עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DT2387,

שלום, האם קיימת אופציה להתקין כונן נוסף ולבצע גיבוי אוטומטי כך שאם הכונן הראשי מפסיק לעבוד, ניתן יהיה לעשות boot ישירות מכונן הגיבוי? כלומר שהגיבוי יהיה לא רק של קבצים מסויימים אלא של כל מערכת ההפעלה שנמצאת על אותו כונן. האם קיימות דרך חכמה לעשות את זה ? כלומר לא לעשות clone ל HD כל תקופה אלא שתוך כדי עבודה זה יעודכן כשהמחשב ב idle למשל תודה מראש

2. Started by eladgold,

ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pavlo,

שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  4. אז ככה אני לא מבין בזכרונות האלה ממש יש חברה ממולצת משהו זול ?. אני מעוניין ב 1 גיגה.. תודה לעוזרים עריכה: חיבור usb

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Pentuim 4 786 RAM 9600 Pro HDD - 5400RPM 2MB Buffer TV Card לסיכום: עתיק. שימושי המחשב:כללים, גלישה, אחסון, צפיה בסרטים, TV והקלטה. האם שדרוג ה-HDD לאחד עדכני יתרום לשיפור בביצועים (מלבד הנפח כמובן)? והאם יש מקום להוסיף זכרון RAM? האם זה יתן שיפור?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  6. שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nir.nir,

שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  8. היי, השאלה בכותרת. אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by o_O,

אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by the king2006,

אני עומד לקנות אחד מהשניים מה אתם אומרים איזה אחד מהם ... הם באותו מחיר כמעט ... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2433&products_id=13196 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2437&products_id=15534 בראשון יש יותר נפח אבל מה שמצא ען בעיניי בשני זה שאין צורך בכבל חשמל וזה יותר נוח

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  11. יש לי שני חיצוניים של 1TB כל אחד אחד של WD MY BOOK ועוד אחד של SEAGATE FREEAGENT DESK משו כמו 2-3 שנים שני הכוננים משמשים לאכסון מידע והם מלאים ושאלה אחת שלי אם כדאי לקנות כונן חדש ולהעביר את המידע אליו או שלא אמורה להיות בעיה עם זה שהם בני כמה שנים כבר ואני צריך גם עזרה בבחירה של הארדיסק חיצוני חדש כי הם כבר מלאים חשבתי לכיוון של 2TB והייתי רוצה המלצות בנושא תקציב סביבות 500 600

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by LiorZi,

כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shahar07,

מה ההבדל בין My Book Essential לבין World edition ? נדלקתי על עניין הרשת, האם גם אוכל להשתמש בו להקרנת סרטים או שזה יהיה איטי מידיי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני זקוק למידע אודות היכן ניתן להחליף דיסק 40 GB 7200 RPM של WD ? הדיסק עדיין באחריות אבל החנות ממנה קניתי כבר לא ממש נותנת אחריות... ליתר דיוק - אין עם מי לדבר - כולם הלכו הביתה... מה עושים ? יש לאן לפנות ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי שלושה הארד דיסקים מסוג סיגייט 500 ג'יגה כאשר אחד מהם 16MB והשניים הנותרים 32MB ואני מעוניין לעשות מערך של RAID 0. 1 האם זה אפשרי לעשות מערך כזה עם שלושת ההארד דיסקים שלי או שאני צריך בדיוק את אותם הדגמים ולכן אאלץ להשתמש בשניים מהם ? 2 על כמה שיפור בביצועים אנחנו מדברים והאם זה בכלל מורגש ובמה ? 3 אם אני בסופו של דבר כן עושה RAID 0 ואח"כ בונה כמה מחיצות ז"א מאחד את הכוננים ואח"כ שוב מפצל אותם האם זה פוגע בביצועים או שזה לא משנה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by ShaiLevy,

שלום לכולם קודם כל אני מתנצל אם אני חוזר על שאלה אבל לא מצאתי בחיפושים ולא בסטיקים, אולי שווה להוסיף נתונים כללים לסטיקי כמו שיש בפורום של קירור ואברקלוקינג (גם שם אין טמפרטורות מומלצות לדיסקים) יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל 250 ג'יגה מסוג WD2500KS-00MJB0 , הוא תמיד היה מתחמם מאוד אבל לאחרונה התקנתי אותו במקום אחר במארז והוא מגיע ל 60 מעלות (צלזיוס). עד כמה זה צריך להדאיג אותי ? יש לי גם סיגייטים (500 ו 120) שמגיעים לטמפרטורת הרבה יותר נמוכות... בכלל, מה הטמפרטורות המומלצות לדיסקים של חברות שונות/גדלים שונים ? [אם אפשר לשער לגבי איזה טווח תקין) אגב, הטמפורטורות עלו אצלי כי התקנתי שני דיסקים בצורה דומה לזאת http://www.silentpcreview.com/article8-page2.html מאוד עזר לי מבחינ…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by leibeyal,

אהלן, יש לי בטלוויזיה חיבור USB האם יש אפשרות לחבר את הפלאפון (NOKIA 6288) דרך הכבל USB?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by iyehuda,

הם של רייטק G05 הם עדיפים על סילבר ליין

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by erez1968,

של חברת philips? (מסוג sata).

