עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by stav_r,

שלום לכולם אני מתלבט ברכשית צורב חדש. יש לי את GSA-4120B של LG. ואת ה ND3520 של nec. עכשיו יש שני דברים חשובים בשביל: 1. איכות צריבה מעולה 2. מהירות נ.ב. השמתשתי כבר באפשריות החיפו שועדיין לא מצאתי תשובה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן, אני חושש לבעיה של צוואר בקבוק מצד ההארד דיסק שלי, פרטי המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון 4GB GSKILL 800MHZ CL5 ( G Skill F2-8000CL5-2GBPI) לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 הארד דיסק (שייך לWD): מודל: WD6400AAKS גודל: 640GB ממשק: SATA 3 Gb/s Cache (MB): 16MB RPM: 7200 מידע נוסף ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-701277.pdf תחת הכותרת של 640GB בעמוד השני, האם זכרון הבאפר קטן מדי? יהיה הבדל בין הארד דיסק אחר בעל 32MB? ובנוסף הEVEREST מראה לי על זכרון הRAM (בעל מהירות של 800MHZ) את השורות: Real Clock 400 MHz (DDR) Effective Clock 800 MHz האם הזכרון פועל במהירות …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לבנות שרת דיסקים קשיחים אני מעוניין לאחסן בין 8-14 דיסקים קשיחים (3 טרה כל אחד) - SATA2\3 אני לא מעוניין בRAID, אני רוצה שכל דיסק יעבוד בצורה עצמאית לחלוטין ללא מערך יתירות כזה או אחר. אני מחפש מארז (עדיפות למארז שוכב שיוכל לאחסן כמות כזו של דיסקים קשיחים (גם על חשבון מפרצי 5.25) מחפש לוח אם שיכול לספק כמות כזו של חיבורים סאטא או לחילופין להרחיב חיבורים באמצעות PCI מעבד - סביר להניח שאני אלך על משהו מאוד פשוט (דואל קור אפילו יד 2) וזיכרון בין 1- 2 ג'יגה. עדיף שללוח האם יהיה כ. מסך מובנה ואפשרות לחבר WIFI\BT וקורא כ. זיכרון וחיבור LAN 1GBIT אשמח להמלצות תקציב גמיש איזור ה 1000 +\-

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, סוף סוף המחשב בסדר עכשיו .. חיברתי הכל והכל עובד... יש לי שתי שאלות: 1. מקודם, ה-Samsung HD103SJ שלי היה מחובר לSATA 3 (ככה זה צריך להיות) , העברתי אותו לחיבור SATA 2 ... כי מישהו אמר לי פה שאני בקושי יראה הבדל בביצועים, אם בכלל. זה בסדר ? 2. כמו שידוע לכם (למי שקורא את הבעיות שלי בפורום חח) אין לי כרגע מחיצה ב"מחשב שלי" ל-Samsung EVO 840 .. אני רוצה לפרמט את ה-Crucial M4 ולהתקין את הוינדוס על הסמסונג .. שנכנסתי להתקנה של הוינדוס כן ראיתי את הסמסונג שם, זאת אומרת שאני יכול שם לעשות לו מחיצה חדשה, ולהתקין עליו את הוינדוס והכל יהיה בסדר.. השאלה היא כזאת, האם להתקין עליו את הוינדוס ואז לעשות את עדכון הקושחה שכולם מדברים עליו שפותר את בעיית האיטיות הידועה שלו, או…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by r2m,

רכשתי מחשב חדש עם HDD בנפח 320GB, הבעיה ששמתי לב שהוא מדי פעם עושה מן "בזז" כזה... במיוחד כשכותבים אליו ועובדים עם הרבה דברים ביחד... למשל, מעבירים קבצים ופותחים וורד באמצע... הרעש קצרצר אך לא מוכר לי מדיסקים אחרים שהיו לי... מה עושים?... לבדוק עם תוכנה?...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shoval,

יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TermiNal,

שלום. הצורב הרגיל שלי נהרס אתמול ואני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן ללכת על צורב DVD במקום עוד צורב רגיל, ויש לנו מספר שאלות בנושא. קודם כל התקציב הוא 500 ש'ח ואני זוכר שקראתי דברים טובים על NEC אז חשבנו ללכת על זה - NEC 3500A מ-KSP שווה? יש משהו יותר טוב מזיגזאג? או אולי יש משהו אחר בתקציב מ-KSP? וגם חשוב לי שאני יוכל לגבות דברים על מדיה של DVD כי יש יותר מקום מן הסתם, ה-NEC מסוגל לעשות זאת? אם לא? איזה צורב אחר מסוגל לכך בתקציב שלי? עכשיו אם הצורב הוא bulk (הוא bulk או לא?) אז הוא מגיע בלי תוכנה וכבל נכון? אז איזה תוכנות יש בשביל צריבת DVD? והכבל הוא כבל IDE רגיל שאני צריך לחבר כמו שחיברתי את הצורב הרגיל שלי? וזה שהצורב צורב מדיות DVD לא אומר שהוא לא יכול לצרוב על דיסקים ר…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. *אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך, המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות. היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4 והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה קצת מטריד.. ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..? השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM* ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו? אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כונן גיבוי חיצוני ''3.5 SAMDisk SAMSUNG One Button BackUp בנפח 300GB. אם אפשר פרטים על המוצר.. היכולות שלו... החסרונות / יתרונות...? תודה. מהסידרה הזאת: http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=c-harddrive&keyword=samdisk

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by NIR-T,

תודה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Sagui Jahn,

שלום, אני מעוניין לגבות את כל התמונות המשפחתיות שנערמו עם השנים בזכרון נייד אמין ולא יקר מדי. במידת הניתן אשתמש בו גם לאחסון סרטים וצפייה בטלוויזיה המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפי הכותרת, אני מחפש תוכנה לבדיקה סקטוריאלית (או בדיקת משטח, לא יודע איך לקרוא לזה), לא בדיקת מהירות, שגם היא לא משהו. יש מדי פעם מסכים כחולים עם שגיאת NTFS כשרק הSSD מחובר. החלפתי כמעט הכל, פרט לSSD. SSD של פטריוט PYRO, חלונות 7 64 ביט, AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: Patriot Pyro SCSI Disk Device Firmware: 320A Controller: nvstor Offset: 103424 K - OK Size: 55.90 GB Date: 07-03-12 23:30:27 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 121.52 MB/s Write: 57.40 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 15.21 MB/s Write: 36.69 MB/s ------------------------------ 4K-64…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by House M.D.,

שלום. יש לי דיסק און קי Sandisk 4GB שהשתמשתי בו הרבה עוד מ 2008. לאחרונה, אני חווה את הבעיה הבאה, בכתיבת קבצים בלבד (בקריאה הכול תקין): הכתיבת מתחילה והמהירות המדווחת נעה בין 25-35 MB/s שזו כמובן מהירות לא סבירה לDOK הזה. בערך באמצע ההעתקה, בר ההתקדמות נתקע ואיתו גם הנתונים לגבי מהירות ההעתקה וכמה עוד נשאר, אך ה DOK ממשיך להבהב ז"א שמידע עדיין נכתב אליו. לאחר כמה דקות, החלון העתקה חוזר להתקדם אך הפעם המהירות המדווחת יותר קרובה למציאות, 8-5MB/s. זה לא היה כל כך מפריע, אבל בזמן שהחלון נתקע לכמה דקות, המחשב הופך לבלתי שמיש לגמרי. כל תוכנה שאפתח בזמן הזה, תיפתח רק אחרי שההעתקה תמשיך. גם תוכנות שכבר פועלות כמעט ולא מגיבות. יש לציין שהבעיה לא קוראת כאשר אני מעתיק קבצים לפלאפון …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Transfer,

שלום חברים יש לי כזו אפשרות בביוס והיא ב DISABLE כרגע should I put it on or "if it work, dont change anything"? mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 HD : WDC WD2500KS

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by alexii86,

אני מעוניין לקנות צורב במחיר של 500 ש"ח תמליצו לי על צורב טוב-לא אחד שיהרס אחרי 1000 צריבות!!! סוס עבודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ameer_a7,

איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by catcher,

לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כונני SSD מבית סמסונג ומבית Western Digital זוכים להכפלה לכתבה

23. Started by viper_sb,

יש לי לוח אם שלא תומך בRAID מישהו יכול לעזור לי איך לבצע RAID?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Rafi921,

??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yoni1234,

שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.