עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER ביי לבנתיים

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by b-or,

שלום, קיבלתי צורב כזה (LG 4167B) שנרכש היום בנעה (על ידי חבר, בשבילי), אריזת BULK. מידע קודם ומנסיון הבנתי ש BULK=ללא אריזת קרטון. שכשקיבלתי את המכשיר נבהלתי. רק הכונן בתוך שקית ניילון (לא סגורה אפילו), זה מילא, אבל איפה התוכנות? איפה הנרו? איפה הפאוורDVD? אפילו ברגים לא הגיעו איתו, שלא נדבר על כבל IDE וכבל אודיו. מישהו מוכן להאיר את עיני בנושא בבקשה? 1. האם ציפיתי יותר מדי מ BULK? 2.דאגתי נכונה? 3. BULK= המכשיר תכלס לבד בלי כלום? 4. יש טעם לפנות אליהם במקרה כזה? 5. שאלה לכאלה שקנו מנועה את הנ"ל, ככה הוא הגיע אצלכם? 6. מה לגבי הצורב הנ"ל שנמכר בKSP? בתיאורו לא מוזכר "BULK" אבל מוזכר "EC" מה זה אומר? לכאלה שרכשו כזה ב KSP, איך הוא הגיע? אשמח אם תענו על שאלותי. תודה רבה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by *Roe.S,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה צורב DVD לקנות... בגדול במחשב הוכחי יש לי צורב DVD LG gsa-4163B (הישן יחיסית, הפיסקו לייצר אותו) שאני מרוצה ממנו עד הגג, אף פעם לא עושה בעיות ופשוט איכותי... עכשיו, איך הצורב LG GSA-H62 י?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=18463 ביקורת טובות? איכותי? המחיר בסדר בפנדה? (שם אני קונה את המחשב)

4. אז זהו, הדיסק קשיח מתחיל לעשות תקתוקים של קריאה. יש משהו לעשות בנידון או שהוא עומד למות בקרוב? ואם זהו סופו, אני רוצה לקנות דיסק של 500 ג'יגה. מומלץ לקחת אחד של 500 או 2 של 320 נגיד? או אפילו פחות? ומה מומלץ? תודה, איתי

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by MishaK,

LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כשאני מעביר כמויות גדולות של מידע המחשב שלי נתקע כמעט לחלוטין ובקושי מגיב. מדובר בהעברות באותו דיסק (בין מחיצות) וגם בהעברות בין דיסקים שונים. כן, הדרייברים שלי מעודכנים, הדיסק מוגדר כ-ATA5. לא, אין לי תוכנות מיוחדות שרצות ברקע ולא, אין פרגמנטציה משמעותית. רעיונות מישהו?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by foniko,

יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  9. משהו כמו עד 300 ש"ח. רצוי פחות. אני כבר הרבה זמן לא מתעניין בתחום אז אין לי מושג מה יש היום.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  10. http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3058396&refid=226#SaleJoinContentTop 200 GB ,המחיר נראה נמוך מאד,אין פרטים על הממשק,תומך USB2 ורק 2 MB ,האם הקניה שווה ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. Started by pitter,

האם ההבדל בין WD1001FALS‎ ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by Bug2000,

אהלן אנשים . ברשותי 2 הרדיסקים SEAGATE 1TB . אני רוצה לבצע מערך RAID 0 . הלוח אם שלי לא תומך ב RAID . לכן אני מחפש המלצה לבקר RAID שיעשה את העבודה במחיר של עד 150 שח . אגב, אם אחבר את שתי הכוננים ב RAID0 יהיה לי כונן אחד גדול של 2TB ?! תודה ושבוע טוב .

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by Yamabushi,

שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by alergic,

דוד שלי קונה DVDRW ורציתי לשאול איזה הכי טוב רצוי להציג 3 סוגים:הטוב,המשתלם,והזול תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by EroSenin,

בכונן קשיח של הטרה המחשב מזהה רק 8GB ממנו ואני לא יכול ליצור מחיצות. ניסיתי בהרבה תוכנות. גם כשפירמטתי לא יכולתי ליצור מחיצה. ממה נובעת הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  20. אהלן, אני שוקל לקנות אחד מהכוננים הללו: Seagate FreeAgent Desktop ST305004FDA1E1-RK 500GB 7200 RPM USB 2.0 External Hard Drive Western Digital My Book Essential 2.0 WDH1U5000N 500GB USB 2.0 External Hard Drive אבל לפי התגובות של הגולשים שם, לפחות לחצי מהם היו קריסות של הכונן ואיבוד מידע. ההבדלים/דמיון בינהם כמו שאני רואה הם: הWD מגיע עם מאוורר אבל עם אחריות לשנה בלבד. הSEAGATE מגיע ללא מאוורר אבל עם אחריות לחמש שנים. עד כמה שאני יודע, רק לWD יש כפתור כיבוי. המחיר כמעט זהה. שניהם הם 7200RPM עם חיבור של USB2 בלבד. האם למישהו פה יש נסיון עם המוצרים הללו והוא יכול לספר על האמינות שלהם? (בכל זאת, בערך 50% התלוננו על איבוד מידע) אופציה שניה היא לקנות כונן פנימי ולהכניס אותו …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ומה מחירן ?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. נשאר לי קצת עודף מקנייה של כרטיס מסך(כ200 ש"ח), חשבתי אולי לקנות SSD קטן (60 ג'יגה) אבל בKSP/אייבורי המינימום לאחד כזה הוא 400 ש"ח אז..נראה לכם שהמחירים יירדו , או ששווה להתאמץ ולגרד עוד 200? מבחינתי אם בטווח של השלושה חודשים הקרובים תהיה ירידה, אז שווה לחכות. יש משהו כזה באופק?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by GMTK,

טוב אז ככה עקב חוסר מקום אני צריך כונן קשיח של 2T ומעלה לא גרייין הוא איטי מידיי. אז על מה אתם ממליצים ועל מה הכי כדאי ללכת שהיה לפחות 7200 סיבובים לפחות לא 5000 כמו הגריין. זה הולך לשמש לאיכסון סרטים שירים התקנות של משחקים. אני חושב אפילו לקחת 2 שהיה לי 4T למה הסרטים של התלת מימד שוקלים מלא ויש לי אוסף גדול של סרטים. ולהריץ קובץ תלת מימד זה לוקח הרבה מהמחשב במיוחד שזה 1080P אז צריך משהוא איכותי וזריז. תודה רבה לעוזרים אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Home Boy,

שלום, אני זקוק להמלצה על צורב לא יקר איכותי ואמין! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.