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by FriXus,

במחשבי הישן היותר (P233) ישנם שני HD בגודל של 3 גיגה כל אחד האם אני יכול לעשות RAID0 בצורה כלשהיא להרדיסקים? אין לי בקר RAID (לוח ישן מאוד של 66MHZ) ישנם תוכנות SOFTWARE RAID? יש לי את PM7 יעזור איכשהוא? אם אני אצליח לעשות RAID0 הביצועים יהיו יותר טובים? בקצת אפילו? (בהתחשב למהירות המעבד/ שזה SOFTWARE RAID) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ציפורים בניוטרל,

אז ככה, יש לי שלושה דיסקים קשיחים 250GB x 2 160GB אחד מה 250GB מחולק ויש עליו WIndows לכן מחיצה שיש בה את הווינדוס היא ה primary והמחיצה השנייה שאין עלייה היא Logical השאלה שלי היא אם שאל הכוננים (הם ללא מערכת הפעלה ולא מתוכננים להיות) אם כולם צריכים להיות על Logical? אפילו שכל אחד מהם מפוצל ל 2 ? תמונה להמחשת המצב: http://ufu.co.il/files/u97u6infomu5nk6ad0ts.jpg [על הארדיסק השלישי מותקנת מערכת הפעלה ככה שאחד הוא ה primary והשני הוא logical הארדיסק של ה 160GB הוא לא מפוצל והוא על logical והארדיסק הראשון 250GB אותו כן פיצלתי אבל שני המחיצות הן logical השאלה היא אם צריך לשים את הכל על logical פרט לכונן C שעליו מותקנת המערכת הפעלה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, הכרטיס המדובר באשכול הינו Micro SD 32GB של SanDisk והטלפון הוא גלקסי 3. אתמול בערב הטלפון ניגן מוזיקה מתוך כרטיס הזיכרון ופתאום הפסיק. לא יכולתי לבדוק מיד מה קרה (מקלחת) אבל כשיצאתי נראה היה שהטלפון עבר Restart (משימות נעלמו ממסך ההודעות והופיעה אפליקציית הגיבוי שמתזכרת רק בעת ההפעלה מחדש). כעת אני לא מצליח להפעיל את המוזיקה מהכרטיס וככה גם לא ניתן לצפות בתמונות ששמורות עליו. ניסיתי לעשות unmount לכרטיס דרך הטלפון ולהטעינו שוב אך ללא הצלחה. חשוב לציין, הטלפון לא בתוך חדר האמבטיה בזמן המקלחת, ככה שנראה לי שאת אפשרות הלחות והקורוזיה אפשר לשלול. אודה מאוד לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 9.6k צפיות
  23. Started by DARK-SPIRIT,

היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש 500GB מהיר ושקט, [glow=white,2,300]חשוב שיהיה מאוד שקט[/glow] תקציב 450¤ אשמח לקבל המלצות תודה.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by צפיד,

שלום לכולם, כרגע במערכת שלי יש לי שני דיסקים של WD 80 GB ב RAID 0 רק ל OS, עוד 3 דיסקים של 500 GB בRAID 5. אני מעוניין לשפר את הביצועים של ה OS ובנוסף להגדיל את האכסנה. חבר המליץ לי על סדרת WD הירוקה בגודל של 1 TB לכל דיסק עם 32 MB באפר. אין לי בעיה ללכת על דיסק קטן יותר אך משתלם יותר(ז"א שני דיסקים של 750,640,50 וכ') בתנאי שאקבל שיפור בביצועים. 1.האם אתה חושבים שזה יהווה שיפור משמעותי בביצועים לעומת המערך של הדיסקים של ה80 הקיים (בהקשר ה OS)? 2.האם אכן הסדרה הירוקה של WD היא עדיפה בהקשר RAID (ביצועים ואמינות)? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by shl1357,

אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATA אז מה עושים במקרה כזה וגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID? או רק בקר RAID 5 אני לא מבין בזה כל כך.......... תודה

דיונים חדשים בפורומים