HP 8X2(16GB) 3200mhz Antec GX202 + VP500 PSU 1TB Seagate Baracuda 256GB ADDLINK M.2 NVME SSD מה אני מחפש: KIT של RAM 16X2 32GB. 3000MHZ ומעלה. SSD חיבור SATA כמה שיותר מהיר, נפח לפחות 200GB. חשוב לי שתהיה קניה בארץ. תספקו לינקים בבקשה. הSSD מיועד לעריכת וידאו ישירה ממנו ככה שחשוב שיהיה כמה שיותר ממנו, הSSD הקיים משמש אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות ככה שהחדש יהיה נטו לעריכה. מוכן להשקיע עד 900 ש''ח לזכרונות + הSSD. תודה רבה מראש.

25. Started by rorshach,

יש לי כרטיס מיקרו SD בנפח 32 ג'יגה שמשמש כאמצעי לאחסון מדיה בטאבלט אנדרואיד Asus Trasformer TF101. כאשר אני מעתיק קבצים חדשים לכרטיס ממחשב PC (למשל ע"י חיבור הטאבלט למחשב, או הכנסת הכרטיס באופן ישיר למחשב), לאחר ההעתקה הכרטיס הופך ללא מזוהה - לא ע"י המחשב ולא ע"י הטאבלט ולא ע"י כל אמצעי. הפתרון היחיד שמצאתי היא השארת הכרטיס למשך לילה שלם בתוך מתאם USB-מיקרו SD מחובר ל-USB של המחשב. לאחר כמה שעות(!) המחשב מזהה את הכרטיס וניתן לגשת לקבצים. כשמוציאים את הכרטיס ומכניסים לטאבלט גם הטאבלט מזהה אותו. כל עוד אין שינוי בקבצים שעל הכרטיס, אין כל בעיה, אבל ברגע שמעתיקים אליו קבצים - שוב יש את אותה בעיה. אני משער שכאשר אני מעתיק קבצים חדשים משהו משתנה (חלק ב-SD שאחראי על אינדקס של הק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.