עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חשבתי לרכוש כונן כזה (אין הגבלה תקציבית). האם משתלם? יש למישהו נסיון? טוב? רע? אשמח לתגובות/המלצות/הארות מועילות וכו...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by jeyjey,

ההבדל ביניהם גדול? ומה יש בSATA שאין בATA?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Wizard Of Oz,

היי לעוזרים (וגם לא לעוזרים...בעצם לכולם).. יש לי קבצי nrg. ואני מנסה לצרוב אותם ונרו נותן לי הודעת שגיאה שיש שוני במספר הבייתים..ואז הוא פותח לי חלון (כדי שאני אוכל לתקן) ואני לא כל כך יודע מה לעשות...אנא עזרו לי..איבדתי את העצות שלי..הם הלכו רחוק רחוק והן לא מתקשרות..בקיצור..תודה לכם

4. הרשימה באתר הזה: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327 תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by oren,

שלום, הוצאתי מה-XBOX את ההארדיסק 8 ג'יגה שהגיע איתו ושמתי בו הארדיסק 120 ג'יגה... כעת יש לי הארדיסק 8 ג'יגה פנוי ורציתי לחברו למחשב. כשחיברתי אותו (כ-SLAVE, וכמובן הגדרתי אותו על SLAVE), לקח למחשב (ל-Windows) הרבה זמן לעלות (כ-5 דקות+) וכשלבסוף הוא עלה, הוא לא זיהה את ההארדיסק, ניסיתי להיכנס ל-Partition Magic 8 אך היא כתבה לי שגיאה (זו עם האיקס האדום) ונסגרה בלחיצה על OK. ניסיתי להיכנס ל-Disk Managment ב-Administrative Tools אך הוא לא נכנס, הוא חשב הרבה זמן ולא עשה כלום... הבנתי שאולי מערכת הקבצים שלו שונה או משהו... אני רוצה להפוך אותו ל-FAT או NTFS כדי להשתמש בו במחשב. כיצד אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אבשה,

שלום רציתי לברר על כל חלק מהמפרט שלי לפני שאני קונה אז רציתי לדעת האם הכונן הקשיח הזה אמין: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים http://tms.co.il/product/4982

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by stojakovic,

אני מחפש דיסק קשיח של 200-250 גיגה.. יש לי תקציב של 550 שקל, אם ממש צריך אפשר להשלים ל 600... חשוב שיהיה SATA2 . לפי הביקורת שראיתי באתר ( מה 19.3.06) ה Samsung SpinPoint SP2504C הכי נראה לי, גם בגלל השקט (חשוב לי)... העניין הוא שעבר הרבה זמן ואני כבר לא מעודכן ורציתי לדעת אם הסמסונג הזה עדיין אטרקטיבי ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, מתלבט בין 2 כוננים חיצוניים - WD my book 3tbWDBFJK0030HBK and Seagate backup plus 3tb STCA3000200 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lordbd14,

כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אני מרכיב מפרט לעריכת וידאו, וברצוני את עצתכם בעניין הכוננים הקשיחים: 1. מה עדיף מבחינת ביצועים - מערך RAID 'מקבילי' של 2 כוננים גדולים או כונן קטן מהיר מאד (36GB / 10,000RPM) לתוכנות וכונן גדול עבור חומרי הגלם? 2. אילו כוננים אתם ממליצים עבור כל קונפיגורציה שכזו? 3. האם עבור קונפיגורציית RAID מספיק לוח אם תומך RAID או שצריך בקר מיוחד? מה העלות של אחד כזה? תודה,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מחפש תוכנה לצריבת DVD אבל אם אפשרות להוריד את איכות הוידאו במקרה שהיא גבוהה מדיי בגלל שיש לי נגן DVD שלפעמים קופץ כשהאיכות גבוהה מדיי ושאני מתכוון איכות אז אני מתכוון למספר המגה בית לשנייה של הווידאו שזה בערך שזה כל הזמן משתנה בהתאם לאיכות הסרט (זה נע בין 2MB ל 8MB). ושהתוכנה תזהה שיש קפיצה נגיד ל8MB אז היא תכווץ את זה לפחות...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yitshak,

מצאתי את זה בזאפ: http://king-pc.co.il/product/hgst-3tb-h3u30006472s לא מצאתי עוד אף דיסק קשיח בגודל הזה שמתקרב למחיר הנמוך הזה. אבל, לצערי, אני לא מכיר את החנות ולא הצלחתי למצוא ביקורות על הדגם. מתלבט אם לרכוש או לא, אשמח לעזרתכם, תודה!

