עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי לוח אם ga-z77x-3dh, כרגע עם SSD של 120G, אני רוצה להחליף ל 1TB, ההבדל בין הדגמים משמעותי? או שכדאי לי לקחת את הזול ביותר? איזו חברה נחשבת לאמינה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Demon,

יש לי הרד דיסק WD 30GB 7200, שמחובר בכבל ATA100 רגיל ללוח Abit KT7A (ללא RAID). הבעיה היא שההרד דיסק בשום פני ואופן לא רוצה להתחבר כMaster אם הוא לבד על הכבל. אם אני מחבר אותו כMaster המחשב פשוט לא מזהה אותו (לא הזיהוי הראשוני עם אתחול המחשב, לא אפשרות הAutodetect בביוס, ולא הגדרות ידניות לא עזרו לי). המחשב פשוט נתקע לכמה שניות, וממשיך לעלות רגיל בלי ההרד דיסק. חיבור הCDROM כSlave על אותו כבל עם ההרד דיסק אומנם פותר את הבעיה, אך נוצרת לי בעיה אחרת שאני לא אפרט כרגע (שנובעת מחיבור סידירום לATA100). למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gdil13,

שתי שאלות. א)יכול להיות שכונן קשיח כמו זה שפה למטה ימכר ב370 שקל?כי אני עומד לקנות אותו וזה פשוט נראה לי מוזר. אני לא מבין במיוחד אז יכל להיות שזה נורמלי לגמרי-אם ככה פשוט תתעלמו מהשאלה הזאת. כונן קשיח WD2500KS Western Digital יצרן - Western Digital ממשק SATA II 250 GB 16MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות! ב)יש לי לוח אם מדגם-p4x400-8235 אין לי מושג מאיזה חברה :s05: הלוח הזה תומך SATA 2???(ולחפרנים שביניכם-כן אני יודע שאין כזה דבר SATA 2 אבל זה אכפת לי במיוחד)

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by fafoo,

דבר ראשון שלום לכולכם אני שחף...אני חדש בפורום ולבעייתי, לאחרונה קניתי כונן חיצוני מסוג "western digital mybook essential edition 500gb" , חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין. במבט שני שמתי לב שלפי מה שכתוב במחשב הדיסק הוא בעל קיבולת של 435gb בלבד. השאלה היא למה זה והאם זה נורמלי? (זה הפרש של 75gb בין מה שכתוב על האריזה למה שיש באמת)

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שלום יש לי התלבטות לגבי אמינות של מערך raid 1 עם שני דיסקים על בקר בובנה בלוח אם ich9 האם הייתם מבצעים מערך דיסקים כזה כאשר האמינות שלו היא ממש גרועה מערך הדיסקים אמור להכיל מידע חשוב של ארגון שאם ימחק או יאבד תיגרם בעיה רצינית מאוד, כמו כן המחשב פועל כשרת הדיסקים שבשימוש הם דיסקים רגילים בגדלי של 50 גיגה עד 2 טרה כמו כן המערכת הפעלה גם כן רצה על הרייד הזה והמחשב עצמו כותב מידע קבוע על הדיסקים! האם לעבוד עם raid מובנה או לחלופין לרכוש בקר ב 300$ אשמח לקבל תגובות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by rosher,

אני קונה HD חדש ואני רוצה להעביר את כל המידע מהישן לחדש כך שהמחשב יעבוד ממנו כמו שעבד מהישן מישהו יכול להגיד לי איך אני מעתיק את כל המידע וגורם למחשב לזהות אותו ככונן C?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by udist,

אני מנסה לצרוב IMAGE עם נרו 6 אבל הצריבה לא מתחילה והודעת השגיאה היא שהדיסק הריק שבצורב צריך להיות ML disk ולא DVD-R מה הבעיה? האם אני צריך להשתמש במדיה אחרת?

10. Started by ya_pl,

שלומות, אני צריך לרכוש כונן פלאש למחשב נייד. הכונן צריך להיות בנפח של כ 250GB. ההתלבטות היא בין: 1. Samsung 840 evo 250GB 2. Intel 730 series 240GB הסמסונג יעלה לי 450 ש"ח. האינטל יעלה לי 550 ש"ח. מדובר ברכישה מארה"ב. מה מומלץ? בעד? נגד? חשוב לי נושא האמינות. הביצועים משניים בחשיבות ביחס לאמינות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by evy,

שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז אני כבר דיי הרבה זמן בוהה בכונני האחד טרה בייט ומצד אחד יש את הf3 המהוללים של סמסונג במחיר נחמד של 310 ש"ח ומצד שני יש את הST310005EXD101-RK של seagate שמגיע כבר בתוך מארז חיצוני במחיר של 305 ש"ח יש הבדל גדול בין הכוננים שעדיף לקנות את הסמסונג ולהשקיע עוד שקלים במארז חיצוני או שאפשר ללכת על הסיגייט בראש שקט?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elrxx,

אז ככה אני רוצה לקנות דיסק קשיח שישמש לאחסון סרטים ומוזיקה הדבר שהכי חשוב לי הוא שהדיסק יהיה שקט בלי ויברציות מיותרות ובלי רעשים שיעבוד בשקט

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by davidz,

מישהו מכיר את הדיסקים האלה ? איך הם? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=307&cat=19

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by mnbvcxxzz,

מהי תוכנת הצריבה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה על מנת לצרוב סדרות טלוויזיה? אני משתמש במדיות DVD של silverline,האם הן טובות? האם הן יחזיקו את הסדרות שלי לאורך זמן? האם הן לא יתקלפו?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by NOVA,

היתרון היחיד שיש לכונן של סוני על פני המקביל של לייטאון (אגב, ללא ספק כוננים זהים) הוא בגרסאת הקושחה של סוני: שימוש נמוך יותר במעבד (בעגה המקצועית: CPU Usage). של לייטאון עומד על בערך 11% בשימוש שיא בעוד של סוני 6% בשימוש שיא. שווה לדעת.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. יש לי בעיקרון 2 דיסקים קשיחים על המחשב אבל הם מחולקים ל4 כוננים עכשיו אני רוצה למזג אותם איך אני עושה את זה????

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. האם ואיך ניתן לכבות הארדיסק דרך הוינדוס XP ? כלומר שהוא ממש יפסיק להסתובב עד שאצטרך אותו ?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Slash87,

יש לי 2 דיסקים קשיחים 500GB SATA II WD 7200 אני רוצה לחבר את שניהם ללפטופ שלי בתור דיסק חיצוני, אבל אני לא רוצה שיהיו לו 2 חיבורים. חשבתי על האופציה של לקנות קופסאת NASS, אבל לא מצאתי אחת זולה יותר מ 300$, ומחיר הזה אני כבר יכול לקנות טרה וחצי. אשמח לרעיונות. תודה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by tiger2014,

מתלבט בין שני הדגמים הבאים: SAMSUNG EVO 128 GB: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20280 לKINGSTON HYPER-X: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20040 מתלבט בעיקר בגלל מהירות קריאה כתיבה שנראה שלהיפר יש יתרון כלשהו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jfgjh54,

אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by Whaaaa?,

טוב, אז הצורב שלי החליט להפסיק לצרוב, אחרי כמה נסיונות הצורב שך LG (ימשך שמו וזכרו) גם שרף לי את הספק והייתי צריך לקנות ספק חדש, ועכשיו אני גם צריך לקנות צורב חדש, אז רציתי המלצה על צורבים טובים במחיר של עד 250 ש"ח, המהירות המינימלית היא 40X12X40X, תודה רבה על קריאת ההודעה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

עד עכשיו הייתי דיי נעול על ה-320 40GB של אינטל, אבל כעת אני רואה כי יש להם בעיות רבות עם באג ה-8MB. איזה כונן מומלץ למערכת שצריכה שרידות גבוהה ונפח קטנטן, האם לחזור ל-X25 הישן והטוב ? האם יש אופציות נוספות ? שרידות גבוהה אומרת : אופציות לכיבויים לא מסודרים של המערכת, ועבודת IO גבוהה, בקיצור כל הדברים שגורמים לכונן אינטל סדרת 320 להפוך ל-8MB...

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  25. שלום, יש לי שאלה טכנית על דיסקים קשיחים רגילים . נניח יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 250G במהירות 7200RPM וגודלו 3.5 (גודל רגיל) והשני 250G מהירות 7200RPM וגודלו 2.5 (לפטופ) עכשיו, על הנייר אני מניח שלא אמור להיות הבדל כי שניהם באותה המהירות, אבל האם בפועל אני ארגיש בהבדל (מבחינת מהירות) ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים