אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן , ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון למסגרת דיגיטלית שקניתי לא מזמן בחו"ל (ד"א ממליץ בחום למי שיש תקציב , דבר מדהים). בקיצור המסגרת הינה של קודאק ותומכת בכרטיסים הבאים: - Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (MS), -Picture Card, CompactFlash (CF) & MicroDrive (MD) השאלה היא מה ההבדל בין -Picture Card (שעולה יקר יחסית 110 שקלים ל 1GB) , לעומת נגיד זיכרונות רגילים כמו SD שעולה 1GB 50 שקלים , לבין Multimedia Card שעולה 256MB , 115 שקלים(הגבוה מבין כולם) והאם המהירויות של הזיכרונות קריטית בשבילי בשביל אותה המסגרת (לדוגמה זיכרונות X60 או X80 , יש לציין שזוהיא לא מצלמה ואין שיכתוב תמונות מסיבי במסגרת , המסגרת פועלת על בסיס מצגת כמו פאוורפוינט אשר אתה ק…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
שלום לכם לנגן Cowon O2 יש אפשרות לכרטיס הרחבה של 32GB... ועכשיו הדילמה היא בבחירת כרטיס SDHC בנפח 32GB, בין המהירויות השונות של הכרטיסים. האם יורגשו בביצועים של הנגן הבדלים בין class 4 לclass 6 למשל ? שווה להתייחס לזה בכלל או שזה הבדל זניח שלא יורגש ? כי לפני שבוחרים כרטיס, זה בהחלט הבדל במחיר בין המהירויות.. תודה והמשך ערב נעים.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני די חדש בכל העניין הזה של הדיסקים של הדיוידי, אז מה ההבדל בין ה- ל+? ומזה דיודי דם/רום, וכל הדברים שיש בדיסקים השונים שמבדיל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן אני שואל אותכם אם יש הבדל בין ה NEC 2500 ל 2500A? ובאותו עניין אם יש הבדל בין ה PIONEER A07 ל 107 ? זה נראה מאוד מבלבל ואני לא מבין מה ההבדל פה בעצם... תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים באיכות בין הצורבים דל PLEXTOR ASUS RICHO במהירות X40 אני מתכנן לקנות צורב חדש ואני מתלבט מכיוון שה-PLEXTOR יקר ב 200 שקל מהאחרים השאלה האם הוא שווה את ההפרש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב למחשב ורציתי לדעת אם יש הבדלים באיכות הצריבה (במוסיקה, כמובן) בין הצורבים השונים, או שכולם אותו דבר. אותי לא מעניין במיוחד הפונקציות של הצורב או אפילו מהירות הצריבה אלא האיכות. האם בצורב מסוים, האיכות של הדיסק שאני אצרוב תהיה יותר טובה מצורב אחר? או ששוב כולם צורבים באותה האיכות? תודה.
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי שני כבלים IDE אחד אם גידים גסים (עבים) ואחד אם יותר גידים אבל דקים יותר . השאלה אם יש עבדל בניהם ? הכבל אם הגידים הדקים מהיר יותר ?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתלבט בין שני מחשבים, שאני רוצה להביא מארה"ב. האחד הוא של אסוס עם זכרון 256GB SSDHard drive size והשני הוא של דל 1TB 5400 rpm Hard Drive כעקרון 256 ג"ב לא מספיקים לי כ"כ, האם להשתמש בכונן גיבוי חיצוני לחומר כבד, לא רצוי, או שזה רק עניין של נוחות. ומה באמת עדיף?? אודה לתשובתכם.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק של wd 320g 7200rpm המקום בו נגמר לי דיי מהר, החלטתי לרכוש דיסק נוסף פנימי של 1.5T של חברת seagate דגם הgreen במהירות 5900rpm. (המחשב ברשותי עם מעבד i5 ועם זיכרון 4 ג'יגה) ההתלבטות שלי האם שווה לי להעביר אליו את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 (ו-ווינדוס 8 בעתיד) ולהשתמש בו כדיסק קשיח המרכזי עליו יושבת מערכת ההפעלה?או רק כדיסק איחסון? או שההבדלים הם כל כך מהותיים ומורגשים בין מהירויות הדיסקים שהדבר לא שווה ומשתלם לי מבחינת המהירות? או שבסה"כ מדובר במילי שניות שלא ארגיש אותם בעבודה רגילה מול מערכת ההפעלה? תודה לתשובה ע"י מי שהתנסה בעניין.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן WD320AAKS כשנה ואני מרוצה ממנו, אני מעוניין לעשות מערך RAID ורכשתי היום כונן זהה,כמעט.. שני הכוננים הם הAAKS אבל בביוס ושאר המקומות אחרי שם הדגם מופיע לי שהישן יותר הוא: WD320AAKS-00VYA והחדש מבניהם WD320AAKS-00B3A 1.מה ההבדלים בניהם ? ניסיתי לחפש כל התוצאות הן מפורומים ברוסית שאני לא כ"כ מבין... 2.הAAKS מצביע על פלטה אחת של 320GB ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לכולם, 1. אני יודע שבמערך רייד רצוי מאוד להשתמש בכוננים עם מפרט זהה. 2. יש לי הרדיסק 160GB SATA1 בודד , דגם Seagate - ST3160827AS. כוונתי לרכוש עוד כונן 160GB + כונן 320GB לצורך מערך רייד 0+1. 3. הלוח שברשותי : LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני לא בטוח שלוח זה תומך ב STAT2 למרות שערכת השבבים תומכת. באתר של DFI אין שום תזכורת שהלוח תומך ב SATA2. למיתב זכרוני בזמן שלוח זה יצא הטכנולוגיה עדיין לא היתה בשוק. * עם משהו יודע אחרת בבקשה תגיב. ולעצם השאלה : 1. בהנחה שהלוח אינו תומך ב SATA2 : אפשר לחבר כונן המיועד ל SATA2 - במגמה שיעבוד ב SATA1 ? או לחלופין, האים ישנה דרך להגדירו כ SATA1 ? 2. האים ישנה בעיתיות לחבר מערך רייד שבנוי מכונן SATA1 + כונן SATA2 ? (אני יודע שלא ממ…
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעבור עוד השבוע למערך RAID 0 + כונן גיבוי. אני מאד רוצה להישאר עם המערכת הפעלה הנוכחית, יש לי קובץ IMAGE שלה שמוכן מדי שבוע למקרה חירום (דרך תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE)+דיסק הפעלה מהBOOT כמה שאלות :- 1.חובה לבוא עם 2 הכוננים (הזהים) מופרמטים? או שאפשר שעם הזמן הבקר יפזר את המידע מכונן בודד על שני הכוננים? 2.(אם התשובה ל1 היא שחובה לפרמט) אז האם מיד לאחר שהוגדר המערך המידע מנותב על ידי הבקר "כאילו" ישנו רק כונן קשיח אחד? או יותר פשוט,האם כשאטען את הIMAGE של מערכת ההפעלה מהבוט המידע יפוזר על ידי הבקר באופן שיבחר? וכך אחסוך התקנה מחודשת? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם XP, לו 3 כוננים, וכנראה שאחד מחולק בפרטישן, כך שמופיעים 4 כוננים. כיצד ניתן לדעת מה הנפח של כל כונן פיזי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לשניים מתוף שלושה כוננים, לאחר הפרמוט הכונן שאינו פורמט אינו מזוהה על ידי הביוס.. ניסיתי להחליף בין אחד הכבלים, בכדיי לבדוק שהבעייה אינה בכבל SATA והתוצאה - NTLDR are missing החזרתי את הכבלים למצבם הטבעי והבעייה נפתרה אך הכונן עדיין לא מזוהה.. אשמח לרעיונות, המון תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן! תמיד אתם מראים פה תוצאות של דיסקים אחרי צריבה ובודקים כמה שגיאות נמצאו... אני לא בטוח שאני מבין טוב איך קוראים את הגרפים האלה נתתי פה דוגמא לאיזה דיסק... שנראה לי שהוא ממש גרוע אם משהו יכול להסביר את המושגים הכללים ומה צריך לשים לב... מה נמוך וטוב ומה גבוה ומומלץ להתרחק וכו'... תודה! יניב
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי תוכנה שקוראת נתוני SMART מדיסק קשיח חוץ מ- Pre-fail ו-No Errors Logged אני ממש לא מבין את קוראים את הנאמר כמה זמן נשאר לדיסק הקשיח ? איך מבינים מה רשום מעבר ל-Pre-fail שאלה רטורית - אני מבין שצריך להחליף דיסק בקרוב יש למעלה עוד מידע מה זה אומר ומה מבינים מתוך זה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני בגודל של טרה, או טרה וחצי, ואני די סומך על הביקורות של אנשים ב NEWEGG בקטע הזה, אין חכם כבעל ניסיון, ואני מחפש דיסק שיחזיק מעמד ויהיה אמין, אז בהתחלה חשבתי לקנות את הכונן הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136505 ואז קראתי את הביקורות, שלמרות שרובן טובות, בכל זאת אפשר להבין שלאורך זמן הוא לא בהכרח אמין מספיק. אז המליצו לי לקנות בנפרד כונן קשיח רגיל, את הכונן הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136284 שאותו גם ניתן להשיג בארץ, ונראה שיש עליו ביקורות ממש טובות, ככה שנראה לי שזו בחירה טובה, מה אתם אומרים? אבל מה שנותר הוא לקנות מארז חיצוני שיתאים לו, ובפרט לאור העובדה שמדובר בכונן של יותר מטרה…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 1TB My Book World Edition External Ethernet Hard Drive וזהו השנים עשו את שלהם והבקר לא עובד יותר (הלוח שנמצא בתוך הקופסא שאליו מחובר הכונן) אבל ההארדיסק כן עובד, איך אני מוציא ממנו את המידע?? פירקתי אותו מהבית שלו ושאני מחבר ישירות למחשב הוא מזהה שחובר הארדיסק אבל לא מראה אותו, כנראה בגלל שיטת הקידוד השונהיש למישהו מושג איך אני מוציא ממנו את כל הטרה מידע שיש לי עליו שלא ילכו לי לאיבוד??תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-