אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה כונן קשיח חיצוני שיהיה מחברה טובה ואמינה ושלא ייהרס. אני רוצה גם שיהיה מהיר, לפחות 7200RPM. חשבתי על החברות WESTERN DIGITAL או SEAGATE או MAXTOR. איזה מהם הכי טובה והכי אמינה??? אשמח לשמוע הצעות על כוננים קשיחים חיצוניים מהחברות האלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה כל צורבי ה-DVD מוגבלים למהירות של x48 של צריבות וקריאת CD, בעוד שצורבי CD רגילים באים במהירות x52?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי במחסן צורב SCSI חיצוני התקנתי את הכרטיס של הצורב הוא מזהה אותו אבל הוא לא רשום במחשב שלי למה? ובכלום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על הרד דיסק חיצוני 3.5" 1TB 7200RPM עד 300 ש"ח בעיקר לגיבוי והרצה של סרטים דרכו. בנוסף לכך, רציתי לדעת מה ההבדל בין Seagate ST310005EXD101-RK לבין Seagate expansion 7200.1. מה את חושבים על Seagate expansion 7200.1? זה דיי דחוף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע במחשב יש לי 160 ג'יגה יש לי 2 שאלות קודם, 1.אני יכול לקנות הארד דיסק ופשוט להוסיף? ואם כן,מה אני צריך לעשות עוד חוץ מלחבר להגדיר אותו איכשהו?חייב פורמט?וכו' 2.יש כל מיני סוגים של הארדיסקים שלא יכולים להתאים למחשב שלי? ו... על איזה הרד דיסק אתם ממליצים לי...? חשוב שיהיה מינימום 160 ג'יגה[אפשר גם 250-320 אם יש במחיר של 400] עד 400 שקל... לא אכפת לי מהירות וזה...מספיק לי כמו ששלי זה ההרד דיסק שיש לי עכשיו: Drive WDC WD1600JD-00HBB0 (149 GB
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לשאול אם ניתן לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5 דרך האב usb או שמא הוא דורש הספקת חשמל חיצונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש ברשותי כונן קשיח חיצוני מדגם FREEAGENT DESK 500GB של SEAGATE. עכשיו, בהתחלה הכונן עבד יפה והכל היה לי XP ואז פירמטתי לווינדוס 7 אולטימייט חיברתי אותו (כי כמובן הכל היה מגובה עליו אחרי הפרמוט) והוא עבד יפה כמו גדול הוצאתי ממנו והעברתי אליו קבצים והכל עד שיום אחד חיברתי למחשב הכבל שבא איתו לא עבד (ה-USB כי זה עובד גם עם כבל של השנאי לחשמל וגם ה-USB) אז בגלל שהכבל חשמל כן עבד הוא עשה את הרעש החלש הזה שהוא תמיד עשה (לא משהו שלא אמור לקרות אלא הרעש הסטנדרטי) גם שמתי יד עליו הרגשתי שהוא עובד.. בקיצור אמרתי טוב אולי בעיה ב-USB אז חיברתי USB ואז האור שדולק תמיד בסמל חברה שיש עליו גם דלק אז אמרתי "סבבה בטח הוא תיכף יעלה" חיכיתי הרבה זמן והוא ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא איכפת לי איזה מהירות! לא איכפת לא איזה חברה! רק שיחזיק מעמד!!! יש לי צורב smart & friendly שהוא במקור של teac שנדפק ועכשיו לא יכול לכתוב CD-RW's....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי צורב דיוידי חדש של אסוס, דגם ASUS DRW-1608P3S חיברתי אותו למחשב והוא מייד זיהה אותו כמובן. משום מה נרו מאפשר לי מהירות צריבה מרבית של X12 למרות שהצורב הוא בפירוש X16. (גם לפי אתר היצרן וגם לפי אווראסט). יש לי במחשב אחר אותה גרסא של נרו, צורב דיוידי אחר של סוני גם X16 ואותו הוא כן מזהה כ-X16. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היו לי בעיות בשני הדיסקים הקשיחים שהיו לי על המחשב, שגררו איתם את איפוסם של ההגדרות בביוס. לאחר שהינדוס לא עלה, החלטתי לפרמט את אחד הדיסקים ( רק לאחד היה אפשר לגשת בהתקנת הוינדוס) ולהתקין וינדוס חדש. כשעלה הוינדוס, לא ראו את הכונן במחשב שלי, אבל רואין שהוא קיים ב device manager. להלן תמונות הכונן שלא נמצא זהו ה 500GB ). http://www.up2me.co.il/v.php?file=87427562.jpg זו השגיאה שמתקבלת לאחר שניסתי ללחוץ על populate http://www.up2me.co.il/v.php?file=57154717.jpg וזו התמונה שמראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי : http://www.up2me.co.il/v.php?file=49713382.jpg לא ניתן לראות את הכונן גם ב disk management. אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני רק רוצה לשחזר כמה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים העברתי קבצים מכרטיס זיכרון MMC שעל הפלאפון להרדיסק (כונן C) פירמטתי את כונן C והתקנתי ווינדוס ושכחתי לגבות את התיקיה את הקבצים מחקתי מהכרטיס בפלאפון יש סיכוי לשחזר את הקבצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהו האמצעי איחסון המועדף עליכם? *הערה: אני כל כך שונא לצרוב בצורב כל דיסק לוקח לי לצרוב אותו לילה שלם ורוב הפעמים הוא נדפק לי, וגם הדיסקים מאוד יקרים (TDK X4 23nis) מצפה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לשים כונן SSD בשרת לטובת קאש לאפליקצייה מסוימת. הכונן יחובר בsata2 כך שמהירות הכונן אינה פקטור. השרת מוגדר כקריטי ולכן אשמח לקבל המלצה לדגם אמין , ללא תלות במחיר. נפח: 120-128 GB. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ארגון Serial ATA International Organization המכונה בראשי תיבות (SATA-IO) http://hexus.net/media/uploaded/2013/8/3041dd69-1cba-412e-b645-42fd57df0e29.png אחראי לפיתוח התקנים/יושרה /איכות/הפצה של המוצר (Serial ATA (SATA™ נשיא הארגון בדבריו אמר "טכנולוגיית SATA ממשיך להתפתח כדי להתאים לדרישות תעשיית אחסון משתנות" כל זאת עם דגש לפתרונות אחסון בעלות נמוכה, ביצועים גבוהים . בינואר 2013 התקן הוצג ובאוגוסט 2013 מפרט התקן יצא לקהל / מפתחים שונים. הארגון התקינה הודיע על אשרור המפרט של הגרסה 3.2.המפרט האחרון של SATA Express, מפרט חדש המאפשר: ( נקודות מפתח החשובים לקהל המחשבים ). 1. שיפורים בניהול צריכת חשמל 2. אופטימיזציות עבור כונני מצב מוצקים (היברידיים SSHDs). 2.1 השקמה של כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי כולם, אני מתכונן לקראת קניית מחשב חדש בחודשים הקרובים אך כבר עכשיו אני נתקל במצוקת מקום אכסון על המחשב שלי... לכן, החלטתי ללכת על פתרון אכסון חיצוני בשאיפה להפוך אותו לפנימי בבו העת כשאקנה את המחשב. לכן אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה מהיר ואמין ושהמארז יתמוך גם ב- USB וגם ב- eSATA (אם אני אחליט שיישאר חיצוני). קראתי את הסטיקי המעולה. אך בכל זאת אני רוצה שתעזרו לי לבחור פתרון הולם ביחס מחיר\איכות הגבוה ביותר. אולי אספיק לקנות היום!!! תודה.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 19:14:00 טוב, היום זה לא יקרה כי אני רואה שהם לא פתחים במוצ"ש (מעניין ממתי זה??). בכל מקרה, אז מחר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בלוח אם תמיכה בSATA ואני מתכנן לקנות הארד דיסק חדש עכשיו השאלה שלי : מה עדיף לחבר אותו בSATA או לחבר אותו בIDE ? מה יותר מהיר משתיהם ? והאם המהירות כלכך משמעותית ? הארדיסק שאני רוצה לקנות: WESTURN DIGITAL 200 JB?(7200 8M תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הצורב היום. התקנתי אותו (היה קל מאוד, מזוהה צ'יק צ'ק) הכנסתי DVD ריק, כדי לבדוק מהירויות ב- Nero CD-DVD Speed, הוא "צרב" מצויין (X20) ניסיתי לעשות עוד כמה בדיקות אבל מאז הוא השתגע: לא מוכן לקרוא שום DVD שהכנסתי. אלא רק דיסק אודיו... מישהו נתקל בבעיה ? יודע איך לעזור לי? HF
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף,המחשב זיהה אותו אך אין לי גישה אליו במחשב שלי. כיצד אני יוצר גישה אל הכונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב. לאחרונה שידרגתי את המחשב בבית ללוח אם asrock z68 extreme 4 gen3 ומעבד i7 3770k. בנוסף רכשתי גם את ה ssd ocz agility 3 . הכל עבד יפה מאוד עשיתי עידכון Firmware ל SSD מהאטר של OCZ והכל עבד ממש טוב, אבל לאחר שהתקנתי קצת תוכנות ועידכונים של הוינדוס המערכת התחילה להיתקע לאיזה דקה ואז להשמיע קול נקישה כזה ואז חוזרת לעבוד,חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו כל פעם שיש עבודה מאומצת קצת עם פתיחת קבצים כמו חילוץ מ RAR וגם עם המחשב ניכנס למצב שינה הוא נידלק מהר אבל המערכת נישארת תקוע לאיזה דקה לפחות,בנוסף מערכת ההפעלה התחילה לעלות מאוד לאט כלומר אחרי הלוגו של החלונות שמגיעים ומיתחברים (וינדוס 7 64BIT) המערכת תקוע על הלוגו איזה 40 שניות ורק אחר כך ממשיכה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://hothardware.com/News/VelociRaptors_In_RAID_5_A_Case_Study_In_Speed/
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-