אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11675 The TDK Professional Disc, which uses a blue-violet laser with a short wavelength for recording and playback, boasts a capacity of 23.3GB approximately five times that of DVD media as well as a rapid transfer rate of 72Mbps. Thanks to its random data access capability and other features available only from optical disc media, it can be expected to find growing acceptance in broadcasting applications. פששש,כל מה שנשאר לחכות זה למכשיריפ במחיר סביר,לסרטים בפורמט הזה ולכל הבלאגנים של הפורמטים HDDVD ו בלו-ריי ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא ממזמן רכשתי הארדיסק חיצוני נוסף, הפעם של ווסטרן דיגטל, מהסדרה מייבוק עכשיו, מה ששמתי לב , זה שהוא על מערכת קבצים FAT 32 כברירת מחדל, וההייתי רוצה לשנות אותו לNTFS כמו שאר הכוננים. האם אני יכול לעשות זאת מבלי לאבד את המידע שכבר איכסנתי בו? וללא תוכנה? כלומר, דרך ההגדרות של הווינדוס, או פקודה כלשהי בדוס? איך אני עושה את זה? תודה. עריכה: מצאתי דרך לעשות זאת ע''י קליק ימני במחשב שלי, ניהול, לבחור את הכונן, אתחול , ואז שם יש לבחור מערכת קבצים.. (והיא כבר על NTFS..) ויש אפשרות לסמן בוי "בצע אתחול מהיר" ואפשר דחיסת קבצים ותיקיות". אם אני אעשה את זה, יימחק כל התוכן שאיכנסתי בהארדיסק , לא ? הרי הוא עושה אתחול. איך אני הופך אותו לNTFS מבלי שהוא יגיע לי בקבצים שישנם וללא תוכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר בדיקה באתר העולמי רשום אחריות עד 1.1.2011 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש למחשב החדש שאני מרכיב לי צורב בלו ריי שתומך בכל סוגי המדיות, בעל ביצועים חזקים בצריבה קבועה. אשמח לשמוע רעיונות והמלצות (חיבור sata כמובן).. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ארד דיסק כדאי ?USB2 או SATA2 או FireWire 400 1394a ? ואנא לעונים תסבירו למה ? בינתים מצאתי חומר שמסביר: Data Transfer Rate FireWire-800 - 73 MB per seconds FireWire-400 - 43 MB per seconds USB 2.0 - 33 MB per seconds עפ"י ניסיוני מצאתי שSATA 2 מעביר 40+ MB בויסטה ודווקא XP מהירות נמוכה יותר . בלוח שלי מצויין תמיכה ב- 1394A האם זה FireWire-800 או FireWire-400 ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לעוזרים (וגם לא לעוזרים...בעצם לכולם).. יש לי קבצי nrg. ואני מנסה לצרוב אותם ונרו נותן לי הודעת שגיאה שיש שוני במספר הבייתים..ואז הוא פותח לי חלון (כדי שאני אוכל לתקן) ואני לא כל כך יודע מה לעשות...אנא עזרו לי..איבדתי את העצות שלי..הם הלכו רחוק רחוק והן לא מתקשרות..בקיצור..תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לאחד הכוננים שלי. יש לי CD והוא עולה סבבה. צפיתי את הבעיה שלא אדע לזהות את הכונן אותו אני רוצה לבדוק ולכן העלתי את התוכנה כשהכונן היה מנותק ואז חיברתי אותו כדי שאראה איזה כונן הופיע במסך השחור והמפחיד ולהפתעתי הרבה לא השתנה שם כלום. הבנתי שכונן שמוגדר כSLAVE לא מופיע אז קודם כל, איך אני יודע איך הכונן שלי מוגדר ? דבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי לפי מה אני אמור לזהות את הכוננים ? ודבר שלישי, על מה לוחצים כדי לצאת מהתוכנה הזאת בצורה מסודרת ? מצורף צילום של המסך, כאמור, הוא היה נראה ככה עם כונן SSD + כונן 500 גיגה וזהה לחלוטין גם כשהוספתי לו עוד כונן 500 גיגה תודה לעוזרים וגם לאלה שלא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד dell latitude 7490 , האם הוא תומך בSSD הזה עם NVME 1TB https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-970-evo-nvme-m-2-1tb-mz-v7e1t0bw/ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
MHDD לא תזהה אותו, נכון (מחובר ישירות לנתב)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת כונני ה-SSD העתידית של המותג מבית מיקרון היא הראשונה שלה שאמורה להתבסס על שבבי NAND במבנה תלת מימדי אחת המגמות המבטיחות ביותר בעולם האחסון לשנת 2016 ובכלל היא המעבר ההדרגתי והמיוחל לשבב הבזק במבנה תלת מימדי, אשר מגיעים עם הבטחות לאפשר לדחוס הרבה יותר מידע בנפח נתון, עם חסכון במחיר תודות לשימוש בפחות שבבים וחסכון באנרגיה תודות לכך שהאותות החשמליים נדרשים לעבור מרחקים קצרים הרבה יותר בדרך ליעדם. סמסונג מצידה מתבססת על טכנולוגיית תלת המימד האישית שלה, V-NAND, כבר יותר משנתיים, אך רק עכשיו נראה שסוף כל סוף גם המתחרות המשמעותיות ביותר אינטל-מיקרון וטושיבה מתקרבות להשקה מסחרית של כוננים ראשונים בקטגוריה – כאשר מיקרון כבר הכריזה כי דגמי ה-MX300 שלה, המחליפי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב dvd שיודע לצרוב גם dual layer שיהיה אמין וטוב התקציב שלי הוא בין 400-600 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות SSD בנפח 120GB, בשביל מע' הפעלה תוכנות ומשחקים. התקציב הא עד 1200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עם זה שווה. עדיף מKSP. מה הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מבצע המון עבודות תכנות במחשב והחלטתי לעבור לSSD חדש. אחרי קריאה כאן ובאתרים נוספים יש הסכמה שסמסונג כנראה הכי טובים בקטגוריה של 128/256GB תוך שמירה על ביצועים ורמת מחיר. ההתלבטות שלי היא כזו : כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SSD SATA III 695 שקלים [*] כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD256BW 256GB SSD SATA III 1190 שקלים ההבדל בין שני הכוננים מלבד הנפח הוא בערך 500 שקלים - שאר הפרמטרים כמעט זהים עם כ10% תוספת ביצועים לטובת גרסת ה256GB. מתוך האתר tomshardware.com http://media.bestofmicro.com/O/1/397441/original/ADR.png בגלל שרוב עבודתי תהיה תכנות בשפות שונות (הרצות של פרוייקטים רבים) אולי וירטואליזיציה וכמובן דפדפן עם ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הקוד הזה לא עובד לי מישהו יודע למה AL3T8C3QRBBRTK234CD7MG 7D43TC3M392B2BC4 JWXYBCDBC T8GHRTC38YP4F6JK4J6KT8T 84VBCBCX3B2G7DFT889KM BCBCBCBCBC929FV9CCBCQRX
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מצב שתמונות הצרובים בדיסק רגיל ימחקו וזה מה שקרה לי . והשאלה איך זה יכול להיות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. יש לי צורב MSI 52x24x52x שהוא קצת בעייתי. יש לי אותו שנה וחצי, ולאחרונה יש איתו בעיה שהוא לא מזהה\לא נותן לצרוב על דיסקים במהירות יותר מ-4x. לפעמים כשאני מכניס דיסק אני יכול לצרוב רק במהירות הזאת. ואם זה לא מספיק, אז זה גם אף פעם לא עובד במהירות הזאת. מיד שהוא אמור להתחיל את העברת הנתונים הוא נכשל (לא הורס את הדיסק) ורושם משהו על נפילת כח. רציתי לדעת אם זה משהו שאפשר לסדר (תכנה) או משהו שלא ניתן לסדר והצורב לפח(חומרה). יש לציין שאחרי כמה פעמים שאני מכניס את הדיסק מחדש, הוא לפעמים נותן לצרוב בכל המהירות. 2. קניתי היום צורב LITE ON 52x32x52x ב-180 ש"ח במבצע. רציתי לדעת אם זה צורב טוב ואם החברה טובה. כדי שאם לא, אני אוכל להחזירו בהקדם. 3. שמעתי היום שזה לא כך כך טוב לצרוב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיברתי למחשב דיסק קשיח חדש של 250 ג' בנוסף ל 80 שהיה לי לפני כן. במנהל התקנים אני רואה שהוא מופיע, אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. ניסיתי להוריד את ההתקנה ולהחזיר, אבל לא הלך. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם HDD בנפח 320GB, הבעיה ששמתי לב שהוא מדי פעם עושה מן "בזז" כזה... במיוחד כשכותבים אליו ועובדים עם הרבה דברים ביחד... למשל, מעבירים קבצים ופותחים וורד באמצע... הרעש קצרצר אך לא מוכר לי מדיסקים אחרים שהיו לי... מה עושים?... לבדוק עם תוכנה?...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-