עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ??? 2 סוגים שונים באותו מחיר... תודה...

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by גוגומגוג,

שלום, בדיסק קשיח שלי יש סקטורים פגומים. ראיתי את זה גם שביצעתי בדיקה עם תוכנה וגם קיבלתי על זה שגיאות ה event log. הדיסק עדיין פעיל ועובד, אך אני חושש שיקרוס או שמספר הסקטורים הפגומים ילך ויגדל. יש לי עדיין אחריות על הדיסק. האם אני יכול להחליף אותו? או שיש מינימום סקטורים פגומים או משהו כזה לפני החלפה? תודה.

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. רכשתי HD חדש של סאמסונג 1 TB איך אני יודע עם הוא תומך S.M.A.R.T ואם כן האם מומלץ להפעילו ???

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by foxil,

שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני עם 500 גיגה, השימוש עם כונן קשיח הינו שמירת תמונות משפחתית בלבד. לאחר שלוש שנים של שימוש, כונן קשיח החיצוני התמלא עד אפס מקום ושוקל לקנות חדש עם 2 טרה ל12 שנים הבאות. אשמח לקבל התעייצות לקניית כונן קשיח חיצוני עם 2 טרה בתקציב בערך 500 ש"ח +/- ורצוי ללא תלות חשמל (אם אתם ממליצים עם חשמל אנא נמק/הסבר ואשקול בנושא הזה). תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הבנתי שזה עסק יקר..אז ככה שאם אתם מכירים מישהו זול - עדיף..מדובר בהארדיסק 1TB USB של ווסטרן דיגיטל, שנפל פעם אחת ומת... עושה רעש של קליקים... יש לי שם את התמונות של ה10 שנים האחרונות.... (צבא, דרום אמריקה,ימי הולדת, טיולים חתונות מה לא...) אשמח אם מישהו יוכל לעזור!תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by Jesper,

1. יש לי לינוקס שאני לא משתמש בו, ואני רוצה למחוק את המחיצות שלו ולספח את שטח הדיסק שיתפנה למחיצה של חלונות, אבל כשאני בא למחוק אותן עם פרטישן מג'יק הוא נותן לי הודעת שגיאה וכותב שהסוג הזה של מערכת קבצים (Ext3 ו-Swap) לא נתמך על ידו. איך אני מוחק את המחיצות האלה? עם איזו תוכנה? זה יילך אולי עם ה-disk manager של WINDOWS? 2. יש לי מחשב מאוד ישן, בן 7 בערך. עכשיו כשהמסך שלו הלך החלטתי לזרוק אותו. רק את ההארד דיסק שלו החלטתי להעביר למחשב הנוכחי שלי. מדובר בהארד דיסק של SEGATE 6 ג'יגה 5400 RMP (הדגם נקרא ST36421A), מאוד ישן. האם תוחלת החיים שלו עלולה להיות קצרה והוא ישבוק חיים תוך כמה זמן? כדי לי להימנע מלאחסן עליו מידע שאני לא רוצה לאבד? אני יכול להמיר את מערכת הקבצים שלו ל-N…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by מר מקלדת,

יש לי מחשב עם דיסק קשיח של סמסונג HD103SJ. קניתי אותו לפני שנה וחצי. אתמול מערכת ההפעלה לא עלתה, אחרי זה עלה ה-CHKDSK ומצא שגיאות בקבצי מערכת. גם אחרי זה הווינדוס לא עבד קשורה וכנסיתי לבצע שחזור מערכת זה לא נתן וכתב שיש כנראה בעיה בדיסק. נאלצתי להתקין מחדש... עכשיו בבדיקה של הכלי של סמסונג ESTOOL יוצאת תקינה, כולל READ SURFACE SCAN שלוקח כמה שעות. לעומת זאת יש ערכים לא טובים ב-SMART: HD Tune: SAMSUNG HD103SJ Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 100 100 51 4 Ok (02) Throughput Performance 252 252 0 0 Ok (03) Spin Up Time 72 70 25 8768 Ok (04) Start/Stop Cou…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב, יש לי ארד דיסק של סמסונג 80 GB ואני רוצה להפעיל אותו כעבד לארד דיסק של 40 GB . עכשיו אני רואה אותו כ31 GB והוא צריך להיות 80 GB. נ.ב לפני כחודש הוא היה באותו מצב והוא זוהה כ80 GB...למה עכשיו זה ככה. התקנת עליו לינוקס ואז התחלתי אותו עוד שהוא היה ב31GB ב מערכת XP שהוא עבד כslave. מה אני צריך לעשות בשבל שאני אחזיר אותו ל80 GB? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by SensatioN,

שלום, אני רוצה להוסיף הארדיסק למחשב שלי, יש לי לוח-אם intel D845EBG2 עם חיבור IDE. איזה הארדיסק יתאים לי מהחנויות KSP ו NOA ? אם אפשר דגמים של 120 של 160 ושל 80 . ויש אולי מדריך איך מחברים הארדיסק בחיבור IDE ? או שזה לא בעיה?. ואיך מגדירים אותו בוינדוס כ slave? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by kebibas,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אז אם לא, נא להעביר. היום לאחר שהעתקתי שני קבצים לDOK חיברתי אותו למחשב אחר ומאז בשני המחשבים הוא כותב שעליי לפרמט אותו ובמאפיינים מראה שאין נתונים עליו. הבעיה שהיה בו חומר לימודים לא מגובה, ואני צריך דרך לשחזר את המידע... בינתיים לא מצאתי פתרונות חוץ מלנסות מחשב נוסף, אשמח אם למישהו יש פיתרון להציע.. תודה מראש, יוסי.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by Radeon38,

האם שווה לשדרג את מערך כוננים מערכת ההפעלה למערך SAS???? אני יודע מה זה SAS ואני יודע שזה מצריך בקר משלו כי זה לא דבר מובנה בלוח אם.אבל ראיתי השוואות וקראתי על כונן הצ'יטה של סיגייט קצת מידע והוא נחשב כונן אנטרפרייד לעומת הרפטור שנחשב כונן 10K "רגיל". כרגע עלויות זה לא העניין השאלה שלי האם יהיה שיפור גדול בביצועי המחשב לעומת מערך רייד על כונני SATA רגילים 10K או 7200 חשוב לציין שכוננים אלה עובדים ב 15K סל"ד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי את החיבור של 1394 זה של ה800?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by winner100,

שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח דגם HD103SJ של סמסונג. 1 טרה כמובן. אני רוצה בימים הקרובים להוסיף עוד אחד עקב מכירה של דיסק קשיח חיצוני ודרישה של נפח איחסון נוסף. רציתי לדעת האם הוא עדיין המוביל כאן במבחינת המלצות או שיש כבר דיסק קשיח טוב יותר שעדיף לי לקנות? חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מהHD103SJ, מהיר מאוד ושקט, פשוט טוב. ודרך אגב: יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון במעמד הוספה של עוד דיסק קשיח כזה או אחר למחשב? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חבר שלי מתכנן להזמין מחשב נייד מחול בגלל הדולר בגדול הרכבנו מחשב יחסית טוב באזור ה1400 דולר ועכשיו ההתלבטות האחרונה היא לגבי ההארדיסק המחשב מגיעה עם 250 גיגה 5400 לפי דעתי הוא צריך לשדרג ל 7200 אבל בגלל שאני לא כל כך מבין אני ישאל בגדול השדרוג הוא ל 160 גיגה 7200 בתוספת של 160 דולר השאלה אם זה שווה את התוספת? שכחתי להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים יותר מדי אבל ביצועים זה די חשוב

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by _xyz,

יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by pedro1,

אהלן, אני מחפש פתרון אחסון חיצוני בנפחים גדולים (יותר משני טרה). האם יש מארזים חיצוניים המכילים מספר דיסקים ומתחברים למחשב ב-firewire או usb ומתנהגים כדיסק בודד? תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by VegansXe,

מומלץ? עושה את העבודה או שלא שווה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by erez999,

אני רוצה לשדרג את המחשב הנייח הישן שלי בכונן SSD. שמתי עין על הכונן הזה: SanDisk SSD PLUS 240GB דגם SDSSDA-240G-G25. קישור. המחיר הוא 399 ש"ח (דרך הייטק-זון) זה מחיר טוב ביחס לאלטרנטיבות. לשימוש משרדי בלבד. כך שאני לא בטוח אם אני צריך להוציא יותר על דיסק משוכלל יותר. השאלה היא האם הדיסק הזה הוא טוב. לא הצלחתי למצוא חוות דעת עליו. מצאתי חוות דעת על ה-Sandisk Ultra אבל לא על זה. האם מישהו מכיר אותו או התנסה איתו?

22. Started by DennisZ,

שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 32GB וצריך להחליט מה האופציה האופטימלית התקציב הוא עד 200 ש"ח. יש את זה: Corsair Voyager Short 32GB USB 3.0 בKSP: http://ksp.co.il/?uin=15775) ש גם את הלא SHORT באייבי בכ7 ש"ח יותר: http://www.ebay.com/itm/32-GB-Corsair-Voyager-USB-3-0-flash-drive-CMFVY3S-32GB-rugged-durable-housing-/271036052185?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item3f1b01f2d9. מה ההבדל ביניהם? ויש גם את זה: Kingston 32GB DataTraveler Elite USB 3.0 שמבחינת נתונים יבשים הוא פחות טוב ועולה יותר. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר מהיר. מה דעתכם? מה אתם ממליצים? יש אולי אופציות אחרות?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. רכשתי דיסק חיצוני WD Paspport. האם אפשר לעבוד איתו גם רגיל בלי התוכנה שמאפשרת גיבוי אוטומאטי? המחשב הישן שלי ThinkPad X20 מסרב להתקין את התוכנה ולכן הוא לא פועל. הצילו!

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  24. אני עובד עם דיסקים 3.5 עם DOCK STATION חיצוני, לכל מחשב. אחד הדיסקים שלי פתאום לא מזוהה בכל המחשבים,כותב נפח 0 , ומזוהה כ RAW. המחשב דורש לפרמט אותו. יש לי שם פרוייקטים של וידאו חשובים מאוד, מה עושים ואיך מתקנים? (בלי לאבד מידע). תודה

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  25. Started by netanel,

ברצוני להגדיל את ההר- דיסק שלי מ- 20 GB ל- 40 GB כיצד אני עושה זאת, יש לי מחשב עם פנטיום 4 1.700 מערכת ההפעלה שלי היא: Windows Xp Home Edition הגירסה בעברית!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.