אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני בא לצרוב על דיסק(לא DVD) איזשהו סרט(או משחק ניסיתי את שני הדברים האלה)זה מראה שתהליך הצריבה התחיל אבל אחרי כמה שניות זה רושם לי שתהליך הצריבה נכשל כשניסיתי לצרוב דיסק DVD,הצלחתי,אבל זה לא קורא אותו(לא בכונן ולא בצורב) בכל אופן מה הבעייה?אפשר איכשהו לתקן את זה? נ.ב.: השתמשתי בתוכנות 120% אלכוהול נרו 6/7 אשמפו ועוד דבר,משום מה מהירות צריבת הדיסקית ירדה מ40X ל16X
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לבנות שרת דיסקים קשיחים אני מעוניין לאחסן בין 8-14 דיסקים קשיחים (3 טרה כל אחד) - SATA2\3 אני לא מעוניין בRAID, אני רוצה שכל דיסק יעבוד בצורה עצמאית לחלוטין ללא מערך יתירות כזה או אחר. אני מחפש מארז (עדיפות למארז שוכב שיוכל לאחסן כמות כזו של דיסקים קשיחים (גם על חשבון מפרצי 5.25) מחפש לוח אם שיכול לספק כמות כזו של חיבורים סאטא או לחילופין להרחיב חיבורים באמצעות PCI מעבד - סביר להניח שאני אלך על משהו מאוד פשוט (דואל קור אפילו יד 2) וזיכרון בין 1- 2 ג'יגה. עדיף שללוח האם יהיה כ. מסך מובנה ואפשרות לחבר WIFI\BT וקורא כ. זיכרון וחיבור LAN 1GBIT אשמח להמלצות תקציב גמיש איזור ה 1000 +\-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.זה אפשרי לעשות מערך רייד 5 על וינדוס סרבר וזה יהיה אמין?? 2.אם אני קונה בקר רייד אני יכול לעשות מערך רייד על וינדוס ולא יהיה שום בעיות(של אמינות וכדומה..)??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון מצאתי כמה שנראים לי, האם למישהו יש ניסיון איתם? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=423243 האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490318 מטיטניום, לא רואה הבדל גדול http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712567 לא ממש הבנתי איך הוא נפתח, ושוב, האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? אני מחפשת דיסק או קי נשלף ולא משנה לי אם יש U3 או לא, כי אני גם ככה אעשה ל-U3 הסרה. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז בואו נתחיל בבעייה שלי... בצורב הישן שלי, של ימאהה, שהיה מוגדר במהירות כתיבה מחדש של 10 יכולתי לצרוב רק על 8, התעלמתי, לא התייחסתי, כי ידעתי שזהו הבדל פעוט. אבל עכשיו קניתי צורב חדש דנדש, של LG במהירות 48X16X48, ואני יכול לצרוב דיסקים רגילים רק עד X32 ולא במהירות המקסימלית (אתם בטח תגידו לי "אבל גם זה הבדל פעוט" אבל אם הייתי יודע את זה לא הייתי מוסיף עוד כסף כדי שזה יהיה צורב X48 ולא 32) בכל מקרה, ניסיתי לבדוק שלא עבדו עלי, וחוץ מזה שהמהירות שלו מודפסת על הצורב עצמו, גם תוכנות הצריבה מזהות את הדגם (לא זוכר את המספר) ואפילו בדקצע באתר החברה שזה אכן צורב במהירות הנ"ל. ניסיתי להשתמש ב2 תוכנות הצריבה הגדולות (Nero וEasy CD Creator) ושניהן נותנות ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DOK של טרנסנט ויש עליו מחיצת אנטיוירוס שבא איתו "במתנה" המחיצה: CD Drive (H:) TrendMicro USB Security איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? אי אפשר למחוק שם קבצים, ואני לא מצליח לבטל את המחיצה הזו, והיא סתם תופסת לי מקום ומעצבנת. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן גיבוי חיצוני ''3.5 SAMDisk SAMSUNG One Button BackUp בנפח 300GB. אם אפשר פרטים על המוצר.. היכולות שלו... החסרונות / יתרונות...? תודה. מהסידרה הזאת: http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=c-harddrive&keyword=samdisk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, כמו לרבים יש לי את ה Lite-on x52x24x52 הידוע לטובה היום, באתי להתקין תוכנה הנמצאת באחד הדיסקים שלי ומה, הצורב פשוט לא רוצה לפתוח את הדיסק. אומנם אין שום הודעת שגיאה, הצורב פשוט מזהה הדיסק כדיסק ריק :-\ לעומת זאת כשאני שם את הדיסק בDVD טושיבה שלי הכל בסדר, והדיסק נפתח. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה, איציק.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחתי איתי את הכוננים הקשיחים ליוון ,הם נמצאים בשקיות פצפצים כל אחד לחוד. אני נמצא כרגע בחדר שבו המזגן לא עובד כשאינני בחדר. אני נמצא ליד הים יחסית ,הלחות פה די גבוהה וחם. כשנכנסתי עכשיו לחדר התחלתי להזיע מיד ולהרגיש חנק. האם בטוח להשאיר הארד דיסקים בסביבה כזו? אם לא, ואם המקרר ממשיך לעבוד גם כשאינני בחדר, האם כדאי לי להכניס את ההארד דיסקים לשם? (לא יהיו בעיות מגנטיות וכולי?)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כבל חדש וגם בו החיבור די רופף האם ככה זה אמור להיות ? אולי לא חיברתי טוב ? משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה ל-HD ? ההארדיסק חדש החיבור שלו נראה בסדר ואין שיניים עקומות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי אחריות לא משהו אני כבר יכול לכתוב - IBM ולמען ההגינות - הכוונה למי שקונה הארד-דיסק שלהם בחו"ל! למרות שהחברה בינלאומית, IBM ישראל, (לעומת IBM בהרבה מדינות מערביות) לא מכסה באחריות חומרה שלא נקנתה בישראל...ממש התנהגות גלובאלית של החברה.... אז, אני לא אקנה הארד-דיסק שלהם... ולשאלה: למי מהיצרנים יש אחריות בינלאומית אמיתית? מי נותן עדיין (או יותר נכון - שוב) אחריות של 3 שנים? איזה דיסק כדאי לקנות בהתחשב בנתוני הדיסק (איכות, אמינות וכו') ובאחריות היצרן. סתם, בא לי להיות צרכן נבון לשם שינוי...(ובתקווה שנציגי IBM בארצנו קוראים את זה גם הם) :smoke:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דחוף! צריך מעבדה לשחזור דיסקים קשיחים בירושלים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי microSD זריזים, התקני USB מסוגים שונים וגם כונני SSD מחכים לכם בתגי מחיר שכדאי לכם בהחלט לבחון לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. לימים הקרובים יש מבצע של KSP על הכונן הבא - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15084 אני לא מבין כל כך בכונניי SSD, אך הבנתי שהם מהירים יותר וראיתי סירטוני השוואה שמראים שקצב העברת הנתונים שלהם מהיר יותר. על כל פנים, האם ההבדל שווה את הכסף? והאם החברה הזאת בסדר? שמעתי עליה רק כיצרנית כרטיסי זיכרון. האם הוא שווה את הכסף? המבצע מוריד את המחיר מ-850 ל-690
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על ההרד דיסק שהלך לי - ולפי המלצותיכם שלחתי אותו וקיבלתי אחד חדש זהה לדגם של הישן (Maxtor DiamondMax 10 120GB) עכשיו אני חושב לקנות עוד הרד דיסק זהה לו ולחבר אותם ב-RAID 0 ללוח אם שלי אין בקר RAID מובנה (GigaByte 8SQ800) המחשבה שלי הייתה לחבר את שניהם ב-RAID ואחד מחוץ ל-RAID שיהיה Master ועליו תהיה מערכת ההפעלה. אז השאלות הן: איזה בקר מומלץ לי לקנות (רצוי שיתאים ללוח אם הזה ולבאים אחריו)? איך לחבר את זה בצורה כזאת שאחד יהיה מחוץ ל-RAID והשניים האחרים בתוכו? מאיזה אתר אינטרנט אתם ממליצים לקנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות?...הוא "חדש"...יש לי אותו שנתיים ככה...זה WD80BB....זה הדגם... זה הדגם הזה מרעיש?..או שהוא ספציפי מרעיש... אם אני יסגור את המארז יהיה לי יותר שקט??..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מחבר DVD חיצוני למחשב נייד כדי לעלות בוט,אני צריך לבחור בבוט usb או DVD ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמובן שיהיה אמין (אפילו אם קצת יקר יותר מהממוצע).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-