עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by galza,

האם יש דיסק און קי USB 3 מומלץ ואמין? ראיתי שהמחירים ממש לא גבוהים להפתעתי לעומת USB 2 .האם ההבדל הוא משמעותי? המערכת שלי תהיה בתמיכה מלאה לUSB 3. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roeesnir,

מעשה שהיה כך היה. הלילה, נגנב מחשב נייד מבית קרובי משפחה. הם חשדו שזה מישהו שכבר גנב להם, איימו עליו, ובסוף הוא הודה שגנב הלילה, ומכר לאיזה נהג מונית ב-200 ש"ח. נוצר קשר עם הנהג. הוא אמר שהוא השקיע במחשב הבוקר ולקח אותו לאיזה חנות כדי ש"יסדרו אותו". הוא דרש עליו 800 ש"ח, וקיבל. עכשיו נתנו לי את המחשב, ומסתבר שרק מחקו את הקבצים כנראה. המחשב אפילו לא עבר פירמוט. (Win 7 HP) מישהו יכול לעזור לי לשחזר את הקבצים? יש תוכנה טובה ממולצת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 4xtos,

היי יש לי תקציב של בערך 300₪ אם צריך אז עד 400 ולוח אם biostar th67+ מחפש המלצה לssd טוב, סביבות 240gb

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roncohe4,

היי רכשתי דיסק קשיח חדש מסוג SSD. הכל מחובר ועובד וכרגע מתקין עליו את הווינדוז מחדש. רציתי לשאול, איך אני מגדיר את ה-SSD כראשי ואת הישן שיש לי כמשני (slave). בנוסף, ראיתי שאין בדיסק הישן ג'אמפר בכלל. קראתי מה כתוב בהסבר וגם לא מצוין שם הגדרה ל-slave. האם אפשר להגדיר זאת מבלי להשתמש בג'אמפר? במידה ולא, הדיסק הישן בעל 8 פינים בג'אמפרים של WD. מישהו יכול להגיד לי איפה צריך לשים את הג'אמפר במצב כזה? (בתקווה שסיפקתי מספיק מידע). והכי חשוב.... אפשר לקנות ג'אמפר לבד? :-\ תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by israel1970,

אני מעוניין לרכוש למחשב החדש שאני מרכיב לי צורב בלו ריי שתומך בכל סוגי המדיות, בעל ביצועים חזקים בצריבה קבועה. אשמח לשמוע רעיונות והמלצות (חיבור sata כמובן).. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by FIRE-KID,

אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. חברה אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב בנפח של 500 GB לצוך גיבוי דברים משחקים וסרטים ועוד רציתי הצעות לכוננים בעלי מהירות העברה גבוהה יחסית כך שאני אעביר לו דברים הם יעברו בצורה המהירה ביותר ולא שעות של העתקה.... תקציב-עד 500 שקל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם נזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB. השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה. בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכם יש לי לוח אם של אסוס Z370-F הרכבתי בלוח אם שלי SSD M.2 של 250GB האם אני יכול להוסיף ללוח אם שלי עוד SSD M.2 של 500GB? יש לי מקום בלוח לעוד M.2 נוסף אבל זה לא פוגע בביצועים של הSSD ?

10. אפשר לכבות\לעשות הפעלה מחדש לווינדוס כאשר כונן חיצוני 2.5 מחובר דרך הUSB?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pompon,

שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by spike_staff,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות SSD בנפח 120GB, בשביל מע' הפעלה תוכנות ומשחקים. התקציב הא עד 1200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עם זה שווה. עדיף מKSP. מה הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לגרום, ע"י תוכנה או סקריפט כל שהוא, שכל פעם שאחבר את הDOK למחשב, כל הקבצים שעליו יועתקו תלוך סיפריית גיבוי מסויימת. איך עושים את זה? אני בטוח שישנה דרך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by x-dude,

http://www.cdfreaks.com/news/11675 The TDK Professional Disc, which uses a blue-violet laser with a short wavelength for recording and playback, boasts a capacity of 23.3GB approximately five times that of DVD media as well as a rapid transfer rate of 72Mbps. Thanks to its random data access capability and other features available only from optical disc media, it can be expected to find growing acceptance in broadcasting applications. פששש,כל מה שנשאר לחכות זה למכשיריפ במחיר סביר,לסרטים בפורמט הזה ולכל הבלאגנים של הפורמטים HDDVD ו בלו-ריי ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by טל,

יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי התלבטות לגבי אמינות של מערך raid 1 עם שני דיסקים על בקר בובנה בלוח אם ich9 האם הייתם מבצעים מערך דיסקים כזה כאשר האמינות שלו היא ממש גרועה מערך הדיסקים אמור להכיל מידע חשוב של ארגון שאם ימחק או יאבד תיגרם בעיה רצינית מאוד, כמו כן המחשב פועל כשרת הדיסקים שבשימוש הם דיסקים רגילים בגדלי של 50 גיגה עד 2 טרה כמו כן המערכת הפעלה גם כן רצה על הרייד הזה והמחשב עצמו כותב מידע קבוע על הדיסקים! האם לעבוד עם raid מובנה או לחלופין לרכוש בקר ב 300$ אשמח לקבל תגובות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רכשתי אתמול את הכונן החיצוני הנ''ל רציתי לשאול האם זה נורמלי שהטמפ' שלו תיהיה בין 62 ל67 מעלות במאמץ ? זה לא יותר מדי חם? ממה שהבנתי בכוננים פנימיים אין לעבור את הסביבות 50 מעלות.. זה תקף גם בכוננים חיצוניים ? ועוד שאלה: הגיוני שיקח להעתיק להארדיסק הזה 480 ג'יגה ב19 ומשהו שעות? (מאתמול ב18:40 עד עכשיו זה מעתיק מכונן חיצוני אחר..) אני יודע שUSB איטיים, מה, אבל עד כדי כך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by samsam76,

היי, אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לאחד הכוננים שלי. יש לי CD והוא עולה סבבה. צפיתי את הבעיה שלא אדע לזהות את הכונן אותו אני רוצה לבדוק ולכן העלתי את התוכנה כשהכונן היה מנותק ואז חיברתי אותו כדי שאראה איזה כונן הופיע במסך השחור והמפחיד ולהפתעתי הרבה לא השתנה שם כלום. הבנתי שכונן שמוגדר כSLAVE לא מופיע אז קודם כל, איך אני יודע איך הכונן שלי מוגדר ? דבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי לפי מה אני אמור לזהות את הכוננים ? ודבר שלישי, על מה לוחצים כדי לצאת מהתוכנה הזאת בצורה מסודרת ? מצורף צילום של המסך, כאמור, הוא היה נראה ככה עם כונן SSD + כונן 500 גיגה וזהה לחלוטין גם כשהוספתי לו עוד כונן 500 גיגה תודה לעוזרים וגם לאלה שלא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הצ'ופצ'יק הקטן של הכרטיס SD Card שנועל או משחרר אותו נפל לי, יש תחליף לזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. MHDD לא תזהה אותו, נכון (מחובר ישירות לנתב)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by steve_morse,

בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by erbrt,

איבדתי את הDOK שלי לא מזמן, אבל בגלל שממש אהבתי אותו אז החלטתי לקנות אחד בדיוק כזה כי הוא מאד מהיר ואמין... אז קניתי בK.S.P בבילו סנטר את אותו הDOK בדיוק(16 ג'גיה): http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9267 אבל אני שם לב שמשהו מוזר בו... המהירות קריאה שלו נראית בסדר, בערך 30 מגה לשניה, אבל המהירות כתיבה נראית לי נמוכה מידי, רק 6-9 מגה לשניה, ניסיתי לבדוק אותו אם HD TUNE אבל התכנה לא מזהה אותו בכלל, ניסיתי בכמה כניסות USB, ב-2 מחשבים ועדיין אותם התופעות, אבל בכל שאר המובנים כמו קיבולת הוא נראה בסדר! יכול להיות שזה DOK פגום? יש דרך לבדוק את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים