עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קיבלתי המלצה לרכוש double-layer 8.5GB של TDK או VERBATIM . הבעייה שמדיות TDK אני בכלל לא מוצא ,ואילו מדיות של VERBATIM יקרות מאוד ואין כרגע (ככול שידוע לי) מיבצע עליהם ב-office depot. please help

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hh66,

http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kipi25,

שלום, אני הולך לקנות לוח ASUS P5B DLX, עם חיבור חיצוני של SATA. רציתי לשאול אם אפשר לחבר כל HD SATA לחיבור הזה, והאם החיבור הזה מחייב לחבר את ה- HD למתח כלשהו?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Zeev86,

שלום. יום אחרי שקניתי מחשב חדש, הלך לי הארד של 30 גיגה : < נשארתי עם 10. אשמח אם תמליצו לי על הארד מהיר, טוב ושיחזיק כמה שנים ולא יעשה לי בעיות (כמו שזה של 30 עשה לי. שנה עבד טוב, שנתיים עשה לי בעיות). תקציב: הממ.... עוד מעט משכורת, אז לא משנה לי כל כך

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי שקראתי את הסטיקי, הלכתי וקניתי את hd103uj של סמסונג. עקרונית אין לי ביומיים שהוא אצלי בעיות, אבל לגמרי במקרה קראתי בפורומים שונים סיפורי זוועה עליו. לכאורה, הוא נכשל בכמויות מטורפות. :-\ לדוגמא : http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1106396.html אני די מודאג עכשיו. יכול להיות שמדובר בסדרת ייצור דפוקה ועכשיו כבר הייצור בסדר? יש מישהו שיכול לאשש או להפריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ndv,

אני זוכר שיש איזה אפשרות כזאת אבל אני לא מוצא אותה.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו. כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם. לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת. האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו? האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו? אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10 ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך. בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו. מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yigal83,

שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tzach_n,

אהלן חברים. ה-M4 שלי עדיין חי וקיים ועושה את שלו, אבל אני מעוניין בשדרוג, הוא כבר אצלי שנתיים ובא לי להתקדם לדור החדש יותר. אין סיבה מיוחדת, פשוט בא לי. התקציב גמיש אבל מומלץ לא לחרוג מ-700, אני בעיקרון מעוניין בכונן הכי טוב שהכסף הזה יכול לקנות היום, מכיוון שלא התעדכנתי כמה חודשים אני לא ממש יודע מה השתנה בשוק אז אני אשמח להמלצה. בגדול מה שחשבתי עליו זה 840 Pro של סמסונג או M5 של פלקסטור. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by B.D.B,

My HDD is getting too small for me (20Gb). I need a new HDD and since HDD with the space they offer today will last at least 5 years. I'm pretty sure that in 5 years motherborads will no longer support PATA. So I decided to go for a SATA HDD, there're hardly more expansive. the problem is that my motherborad don't have a SATA controller and I don't want to buy a new motherboard. I know there's a PCI SATA Controller, but I can't find it, have anyone seen it?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by berner,

חברים שלום התקנתי את HD שהוא מדגם ATA133 בצעתי SETUP וכיוון הג'פר והBIOS לא זיהה הHD האם יתכן שHD מסוג ATA133 עובדים רק עם לוחות אם מסויימים או ש הHD דפוק אבקש לקבל מהפורום התייחסות תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. יש לי hdd wd my book 500gb בדקתי במנהל דיסק של w7 וראיתי שיש לו 30GB שטח ריק ולא מוגדר. שעשיתי על המחיצה הראשית "הרחב" אני מקבל הודעה לאחר next nex.. the opertion is not supported th object ואגב אי אפשר להגדיר מחיצה. מה ככה נבלעו 30 GB?? מה עושים? אהה ועם התוכנה Partion megic תעזור אז תומרו לי ואני יאלץ לעשות סדר ולמצוא את הדיסק שלה במידה והיא תומכת בw7 x64

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by almor12,

אני מחפש כונן נייד בנפח של 2TB ומעלה, הגודל עצמו לא משנה לי (ליד המחשב יש מקור מתח פנוי). הכונן עצמו ישמש ככונן גיבוי תמידי של קבצים גדולים (סרטים,משחקים),ועריכות (פוטושופ,סוני וגאס). התקציב הוא עד 600 ש"ח ואם יש משהו יותר משתלם אז עד 650 ש"ח. הכונן לא יתחבר בLAN רק דרך USB. למחשבים שלי יש USB3 אז עדיפות ליציאה זו. הקנייה תתבצע בTMS או בKSP (חנויות שקרובות אליי הביתה). יש לי התלבטות בין זה http://ksp.co.il/?uin=13384 לזה http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..373.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19811&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה אנשים,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב חברים. רכשתי לי הרד-דיסק של WD 2TB MY BOOK העניין הוא כזה: המחשב קורא אותו, והעברתי אליו סרט עד פה הכל בסדר.הבעיה היא כאשר אני מחבר את הכונן אל הסטרימר הוא לא מזהה את הכונןולא נדלקת נורת ה-USB ב-TV.המוצר נפתח לאחר 8 ימים מיום הרכישה.דווחתי לבאג על כך, נאמר לי שצריך לקחת את המוצר למעבדהלצורך בדיקה. הסכמתי.היום אספתי את הכונן העברתי אליו סרט שוב פעם, חיברתי אל הסטרימר ואין תגובה.מה עלי לדרוש?רציתי לציין שיש לי 3 כוננים שכאלו, וכולם בסדר ללא בעיות.אשמח לעצות שלכם כיצד להתנהל עם באג/וחברת בנדא.תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לפי הכותרת, אני מחפש תוכנה לבדיקה סקטוריאלית (או בדיקת משטח, לא יודע איך לקרוא לזה), לא בדיקת מהירות, שגם היא לא משהו. יש מדי פעם מסכים כחולים עם שגיאת NTFS כשרק הSSD מחובר. החלפתי כמעט הכל, פרט לSSD. SSD של פטריוט PYRO, חלונות 7 64 ביט, AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: Patriot Pyro SCSI Disk Device Firmware: 320A Controller: nvstor Offset: 103424 K - OK Size: 55.90 GB Date: 07-03-12 23:30:27 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 121.52 MB/s Write: 57.40 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 15.21 MB/s Write: 36.69 MB/s ------------------------------ 4K-64…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לבנות מערך איכותי של RAID 5 כבר למדתי שעורי בית בעניין (פחות או יותר) והגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע בבקר איכותי שישמש אותי גם לאחר שאקנה מחשב חדש, אזי תהיה לי את האופצייה להעביר את המידע למחשב חדש במידת הצורך אם תהיה כזאת. בעיקרון חשוב לי המראה שזה מציע (יתרות) וכן גם הביצועים. אני לא מעוניין כרגע ב SSD בגלל הנפח הקטן והמחיר המופקע לדעתי האישית.. אין לי צורך ביותר ב 4 כוננים במערך RAID 5 בכל אופן אני צריך המלצה לכרטיס יעודי אמיתי שייתן את האמינות ואת הביצועים. התקציב שלי 2000ש"ח 2500 ו 3000ש"ח מקסימום. את התפריט של המחשב שלי אפשר לראות. אני עורך וידאו חובבני אך טובעני בנפח, ועושה עבודות להנאה האישית ב AE5 וסוני ואגס, אשמח לקבל המלצות.. בכל או…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקי אז בהתחלה די חששתי מ SSD, ואז ראיתי כמה ביקורות טובות יש עליו, אז אמרתי נלך על 1TB כונן קשיח + 64GB או 128GB מסוג SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (ווינדוס 8 + תוכנות). אז עכשיו קראתי מפה: http://hwzone.co.il/wiki/SSD "יחד עם זאת קיימים גם מספר חסרונות לכוננים אלה - בעת הפסקת חשמל פתאומים עלול המידע בכונן להיפגם עקב העובדה שהוא נשלט חשמלית ולא מכאנית." ואני שואל את עצמי, הפסקת חשמל, יש חשש שהלכה לי מערכת ההפעלה והתוכנות? למה אני צריך את הפחד הזה? בשביל עוד קצת מהירות? גם ככה זאת השקעה של 300-400 שקל, אז אני עוד עומד מול חשש שחברת-חשמל תהרוס לי את המערכת (למרות שיש לי מערכת UPS שנותנת מתח שמספיק ל 2-3 דקות ללא חשמל)? ובנוסף לכל זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/20…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gilka,

הי קיבלתי מתנה DOK שמערכת הקבצים שלו היא FAT ...והוא מאד איטי בעברת קבצים. האם יש אפשרות לשנות ל-FAT 32 או NTFS ? ואיך? תודה מראש. נ.ב אני על W7

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by b127,

WD740ADFD Western Digital WD740GD Western Digital בקצרה מה ההבדלים ביניהם? אני רוצה להזמין היום אחד כזה. בשביל לשים עליו בעסק את כונן הרשת המשותף לארבעת המחשבים. אז מה הכי כדאי? תהיה אליו קריאה וכתיבה מסיבית, ולפעמים אפילו משלושה מחשבים בו זמנית, אבל לא תהיה עליו שום תוכנה או מערכת הפעלה. אז מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אני חושש לבעיה של צוואר בקבוק מצד ההארד דיסק שלי, פרטי המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון 4GB GSKILL 800MHZ CL5 ( G Skill F2-8000CL5-2GBPI) לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 הארד דיסק (שייך לWD): מודל: WD6400AAKS גודל: 640GB ממשק: SATA 3 Gb/s Cache (MB): 16MB RPM: 7200 מידע נוסף ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-701277.pdf תחת הכותרת של 640GB בעמוד השני, האם זכרון הבאפר קטן מדי? יהיה הבדל בין הארד דיסק אחר בעל 32MB? ובנוסף הEVEREST מראה לי על זכרון הRAM (בעל מהירות של 800MHZ) את השורות: Real Clock 400 MHz (DDR) Effective Clock 800 MHz האם הזכרון פועל במהירות …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EviL.Dexter,

אממ אז ככה יש לי בעיה ואני צריך עזרה ... פתאום המחשב החליט לא לזהות את הcdrom כאילו הכל עבד רגיל וזה.. ופתאום הוא נעלם מהמחשב שלי.... מה עושים במצב כזה??? plz help

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by trojan,

האם יש ממיר מהסוג הנ"ל שיעבוד עם צורב? פשוט כל האלו שנתקלתי בהם עד עכשיו עובדים אך ורק על HDD...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים