אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש הארדיסק ל-HTPC בנפח 500GB, חשוב שיהיה מהיר ושקט. לפי דברים ששמעתי, לדיסקים של סמסונג יש הכי מעט פלטות ולכן הם שקטים יותר. האם זה נכון? חג שמח, אור. עריכה: לאותו מחשב, האם הצורב ASUS DRW-2014L1T מומלץ? שמעתי שהוא שקט, אבל עד כמה איטי הוא בקריאת מדיות CD?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום דיסק קשיח של Western Digital מדגם Caviar Green 1TB שהיה בשימוש במחשב מק. הדיסק פורמט לMS-DOS במק ועכשיו כשאני מנסה לשים אותו אצלי בפיסי, בשילוב עם דיסק קשיח ראשי SpinPoint F3 500GB, הוא לא מופיע. בביוס אני יכול לראות אותו, הוא כרגע מוגדר כסלייב.. לוח אם MA78LMT-US2H יש פתרונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתעניין בזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7476 ויש לי את http://www.amazon.com/Thermaltake-Aluminum-3-5-Inch-Enclosure-ST0016U/dp/B00375YV1E ללא ESATA האם השילוב הזה יעבוד? SATA3 תומך לאחור?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי , הכנסתי את ההארדיסק SATA 120GB MAXTOR הביוס של הRAID מזהה אותו טוב מאוד אבל , שהבוט מעלה את ההתקנה של XP אחרי שאני עושה ENTER במסך הראשון הוא כותב לי שהוא לא מוצא הארדיסק על המחשב... כאילו אין הארדיסק ואז אני צריך לעשות ריסטרט... זה דיי דחוף , בתודה , טל.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ב CPANEL אני רואה שההארדיסק SATA2 שקניתי מזוהה כ SATA1 (של סיגייט), דיסקים אחרים במחשב מזוההים כ SATA2 (לא של סיגייט) מה יכולה להיות הסיבה (האם הדיסקים האלו מגיעים מגופמרים כ SATA1 מהמפעל?).
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, לצערי עוד הארדיסק של WD הלך לעולמו. (נראה לי שאני פשוט אפסיק לקנות כאלה) הבעיה היא שבקריאה/העתקה של קבצים הוא פשוט תוקע את התהליך שמנסה לפתוח את הקובץ. לפעמים הוא ממש תוקע את ה- Explorer של Windows וזה אפילו תוקע את ה- Logoff אם אני מנסה אותו וחייבים לעשות Reset עם הכפתור. ניסיתי לעשות Chkdsk דרך Windows 7 Repair אבל גם שם הוא נתקע. וגם ניסיתי להעביר את הקבצים שם דרך xcopy אבל אחרי כמה קבצים גם אז הוא נתקע. לפעמים אני מצליח להתקדם איתו קצת יותר, אבל זה משתנה. יש לי שם הרבה תמונות חשובות שהייתי רוצה לגבות, חוץ מזה לא ממש איכפת לי ממנו. אשמח אם מישהו יכול לתת לי איזה פיתרון. תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 733 ועליו מחוברים 2 הארדיסקים, אחד 40 ג'יגה והשני 20 ג'יגה. רציתי להתקדם אך עקב בעיות תקציב יש לי אפשרות לקנות רק הארדיסק. באחד החנויות המקווננות ראיתי את ההארדיסק הזה: Maxtor SATA2 250 GB 7V250F0 וחקירה קצת יותר לעומק הראתה שהוא תומך PATA ו - SATA2. http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/maxline_iii_data_sheet.pdf האם יכול להיות? כלומר יכול להיות שיש פלאג שמגיע עם ההארדיסק שהופך הארדיסק SATA2 ל- PATA? האם מחשב P3 יכול לסחוב כזה הארדיסק, כלומר הלוח אם. ושאלה אחרונה ומקווה שלא מציקה רק ליישור קו מה שנקרא, PATA זה חיבור הIDE שיש על הלוחאם נכון? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי. כל החיים קניתי WESTERN DIGITAL אבל בשנתיים האחרונות כל הארדסיק שקניתי מהם נדפק אחרי חצי שנה שנה. SEAGATE היו טובים, אבל לא יודע, קניתי לפני שנה והוא גם נדפק עם BAD SECTOR ראיתי בכתבות פה שSAMSUNG ו MAXTOR הם הכי טובים יש למישהו המלצה? אני מחפש משהו בנפח 300 ג'יגה, אמין. עד 600 שח בערך
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארדיסקים 250gb AAKS אני חושד שאחד מהם בעייתי, בעבר הם היו ב מערך RAID0 המערך נכשל כי לפעמים המחשב זיהה חלק מהמערך האם יש דרך לבדוק את תקינותם של שני ההארדיסקים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הארדיסק Seagate 1TB 32Mb ST31000340AS, עליו מאוכסן המון מידע, (כ22 ג'יגה פנוי בכל הארדיסק). בימים האחרונים הוא התחיל להשמיע רעשים של תיקתוקים, ולפעמים כאילו פתאום הוא מפסיק לעבוד, שיר ששמור עליו ומושמע ממנו פתאום קופץ לשניה ודברים בסגנון. מה לדעתכם הבעיה? אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מדובר בהארדיסק 1TB של WD Green דגם WD10EZRX שנקנה לפני שנה+ יחד איתו ישנם עוד 2 דיסקים קשיחים במחשב + SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. לאחר עידכון Windows Update, פתאום אני מגלה בשורת המשימות שחיבור SATA נותק (Intel Rapid Storage מודיע לי על זה). לאחר ריסטרט, הווינדוס לא עולה, מגיע ללוגו ולא קורה כלום. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם ה SSD כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה. בדקתי בביוס וראיתי שהכונן הקשיח של ה 1TB של WD לא מזוהה. ניקתי אותו מהמחשב ומערכת ההפעלה כן עולה. חיברתי אותו חזרה והוינדוס עדיין נתקע בלוגו. ניסיתי לחבר בכל חיבורי ה SATA בלוח כולל החלפת כבלים אחרים ועדיין אותה בעיה רק עם הדיסק הספציפי הזה. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר והוא כן זיהה אותו בביוס, הריץ…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, הלפטופ נהיה איטי מאוד עד רמה שאי אפשר לעבוד איתו והחשד שלי זה ההארדיסק. מצורף benchmark מ HDTune. ממה שאני מבין הנתונים האלו זוועתיים - אני צודק? יש משהו נוסף לבדוק לפני שאני מגיע למסקנה שצריך להחליף HD?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג. כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה. חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו. אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד DELL V131, הלך לי ההארדיסק, קניתי אחד חדש SSD, מרוצה מהמהירות הכל בסדר עד כאן הבעיה היא שהישן אני עכשיו מנסה לחבר אותו למחשב עם חיבור USB מתאם כזה שקניתי מאיביי, והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, לאחר מספר דקות הכוננים מופיעים אבל לא עולים עד הסוף. הבעיה שהייתה היא שהמחשב היה ניתקע והיה איטי בטירוף היה עולה לאחר כחצי שעה-שעה העברת\העתקת קבצים מכונן לכונן היה לוקח שעות. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל להוציא ממנו מידע? אני חייב לציין שאם שכאשר הייתי מתקין וינדווס מחשב המחשב היה עובד כשבוע וקורס, אז אני משאר שעדיין אפשר לגשת לשם. חשבתי לחבר את ההארדיסק למחשב שוב ולהתקין וינדווס ולהוציא משם מידע אבל אני לא מצליח לפתוח את המחשב ולא רוצה להרוס,…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המקרה, יש לי הארדיסק WD 40 GB שהחליט בוקר אחד להתאבד... נדמה לי שזה בגלל כבל IDE פגום שהיה לי... ובכן עכשיו מה שקורה זה שיש לי הארדיסק שרק הביוס מצליח לזהות אותו, כשאני מנסה להריץ FDISK אני מקבל שגיאה שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את ה- PARTITION TABLE. הורדתי אוסף תוכנות על דיסק בוט (ultimate boot disk) וניסיתי להריץ, וגם שם, אבל אני מקבל שגיאה שאין אפשרות גישה לכונן. יש לציין שהוא לא משמיע רעשים כלל...
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי היום הארדיסק חדש WD 300EB 30GB 5400RPM עכשיו אני בא לשים אותו והוא מזהה אותו כIDE DRIVE אבל בוינדוס במחשב שלי אין אותו... כאילו אני לא רואה אותו כDRIVE מה צריך לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום , יש לי הארדיסק 40 ג'יגה של wd בבית ואני מעוניין להוסיף הארדיסק חדש של 160 ג'יגה של wd . איך ההארדיסק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5279 ומזה בעצם ה sata raid ? הייתי לוקח רק sata אבל לא מצעתי הארדיסק של 160 אצל נועה , זה משנה אם אני אקנה את זה אם sata raid ? זה יעבוד לי אם ההארדיסק שיש לי כבר ?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום ברשותי הארדיסק חדש 2 TB של SEAGATE למרות זאת העברת הנתונים בו איטית מאוד (לא כמו ההארדיסק הקודם שלי של SAMSUNG) אפילו העברה המתבצעת באותו ההארדיסק! וגם העברה והעתקה מהארדיסק חיצוני אל הכונן מה עליי לעשות כדי שזה יעבוד יותר מהר? בהארדיסק הקודם שלי המהירות הייתה 30-50 ואפילו פעם אחת 80 MB לשנייה. עכשיו לוקח קובץ של 89 GB להעביר הוא כותב לי 3 שעות ומעביר בקצב מגוחך של כ 13 מגהבייט לשנייה כמובן שזה מטבתט גם בהתקנת משחקים. ההתקנה פשוט לוקחת שעות המשחק יורד לי יותר מהר מאשר הוא מתקין אותו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן MP3- iRiver iHP 120 , בעל 20 ג'יגה נפח. לאחר שלוש שנימ של שימוש , וסה"כ 2 נפילות, ההארדיסק נדפק (בנפילה השנייה, הנפילה הראשונה הייתה כלום). איך הסקתי שההארדיסק נדפק? חיפשתי בגוגל. גיליתי שהבעייה שהייתה לי כשמפעילים את הנגן (Check HDD Connection) השאירה 2 אופציות: א. החיבור נדפק. ב. ההארדיסק נדפק. בכל אופן, אחרי שפתחתי את המכשיר (נגמרה האחריות מזמן) , ראיתי מה דגם ההארדיסק, ואני שוקל לקנות חדש (כמובן אחרי שאני אשלח את הנגן לHandy לבדוק האם הבעייה אכן ההארדיסק או החיבור). ההארדיסק הוא- Toshiba MK2004GAL. http://www.geeks.com/details.asp?invtid=MK2004GAL-R&cat=HDD לאחר כל המגילה, אתם בטח שואלים מה לעזאזל אני רוצה מכם, אז הנה השאלה: הבנתי שהמערכת ה…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התקנתי דיסק חדש: WD1600JS SATA. הביוס מזהה אותו , וכך גם device manager של ווינדוס, אבל משום מה הוא בכלל לא מופיע בmy computer ואין לי איך לגשת אליו. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שיש לי עוד דיסק IDE רגיל, שמחולק לשני חלקים.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן אז ככה , הבאתי הארדיסק חדש של ווסטרן חצי טרה עשיתי לו פורמט דרך הדיסק מנג'מנט והכל היה סבבה עד שאחרי שגיביתי את כל הקבצים מההארדיסק הקודם החלטתי דרך פארטישן מג'יק להחליף בין שמות הכוננים ככה שהכל יחזור לקדמותו בדיוק אבל עם ההארדיסק החדש ואז אנתק את הישן המחשב רצה ריסט בכדי לסיים את הפעולה ופתאום כמה הודעות שגיאה ועכשיו אני לא רואה את ההארדיסק בווינדוז גם לא דרך הפארטישן או הדיסק מנג'מנט מצד שני בביוס אני רואה אותו איך אני מחזיר אותו לחיים??
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני '2.5 (כדי לא אצטרך חשמל וגם בגלל הגודל). המטרות הן: 1. לקחת את מידע שלי איתי (המטרה העיקרית). 2. אם אפשר להריץ ממנו מערכת הפעלה (כמו 2000 , אקס-פי או ויסטה) כמובן בלי שימוש בהארדיסק פנימי אחר. 3. גיבוי הדדי כל תקופה (ממחשב שלי להארדיסק הנייד ולהיפך) 4. העברות מידע מידי פעם (שירים, סרטים ...). חשוב שיהיה אמין !!! כי מידע כמו אצל כל אחד הוא קריטי מבחינתי. מצד שני לא בא לי לזרוק כסף תקציב זה עד 600 ש"ח אבל עדיף פחות למרות שאם יש משהו מאד מיוחד אז מוכן להשקיע אפילו יותר! גודל 120GB זה המינימום אפילו זה מעט מידיי עדיף 160-250 GB. אגב ראיתי מבצעים על VERBATIM (באופיס דיפו) ועל MAXTOR (בבאג) מה אתם יודעים על דגמי הארדיסקים הניידים של חברות האלה? תודה ל…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה הארדיסק חיצוני שמתחבר ל-USB, כך שאוכל להעביר קבצים בין חברים. לצערי, קופסא חיצונית ללא הארדיסק עולה די יקר ולכן אשמח לדעת: א. אם קיים מתאם כזה שאפשר לקנות בלי קופסא "מהודרת" ביותר זול? (כולל שנאי שמוריד מתח בשביל ה-HD...) ב. אם ניתן לייצר כזה דבר לבד בבית? (גם שנאי שמוריד מתח ל-12V בשביל ה-HD). תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-