אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות צורב די וי די והייתי רוצה לדעת מה זה ביטסטינג? ואם יש סוג מסוים של צורבים שתומכים בזה אם זה עושה סיכון לצורב? כאילו כל מה שקשור בזה כדיי שאני בין אם מישהו מוכן להסביר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לדיסק פנימי 1TB עד 1000 ש"ח , (כמובן אם תמליצו על מוצר איכותי ב 500 ש"ח לא תהיה התנגדות). תודה מראש, אסף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס את הכונן החיצוני שבקושי השתמשתי בו למחשב מהבהבת נורה כחולה ונשמעים צפצופים. הוא מת? יש איזשהו סיכוי להחזיר אותו לחיים או את החומר שהיה בו? ובהמשך לכך, אני רוצה המלצה בבקשה לכונן חיצוני של 2 טרה שדבר אחד חשוב לי בו: עמידות - שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן. לא חשוב לי הגודל, המהירות לא צריכה להיות מהירה מאוד, לא המשקל וכו'. אני רוצה אחד אמין ועמיד ואחריות ארוכה תהיה נחמדה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני דיסקים קשיחים פנימיים: Maxtor 6L300S0 300GB Western Digital WD5000AAKS 500GB שניהם אצלי הרבה זמן ועשו קילומטראג' רב. המקסטור התחיל לעשות בעיות כבר לפני כחצי שנה ולפני כמה ימים ה- WESTERN גם התחיל לעשות בעיות (מצאתי BAD SECTORS) החלטתי להוציא את שני הדיסקים הבעיתיים מהמחשב ולקנות דיסק אחד של 2TB דיפדפתי היום בכל מיני אתרים של חנויות ומצאתי דיסקים זולים (450-500 ש"ח) בנפח 2TB אבל זה דיסקים ירוקים למיניהם ודיסקים רגילים בנפח 2TB עולים סביבות ה- 700-800 ש"ח ואז חשבתי אולי לקנות 2 דיסקים HD103SJ ולחבר אותם במערך RAID 0, נראה שיש לכך הרבה יתרונות: 1. זה דיסק קשיח שרבים מהפורום משבחים את הביצועים שלו אז חיבור במערך RAID 0 יתן עוד תוספת ביצועים 2. זה יתן לי א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס שלי עכשיו הוא על hdd ובעתיד אני ירצה להעביר אותו ssd האם אני יוכל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לעשות הזמנה גדולה, וזה חשוב לי. אגב, יש לי משחק בשם Act of War - Direct Action, אני רוצה לגבות אותו, אבל הוא שוקל 5 ג'יגה. האם זה אומר שאני חייב לקנות DL? למרות שאמרו שהוא פיספוס? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מוזיקה של MP3 אבל אני רוצה מוסיקה *.CBA איך עושים צורב מחליף MP3 לCBA
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק לי נראה שהמחיר נשאר גבוה כי זה יותר נח ומשתלם לחנויות? מתי אמור לרדת המחיר? מתי תפוקת הייצור אמורה לחזור לקדמותה? מישהו יודע? נראה שבחו"ל המצב נראה יחסית יפה, למה בארץ לא כך?!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים ראשית ברוכים הנמצאים יש לי בעיה עם הכוננים במחשב- כאשר אני לוחץ על מאפיינים בכונן D למשל הוא מראה שיש בו קבצים אך כאשר אני פותח אותו לא ניתן לראות שום קובץ אשמח לעזרה בכבוד רב HBIBO
