עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב רציני אז רציתי לדעת איזה הארד דיסק הכי חזק והכי טוב היום (ולמנהלים אל תגידו לי ללכת למפרטים ממליצים לא היה ממש אופציות)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. איזה מהם יותר מהיר מבחינת זמני כתיבה , זמני קריאה כאשר זכרון FLASH או DOK מחורבים ב USB2. תודה

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by yotamavi,

רציתי לדעת יש לי 2 מחיצות C וD, אני יכול להעביר נפח פנוי מC לD? בלי לפרמט ולמחוק את הכוננים כמובן.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  4. קניתי היום את הצורב LITE-ON 48X12X48, לא משנה המחיר זה קומבינה. רק רציתי לדעת אם הוא צורב טוב? וכמה זמן הוא מחזיק? (הכוונה עד לשלב שהוא מתחיל לדפוק דיסקים בקצב?). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mifam,

מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by chenc,

קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  7. יש לי בבית מחשב גי'נרי גל חברת פוגיטסו עם צורב מובנה אני לא יודע מה השם דגם של הצורב ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בשכבה כפולה או לא

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, החלטתי לעבור מעידן האבן למאה ה21, עם קניית צורב DVD , סוף כל סוף עכשיו,אין לי שום נסיון בהתקנת כוננים ,ואני די n00b בכל הקשור להתקנת חומרה במחשב( אולי רק יודע איך לשים זיכרון,כרטיס מסך וכו' ) אשמח אם מישהו יסביר לי איך בדיוק מתקינים כונן חדש, במקרה זה צורב DVD. תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  9. יהיה לי 480 ג'יגה במחשב שמופיע לי ככונן אחד (אבל זה בעצם שני כוננים) האם אני יכול להקציב מחיצה של 40 ג'יגה נגיד מתוך כל המקום הזה, בשביל התקנת ויסטה, להתקין, לראות איך זה ואז להחזיר את המחיצה של ה-40 ג'יגה חזרה למקומה (כמובן אחרי שאני מפרמט את המחיצה השנייה)? כאילו להחזיר אותה ל-440 ג'יגה שנשארו? או לעשות ההפך, (אם אני ארצה להישאר בויסטה) ול"הביא" את 440 הג'יגה הנותרים לתוך כונן אחד... האם זה אפשרי, מה צריך בשביל זה והכל. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  10. האחד: Western Digital WDBAAA3200ABK השני: IOMEGA Ego 320GB אני יכול להשיג אותם באותו מחיר(הבדל של 10 שקלים). מי מבינהם עדיף? תודה!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by composite,

שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by cpus,

קניתי צורב דיוידי של LG דגם H44N הבעיה היא שאני לא מצליח להבין מה כל האפשרויות במכשיר... באיזו תוכנה להשתמש כדי שאני אדע מה היכולות? בנוסף: אני לא מצליח להגיע לדף מוצר של הכונן... מישהו יכול להסביר לי למה ?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. קניתי NUC אינטל ויש בו חיבור USB Type C, מה אפשרי לעשות איתו? תודה מראש.

14. Started by שי וינטה,

היי לכולם! יש לי מחשב נייח מהדגם הבא: GIGABYTE GA-H61M-S1 אני רציתי להחליף לו את הHD לSSD על מנת שיהיה יותר מהיר היות ולאחרונה הוא איטי בצורה מפחידה... עשיתי העתקה מהכונן HHD אל כונן הSSD שלי ע"י תוכנה בשם GHOST והכל עבר בהצלחה. כעת אני מעוניין להעלות מהדיסק החדש את הBOOT של המחשב, הוא מקבל את הבקה מתחיל לעלות ואז נתקע וממשיך לחשוב עם מסך שחור ללא הפסקה- הוא בעצם לא מצליח לעלות ממנו אבל נראה שהכל בסדר... פתאום חשבתי על האפשרות שהבעיה טמונה בזה שהSSD שקניתי הוא SATA 3 וייתכן שבמחשב אין לי חיבור תואם ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו כמו שצריך ובמהירות המתאימה.. מה דעתכם? יש לכם רעיון על בעיה אחרת שיכולה להיות? האם לדעתכם זה ייתכן שהחיבור משפ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by J.allmighty,

???

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by ariel1k1,

שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by some,

צורב חיצוני במהירות 40x12x48 AOPEN דגם: EHW4048 צורב חדשני בטכנולוגית JustLink ו- Just Speed מנגנון ייחודי לצריבה מהירה ואמינה המונעת בעיות נפל בזמן הצריבה ממשק חיבור: USB 2.0 (מתאים גם לחיבור USB רגיל) קורא: 48x כותב: 40x כותב על RW: 12x תאימות: Win/98/ME/2000/ XP כולל תוכנת Nero5.X התוכנה המקצועית ביותר לצריבה איכותית! ותוכנת InCD בצריבה עם ממשק USB רגיל יתכן ומהירות הצריבה תרד. החבילה כוללת: מדריך משתמש באנגלית שנאי לחשמל כבל USB תקליטור לצריבה חד פעמית תקליטור לצריבה רב פעמית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הדיסק ישמש בעיקר לגיבוי תקופתי ולכן הניידות קצת פחות חשובה לי. מה שחשוב הוא אמינות, שלא יאבד כל המידע פתאום. ראיתי שאחד הדגמים הנפוצים הוא ה WD ULTRA - WDBMWV0020BBK שמגיע עם אחריות 3 שנים, אבל גם ככה מכיוון שיהיה לי מידע רגיש על הדיסק אני לא ארצה לשלוח אותו בחזרה, והאחריות לא כוללת שחזור ממילא. בנוסף ראיתי שיש דיסק קצת יותר כבד WD 2TB My Book ESN WDBFJK0020HBK, עם אחריות של שנתיים, והוא פחות נייד, ודורש מקור חשמל עצמאי (שאני לא יודע בהקשר של אמינות אם זה אולי דווקא עדיף). מה אתם אומרים? האם יש עוד דגמים רלוונטיים מומלצים? תודה!

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. Started by ScreameR,

אבא שלי נמצא בארה"ב ואני רוצה להזמין לו מ-NEWEGG למלון, למישהו יש הצעות בשבילי ? דרישות : שתי שכבות מהירות צריבה מהירה וDVD RAM ! תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by rrt,

שלום, רציתי לדעת אם תהיה איזושהיא בעית תאימות של הצורב הנל על מחשב פנטיום 3 500 עם מערכת הפעלה Windows 98. חוץ מזה לפי מיטב הבנתי לא אמורה להיות שום בעיה לקנות את הצורב באריזת ה oem מכיוון שההבדל היחיד הוא שלא מקבלים תוכנה אך מקבלים את הכבלים, האם אני צודק? ואני אוכל לחבר את הצורב הזה במקום הצורב שלי שלא עובד מבלי להחליף את הכבלים? אני מצטער על השאלות פשוט הידע שלי לא כל כך גדול.. תודה רבה עריכה: שכחתי לציין כי בדקתי את ענין התאימות באתר של NEC ומה שהיה רשום זה זה שהוא מתאים ל: MPC Level 3, MultiRead, PC2001 מה המשמעות?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by devek,

קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by vladk,

יש לי לוח epox 8k5a2 (פלוס), שלושה דיסקים (שניים 7200 והשלישי 5400), ו DVD. בביוס ההגדרות הם ATA100 לשני דיסקים של 7200 (על כבל 80 גידים), ו ATA33 לדיסק השלישי ול DVD (הם על אותו הכבל). יש לי שני חיבורים פנויים על הלוח (של ה RAID אבל הם יכולים לעשות IDE רגיל) - האם כדאי לחבר את הדיסק השלישי לכאן ולא יחד עם ה DVD? איך אני יכול לדעת בוודאות שהדיסקים פועלים ב ATA100? (ה IDETOOL של EPOX בחלונות מראה UDMA Mode 4 ATA66...) ועוד עניין: הדיסקים וה DVD רשומים ב windows xp כ SCSI למרות שהם לא (לדעתי כך הגדירו אותם הדרייברים של הלוח) - האם ככה זה אמור להיות או שצריך לשנות משהו?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by Maor Shahar,

אוקי הבנתי שהארדיסק בנפח 250GB בחיבור SATA2 עם 16MB באפר עדיף לקנות של MaXtor ולא את הדגם המתחרה של Western Digital עכשיו נתקלחתי ב2 דגמים של MaXtor.. איזה מהם טוב יותר ולמה? ראיתי שהאחריות שמגיעה עם הML3 היא 5 שנים.. לעומת הDM10 שמגיע רק עם 3 שנים סטנדרטיות.. ההפרש במחיר בניהם קטן מאוד.. (משהו כמו 10 שקלים..) אז על מי מהם אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  25. שיטת האחסון המרשימה של אינטל זמינה כעת גם בכונן SSD בנפח כפול של 750 ג׳יגה-בייט - והמפעל האחראי על התפוקה יורחב משמעותית בכדי לעמוד בביקושים גדולים יותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים