אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי רכשתי מיני פיס חדש שהגיע עם וינדוס 8.1 בעיברית מותקן ,המחשב היה נתקע אחרי 10 דקות של הפעלה נאמר לי להתקין מערכת הפעלה מחדש האם להתקין מותאמת אישית או שידרוג ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות: דגם 330 120G מחיר 546 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CT120A3K5 דגם 520 120G מחיר 700 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CW120A3-OEM
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בחדר מחשבים, ש30 תלמידים משתמשים באותו כונן רשת. כרגע, כונן Cloud של WD. מיתר לציין שקשה מאוד מאוד לעבוד כך. אני מחפש פיתרון אחר ומהיר. האם יש כזה דבר כונן רשת SSD? אם כן - הוא יתן פיתרון טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת אשמח למענה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה וכמה דיסקים קשיחים ישנים 5 גיגה ורציתי להשתמש בהם בהעתקה של סרטים וכולי מחברים ... עכשיו פעם קודמת שבדקתי אצלי דיסק הוא היה טוב ואצל החבר הוא לא זיהה אותו והדיסק התחמם ונראה לי נהרס . שאלתי היא לאן מומלץ לחבר את הדיסק הקשיח הנייד . במקום אחד הכוננים ? בעזרת slave של ההרדדסיק הנוכחי ? או משהו אחר .
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
DOK של sandisk לא מזוהה ע"י וינדוס XP SDUFD2AB-128
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
באיזו תוכנה ניתן לבדוק bad sectores ושהיא תעבוד בwindows xp כי ניסיתי שתי תוכנות אחת של norton ותוכנה שנייה של windows ושתיהן איננן עובדות בכמה ניתן כיום למכור הרד דיסק של 20GB של seagate
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כותרת וגם עד כמה ההבדלים משמעותיים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אמנם התשובה וודעית. אבל היום כשרוב העבודה נעשת על SDD (הפעלה ותוכנות/ משחקים משמעותיים) עדיין קונים HDD כיוון שמחירו 1/5 מ SSD ביחס למה שהוא נותן. אני אישית מתלבט אם לרכוש 3TB עם 5000RPM או 2TB עם 7000RPM בהבדל של 100 ש"ח בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי יריץ/ האם לוח האם תומך ב3TB (לא יודע, אולי זה סתם שמוע על לוחות שלא מפעילים 3TB) בכל מקרה, אם ה HDD זניח אז אולי עדיף שהוא יהיה איטי, כי זה רכיב מאוד רגיש, ככה הוא פחות ידפק אולי ה 2000RPM באמת הפרש משמעותי שאם הם לא יהיו הHD יחייה יותר, סתם חשבתי על זה. עוד משהו שעניין אותי, במצב שינה במחשב, יש לו אפשרות לכבות דיסק קשיח שלא היה איתו שימוש שעה או מספר שעות. העניין הוא שת…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. שאלתי היא כזאת : מהו הצורב די וי די הכי מומלץ לרכישה בימינו?????? ועוד שאלה...מה ההבדל ב DVD-R ל DVD+R מה זה ה "+" וה "-" האלו???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי אפשרות במארז לשים את ההארד דיסקים או במאוזן או במאונך. באופן עקרוני, מאז ומעולם עבדתי עם הארד דיסק במאוזן ושמרתי עליו מכל משמר כי לאבד מידע זה סיפור מהתחת (חוץ מלפטופ שלקחתי לטיולי שטח, זה משום מה מחזיק יופי אבל גם אין שם מידע קריטי). בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש סיכון בלהתקין אותם על הצד?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב Asus ux31a יש בו את הדיסק הבא: sandisk u100 במילים אחרות דיסק גרוע מצורפת תמונה חיפשתי הרבה זמן באינטרנט וגם שלחתי לתמיכה של אסוס מכתב עד שתיהיה תשובה אמרתי שאני אשאל גם פה מה הסיכוי להחליף דיסק כזה לחברה אחרת כמו crucial או מיקרון או כל דיסק אחר הבנתי שזה חיבור msata מיוחד הנה עוד סרטון מדברים על הדיסק החל מ 1:50 מישהו מכיר שמע? ויכול לעזור לי , אשמח ! תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?url=http%3A%2F%2Fwww.watch.impress.co.jp%2Fav%2Fdocs%2F20040109%2Fces06.htm&lp=ja_en&tt=url באנגלית כמובן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ההרדיסק מיועד לגיאים של מוסיקה וסרים, אז רצוי שיהיה אמין ולא ישרף לי כשיש עליו 100 ג'יגה מוסיקה... תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כונן 40 ג"ב של ווסטרן ואני מאוד מרוצה ממנו, רק בעיה אחת - הוא מלא עד אפס מקום. אני רוצה לקנות כונן חדש, חשבתי על כונן של ווסטרן דיגיטל 120 ג"ב, האם יש המלצות מסויימות? הבנתי שכדאי לקחת את הגרסא עם 8 מ"ב באפר, האם מדובר בגרסא הזאת? http://gamapc.co.il/product_info.php?cPath=33_57&products_id=70 אני משתמש במחשב פנטיום 3, האם כדאי להשקיע בכונן בעל חיבור טורי כדי שיהיה מתאים גם למחשבים הבאים שיהיו ברשותי? האם כונן כזה יעבוד על המחשב שיש ברשותי כרגע? בסה"כ התקציב שלי הוא בסביבות 500 ש"ח, עם חריגה קטנה למעלה... מה הם המלצותיכן?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אתם יודעים אחרי שמשתמשים בהארדיסק חדש כמה ימים..: שלי התחיל להשמיע תקתוקים מין כל כזה שהוא עובד ומתקתק כל הזמן שהוא עושה מאמץ או עובד עבודה רגילה..יש פתרון לזה..ומה זה אמור להביע שההארדיסק נדפק או שזה טבעי ואין מקום לדאגה .??.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הCD הומצא בשנות ה-80, הDVD נכנס לשימוש ביתי בשנות ה-90 והם עדיין איתנו! הדיסקטים של ה-3.5 אינץ הומצאו בערך באותה תקופה של הCD אבל הם נעלמו כליל מן העולם... מתי לדעתכם לא נראה יותר CD'S ו-DVD'S בחניות המחשבים והמוזיקה??? איזו מדיה לדעתכם תחליף את הדיסקים? האם לדעתכם נוכל בעוד כמה שנים לקנות כל תוכנה, משחק או אלבום באינטרנט??? אני אחד שעדיין משתמש בדיסקטים (תקליטונים) כי אני חובב ואספן של תחום שנקרא "retro-computing" - חיבה למחשבים ישנים בעידן המודרני, ואני לא יכול לחכות שהדיסקים יצאו משימוש כי אני מתכנן לקנות שתי חבילות של דיסקים ולשמור אותם אטומות, כדי למכור אותן בעוד 20-25 שנה לכו תדעו, היום באיביי חבילה אטומה של דיסקטים נכרת ב-250 שקל!!!
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי, אני אוטוטו קונה HD חדש ועד עכשיו רציתי לקנות את ה SEAGATE 500GB 32MB המדובר. אבל התחלתי קצת לחשוש לפי תגובות בפורומים שהסידרה הזאת כנראה דפוקה. ואז הבנתי שמתחילים להגיע דיסקים של 640GB שהם למעשה 2 פלטות של 320 והבנתי שהם גם מהירים יותר ושקטים יותר וחיכיתי ל SEGATE 640 , לא מצאתי חנות שמוכרת. האם משיהו מכיר חנות שמוכרת והאם למישהו יש ביקורת עליו לבנתיים ראיתי את ה Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM שמחירו 450 ש"ח , יש למשהו ביקורת עליו . יהיה ממש נחמד לראות השוואה בינו לבין ה SEAGATE 640 תודה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון... אם לא, תעבירו בבקשה לאן שצריך. אני רוצה ליצור עבורי Bootable USB. הרעיון הוא לשים עליו את Hiren's Boot CD, 3 קבצי ISO עם התקנות Windows Windows 7, Windows XP EN, Windows XP HEB כאשר אני מעלה את המחשב מ-USB, אני רוצה שיופיע לי תפריט עם אפשרויות בחירה: 1. Boot From HDD 2. Hiren's Boot CD 3. Windows 7 Setup 4. Windows XP EN Setup 5. Windows XP HEB Setup אני בטוח שיש אפשרות לעשות כזה דבר. מה שאני מצאתי זה לעשות את כל הדברים האלה אבל לא יחד, כל אחד בנפרד. תודה לכולם. מיכאל.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128 GB. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: Corsair Neutron GTX 120GB לבין Samsung 840 Pro 128GB יש ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 איזה דגם כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557678.0 מצאתי כונן יד שניה של 80 גיגה ב- 50 שקלים. כרגע, לאדם שאני חושב לתת את הכונן הזה, יש כונן של 80 גיגה(מחשב עתיק, כפי שמוסבר באשכול שקישרתי אליו). העניין הוא שהכונן שמצאתי ביד שניה, הוא 5400 RPM ולא 7200. הכונן הזה אמור להחליף את הכונן הקיים בתור הכונן הראשי, כלומר עליו תותקן מערכת ההפעלה. האם יש הבדל גדול בין 5400 לבין 7200? אני לא יודע אם הכונן שיש לאותו אדם כיום, הוא 7200 או רק 5400... ראוי לציין שהמחשב נועד למשחקים קלים בלבד, כמו סוליטייר וכאלה . זה לא מחשב לגיימר. וכמובן לבדוק אימיילים, מצגות ומסמכים. זה הכל.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-