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מדובר בהארד-דיסק פנימי של WD 250GB הפעולה האחרונה שביצעתי במחשב והיתה משמעותית היא יצירת גיבוי באנמעות Acronis בהפעלת המחשב הטמפרטורה מתחילה באיזור ה 35 מעלות ומגיעה עד לאיזור ה 60 מעלות :-X המארז שלי מאוורר והטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך באיזור ה 35-40 מעלות טמפרטורת לוח האם 47 מעלות. יש טעם לשקול רכישה של אחד חדש או שאני צריך למצוא דרך לקרר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה שלי היא לקרוא את הכרטיס שבמצלמה שלי כי הכבל אבד לי ואני לא מוצא כמוהו באינטרנט. המצלמה היא Fuji F40. ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=14133 אני צריך חו"ד עליו או המלצה על מכשיר אחר. חשבתי ללוות את הקניה של הקורא גם בכרטיס הרחבה הזה: http://www.tms.co.il/product/10336 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לפני יומיים-שלושה שיחקתי לי במחשבי הקט כאשר פתאום שמעתי רעש מחריש אוזניים מן ההארד דיסק והמחשב ריסט את עצמו. בעלותו מחדש קיבלתי "שגיאת ביוס"(יעני, לא דוס ולא ווינדוס ) ש"S.M.A.R.T cound not be enabled on..."(משהו כזה). אז נכנסתי לביוס וביטלתי את הS.M.A.R.T . הכל, ברמה השטחית לפחות, עובד. הבעיה היא, שהוא לא עובד כמו שצריך. ההארד דיסק רועש עכשיו ועדיין לפעמים הוא מוציא רעש "מיוחד" ואיתו תוקע את המחשב(המחשב נתקע "פרופר", אי אפשר לעשות איתו כלום, התמונה קפואה, הלד הכתום בקדמת המארז שמייצג את פעילות הדיסק הקשוח דלוק רצוף). הורדתי את התוכנה HDDLIFE וראיתי ש"הציון" שלי ב"בריאות" ו"ביצועים" יריד לבערך 70%, כאשר שבועיים לפני כן כאשר בדקתי לראשונה את התוכנה, עמדתי על …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים העברתי קבצים מכרטיס זיכרון MMC שעל הפלאפון להרדיסק (כונן C) פירמטתי את כונן C והתקנתי ווינדוס ושכחתי לגבות את התיקיה את הקבצים מחקתי מהכרטיס בפלאפון יש סיכוי לשחזר את הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלכו לי עכשיו 2 מדיות DVD על השגיאה הזאת.... מחשב חדש צורב LG סגרתי את כל התוכנות ברקע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג הם הבחירה למי שמחפש כונן שקט, השקטים יותר באים עם הרוטור של NIDEC מכיוון שאף חנות וגם לא היבואן יבדקו אם איזה רוטור הגיע הסמסונג, רציתי לבדוק אתכם אם קיבלתם רוטור NIDEC (או השני שאני לא זוכר) מדובר בדגם של 250G SATA-II הוא שייך לסדרה SP120 ונקרא SP2504 מאד פשוט לזהות את הרוטור - פשוט כתוב עליו NIDEC -כמו בתמונה הזאת עריכה: אני מעוניין לקנות את ה-HDD הזה רק אם יש סיכוי גבוהה שהוא מגיע עם NIDEC כך שאם שאם אני אראה שלרובכם יש NIDEC אני אזמין אותו אם לא אז אעדיף משהו אחר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון היו לי כמה ריסטרטים וקולות של "תיראה בי אני לא יכול יותר " הרוב עצלי מגובה והיתר בסטים וגם יש לי אחד טרה איטי חוץ מהראשי אבל אני צריך אחד מהיר מספיק למשחקים ומערכת ההפעלה SSD יקר מידי לי כרגע אז אני רוצה לקנות איזה ארד דיסק 1 טרה מהיר ואמין מה מומלץ ? מפרט בצד בתודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן כונן דיסקים רגיל של lg עם חיבור. Sata. עכשיו אני קונה מחשב חדש והחלטתי להוריד את העלות של ה80 שקל לכונן חדש ולחבר את הכונן הישן מפני שהוא עובד אז חבל על הכסף. עכשיו את הכבל sata אני מכיר אבל מישהו יכול להסביר לי איך הכבל חשמל נקרא ואיך הוא באמת נראה והאם אני פשוט מוצא אותו בספק החדש כאחד מהחיבורים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-