אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עם מפרט: GB P35-DS3 Intel Core 2 Quad (Q6600 4giga ocz WS3200AAKS אני לא משחק משחקים, רק צופה איתו בסרטים וגולש, מידי פעם קצת תוכנות לא כבדות כגון אופיס או פוטושופ, ואין לי בעיה של מקום בגדול, ה 320 מספיק לי. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נהיה כבד וחסר לי מהירות וזמן תגובה מהיר טיפה. יחד עם זאת, זו הוצאה לא מתוכננת בכלל, ואפילו לא בטוח שהכרחית. אז בכל זאת אולי אקבל המלצה ממכם למשהו זול וטוב שיעזור. הבנתי שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, אפשר המלצה בבקשה לכונן SSD רק בשביל כונן C? אני מאמין שאשאר עם WIN7 וסדר גודל של קבצים כרגע בכונן C זה 45 גיגה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש חדש יחסית במערכת ההפעלה הזו ואני לא כל כך מבין במערכות הפעלה של סרברים :-(. אני משתמש ב-Windows Home Server Vail. לפי מה שהבנתי זה קרנל זהה ל R2 Windows Server 2008 . לפני כמה חודשים התקנתי את מערכת והכל היה בסדר. חוץ מהתיקיות הקיימות, על המערכת, הוספתי כמה תיקיות - דיסק נוספות. השרת מורכב מ 8 דיסקים של TB 1,5 ו דיסק נוסף עבור טיוטה. לאחרונה המחשב התחיל להראות המסכים הכחולים. כתוצאה מי שאחד הדיסקים לא עולה לי וככה נשאר לי 7 מתוך 8. OK אז החומר שישב בו לא היה נגיש כי הוא מנותק אבל את כל שאר המידע הייתי רואה והיה נגיש!! אבל פתאום אני לא יכול לראות אותם על המחשב שלי, אבל אני לא יכול לבחור אותם או לסמן אותם או לגשת אליהם (ראה תמונה המצורפת). לקחתי את כל …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק של חברת SEAGATE. הכל היה בסדר ועכשיו המחשב לא מזהה אותו.... כשאני מחבר אותו יש נורה קטנה שמהבהבת וזהו (בדרך כל הנורה לא מהבהבת - פשוט דולקת ברגיל) מה אני יכול לעשות? כל הסרטים, התוכנות המוזיקה הסדרות.... הכל שם!!! בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק רציתי ליידע אותכם שאני פשוט מאוכזב מההרדיסק הזה. אף תוכנה לא עובדת איתו, אי אפשר ליצור איתו מחיצות אחרי התקנת WINDOWS, אפילו GHOST אי אפשר לעשות לכונן כי הוא לא מזהה שיש הרדיסק במחשב בכלל... אני חשבתי שהבעיה של SATA היא בהתקנה של WINDOWS אבל מסתבר שהבעייה גדולה הרבה יותר... הוא פשוט לא מזוהה כהרדיסק ע"י שום גורם חוץ מ WINDOWS אפילו תוכנות לא מכירות בו ככונן קשיח. אני יודע ובטוח שאם הייתה לי היכולת להחליף אותו לא הייתי מהסס. מאוכזב מאוד.... :s07: :s07:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל כל כך גדול בין הביצועים של מערכת ההפעלה כאשר היא מותקנת על WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA לבין אם היא מותקנת על WD רגיל 7200 RPM
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג טיפה את הדסקטופ העתיק שלי ב SSD ועל הדרך מחליף דיסק נתונים (מעדיף להזמין את הכל מפלונטר). אני לא מוצא דיסק 3TB 7200 RPM סטנדרטי במחיר סביר, שהוא לא של סיגייט או טושיבה - סיגייט מסדרת ST3000DM לא אמינים באופן יחסי לאורך שנים עפ"י נתונים של BACKBLAZE, ועם דיסקים של טושיבה אין לי נסיון כלל. מי יודע אם ניתן להשתמש ב HITACHI DESKSTAR NAS כדיסק "רגיל" ולא כ NAS? אני חושש מהאפשרות שהוא מגיע עם הגדרת AAM גבוהה ונעולה, שמתאימה לדיסק יעודי ל NAS
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי שאינטל היו אמורים להוציא מחליף ל- SSD_510 בסוף השנה.. לא? איזה דגמי SSD (אינטל ואחרים) אמורים לצאת בקרוב? מתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או בפורום מחשבים ניידים, מכיוון שהבעיה היא חוסר נפח אחסון במחשב הנייד שלי. יש בנייד קשיח עם 250 ג'יגה בלבד - מה שמספיק לשימושים רגילים אך ברגע שאני רוצה לאחסן בו סרטים ומוזיקה המקום נגמר מהר מאד. שקלתי להחליף את הכונן במחשב אך הגעתי למסקנה שכנראה עדיף לקנות קשיח חיצוני. הקשיח מיועד לשימוש תדיר, בעיקר באכסון, ניגון מוזיקה וסרטים. אני מאמין ש- 500 ג'יגה יספיקו, אין לי צורך בהרבה יותר מזה. אני לא יודע לגבי החיבור של הכונן, במחשב הנייד אין לי חיבורי USB3 לכן קשה לי לומר אם יש לתת לזה עדיפות או לא (מדובר ב- elitebook 2560p של HP). אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף אבל מחפש כונן שלא יקרטע כאשר אני מנגן ממנו תוכן ואמין במידה סבירה. אם הח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.זה אפשרי לעשות מערך רייד 5 על וינדוס סרבר וזה יהיה אמין?? 2.אם אני קונה בקר רייד אני יכול לעשות מערך רייד על וינדוס ולא יהיה שום בעיות(של אמינות וכדומה..)??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כונן קלטות ישן, כל כך ישן שהוא אמר שהכונן שוכב אצלו מחוץ למחשב כבר כמה שנים. התחשק לי לראות מה ומי וניסיתי לחבר אותו, אבל אני לא בדיוק יודע איך ולמה. כאילו יש לי נסיון בלחבר כוננים וכו', אבל אף פעם לא חיברתי טייפ קלטות. בכל מקרה הכונן מתחבר לכבל פלופי. אבל אין לי מושג איך מגדירים אותו בביוס שמה יש אפשרות רק לכונני 3.5'' ו5.25''. מה לעשות שם? והבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להבין איזה כונן זה כדי להוריד לו דרייורים. הכונן מתאים למפרץ 3.5'' אבל הוא יושב בתוך מתאם ל5.25''. לא כתוב עליו כלום חוץ ממדבקה שכתוב עליה CONNER ופירוט של המתחים והזרמים ועוד מדבקה קטנה של EIM שאומרת שהאחריות נגמרת ב97. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מדיות CD-R טובות,אך לא יקרות,הייתי אומר אפילו זולות, בסביבות ה45-50 ש"ח ל50 דיסקים שיהיו מספיק איכותיות לצריבת מוזיקה עליהם לשמיעה בסטריאו(לא MP3). יש המלצות?וכיצד אוכל לדעת בין זיוף או לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD עם חיבור SAS והבנתי שיש דרך לחבר אותו ל PC ע"י כרטיס הרחבה מסויים שמתחבר לאחד הסלוטים של ה- PCI, אם מישהו מכיר משהו כזה - אשמח לשמוע תגובות(וביקורות לגבי) + אשמח לקבל לינק לאחד המוצרים הללו...( או לפחות את השם המדויק שלהם באנגלית) אני מחפש משהו כזה : http://www.supermicro.com/products/accessories/addon/aoc-sat2-mv8.cfm אבל אני לא יודע אם יש משהו מומלץ יותר לשימוש..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את כונן הdvd במחשב הנייד למולטיזון (rpc1) כבר הורדתי את העדכון (גם דגם חברה אני רוצה גם גרסת קושחה)ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ואם הכונן יהיה מולטיזון האם יהיה צורך בתוכנה בנוסף לעדכון ואיך אני יבטיח שהעדכון לא יהרוס לי את הכונן ואף את המחשב (כי שמעתי סיפורים מאוד מאיימים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד אורה RAIDE 0 ו RAIDE1 מה ההבדלים? מה יותר טוב? אני יודע מה זה רייד אז לא לשים הודעות ספאם בבקשה! וכו......
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שמוכרים כונני רשת ואני יודע שיש קייסים שמתאמים בין FireWire / USB ל PATA/SATA, אז השאלה אם גם יש קייסים שמתאמים בLAN לPATA/SATA? איפה אפשר להשיג כזה דבר? ואם אי אפשר, איפה אפשר להשיג כונן רשת רגיל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לגרום, ע"י תוכנה או סקריפט כל שהוא, שכל פעם שאחבר את הDOK למחשב, כל הקבצים שעליו יועתקו תלוך סיפריית גיבוי מסויימת. איך עושים את זה? אני בטוח שישנה דרך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מFOXPC מחשב לפני שבוע לחבר ובדקתי אותו אמור להיות 500GB כתוב על הקשיח 500GB ובפועל יש עליו רק 372GB מה ניתן לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנים של ציפייה, WD סוף סוף תשחרר את המודל החדש של הכונן המפורסם ביותר שלה. משהו חדש לחלום עליו בלילות הקרים.... http://www.behardware.com/news/7915/finally-a-new-raptor.html
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצ'ופצ'יק הקטן של הכרטיס SD Card שנועל או משחרר אותו נפל לי, יש תחליף לזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
או לחילופין, "הקלטה" של תוכנית טלויזיה/סרט בזמן שידור ישר להארד-דיסק. ניתן לעשות את זה בעזרת חיבור S-Video? יש לי כרטיס מסך רגיל עם יציאת S-Video, כניסת S-Video בטלויזיה וכבל מתאים. הסתבכתי כבר עם כל מה המידע שמצאתי בגוגל. מה גם שרובו ישן ואולי לא רלוונטי. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-