עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אני מחפש Disc On Key בנפח של 4 GB , אני צריך אחד שיתן ביצועים מקסימלים עם אחריות ארוכה . התקציב הוא 450 שח מקסימום ! אשמח להעצות

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by נדב15,

שלום לאחי יש מחשב ישן ויצא לי לקבל הארד דיסק וצורב דיוידי ממחשב ישן אחר וניסיתי להתקין לו אותם במחשב שלו אבל נתקלתי בבעיה. ההארד דיסק הקיים במחשב מחובר בכבל SATA אבל אין עוד כבל כזה במחשב אז חיברתי את ההארד דיסק הנוסף בחיבור IDE המקביל לזה שמחובר לצורב (הצורב הישן הוחלף בחדש). הבעיה היא כזו - כששני הכוננים מחוברים ביחד (הכונן הקשיח והצורב על אותו כבל) המחשב לא מזהה אף אחד מהם, כשאחד מהם מחובר והשני מנותק (לא משנה איזה) הוא מזהה את הכונן. מישהו יכול להציע מה מקור התקלה, או במילים אחרות, מה לא עשיתי בסדר? תודה מראש נדב

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  3. יש לי HOT MAGIC כבר מעל 3 שנים, ובזמן האחרון התחילה להופיע איטיות מסוימת בממיר ובהקלטות בפרט, והיום גם התחלתי לשמוע תקתוקים מה שמצביע על ימיו הספורים של הדיסק... בפנים נמצא דיסק מיושן עם חיבור IDE בנפח 160GB וחשבתי שאולי אני יגבה את הדיסק ויחליף לממיר חדש ויחזיר את כל ההקלטות שהיו. יש לי שתי בעיות... הראשונה היא איך אני מעביר את הקבצים למחשב דרך חיבור SATA רגיל? עם מתאם? ואם כן, איפה אפשר להשיג אחד כזה במהירות? (עד 50 ש"ח) והשניה היא האם זה אפשרי להעביר את ההקלטות שנמצאות בדיסק? או שיש חסימה מסוימת שרק אותו ממיר שהגיע עם הדיסק יכול לקרוא את ההקלטות? (בשירות הטכני של HOT אמרו שזה לא אפשרי לגבות לבד אבל אני בספק.. הוא לא הבין כ"כ על מה דיברתי.. ) תודה מראש!

4. Started by haim855,

יש לי כרגע 5400 rpm רוצה לעבור ל7200 איזה דגם הכי מומלץ? https://www.tms.co.il/cat/55/170:173/349:363 כל השורה הראשונה ..? או פה https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2720&filters[2507][]=2509 או http://ksp.co.il/?select=.1033..145..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עד 400 שח וגם זה מוגזם ככה ניראה לי.. 1 טרה כמובן! פשוט תמליצו במחיר סביר דגם טוב ..תודה רבה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. הי חברים. רכשתי את הנאס הנ"ל ללא דיסקים ובמקביל רכשתי 2 דיסקים WD RED 8TB. הרכבתי אותם רק בשביל לגלות 2 נורות אדומות שנדלקות בחזית המכשיר המציינות תקלה בדיסקים. נכנסתי לניהול של הנאס ומצ"ב מה שהסמארט מדווח. אז החלפתי את הדיסקים לדיסקים חדשים לחלוטין, ושוב אותה בעיה. מה אני מפספס?

6. Started by Daglas,

שלום לכולם, קניתי היום את הצורב LG4160B ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. מה המהירות צריבה CDL שלו??? האם היא 2.4 או 4???? 2. האלה השנייה והעיקרית של הנושא היא עדכון קושחה לצורב. יש ברשותי את הקושחה A300 והקושחה הכי חדשה היא A302 והיא רשמית מאתר LG עכשי וברידמי של הקושחה רשום 1. Connect the drive as ?°master?± by it self, on the secondary IDE controller with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper on the back of the drive to the ?°master?± position. עכשיו זה באמת משנה שהצורב יהיה על MASTER ועל כבל IDE נפרד בעת העדכון? כרגע הוא SLAVE ויש על הכבל שלו CDROM של LG והוא על MASTER. האם בשביל העדכון עליי לנתק את ה CDROM, להחליף את החיבורים ש…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום לכולם! בעקבות החוק החדש שיצא היום שאין מכס על מוצרים עד 1200 שקל בקניה באינטרנט חשבתי לקנות SSD בחנות בחול ( בתקווה שם המחיר זול יותר ) מישהו יתנסה בקניית חלקי מחשב חדשים ברשת ? איזה חניות יש ואיזה כונן SSD בתקציב 150 דולר בערך יש ?? תודה על העזרה !

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש לי DVD וצורב שמחוברים אחד לשני ושני הארד דיסקים שמחוברים האחד לשני ושניהם ל IDE על הלוח אם. שאלתי היא: האם ניתן לחבר עוד הארד דיסק למערך הזה ? (הפרטים נמצאים ב"מפרט מחשב") יש לי עוד כונן 10 ג'יגה עם המון שירים עליו, ואני רוצה לצרפו (סה"כ 3 כוננים קשיחים). האם זה איפשרי ? במה זה כרוך ? תודה לעוזרים HF

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by orenoren1911,

אני רוצה לקנות רציתי לדעת איך התהליך אף פעם לא הזמנתי מאמזון

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by michaelsko,

שלום, אני מנסה לצרוב פרוייקט של 697 מ"ב לדיסק של 700 מ"ב בעזרת NERO6. (פרוייקט מידע). הפרוייקט מורכב מ4 קבצים : קובץ וידאו בכיווץ XVID שתופס 696 מ"ב ועןד 3 קבצים של כתוביות. כאשר אני מנסה לצרוב את הפרוייקט, התוכנה אומרת לי שאין מספיק מקום על הדיסק, ועלי להכניס דיסק עם יותר מקום. הצורב הוא PHILIPS16X10X40 וניסיתי את כל שיטות הצריבה האפשריות DISC AT ONCE, TRACK AT ONCE, FINALIZE וללא FINALIZE. כמו כן ניסיתי להחליף 3 דיסקים ועדיין הבעייה נשארה. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  13. היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  14. קיצר שלחתי להם מייל שמתאר את הבעיה שלי והם החזירו לי את המייל הבא: תקראו אפשר גם לשים "סטיקי" זה יעזור לכולם... thank you for your e-mail. Power calibration is controlled by the disc recorder. Before any burn operation, all disc recorders must perform a 15-step power test to determine the optimum power for writing to the disk – this process is called "Optimum Power Calibration" (OPC). During the burn process, the disc recorder continues to perform this test to get the best burn results throughout the entire disc – this process is called "Running Optimum Power Calibration" (ROPC). The process is controlled by the disc recorder but it is initiated by pr…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by trojan,

האם יש ממיר מהסוג הנ"ל שיעבוד עם צורב? פשוט כל האלו שנתקלתי בהם עד עכשיו עובדים אך ורק על HDD...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב של sony48*24*48 והכל עבד כמו שצריך עד היום באתי לצרוב איזשהו דיסק והוא נותן לי לצרוב אותו רק במהירות של 40 ומטה ולא מופיעה לי משום מה האפוציה של 48 דרך אגב התוכנה שאני צורב איתה היא nero5.5 אם זה עוזר למישהו חברררההה מממההה ללעעעשותתת ???

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by jackhammer,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום של ווינדוס.... יש לי כרגע דיסק של 320 מחיצה אחת של 100 שבה מותקן ויסטה ומחיצה אחת של 200 שבה אני מתקין את המשחקים, שירים, תמונות, מסמכים וכו'........ אתמול קניתי דיסק חדש של 1TB (של WD) אני יעתיק את כל מה שיש לי במחיצה של ה200 (משחקים שירים וכו'.......) לדיסק החדש ואת המחיצה של הווינדוס אני רוצה שתשתלט על כל 320GB שיש בדיסק ראיתי שבויסטה יש בDISK MANAGMENT אפשרות להקטין את המחיצה (SHRINK) אבל אני לא יודע אם יש EXPAND..... חוץ מזה קראתי בפורום אחד שאם המחיצה של הווינדוס לא DYNAMIC אי אפשר להקטין. המחיצה שלי BASIC ולפי מה שהבנתי הבחירה של ה BASIC/DYNAMIC נעשת לפני שמתקינים את הווינדוס לא? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  19. כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by zakashe,

הי, נתקלתי בבעיה הבאה ואשמח אם מי מכם שכבר ראה משהו כזה בעבר יוכל לעזור לי: יש לי מחשב עם הארדיסק אחד (אין לי parttitions) ועליו רצה WindowsXP. אני רוצה להתקין fedora בנוסף לwindows ולכן לקחתי הארדיסק ישן (WD200 20GB) וניסיתי להתקין אותו במחשב. ההארדיסק שאני משתמש בו כרגע הוא sata2 וההארדיסק שאני מנסה להוסיף הוא sata1. על מנת לחבר את ההארדיסק השתמשתי בכבלים (מתח + DATA) של הDVD (יש מס' נקבות (שקעים שיוצאים מאותו כבל) כך שאני יכול לחבר עוד התקן בלי לנתק את הDVD) כאשר הפעלתי את המחשב כמובן שהwindows לא זיהה לי את ההארדיסק. ניסיתי לשחק עם המיקום של הג'אמפר אבל זה לא שינה כלום. אודה מאוד למי שיכול לעזור. zakashe

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by אריק9,

היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, ניתקלתי בבעיה סבוכה מאוד שאני כבר יומיים מנסה לפתור ותלשתי לעצמי את כל השערות מהראש מרוב עצבים... לפני יומיים המחשב נתקע באתחול ולא רצה לעלות. בסדר, קורה... אחרי שניסיתי כמה ניסיונות, התייאשתי והתקנתי מחדש WINDOWS XP על מחיצה אחרת, על מנת לגשת לתיקיית DESKTOP, להוציא משם את כל מה שאני צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כמו שצריך. אך משום מה המחשב לא איפשר לי להיכנס לתיקייה. מה לא ניסיתי, לשחק עם ההגדרות של הרשאת סיסמה, התקנתי את מערכת ההפעלה איזה 10 פעמים. אפילו ניסיתי להתקין לינוקס (אני ממש לא מומחה) על מנת לחלץ את הקבצים. (גרסה של הפעלה מדיסק) בלינוקס יש באמת גישה לתוך התיקייה, אבל לא הצלחתי להעביר אותה לשום מקום אחר, וחוץ מזה לינוקס לא זיהתה שום תיקייה ששם התיק…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. חברי הפורום שלום רב. הייתי רוצה להעזר בכם בבחירה של דיסק קשיח בנפח 500GB בממשק Sata II. יש מגוון רחב וקשה לדעת במה לבחור. העדיפות הראשונה שלי היא לאמינות ויציבות (ומהירות כמובן). חשבתי על הדגם הבא, אשמח לדעת כיצד הוא מתפקד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855&PHPSESSID=4e33271042ac1dbf0305f4bdcb2acd15 אשמח לשמוע הצעות, תקציב: עד 350 ש"ח. (אם ישנו כונן בנפח גדול יותר שנחשב ליותר איכותי אני מוכן להוסיף מעט כסף) אם דרושים עוד פרטים אשמח לתת. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

ה-Sandisk Ultra II הינו SSD המציע נפחים מכובדים עבור תג מחיר נמוך. איך הוא עושה את זה, ואיך הוא עובד? לכתבה: http://hwzone.co.il/יותר-נפח-פחות-כסף-כונן-ה-sandisk-ultra-ii-בביקורת/

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by tick tak,

היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb יש לי כמה שאלות 1.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים