עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by naamab,

ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש הרד דיסק קומפקטי עם 500TB +- לטיול בדרום אמריקה, אני צלם ולכן אני צריך גיבוי לכל התמונות ומשמע: 1. הוא צריך להיות עמיד לטלטולים פה ושם, רצוי מאוד עם יכולות מוכחות. 2. שמעתי שבגובה מסויים המחט שקוראת את הנתונים יכולה לא לתפקד, וחלק מהטיול שלי יהיה במקומות דיי גבוהים מעל הקרקע (לה פס, בירת בוליביה, למשל). ניסיתי לפשפש פה ושם, ראיתי רק את זה http://www.transcendusa.com/products/Modlist.asp?CatNo=109&LangNo=0&Func1No=&Func2No= סדרת ה store jet של טרנסקנד, שווים משהו? יש עוד דברים דומים לחברות השונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מהו האמצעי איחסון המועדף עליכם? *הערה: אני כל כך שונא לצרוב בצורב כל דיסק לוקח לי לצרוב אותו לילה שלם ורוב הפעמים הוא נדפק לי, וגם הדיסקים מאוד יקרים (TDK X4 23nis) מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by חיקיים1,

ארגון Serial ATA International Organization המכונה בראשי תיבות (SATA-IO) http://hexus.net/media/uploaded/2013/8/3041dd69-1cba-412e-b645-42fd57df0e29.png אחראי לפיתוח התקנים/יושרה /איכות/הפצה של המוצר (Serial ATA (SATA™ נשיא הארגון בדבריו אמר "טכנולוגיית SATA ממשיך להתפתח כדי להתאים לדרישות תעשיית אחסון משתנות" כל זאת עם דגש לפתרונות אחסון בעלות נמוכה, ביצועים גבוהים . בינואר 2013 התקן הוצג ובאוגוסט 2013 מפרט התקן יצא לקהל / מפתחים שונים. הארגון התקינה הודיע על אשרור המפרט של הגרסה 3.2.המפרט האחרון של SATA Express, מפרט חדש המאפשר: ( נקודות מפתח החשובים לקהל המחשבים ). 1. שיפורים בניהול צריכת חשמל 2. אופטימיזציות עבור כונני מצב מוצקים (היברידיים SSHDs). 2.1 השקמה של כ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by SPONER,

רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shing,

שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. כלומר - הלך כונן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cahiml,

עכשיו כשבאג '8MB' כנראה מאחורי כונני INTEL, יש ביקורות על ביצועי SSD סדרה 320 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by shoval,

יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. *אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך, המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות. היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4 והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה קצת מטריד.. ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..? השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM* ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו? אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by i-kramba,

ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Posix,

שלום, אני מחפש כונן בעל המאפיינים הבאים: חיצוני נפח: 2TB חיבור: eSata עם RAID לא הצלחתי למצוא HD עם כל המאפיינים האלה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by xytkhi,

המחירים זהים סה"כ 155 ש"ח מה שמעניין אותי איזה דוק נותן ביצועים טובים יותר מבין ה 2 הללו : 1. Kingston DTIG2/16GB 2. SanDisk Cruzer Micro U3 16GB יש לכם להמליץ על DOK בנפח 16 גיגה טוב יותר במחיר דומה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Delux,

מצאתי במחסן צורב SCSI חיצוני התקנתי את הכרטיס של הצורב הוא מזהה אותו אבל הוא לא רשום במחשב שלי למה? ובכלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gilka,

הי קיבלתי מתנה DOK שמערכת הקבצים שלו היא FAT ...והוא מאד איטי בעברת קבצים. האם יש אפשרות לשנות ל-FAT 32 או NTFS ? ואיך? תודה מראש. נ.ב אני על W7

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by berner,

חברים שלום התקנתי את HD שהוא מדגם ATA133 בצעתי SETUP וכיוון הג'פר והBIOS לא זיהה הHD האם יתכן שHD מסוג ATA133 עובדים רק עם לוחות אם מסויימים או ש הHD דפוק אבקש לקבל מהפורום התייחסות תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roeesnir,

יש לי דיסק של sumsung 120GB. דגם: SP1203N. ב"מחשב שלי" אני רואה רק 31.4GB תחת "ניהול דיסקים" אני רואה 111.82GB כל הקבצים נעלמו. הכונן ריק! מה קרה? לאן נעלם השאר? ולאן נעלמו הקבצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן. יש לי hdd wd my book 500gb בדקתי במנהל דיסק של w7 וראיתי שיש לו 30GB שטח ריק ולא מוגדר. שעשיתי על המחיצה הראשית "הרחב" אני מקבל הודעה לאחר next nex.. the opertion is not supported th object ואגב אי אפשר להגדיר מחיצה. מה ככה נבלעו 30 GB?? מה עושים? אהה ועם התוכנה Partion megic תעזור אז תומרו לי ואני יאלץ לעשות סדר ולמצוא את הדיסק שלה במידה והיא תומכת בw7 x64

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by rotem_o,

שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5 דרך האב usb או שמא הוא דורש הספקת חשמל חיצונית? תודה!

25. Started by elad_jacoby,

האם נהרסת העיניית כאשר משתמשים בצורב כמו בצורב רגיל??? תודה!! אם לא אני אקנה גם כונן DVD

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים