עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by levy18,

חזרתי הבית היום ושמעתי רעש מהמחשב טק טק טק טק מדובר בהארדידסק של 250gb ככל הנראה של סגייט אני בכלל לא מעלה בדעתי על לתקן אותו אבל האם יש אפשרות לשחזר את הקבצים? לראות את התוכן?משהו? זה ההארדיסק השלישי השנה שנהרס לי!! הראשון גם מת לגמרי השני עוד יכולתי להציל קבצים עם Captain Nemo ועכשיו על זה אני לא הולך לוותר!! בבקשה תצילו אותי היו לי שם מלא מלא דברים שאין אפשרות להשיג אותם שוב זה לא דברים שאפשר להוריד מהאינטרנט זה קבצים אישיים שיש להם ערך סנטימנטלי מאוד גדול עבורי.. :'( בבקשה בבקשה תגידו לי כל דבר שאולי יכול לעזור :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שבוע טוב. רכשתי הארדיסק ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ‎ חיברתי אותו למארז חיצוני, ואני משתמש בו לצורך חיבור ל-lcd כאשר אני צופה בסרטים לאחר כ-10 דקות הארדיסק ממש ממש חם! גם כאשר אני מוציא אותו מהמארז (אבל עדיין מחובר) הוא עדיין חם ככה ששהבעיה היא לא באמרז (בדקתי ב-2 מארזים שונים). כאשר אני מחבר את הארדיסק למחשב וצופה בסרטים דרך המחשב הארדיסק כמעט ולא מתחמם. מה יכול לגרום לבעיה? האם יש באמת בעיה בטלויזיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomibandit,

יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Idanp,

לאחרונה התחלתי לחוות תקיעות מוזרות במחשב בדסקטופ לכמה שניות בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינדוס התקנתי את המערכת הפעלה מחדש והבעיה נשארה הרצתי כמה בדיקות ..ואני חושד שהראדיסק הולך לגמור השאלה האם הוא באמת יכול לגרום לבעיות כאלה ? זה הhdd של סיגט ST2000DM001 שנימצא אצלי כשנתיים הוא נכשל בבדיקה Short DST וקיבלתי הזהרות בSMART אני מצרף תמונה [ATTACH=CONFIG]9414[/ATTACH] בכל מיקרה , אני רוצה לקנות SSD בנפח 250GB והארדדיסק רגיל שיחליף את הנוכחי 2TB+ התקציב שלי הוא 1000 שקל לשניהם מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להשיג את ההארדיסק הזה Sandisk Extreme ביותר זול ממה שהוא נמכר בארץ ?

8. Started by VGFreak,

חשבתי על WD Elements 500GB אלא שגיליתי שיש Elements ויש Elements SE מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? למישהו יש אלטרנטיבה לדגם קטן 500GB עם מחיר נמוך כמה שיותר?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by Psychedelic,

אהלן,יש לי סמסונג F3 שככל הנראה נכבה בזמן שהמחשב פועל,וכשאני בא לבצע פעולה כלשהיא (לא משנה איזה) הוא נדלק חזרה ועושה רעש כמו של CDROM בזמן שהוא קורא דיסק והמחשב נתקע לכמה שניות. זה לא קבוע וזה קורה כמה פעמים ביום,מה הבעיה? מפרט בצד. תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  11. מדי פעם כשאני מנסה לפתוח תיקיה גדולה, המחשב שלי נתקע לכמה שניות, ואז אני שומע קליק מההארדיסק ואז התיקיה נפתחת. זה לא לעיתים מאוד תכופות, זה מדי פעם. קראתי באינטרנט שהקליקים האלה יכולים להצביע על זה שההארדיסק הולך ומתקלקל. זה נכון? זה מה שקורה אצלי? הרצתי בדיקות על ההארדיסק ולא מצאתי שום בעיה. אז מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  12. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  13. שלום, יש לי הארדיסק Seagate של 3 טרה שמחובר עם כבל SATA. הוא די ישן כבר. בזמן האחרון שמתי לב לרעשים מוזרים בכל פעם שאני משתמש בו. ואחרי בדיקה הבנתי שהוא נמצא לקראת הסוף (נשמע עצוב מדי). השתמשתי בתוכנה CrystalDiskInfo כדי לראות שהארדיסק אכן הולך למות (מצרף תמונה). מאחר וברור לי שהארדסיק לא יכול להחזיק לנצח, אני מתכוון להחליף אותו. אבל כמה שאלות: 1. אני די מרוצה מהסיגייט, עד כה הם לעולם לא מתו לי פתאום. האם כאי להמשיך עם סיגייט דומה רק חדש יותר? יש לי הארדיסק נוסף של Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda, האם כדאי לרכוש דומה?מה שחושב לי שהארדיסק יהיה אמין, ויחזיק מעמד לפחות כמה שנים טובות. אם אני לא טועה הסיגייט הזה החזיק מעל ל-3 שנים. אני שוקל ל…

14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי הארדיסק WD 250 ג'יגה ks והוא אצלי סה"כ שבוע וכבר הוא עושה רעש נורא מעצבן שלא היה לפני כמה ימים... רעש חזק כזה כאילו שהוא קורא קבצים או משהו מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by rander1,

הכונן הוא משנת 2009 סביר נכון? הוא עומד למות? זה מה שיש לי כרגע? WDC WD1001FALS-00J7B1 ATA Device וזה הסירטון שהעלתי http://www.youtube.com/watch?v=qZwkswK-IWo יש המלצות למשהו חדש איכותי?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by composite,

שלום... ברשותי הארדיסק פנימי מסוג Samsung F1 1TB HD103UJ. עליו מותקנת מערכת ההפעלה, Win7 Ultimate 64, וגם מחיצה אחרת למידע חשוב וכו'. היום שמתי לב שההארדיסק עושה רעשים מוזרים של חריקות, כמו גיר על לוח (רק בצורה הרבה יותר חלשה ועדינה, כן?). זה קרה בזמן הורדה של קובץ גדול במהירות גבוהה. כמו כן עשיתי short test ב- Speedfan ובמהלך החלק הראשון של הבדיקה הכונן הרעיש בצורה חזקה וחריגה מאוד! למרות שתוצאות הבדיקה תקינות. מחר אני אריץ ES-Tool, אבל בינתיים - אפשר לקבל קצת מידע לגבי המצב? תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. בהמשך לדיון שפתחתי לפני שבועיים: הרצתי diagnose ב- ES-Tool, בדיקה מקיפה שלקחה הרבה זמן, והתוצאה בסוף הייתה: Your HDD has no error !!! גם SpeedFan, כולל בדיקה אונליין, מראה שההארדיסק תקין. כמו כן, הרעשים החריגים נעלמו. האם יש עדיין סיבה לדאגה? אין זה הגיוני שאין יותר רעשים? (הסיבה לפער בין הדיונים היא היותי חייל) ורציתי להגיב ל- Nike: הייתי מתאר את הרעשים כחריקות הידועות שהארדיסקים משמיעים, אבל הן חלשות\עדינות יחסית. זה הכל. תודה רבה רועי

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  18. שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by rabbit,

מה ההבדל ביניהם דרך אגב? תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  20. אני עובד עם מחשב Pentium 4 כרגע כי המחשב הראשי שלי התקלקל ואין לי כוח לתקן אותו.. בקיצור במחשב הנוכחי יש לי כונן של 20 ג'יגה וזה בקושי מספיק לי למשהו... יש לי כונן 250GB של SATA שיושב לו ללא מעס, אז יש לי מספר שאלות: 1. האם יש המלצה ספיציפית לכרטיס כזה? או שכל כרטיס יהיה טוב? 2. האם כאשר אני יחבר את הכונן הקשיח למתאם הזה, הוא יוכל לשמש כהארדיסק ראשי? 3. מה טווח המחירים בערך של כרטיס כזה? תודה מראש, חג שמח. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 16:16:15 מצאתי את זה, וזה זול להפליא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1901&CatCode=47 והכי חשוב לי זה מה ששאלתי בשאלה מס' 2 ...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. שלום, יש לי לפטופ בן שנתיים עם הארדיסק 160 ג'יגה 5400 שהוא נראה לי דיי איטי: אני מרגיש שהמחשב איטי והוא נראה לי אחת מהסיבות העיקריות. לכן אני שוקל להחליף אותו, ואני מחפש כונן שיהיה מהיר אבל לא יקר מאוד. כמובן שאני חולם על SSD אבל זה נראה לי ממש יקר עדיין, האם יש צפי להורדת מחירים משמעותית בחודשים הקרובים? איזה כונן 7200 הוא הכי מומלץ? אני לא חייב נפח גדול, 320 יעשה תעבודה אם הוא מהיר ואמין. האם שווה להשקיע בכונן ההיברידי של סיגייט? ראיתי עליו הרבה פוסטים שמזהירים לא לרכוש אותו וכו האם יש דברים בגו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dog_foot,

מחפש הארדיסק בגודל 1.5T, מחפש כונן מהיר, ביצועים טובים, ושיעמוד בעומס בשביל DB גדול עם הרבה סקריפטים, שימכר כמובן בארץ ולא נמצא בחול וצריך להזמין (זאת אומרת חנות שמוכרת ונותנת אחריות).

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מעוניין לאכסן את כל הסדרות והסרטים שלי על כוננים קשיחים. אני לא מוריד כבד וגם לא הכל אני משאיר. האופציה הראשונה שלי זה לשמור הכל על כונן פנימי כאשר המינוס הוא צריכת חשמל ושחיקת הדיסק (במידה ואני מבטל את החיסכון החשמלי של הווינדוס) וגם סיכוי גבוה יותר שהארדיסק יידפק כתוצאה משחיקה או ממכת ברק חלילה וחס. יש לציין שאני לא מעוניין בגיבוי לחומר הזה. מנגד יש את האופציה של כונן חיצוני אותו אני מחבר ברגע שאני רוצה לראות את אחד מהסרטים שנמצא בו ורוב הזמן הוא שמור בקופסא בארון נקי מאבק. הבעיה שלי במקרה הנ"ל היא שאני בעצם משחק רולטה עם הכונן שכן יכול להיות שהכונן דפוק והוא ידפק לי אחרי חודש בעבודה שוטפת אך כך הוא ידפק בדיוק יומיים לאחר סזוף האחריות שגם כך קצרה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  25. נראה שהכל אבוד.. הארדיסק WD 320GB מסדרת AAKS עושה בעיות. כשאני מחבר אותו אני שומע שהוא פועל (מרגישים גם את הרעידה) ואחרי כמה שניות הוא פשוט נכבה. בשום שלב הוא לא מזוהה - לא בביוס ולא תחת ניהול הדיסקים בחלונות. זכור לי שרק כמה ימים לפני כן בדקתי אותו עם HDtune PRO והכל היה נראה תקין.. ניסיתי כבר הכל האם המידע אבוד? מה ניתן לעשות ואיפה בדיוק הבעיה? HELP

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים