עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני רוצה כונן קשיח חיצוני שיהיה מחברה טובה ואמינה ושלא ייהרס. אני רוצה גם שיהיה מהיר, לפחות 7200RPM. חשבתי על החברות WESTERN DIGITAL או SEAGATE או MAXTOR. איזה מהם הכי טובה והכי אמינה??? אשמח לשמוע הצעות על כוננים קשיחים חיצוניים מהחברות האלה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, בשבועות האחרונים החלטתי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב שלי. יש לי פנטיום 4 2.8, לוח אם MSI PT880 Neo-LSR ודיסק קשיח 80 ג'יגה של של סמסונג (CACHE 8MB). משום מה, אחרי שאני מחבר את הדיסק החדש שקניתי (WD800 JD 80GB) המערכת לא מזהה אותו ואני לא מצליח לעלות את ווינדוס כדי לפרמט אותו ולחלק אותו למחיצות. יש לציין כי מכיוון שהמחשב שלי לא זיהה את ההארד דיסק החדש חשבתי שקיבלתי דיסק מקולקל ולכן החלפתי אותו, אבל הבעייה פשוט חוזרת על עצמה. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב ומפעיל אותו, אני מגיע למצב בו הווינדוז (XP) טוען ואז מפעיל את המחשב מחדש לפני שהוא מסיים לעלות. אשמח מאוד לעזרה. יש לי בקר RAID על המחשב וזה אומר שאני איכשהו צריך להתאים את ההגדרות לפני (השאלה היא איך) ומערכת קבצי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום ברשותי לוח ASUS P7H55-MLX רשום בו SATA 3 3 Gb אמורה להיות לי בעיה לחבר אליו SSD מהרכישה הקבוצתית? וכמה השפעה תהיה לי על המהירות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by OverclockedMyToaster,

בגלל שהמחשב שלי היה ליד הסאבוופר מתחת לשולחן, החלטתי להעביר אותו לפני השולחן (גם בגלל שהמאוורר צד הזה שאב למטה מלא אבק). יש סיכוי שרמקול 20W המסומן בתמונה יזיק באופן כלשהו לHDD או לרכיבים האחרים? הוא משנת 2000, אז אני לא יודע אם יש לו MAGNETIC SHIELDING. (ד"א - אלה וואחד רמקולים. איכות מדהימה. 2 רמקולים של 20W וסאב (רואים למטה) של 40W. הם שווים את ההון ששילמתי עבורם בשנת 2001.) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by N.S,

איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! חיברתי למחשב דיסק קשיח חדש של 250 ג' בנוסף ל 80 שהיה לי לפני כן. במנהל התקנים אני רואה שהוא מופיע, אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. ניסיתי להוריד את ההתקנה ולהחזיר, אבל לא הלך. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קניתי מFOXPC מחשב לפני שבוע לחבר ובדקתי אותו אמור להיות 500GB כתוב על הקשיח 500GB ובפועל יש עליו רק 372GB מה ניתן לעשות?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by itziks123,

ברשותי מחשב נייד, לפני מספר ימים נדפק לי ההארדיסק - כאשר המחשב עולה הוא מציג הודעה שחסר קובץ hal.dll , ניסיתי עם מספר מדריכים לתקן את הבעיה אבל התברר ששום דבר לא עוזר וההארדיסק פגום. כמו כן, ניסיתי לחבר את ההארדסיק כ-slave במחשב אחר, והוא לא העלה אותו. על ההארדיסקים קבצים חשובים מאוד (לא מגובים לצערי), מה הסיכוי שניתן לשחזר את הקבצים במעבדה או אופציה אחרת?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by the_lighting,

שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של WD 1T עכשיו לאחר נסיונות להתקינו בFREENAS החזרתי אותו למחשב מבוסס windows אך עכשיו הוא מופיע כ32MB בלבד, נסיתי פורמטים למינהם כלום לא עוזר... חייב עזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by hachling,

האם יש דיסק מומלץ מבחינת יחס עלות תועלת ובעיקר מבחינת שקט ועמידה בוידאו HD? תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by B.D.B,

My HDD is getting too small for me (20Gb). I need a new HDD and since HDD with the space they offer today will last at least 5 years. I'm pretty sure that in 5 years motherborads will no longer support PATA. So I decided to go for a SATA HDD, there're hardly more expansive. the problem is that my motherborad don't have a SATA controller and I don't want to buy a new motherboard. I know there's a PCI SATA Controller, but I can't find it, have anyone seen it?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח אחד ויש לי 2 אפשרויות: http://ksp.co.il/?uin=14740 או http://ksp.co.il/?uin=18367 אני רוצה שהכונן יהיה מהיר ואמין, איזה מהם כדאי לי לקחת? תודה מראש למי שיעזור לי!

16. קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF

17. איזה צורב DVD מהמומלצים קיים ב - SATA2 ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ה-Bios מזהה את הדיסק ללא כל תקלה. שמעתי שיש צורך בהגדרות מיוחדות בגלל מחסום ה-137 ג'יגה. אני עובד עם Windows XP והכל נראה מזוהה בקלילות. יש צורך להגדרה מיוחדת כלשהי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zglazer,

שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by aviram20,

היי רציתי לדעת אם יש כונן SD בנפח 16 ג'יגה נאמר לי שהוא עולה 150 שקלים +- , האמנם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כונן SATA2 יפעל על חיבור SATA רגיל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, הופנתי לפה מפורום מפרטים - הייתי רוצה לשמוע דעה על המוצר הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MG-35-500&cart=11805259113363796〈=heb למרות הכתוב באתר - התרשמתי לפי השוני במחירים שהמחיר דווקא כן כולל דיסק - מישהו יודע איזה סוג דיסק מגיע עם המארז? האם אמין? האם קיים בארץ פריט דומה אבל עם חיבור FW ולא USB בנוסף לחיבורים השונים לטלויזיה? ולגבי כונן גיבוי - האם מקובל בארץ לקנות כיום כונן גיבוי למחשב ביתי או שמדובר בפריט שהוא מחוץ לטווח המחירים ואם כך, האם כדאי לקנות לצרכי גיבוי דיסק חיצוני גדול - ואז - אשמח להמלצה לדיסק גדול, במחיר שפוי אבל אמין. (או למארז ולדיסק המתאים לו, שוב במחיר שפוי) - האם אפשר עד 1000 שקל? תודה, ורד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. סדרת כונני ה-SSD העתידית של המותג מבית מיקרון היא הראשונה שלה שאמורה להתבסס על שבבי NAND במבנה תלת מימדי אחת המגמות המבטיחות ביותר בעולם האחסון לשנת 2016 ובכלל היא המעבר ההדרגתי והמיוחל לשבב הבזק במבנה תלת מימדי, אשר מגיעים עם הבטחות לאפשר לדחוס הרבה יותר מידע בנפח נתון, עם חסכון במחיר תודות לשימוש בפחות שבבים וחסכון באנרגיה תודות לכך שהאותות החשמליים נדרשים לעבור מרחקים קצרים הרבה יותר בדרך ליעדם. סמסונג מצידה מתבססת על טכנולוגיית תלת המימד האישית שלה, V-NAND, כבר יותר משנתיים, אך רק עכשיו נראה שסוף כל סוף גם המתחרות המשמעותיות ביותר אינטל-מיקרון וטושיבה מתקרבות להשקה מסחרית של כוננים ראשונים בקטגוריה – כאשר מיקרון כבר הכריזה כי דגמי ה-MX300 שלה, המחליפי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, יש לי מחשב נייד שיש בו מקום ל- M.2 NVME וכונן 2.5 אינץ' סטנדרטי. כרגע מה שיש לי במחשב זה 128GB NVME ודיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB איטי להחריד (5600RPM) אני סובל מהקיבולת של שניהם (בעיקר מה- SSD) ומהאיטיות של הדיסק הקשיח. חשבתי להשקיע משהו באזור ה-200$ (בערך) ואני מתלבט איך שווה לי לגשת לזה. אני חוקר את הנושא הזה הרבה זמן והנטייה שלי כשקניתי את המחשב הייתה רק להחליף את ה- NVME ואח"כ חשבתי רק להחליף את הכונן 2.5 אינץ' ב- SSD. כרגע הנטייה היא לשדרג את ה- NVME בכונן בקיבולת של 240-512GB (מתלבט אם ללכת לכיוון של 512-1TB QLC או ללכת על 240-512GB TLC) ובנוסף ללכת על 2.5inch SSD בעל קיבולת דומה (למשל Samsung 970EVO 1TB) החסרון בגישה ה…

25. Started by רחל ויס,

כשכונן האיחסון C שלי התמלא עד אפס מקום העברתי קבצים לכונן D, אך כאשר אני מחפשת קובץ על ידי החיפוש של שורת סרגל הכלים הוא אינו מוצא אותם ואני צריכה ליכנס לכונן D ולחפש את מה שאני צריכה. האם יש לכך פיתרון? וכן האם ישנם עוד פונקציות שלא פועלות על הקבצים שהעברתי לכונן D ?

דיונים חדשים בפורומים