אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אפשר להתקין דיסק קשיח "3.5 בפאנל "3.5 המיועד לכונני דיסקטים "3.5? מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מוזיקה של MP3 אבל אני רוצה מוסיקה *.CBA איך עושים צורב מחליף MP3 לCBA
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו WD CAVIAR שנהרס לגמרי אחרי שנתיים וחצי של עבודה ממש טובה ובלי בעיות. אני מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 וגם תוכנות לעריכת סרטים על מחשב שולחני שקניתי ב-2011. אני הולך לקנות דיסק פנימי חדש במקום זה שנהרס, ורציתי לדעת על איזה פרמטרים כדאי להתעכב. ראיתי פה קודם דיון שדיבר על דיסק שמשמש לאחסון לעומת דיסק שמריץ את מערכת ההפעלה, ואני מניח שאצלי זה יהיה אותו דיסק שיעשה את שתי הפעולות. אם כדאי לי לדעת משהו בסוגיה הזאת, אני אשמח לשמוע - אני באמת לא מבין גדול. יש המלצה על משהו בתקציב סביר (400-600 שקל בערך)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך להאיץ דיסק קשיח? (כמובן מעבר לאחזקה שוטפת שכוללת איחוי וסריקת שגיאות)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו. כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם. לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת. האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו? האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו? אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10 ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך. בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו. מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי ל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי להשתדרג ולעבור מהקלטות בוידאו הביתי להקלטות במחשב (אם זה מהטלויזיה, מהוידאו הישן או ממצלמת הוידאו). הבנתי שאחת הבעיות שאני אצטרך להתמודד איתן זו בעיית האכסון הזמני של סרט שהוקלט למחשב לפני צריבתו על DVD. יש לציין שאינני מתכוון לשמור סרטים על הדיסק הקשיח. כל מה שמוקלט לדיסק הקשיח ייצרב מיד וימחק - מה שאומר שאני אצטרך מקום שווה ערך לסרט יחיד באורך 2-4 שעות מקסימום שבמקסימום. פרטים רלוונטים על המחשב שלי: מעבד AMD Athlon XP 2800 זיכרון DDR 512M (שכנראה ישתדרג בקרוב בעוד חצי ג'יגה) דיסק קשיח בנפח 40G במהירות ממוצעת (7200). שאלותיי הן: איזה נפח של דיסק קשיח אני צריך לרכוש בשביל העניין? האם הוא צריך להתחבר למחשב בחיבור מסויים שיגדיל ביצועים, או להשאר עם IDE ר…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג הם הבחירה למי שמחפש כונן שקט, השקטים יותר באים עם הרוטור של NIDEC מכיוון שאף חנות וגם לא היבואן יבדקו אם איזה רוטור הגיע הסמסונג, רציתי לבדוק אתכם אם קיבלתם רוטור NIDEC (או השני שאני לא זוכר) מדובר בדגם של 250G SATA-II הוא שייך לסדרה SP120 ונקרא SP2504 מאד פשוט לזהות את הרוטור - פשוט כתוב עליו NIDEC -כמו בתמונה הזאת עריכה: אני מעוניין לקנות את ה-HDD הזה רק אם יש סיכוי גבוהה שהוא מגיע עם NIDEC כך שאם שאם אני אראה שלרובכם יש NIDEC אני אזמין אותו אם לא אז אעדיף משהו אחר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה אני אנסה להעזר בכם. אני מתכנן לקנות HD 120. מה שחשוב לי זה השקט ופחות הביצועים. (הוא הולך להיות דיסק משני בעוד הראשי הוא RAPTOR 36). ההצעות שקיבלתי הן ¤620 על WD ו¤650 על הברקודה. כדאי לנסות גם דיסקים של מקסטור וסמסונג? איזה מבין הבאים יהיה הכי שקט? