עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by huber,

http://hothardware.com/News/VelociRaptors_In_RAID_5_A_Case_Study_In_Speed/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! חיברתי למחשב דיסק קשיח חדש של 250 ג' בנוסף ל 80 שהיה לי לפני כן. במנהל התקנים אני רואה שהוא מופיע, אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. ניסיתי להוריד את ההתקנה ולהחזיר, אבל לא הלך. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אחרי כונני ה-SU800 המגוונים, מגיע תורם של כונני ה-SSD החיצוניים לטעום מה פוטנציאל של ה-3D NAND לכתבה

4. יש לי מגירה נשלפת של Enermax דגם UC-106TMFA שמציגה את הטמפרטורה של הדיסק הקשיח באמצעות חיישן טרמי מובנה, ואת מהירות הסיבוב של המאוורר המובנה ביחידה שניתן לשליטה ע"י כפתור בפאנל. הבעיה היא במאוורר של המגירה. מדובר במאוורר בגודל 60 מ"מ (DC 12V 0.18A). המאוורר אמור להסתובב במהירות של 2000-4000RPM. אולם, כנראה שהמאוורר התקלקל וכעת הוא מסתובב במהירות של 500-800RPM בלבד גם כאשר ה-Fan Speed מכוון למקסימום (ניסיתי לנקות אבק מהמאוורר, אבל זה לא עזר). כאשר מהירות הסיבוב של המאוורר יורדת מתחת ל-1000RPM, מושמעת אזעקה למשך כ-30 שניות והתצוגה מהבהבת. האם זה מסוכן מבחינה כלשהית להניח למאוורר להמשיך לעבוד במהירות של 500RPM (הטמפרטורה של הדיסק הקשיח לא עוברת את ה-40 מעלות צלזיוס. מהו …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי עברתי להשתמש בWIN7 ממזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP, מה שמונע לדעתי היא שהBOOT של בחירת מערכת ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הצ'ופצ'יק הקטן של הכרטיס SD Card שנועל או משחרר אותו נפל לי, יש תחליף לזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. האם אפשרי או יכול לגרום נזק? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש כונן אחסון חיצוני אין לי יותר מידי מושג בזה. אני יודע שאני רוצה שיהיה מאוד מהיר, שיתחבר עם USB 2 ורצוי גם FIREWIRE. שישמש לי גם להעברת נתונים וגם לגיבוי מסודר של המחשב. מאוד חשוב לי האמינות שלו (שהמידע באמת ישמר, ושיחזיק הרבה זמן ולא ימות כמו רוב הכוננים הקשיחים אחרי זמן מה) אז, מה יש לכם להמליץ שניתן להשיג בארץ ונחשב סופר איכותי? (אפשר לחרוג מן התקציב אם מדובר במשהו ממש טוב) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. ובדקתי כמה עולה עוד WD כמו שיש לי, כשקניתי אותו הוא עלה 350, עכשיו הוא עולה 220 בחנות שהיא 10 דקות הליכה מהבית שלי. הכונן המתקתק הוא סמסונג HD161HJ. האם ללכת לקנות ולהעביר את כל העסק אליו, לשנות אותיות, ולהתנהג כאילו שום דבר לא קרה, או פשוט להתעלם ולהתסכן בכשל מוחלט? התקוק הגיע משום מקום, כל 5 שניות 2 תקתוקים (בשלב מסויים בטעינות של SC2 אפילו יצרתי איזה מקצב תיפוף על הכסא שהקטע המרכזי בו היה שני התקתוקים מהקשיח). נתתי לו פליק קטן (עד כמה שאני מסוגל לתת פליק, ועד כמה קטן שאני מסוגל לתת) ולחצתי עליו, והוא הפסיק. חשוב לציין שאין לי כרגע תקציב לבזבוזים מיותרים, ואני לא זקוק לעוד דיסק קשיח לכל סיבה אחרת. הורדתי את התוכנת בדיקה של סמסונג ואני הולך להריץ אותה מחר, שורה תחתונה, מ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה ההבדל בין הדגמים השונים, ולא על הנייר ה-32באפר לעומת ה-16, אלא בחיים האמיתיים. רעש, חום, אמינות וביצועים? ומה הייתם ממליצים, תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by חיקיים1,

ארגון Serial ATA International Organization המכונה בראשי תיבות (SATA-IO) http://hexus.net/media/uploaded/2013/8/3041dd69-1cba-412e-b645-42fd57df0e29.png אחראי לפיתוח התקנים/יושרה /איכות/הפצה של המוצר (Serial ATA (SATA™ נשיא הארגון בדבריו אמר "טכנולוגיית SATA ממשיך להתפתח כדי להתאים לדרישות תעשיית אחסון משתנות" כל זאת עם דגש לפתרונות אחסון בעלות נמוכה, ביצועים גבוהים . בינואר 2013 התקן הוצג ובאוגוסט 2013 מפרט התקן יצא לקהל / מפתחים שונים. הארגון התקינה הודיע על אשרור המפרט של הגרסה 3.2.המפרט האחרון של SATA Express, מפרט חדש המאפשר: ( נקודות מפתח החשובים לקהל המחשבים ). 1. שיפורים בניהול צריכת חשמל 2. אופטימיזציות עבור כונני מצב מוצקים (היברידיים SSHDs). 2.1 השקמה של כ…

14. מחפש דיסק און קי עם כפתור פיזי לנעילת כתיבה. צריך להיות מ8GB ומעלה. האם יש בארץ? אם לא, האם יש זכרון נייד כזה מומלץ שאפשר להזמין לישראל ? אודה על פרים. גיא

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by niva401,

עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין אותה מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ^Daemon^,

שלום לכם, עברתי על כל הביקורות שמופיעות באתר מהשנים האחרונות בתחום ה-SSD, וגם על פוסט ההמלצות בראש הפורום. אשמח לקבל המלצה לכונן SSD בנפח 256 ג"ב בתקציב של עד 650 ש"ח. השימושים העיקריים הם כמובן עבודה במערכת ההפעלה, שימוש בסביבה וירטואלית למערכת הפעלה נוספת (על כונן SATA רגיל), ופה ושם גיימינג. המחשב עצמו בן 3 שנים בערך, אך תומך ב SATA 6Gb/s. יכול לבצע את הרכישה בארץ או באיביי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Night,

יש לי כרגע הארדיסק בנפח 200 ג'יגה, אני מעוניין לקנות הארדיסק נוסף בנפח 250-320 ג'יגה (לא החלטתי עדיין...). גם הדיסק הראשון והגם החדש יהיו SATA2. עד כמה הביצועים של המערכת יפגעו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zglazer,

שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. האם זה יפגע בביצועים של הדיסק ? האם זה יפגע בדיסק ? האם צריך כבל SATA 3 לחיבור ללוח ?

20. שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Jack_g,

ב KSP מוכרים 50 מדיות ב 130 ש"ח נראה לי מחיר טוב לא?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שבת שלום. יש לי כרגע 2 Hard disks אחד עם חיבור SAta ואחד עם החיבור הישן אלה ארדיסק ים ששמרתי אותם ויש בתוכם תוכן תמונות וכל מיני חומרים שלי השאלה שלי היא כזאת איפה אני יכול ליקנות מתאם לארדיסקים / או שפשוט תגידו לי מה השם של המתאם הזה שפשוט אני יחבר את 1 מהם וזה יפתח לי תיקיה במחשב שמשם אני כבר יבצע העברה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by guya2007,

קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by fire15,

משיהו מכיר תוכנה טובה לצריבת DVD?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gidongidon,

שלום, ברשותי מחשב HP ProBook 450 G6 עם אחסון PCIE NVMe SAMSUNG MZVLB512 בנפח 512GB, ואני מעוניין בנפח באחסון נוסף. ממה שאני מבין מהתמונה המצורפת, האחסון המקסימלי שנתמך הוא: 512GB PCIE + 128GB SATA3: האם זה נכון? או שאני יכול להשתמש באחסון נוסף בנפח גדול יותר בממשק PCIE ו-SATA3? אשמח לעזרה, תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.