אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר רק בעזרת כבל USB (שלא דורש חיבור מתח לחוד) התקציב עומד על 500-600 ש"ח והוא מיועד להתחבר למערכת ברכב שלי. אם אפשר לקבל גם קישור למקום שאני יכול להזמין או ללכת לקנות דרכו. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי כונן DVD של LG וגיליתי שהוא מרעיש (רעשים דומים לפלופי, טרקטור, מופיעים בעת גישה אליו, בעת העברת טראקים של מוזיקה וכו'). הובטח לי בחנות שאקבל אחד חדש. נתנו לי אפשרות לבחור בין LG ל TOSHIBA. מה עדיף? תודה. נ.ב. אני מניח ששניהם- 16X52
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה בשם Liqid מנצלת שמונה בקרים עדכניים מבית Phison בכדי לספק לנו מוצר המסוגל להגיע למהירויות של 24 ג'יגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד לקנות את אחד מן הצורבים הללו ואני קצת מתלבט הצורב אינו הולך להיות צורב דיוידי אני צריך שיהיה לי צורב אמין ושהדיסקים יצאו טוב רק למי שיש ניסיון וידע עם הצורבים הללו מתבקש לענות כדי שפורום זה יהיה לעניין. 8)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי נעלמו לי המחיצות בדיסק הקשיח של הטרה.ניסיתי לשחזר את המחיצוץ אך ללא הצלחה. ניסיתי לייצר מחיצה חדשה אך גם לא הצלחתי. Norton PartitionMagic 8.0 מזהה רק 8 GB מכל הכונן עצמו לאומת 250 שהוא מזהה מהכונן השני. לאור זה ששני המחיצות שלי נעלמו בפתאומיות ללא שום קריסות יש סיכוי שהלך לי הדיסק קשיח? הדיסק קשיח הוא של סאמסונג 1 טרה. איזה תוכנה יש לבדוק אם הדיסק בכלל בחיים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע הארדיסק בנפח 200 ג'יגה, אני מעוניין לקנות הארדיסק נוסף בנפח 250-320 ג'יגה (לא החלטתי עדיין...). גם הדיסק הראשון והגם החדש יהיו SATA2. עד כמה הביצועים של המערכת יפגעו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בעבר (לפני השינוי אתר של וואלה) היה לי חשבון לאחסון תמונות, שהייתי נכנס אליו דרך העמוד הראשי לחשבון שלי והייתי יכול להעלות תמונות (כמו שעשיתי פה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 ) עכשיו משום מה אני לא מוצא איך להיכנס לחשבון הזה של התמונות אם מישהו יכול להדריך אותי איך אפשר אם בכלל זה יהיה מעולה, תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי MAXTOR 80 לקחתי את ה 120 זה טוב ? Seagate Baracuda 120GB 7200RPM
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להכניס קבצים בודדים שכל אחד שוקל מעל 4 GB להרדיסק חיצוני שלי איך אני הופך את זה לNTFS הכוונה לעשות הסב מבלי לפרמט את הכונן??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי בהמלצת הפורום את הכונן בכותרת. אכן הכונן לא מאכזב ונותן אחלה ביצועים. מדי פעם המחשב מתחיל לזחול, הצלחתי פעם להפעיל את הHD TUNE וראיתי שמהירות הקריאה נפלה ל1-2 MB\S כשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה ואמר שיש בעיה בקריאת הדיסק. אחרי כמה זמן המחשב עלה עוד פעם, ומדי פעם התופעה חוזרת. עשיתי גם בדיקה עם הHD TUNE ואני רואה שיש נפילות חדות במהירות (מצורפת תמונה). האם הכונן תקול? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות דיסק סיריאלי גדול של 160 שיתחבר לבקר Silicon Image 3112 שמשולב בלוח אם שלי מישהו יודע אם הדיסק יזוהה במלואו ע"י הביוס או שתהיה מגבלה של 137 ג"ב למחיצה (פעם שמעתי שיש כזו מגבלה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בודק אופציות לקניית נייד. אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות SSD טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם? (פרסמתי את השאלה בפורום מחשבים ניידים והפנו אותי לפה, אשמח לקבל עזרה בנושא)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ניידים המגיעים עם דיסק קשיח בנפח 160G אני מבקש לשאול את מומחי הפורום האם ידוע לכם על כלי המאפשר לשנות את הנפח הנראה למשתמש ל-100G ולא באמצעות חלוקה למחיצות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב הDVD הבא: NEC ND-3550, שאיתו אני נתקל בבעייה חמורה. כאשר אני מכניס מדית DVD שיש עליה מידע, צורב הDVD מזהה אותה כמדית DVD ריקה. בעייה זו קורה גם כאשר אני מכניס מדית DVD שהחומר נצרב עליה באותו צורב. חשבתי על אפשרות לבצע עדכון קושחה, אך אין לי מושג איזה עדכון קושחה להוריד.. עזרה? אגב- עד היום לא ניסינו להכניס מדית DVD , ככה שאינני יודע אם זה פעל לפני או לא. בתודה, אודי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצים להרחיב את נפח האחסון בסמארטפון או בטאבלט שלכם בלי להסתבך, ובאופן שילך איתכם בכיס לכל מקום? לסאנדיסק יש מה להציע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לסאנדיסק-יש-כונן-usb-אלחוטי-חדש-בשבילכם/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצ'ופצ'יק הקטן של הכרטיס SD Card שנועל או משחרר אותו נפל לי, יש תחליף לזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש כונן שגם יתמוך במחשב הישן שלי שיש לי עכשיו בחיבור Ide, וגם בעתיד אם אני יחליף מחשב יהיה לי חיבור sata2 שיתאים למחשב החדש... יש כזה כונן בנפח 200 או 250? תיקנתי... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מה-XBOX את ההארדיסק 8 ג'יגה שהגיע איתו ושמתי בו הארדיסק 120 ג'יגה... כעת יש לי הארדיסק 8 ג'יגה פנוי ורציתי לחברו למחשב. כשחיברתי אותו (כ-SLAVE, וכמובן הגדרתי אותו על SLAVE), לקח למחשב (ל-Windows) הרבה זמן לעלות (כ-5 דקות+) וכשלבסוף הוא עלה, הוא לא זיהה את ההארדיסק, ניסיתי להיכנס ל-Partition Magic 8 אך היא כתבה לי שגיאה (זו עם האיקס האדום) ונסגרה בלחיצה על OK. ניסיתי להיכנס ל-Disk Managment ב-Administrative Tools אך הוא לא נכנס, הוא חשב הרבה זמן ולא עשה כלום... הבנתי שאולי מערכת הקבצים שלו שונה או משהו... אני רוצה להפוך אותו ל-FAT או NTFS כדי להשתמש בו במחשב. כיצד אני עושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב להזמין מחר כונן SSD. Samsung 840 Pro 256GB - זה מה שהחלטתי לקנות. ראיתי את השוואות שלו מול ה-PM841 250GB והיתרון שווה לי את ההפרש בכסף. השאלה אם בסכום הזה אפשר לקנות כונן יותר טוב מיצרן אחר. ועוד משהו חשוב... הכוננן הזה הולך להיות בתוך מחשב נייח (ASUS P8P67 PROֹׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂ). יכולה להיות איזושהי בעיה בתאימות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לאח שלי הרדדיסק נייד שלא השתמש בו הרבה זמן הוא לא מוצא את השנאי מתח החיבור של המתח הוא חיבור כמו S-video איפה אפשר לקנות שנאי כזה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקודם עזרו לי להגדיר כונן חדש במחשב אך יש לי עוד שאלה. אמרו לי לעשות מחיצה מה שעשיתי... כשעשיתי את המחיצה הייתי בטוח שהוא יחצה לי את הכל ההארד דיסק לשניים -שני כוננים שונים אבל מסתבר שלא...( שלא תבינו אותי לא נכון הכל עבד ואני מודה לכם מאוד : ) ) אז איך בכל זאת עכשיו אני רוצה לפצל את הכונן איך אני עושה זאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנמאס לי מהבעיות של ה-CD-ROM שלי (המגש נסגר מיד לאחר שפותחים אותו, בגלל שנשברו 2 שיניים, בגלגל השיניים שאחראי על הנעת המגש ( - תודה לאלו שעזרו לי לאתר את מקור התקלה מפורום תמיכה טכנית, שבאתר) לאחר תקופה ארוכה של שירות נאמן (יותר משנתיים וחצי), החלטתי לקנות DVD. הכי חשוב לי (יותר מביצועים), שהוא יוכל לקרוא בלי בעיות דיסקים שנצרבו בפורמטים שונים של Multisession (בעיקר DLA ו-UDF). מניסיון אני יודע שלכוננים (כונני CD-ROM) רבים יש בעיות בקריאת פורמטים אלו (בעיקר DLA). מכיוון שה-CD-ROM שלי (מתוצרת Toshiba), יכול לקרוא את הפורמטים האלו (ה-CD-ROM היחיד שנתקלתי בו שיכול לקרוא פורמט DLA), אני משער שגם ה-DVD שלהם יכול (באתר של ה-DVD רשום שהוא יכול לקרוא פורמטי Multi…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי win7 -32 אני מכניס דיסק ולא עולה לי ניסיתי להחליף את הכבל הסטה בתוך המחשב החלפתי כונן מה לא עשיתי והקטע שגם לפרמט אני לא יכול אז מה עושים?? כל הזמן אומר לי מנהל ההתקנים שלך ומנסה לעשות פותר בעיות ואין לא פוטר שום דבר... http://sizmedia.com/my.php?i=tlwemttobnlk.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=2wyne2n1mwmw.jpg
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-