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחשב נייד ישן זרוק אצלי כבר כמה שנים, והבעיה היחידה שלו היא הכונן. חיפשתי לאחרונה באינטרנט היכן ניתן להשיג כונני IDE ללפטופ במחיר שפוי, ואיני מבין למה גם כאן וגם בחו"ל הם יקרים יחסית. יש לכם עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות לוח ASUS P5B DLX, עם חיבור חיצוני של SATA. רציתי לשאול אם אפשר לחבר כל HD SATA לחיבור הזה, והאם החיבור הזה מחייב לחבר את ה- HD למתח כלשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק לי נראה שהמחיר נשאר גבוה כי זה יותר נח ומשתלם לחנויות? מתי אמור לרדת המחיר? מתי תפוקת הייצור אמורה לחזור לקדמותה? מישהו יודע? נראה שבחו"ל המצב נראה יחסית יפה, למה בארץ לא כך?!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים העברתי קבצים מכרטיס זיכרון MMC שעל הפלאפון להרדיסק (כונן C) פירמטתי את כונן C והתקנתי ווינדוס ושכחתי לגבות את התיקיה את הקבצים מחקתי מהכרטיס בפלאפון יש סיכוי לשחזר את הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
וכמובן שיהיה אמין (אפילו אם קצת יקר יותר מהממוצע).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. ה-M4 שלי עדיין חי וקיים ועושה את שלו, אבל אני מעוניין בשדרוג, הוא כבר אצלי שנתיים ובא לי להתקדם לדור החדש יותר. אין סיבה מיוחדת, פשוט בא לי. התקציב גמיש אבל מומלץ לא לחרוג מ-700, אני בעיקרון מעוניין בכונן הכי טוב שהכסף הזה יכול לקנות היום, מכיוון שלא התעדכנתי כמה חודשים אני לא ממש יודע מה השתנה בשוק אז אני אשמח להמלצה. בגדול מה שחשבתי עליו זה 840 Pro של סמסונג או M5 של פלקסטור. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז בהתחלה די חששתי מ SSD, ואז ראיתי כמה ביקורות טובות יש עליו, אז אמרתי נלך על 1TB כונן קשיח + 64GB או 128GB מסוג SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (ווינדוס 8 + תוכנות). אז עכשיו קראתי מפה: http://hwzone.co.il/wiki/SSD "יחד עם זאת קיימים גם מספר חסרונות לכוננים אלה - בעת הפסקת חשמל פתאומים עלול המידע בכונן להיפגם עקב העובדה שהוא נשלט חשמלית ולא מכאנית." ואני שואל את עצמי, הפסקת חשמל, יש חשש שהלכה לי מערכת ההפעלה והתוכנות? למה אני צריך את הפחד הזה? בשביל עוד קצת מהירות? גם ככה זאת השקעה של 300-400 שקל, אז אני עוד עומד מול חשש שחברת-חשמל תהרוס לי את המערכת (למרות שיש לי מערכת UPS שנותנת מתח שמספיק ל 2-3 דקות ללא חשמל)? ובנוסף לכל זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/20…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דחוף! צריך מעבדה לשחזור דיסקים קשיחים בירושלים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HDD נייד חדש לניגון סרטים וגיליתי שהוא מגיע ב - NTFS ולא ב - FAT32 כמו רוב ההארדיסקים הניידים (מדובר על WD ELEMENTS PORTABLE SE USB2) וכשבאתי שלפרמט אותו ל - FAT32 כדי שה - DVD שלי יקרא אותו ראיתי שאין את האפשרות הזאת והוא תומך רק ב - NTFS ו - exFAT, האם לפרמט ל - exFAT יפתור לי את הבעיה וה - DVD יקרא אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי OCZ VERTEX 2 מ- RSM והתקלקל פעמיים. עכשיו הם אמרו לי שאני אצטרך לחכות שבועיים שיחליפו לי אותו מהיבואן ואני לא מוכן לזה.(המחשב היה יותר בתיקון מאשר בבית). אז הציעו לי להחליף את ה-VERTEX 2 ב- OCZ AGILITY 3 בתוספת של 40 שקל שווה? (או להחליף ל-M4 ללא תוספת). הוא אמר לי להתקשר אליו היום להודיע לו מה נסגר. אני רוצה לדעת האם אחת מהאופציות האלה שווה בכלל, כי אם לא אני אגיד לו שאני לא מוכן לזה ואני רוצה לבטל את הקניה של ה-SSD. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שקראתי את הסטיקי, הלכתי וקניתי את hd103uj של סמסונג. עקרונית אין לי ביומיים שהוא אצלי בעיות, אבל לגמרי במקרה קראתי בפורומים שונים סיפורי זוועה עליו. לכאורה, הוא נכשל בכמויות מטורפות. :-\ לדוגמא : http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1106396.html אני די מודאג עכשיו. יכול להיות שמדובר בסדרת ייצור דפוקה ועכשיו כבר הייצור בסדר? יש מישהו שיכול לאשש או להפריך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-