עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Cache Ram Register Hard Disk

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by nirh216,

שלום, יש לי את הצורב, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך צורבים בשיטה הזאת ואם אפשר מדריך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  3. לוח האם: Intel d946gzis מחוברים אלייו כבר 2 הארד-דיסקים מסוג SATA 1. אני רוצה להוסיף עוד הארד-דיסק של 250GB בחיבור SATA II.... יעבוד או לא?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_media_reviews/benq_16x_dvd_minus_media_review_page_1.html

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by artv8,

שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש לי מערך אחסון גדול מ 2TB, מתחבר או באמצעות ESATA או USB, על המחשב מותקן לי וינ 7 32 ביט, איך אני יכול לפצל את המערך לכמה מחיצות קטנות, נכון לרגע זה אני רואה בערך 1700GB (הבנתי שזאת מגבלה של מערכת 32 ביט)

7. למה רשום על הכונן Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 (SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB ) שהוא עם SATA1 עם ידוע שהוא SATA2 ? תמונת הכונן http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/250gb_roundup/Maxtor_01.jpg הוכחה לכך שהוא SATA2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&cart=1142032152574572〈=heb

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by eliau21071981,

נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  9. שלום. יש לי כונן קשיח ישן 80GB, שאני רוצה להוסיף למערך רייד 0. האם הדבר מסוכן? האם יגביר את הסיכוי לקריסה של המערך ואיבוד מידע? האם מהירות הכתיבה הגבוהה של המערך תרד? ובכללי האם הביצועים ירדו? נ.ב. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייד של Asus, מעבד i7-2640M 2.80Ghz, זיכרון 8GB DDR3 (המפרט המלא בקישור). https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230486R המחשב די ישן (6 שנים בערך), אבל עדיין עובד מעולה. החיסרון היחיד שלי בו שהוא עובד לאט. רציתי להתייעץ עם המומחים שכאן האם כדאי לי לרכוש כונן SSD חדש שיחליף את כונן ה- DVD, ועליו תשב מערכת ההפעלה. האם זה ישפר את ביצועי המחשב? או שזו תהיה הוצאה מיותרת? במידה וכדאי, על איזה כונן אתם ממליצים? אני לא צריך כונן בנפח גדול מ- 250 GB, אבל אני מוגבל בתקציב של סטודנט... אני סטודנט להנדסת תוכנה, המחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by liran877,

היי , קניתי לא מזמן מחשב עם gigabyte z270 hd3p gtx 1070 g1 baracuda 1tb בלי SSD כי אז העדפתי לחסוך את ה ~400 שקל האלה, ועכשיו אני רוצה להוסיף. שתי שאלות 1) אני רוצה להוסיף crucial mx500 250gb לא אמורה להיות לי בעיה עם החיבורים הפנויים בלוח אם נכון? 2) בהנחה שאני משאיר את הווינדוז על הכונן מכני (שילוב של עצלנות ופחד להסתבך עם השכפול) ורק מתקין משחקים ותוכנות על SSD כמה זה פוגע בביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  13. אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למחשב שלי , אני לא מעוניין בRAID ככה שזה לא חשוב לי. מה שאני ראיתי זה את 2 הדגמים הללו : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 1.5 טרהבייט של SEGATE ואת זה : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 של W.D. בנפח של 1 טרהבייט עכשיו מה שחשוב לי זה אמינות , ועבודה שקטה כי המחשב יושב לי מול האוזן ואני לא רוצה לשמוע את הארד דיסק חופר ! אם יש לכם המלצה אחרת אניםתוח להצעות תודה מראש על העזרה ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by INFERNO,

שלום יש לי HD 40 ג'יגה של סיגייט והוא נמצא עכשיו במערכת קבצים NTFS אני רוצה לפרמט לFAT 32 אבל הבעיה שהיא אני רוצה לפרמט הוא נותן לי רק את האפשרות של NTFS מה אני עושה ? :-\

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Haflo,

אני מקווה שזהו מופע חד פעמי וקרה ממש בטעות אבל אתמול בשעה 13:27 הלך לעולמו אחד מהדיסקים של השרת שלי הדיסק הוא WD80JB - מה שקרה שהמנוע של הדיסק שבק חיים!? למזלי הוא אחד מתוך שני דיסקים בתצורת RAID1 ובשעה 19:10 הוא הוחלף בדיסק חדש ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  18. http://imgur.com/ikKO8 הזמנתי באינטרנט סיגייט 2 טרה וקיבלתי דיסק מתוקן. האם ידוע על הבדל מובהק בין חדש למתוקן? יש איזו אינדיקציה שהמתוקנים מתקלקלים יותר האם להתעקש על חדש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Jack_g,

יש לי כונן קשיח MAXTRO 8MB CACHE 7200RPM SATA יש לכונן שניי חיבורי חשמל אחד מולקס 5.25 סטנדרטי והשני חיבור של SATA חדש. רציתי לשאול האם זה משנה באיזה חיבור אני ישתמש חיברתי כמה פעמים כבר דרך חיבור חשמל של SATA והחיבור מאוד רגיש תזוזה קטנה והחשמל לא מסופק לכונן. אז מה אתם אומרים חיבור צולקס מספיק או שבמתאם של מולקס לחיבור החשמל החדש יש מישר מתח ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  20. בבקשה דחף שווה לקנות בחול ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yonir,

קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק 250GB. (יגיע רק עוד שבוע אבל אני כבר עושה הכנות.. :>) איזה Partitions כדאי לעשות? דבר ראשון, בשביל שימוש ב-Windows XP, עדיף מערכת קבצים NTFS נכון? דבר שני, אני אעשה מחיצה אחת של נגיד 30GB בשביל windows ושאר התוכנות כדי שיהיה אפשר לפרמט אותה בלבד במקרה הצורך. יש סיבה לחלק את ה-220GB הנותרים ליותר ממחיצה אחת?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by RoNi0,

שלום לכולם, כיום יש לי 2 הארד דיסקים במחשב(160GB של WD מדגם 1600AAJS, ו-1TB של Samsung מדגם HD103SJ). כבר כמה חודשים שהסמסונג עושה בעיות ולאחרונה אפילו WIN7 לא זיהתה אותו כמה פעמים. תוכנת Hard Disk Sentinel נותנת את ההודעה הבאה: Failure Predicted - Attribute: 1 Raw Read Error Rate, Errors occurred while reading raw data from a disk. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 895 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. הה.דיסק נקנה ב RSM לפני פחות משנה ועדיין באחריות. מכיוון שהכונן מלא במידע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה הארד דיסק אתם ממליצים? Maxtor - שמעתי ממועט שהוא רועש מדי WD - אחלה של הארד דיסק Samsung - שמעתי הם דה בסט, הכי שקטים, הכי מהירים וכמובן בטח גם הכי יקרים אלה הלבטים שלי מה את אומרים אנשים ? ועוד שאלה מישהו פעם אמר שSATA זה התקן שונה למשחקים או משהו כזה... מישהו יכול להסביר? תודה רבה אנשים.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by nore0,

באיזה לבחור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים