עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by itaysp,

שלום! אני מעוניין לקנות מתאם IDE ל USB. ראיתי שיש כמה סוגים כיום בשוק.. אני רוצה אחד עם מארז ושיתאים גם לדיסקים קשיחים וגם לכוננים (יש דבר כזה?) בכל הדגמים שראתי של מתאימים כאלה (גם בלי מארז) שמתי לב שהמתאם מתחבר רק לUSB. מאיפה מגיע החשמל? מה USB? לפי מה שאני יודע ה USB זה רק 5 וולט, זה מה שהספק צורך? ראיתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5163 דיי דול.. 88 שקל ויש גם את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5165 קצת יותר יקר... הראשון 2.5" והשני 3.5" אז נראה לי שאי אפשר להכניס איזה כונן לראשון.. אבל איך אפשר להכניס דיסק קשיח לשני אם הוא גדול מידי? זה טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by naamab,

ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש הרד דיסק קומפקטי עם 500TB +- לטיול בדרום אמריקה, אני צלם ולכן אני צריך גיבוי לכל התמונות ומשמע: 1. הוא צריך להיות עמיד לטלטולים פה ושם, רצוי מאוד עם יכולות מוכחות. 2. שמעתי שבגובה מסויים המחט שקוראת את הנתונים יכולה לא לתפקד, וחלק מהטיול שלי יהיה במקומות דיי גבוהים מעל הקרקע (לה פס, בירת בוליביה, למשל). ניסיתי לפשפש פה ושם, ראיתי רק את זה http://www.transcendusa.com/products/Modlist.asp?CatNo=109&LangNo=0&Func1No=&Func2No= סדרת ה store jet של טרנסקנד, שווים משהו? יש עוד דברים דומים לחברות השונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amir_dj,

שלום אני רוצה לגרום למחשב לחלץ יותר מהר מספר רב של קבצי RAR במקביל ופעולות של המרת סרטים. המפרט שלי הוא: 2 ג'יגה ראמ. דיסק קשיח עם 8 מגה ביט באפר. מעבד amd 6400 black edition אני לא משתמש באובר קלוק ולא מתכנן. כדי לקבל יותר מהמחשב מה כדי לי לעשות: להוסיף כונן זהה לכונן שיש לי ולהפעיל מערך רייד 0 דרך תמיכה בלוח אם או לקנות עוד 2 ג'יגה ראמ ולהתקין 64 ביט(2 סלוטים כל אחד של 2 ג'יגה, 4 ג'יגה סה"כ). מה ישפיע יותר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Sagui Jahn,

שלום, אני מעוניין לגבות את כל התמונות המשפחתיות שנערמו עם השנים בזכרון נייד אמין ולא יקר מדי. במידת הניתן אשתמש בו גם לאחסון סרטים וצפייה בטלוויזיה המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xytkhi,

המחירים זהים סה"כ 155 ש"ח מה שמעניין אותי איזה דוק נותן ביצועים טובים יותר מבין ה 2 הללו : 1. Kingston DTIG2/16GB 2. SanDisk Cruzer Micro U3 16GB יש לכם להמליץ על DOK בנפח 16 גיגה טוב יותר במחיר דומה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ben389,

אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה אני אנסה להעזר בכם. אני מתכנן לקנות HD 120. מה שחשוב לי זה השקט ופחות הביצועים. (הוא הולך להיות דיסק משני בעוד הראשי הוא RAPTOR 36). ההצעות שקיבלתי הן ¤620 על WD ו¤650 על הברקודה. כדאי לנסות גם דיסקים של מקסטור וסמסונג? איזה מבין הבאים יהיה הכי שקט? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by giliboy,

רכשתי את הצורב הנ"ל ויש לי דיסקים של silver line x8 אבל הצורב מסכים לצרוב רק x4 עידקנתי את הקשוחה וזה לא עזר....מה עושים ? :

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, כרגע יש לי שני דיסקים קשיחים פנימיים: Maxtor 6L300S0 300GB Western Digital WD5000AAKS 500GB שניהם אצלי הרבה זמן ועשו קילומטראג' רב. המקסטור התחיל לעשות בעיות כבר לפני כחצי שנה ולפני כמה ימים ה- WESTERN גם התחיל לעשות בעיות (מצאתי BAD SECTORS) החלטתי להוציא את שני הדיסקים הבעיתיים מהמחשב ולקנות דיסק אחד של 2TB דיפדפתי היום בכל מיני אתרים של חנויות ומצאתי דיסקים זולים (450-500 ש"ח) בנפח 2TB אבל זה דיסקים ירוקים למיניהם ודיסקים רגילים בנפח 2TB עולים סביבות ה- 700-800 ש"ח ואז חשבתי אולי לקנות 2 דיסקים HD103SJ ולחבר אותם במערך RAID 0, נראה שיש לכך הרבה יתרונות: 1. זה דיסק קשיח שרבים מהפורום משבחים את הביצועים שלו אז חיבור במערך RAID 0 יתן עוד תוספת ביצועים 2. זה יתן לי א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shing,

שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ameer_a7,

איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איזה ארד דיסק כדאי ?USB2 או SATA2 או FireWire 400 1394a ? ואנא לעונים תסבירו למה ? בינתים מצאתי חומר שמסביר: Data Transfer Rate FireWire-800 - 73 MB per seconds FireWire-400 - 43 MB per seconds USB 2.0 - 33 MB per seconds עפ"י ניסיוני מצאתי שSATA 2 מעביר 40+ MB בויסטה ודווקא XP מהירות נמוכה יותר . בלוח שלי מצויין תמיכה ב- 1394A האם זה FireWire-800 או FireWire-400 ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כונני SSD מבית סמסונג ומבית Western Digital זוכים להכפלה לכתבה

15. שלום, לאחרונה היו לי בעיות בשני הדיסקים הקשיחים שהיו לי על המחשב, שגררו איתם את איפוסם של ההגדרות בביוס. לאחר שהינדוס לא עלה, החלטתי לפרמט את אחד הדיסקים ( רק לאחד היה אפשר לגשת בהתקנת הוינדוס) ולהתקין וינדוס חדש. כשעלה הוינדוס, לא ראו את הכונן במחשב שלי, אבל רואין שהוא קיים ב device manager. להלן תמונות הכונן שלא נמצא זהו ה 500GB ). http://www.up2me.co.il/v.php?file=87427562.jpg זו השגיאה שמתקבלת לאחר שניסתי ללחוץ על populate http://www.up2me.co.il/v.php?file=57154717.jpg וזו התמונה שמראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי : http://www.up2me.co.il/v.php?file=49713382.jpg לא ניתן לראות את הכונן גם ב disk management. אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני רק רוצה לשחזר כמה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש משהו פשוט. בנפח של לפחות 16 GB. בתקציב של 150-180 ש"ח. וכמובן אמין (אחריות חשוב). יש לי את ה KINGSTON Data Traveler 16gb ובעיקרון אני מרוצה ממנו (הבאסה היחידה בו שהוא לא מקבל מספיק חשמל מהמפצל USB במחשב שלי). יש דגם אחר שכדאי לי לנסות (אולי משהו שפותר את הבעיה שציינתי למעלה)? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מהו האמצעי איחסון המועדף עליכם? *הערה: אני כל כך שונא לצרוב בצורב כל דיסק לוקח לי לצרוב אותו לילה שלם ורוב הפעמים הוא נדפק לי, וגם הדיסקים מאוד יקרים (TDK X4 23nis) מצפה לתגובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME 4 win 7 מה צריך להיות הSCORE של AS SSD ? לי יש כרגע 460 וזה נראה לי נמוך מדי עדיין זה כיף בלתי רגיל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by force1711,

שלום וברכה ותודה מראש לכולם, רציתי לשאול לגבי הדיסק שבכותרת, אני צריך מתאם בשביל זה, ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה KEY הדיסק הזה, האם M בלבד או B ? לפי מה שראיתי זה בוודאי לא B & M. אם מישהו יודע ויכול גם להמליץ לי על מתאם שמתאים לזה, אני מודה לו מאוד מראש. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by x-dude,

http://www.cdfreaks.com/news/11675 The TDK Professional Disc, which uses a blue-violet laser with a short wavelength for recording and playback, boasts a capacity of 23.3GB approximately five times that of DVD media as well as a rapid transfer rate of 72Mbps. Thanks to its random data access capability and other features available only from optical disc media, it can be expected to find growing acceptance in broadcasting applications. פששש,כל מה שנשאר לחכות זה למכשיריפ במחיר סביר,לסרטים בפורמט הזה ולכל הבלאגנים של הפורמטים HDDVD ו בלו-ריי ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, אשמח להמלצה על הרד דיסק חיצוני 3.5" 1TB 7200RPM עד 300 ש"ח בעיקר לגיבוי והרצה של סרטים דרכו. בנוסף לכך, רציתי לדעת מה ההבדל בין Seagate ST310005EXD101-RK לבין Seagate expansion 7200.1. מה את חושבים על Seagate expansion 7200.1? זה דיי דחוף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. כרטיסי microSD זריזים, התקני USB מסוגים שונים וגם כונני SSD מחכים לכם בתגי מחיר שכדאי לכם בהחלט לבחון לכתבה

23. מה לעשות?...הוא "חדש"...יש לי אותו שנתיים ככה...זה WD80BB....זה הדגם... זה הדגם הזה מרעיש?..או שהוא ספציפי מרעיש... אם אני יסגור את המארז יהיה לי יותר שקט??..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

אם מחובר למחשב שלי קשיח חיצוני ואני מתקין עליו משחקים, האם ה-FPS במשחקים ייפגע או שזה ישפיע רק על טעינת המשחק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by i_D_A_n,

חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.