13. Started by cvx,

אני רוצה לקנות הארד דיסק נשלף עם מגירה שאוכל להוציאו מתי שארצה 1.האם כל המגירות מגיעות עם מאווררים? 2.איזו חברה אתם ממליצים? 3.מה המחירים של הארד דיסק נשלף עם מגירה===250 ג'יגה תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. והנה קישור כי המחיר נראה לי שווה ... http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=403

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by שגית,

לפני מספר חודשים קניתי את הכונן הנ"ל.קיבלתי אותו באריזת ניילון בלבד בשבוע האחרון הוא התקלקל (בעיית מנוע ו/או גומייה קרועה) מאחר והוא היה עדיין בטווח אחריות,אמר לי בעל החנות שבתוך ימים ספורים,אקבל כונן חדש. היום ניגשתי לקחתו אך לאחר מספר שעות (לא הורכב) עלה בי חשד שקיבלתי את אותו הכונן או כונן אחר אך מתוקן ולא חדש כפי שהבטיח לי. הסיבה לחשדי נובע מהעובדה שגם הפעם,הגיע הכונן באריזת ניילון בלבד,כאלו רואים במעבדות לתיקונים. יש בי תחושה לא נעימה שאולי "סידרו" אותי פעמיים.האם זה לא אמור להגיע ארוז בקרטון,ואולי אפילו עם קלקרים ? תודה למשיבים שיסירו את הספק מליבי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. האם להפוך קודם ל-WAV, או לצרוב ישר מ-MP3? לצרוב על המהירות האיטית ביותר שהצורב מאפשר, או מעבר לזה? כל טיפ יהיה טוב, ממש מהרמה הבסיסית פעם אחרונה שהכנתי דיסקים CDA, זה היה עם צורב X8 בערך, ורוב הדיסקים יצאו על הפנים, ומאז לא צרבתי... אני צריך להכין למחר דיסק, וחשוב לי לשמוע בשעות הקרובות איך כדאי באמת לצרוב כמו שצריך. המון המון תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. דרוש כמובן בממשק SATA II, מאותה רמת מחיר, ואם אפשר גם שקט, יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tovx,

הוספתי הרד דיסק חדש לקיים אך הוא לא מזוהה הביוס נמצא על אוטו,חיברתי כמסטר וסלייב וגימפרתי כפי שמומלץ כcs שני הדיסקים שונים במהירותם האם זה מפריע? במנהל ההתקנים מופיע שבקר אפיק sm לא מותקן האם זה קשור? p4 2.4 asus p4s8000 maxtor dm 80g הדיסק החדש MAXTOR 4K040H2 הדיסק הישן רוב תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by IG,

הי לכולם, אני מחפש תוכנה נורמאלית לחלוקת מחיצות שעובדת מהוינדוס ומתאימה לוינדוס 7. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shlomom,

שלום, אני שוקל את האפשרות לקנות SSD למחשב חדש שאני מרכיב. את זה: OCZ SSD Vertex 3 120GB 1180 לעומת זה: 1043 ש"ח OCZ SSD Vertex 2 120GB האם ההבדל בינהם משמעותי/מורגש? האם לדעתכם זה שווה את ההשקעה בהשוואה לכונן סטנדרטי של 200 ש"ח - אחרי הכל זה פי 5 במחיר...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לקחתי איתי את הכוננים הקשיחים ליוון ,הם נמצאים בשקיות פצפצים כל אחד לחוד. אני נמצא כרגע בחדר שבו המזגן לא עובד כשאינני בחדר. אני נמצא ליד הים יחסית ,הלחות פה די גבוהה וחם. כשנכנסתי עכשיו לחדר התחלתי להזיע מיד ולהרגיש חנק. האם בטוח להשאיר הארד דיסקים בסביבה כזו? אם לא, ואם המקרר ממשיך לעבוד גם כשאינני בחדר, האם כדאי לי להכניס את ההארד דיסקים לשם? (לא יהיו בעיות מגנטיות וכולי?)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני מחפש HDD בנפח 2TB במהירות 7200 RPM (הולך לשמש למערכת הפעלה לאחותי), חשבתי על אחד מהבאים: https://www.tms.co.il/dt01aca200 https://www.tms.co.il/hua723020ala640pc ובנוסף, HDD בנפח 4TB שישמש לאחסון (אלא אם כן יש איזה כונן 7200 RPM בנפח הזה שלא קורע את הכיס) https://www.tms.co.il/st4000dm000 הדגמים האלה בסדר? בהחלט אין לי שום בעיה להוסיף עוד קצת כסף ולקבל כונן שהוא יותר "אמין" תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי היום את הLG DVD GSA4163B ונתקלתי בבעיה בצריבת סרט בנרו 6- אקספרס יש את האפשרות: DVD VIDEO FILES כאשר אני מנסה להוסיף שם סרט -AVI או WMV (כל מה שניסיתי) יש את ההודעה הבאה: no compatible file found עכשיו לא הבנתי מזאת אומרת הקובץ לא תואם?? למה??? וראיתי שיש לצורב הזה תמיכה ב DVD-ROM מה זה אומר? בתודה manor

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gil_8e,

האם לקנות רק צורב מהיר? או גם צורב וגם סי די רום בכוננים ניפרדים..? ??? מה החסרונות בכונן צורב בלבד??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הכונן שאני מנסה לבדוק הוא Intel 335 180gb. צירפתי תמונה של הבדיקה. בכל האתרים השונים ה SSD הזה עובר את ה400 בכיף (Average read). אצלי הוא באזור ה300. (עשיתי את המדריכים לשיפור הSSD , והמחשב הוא חדש אז חוץ מתוכנות של win8 אין משהו רץ) רעיונות מה יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.