אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי מיקרו אסדי של סנדיסק מאליאקספרס, ואני חושד שהוא מזויף. אמנם הקיבולת והמהירות תקינים, כך שאם זה מזויף - מדובר בזיוף ברמה, ולא זבל סיני ירוד [אולי זבל סיני איכותי...], ובוודאי לא מזויף מבחינת הקיבולת שלו. זה נבדק בתוכנת H2testw. האם מישהו יכול לדעת על פי הצורה החיצונית שלו האם הוא מזויף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחפש דיסק און קי עם כפתור פיזי לנעילת כתיבה. צריך להיות מ8GB ומעלה. האם יש בארץ? אם לא, האם יש זכרון נייד כזה מומלץ שאפשר להזמין לישראל ? אודה על פרים. גיא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מבן דוד חבילת 10 דיסקים של הדיסקים המתוארים בכותרת אך הם תוצרת הודו ואני נוטה להתרחק מתוצרת זו. מכיוון שכבר מיציתי את ההארדיסק עד הג'יגה האחרון שבו- הדיסקים האלה יעזרו לי מאוד אך אני מפחד להשתמש בהם מכיוון שהם תוצרת הודו וחבל לי לאבד את הקבצים שאני אצרוב אחרי זמן מה. מה אתם אומרים? כדאי להחזיר את זה לבן דוד או בכל זאת להשתמש? תודה רבה ועוד בעיה קטנה: משום מה כל דיסק צרוב (DVD+R רגילים, לא DL) שניסיתי לבדוק בנרו CD-DVD Speed לא הצליח להיבדק שם. כלומר אני לא יכול ללחוץ על Start ב-Disc Quality, כך גם במחשב נייד של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של LG שעושה בעיות בהחלפת אזורים ובקריאה של האזור גם אחרי מאמצים רבים שהצלחתי להחליף את האזור למשל... הבאתי לפני כמה ימים את שר הטבעות והכונן לא היה מוכן לקרוא אותו ובDVD הבייתי לא היה בעיה מעצבן! וגם הוא עושה בעיות שהוא לא מוכן להחליף לי אזורים...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים D: אממ אני קונה מחשב חדש בקרוב ובמחשב שאני משתמש בו כרגע קניתי דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה השאלה שלי זה אם אפשר להשים את הדיסק קשיח הזה במחשב החדש? זה יראה אם כל הסרטים והשירים שיש לי בדיסק?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
NEC 3500 אין לי מושג איזה גירסת פירמוור יש לי SLVER LINE PRO RITEKG04 נצרב במהירות X2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב 2 דברים שונים עם 2 צורבים נפרדים באותו זמן?? נרו מאפשר מצב כזה? חוץ מ 2 צורבים ,כמובן ,צריך שיהיה משהו מיוחד במחשב? (הרבה RAM ,מעבד חזק או איזה כרטיס מיוחד)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אוקיי, אז כמו שאמרתי - אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות צורב ואין לי מושג במה לבחור. איזה צורב הוא הכי טוב מבחינת ביצעים\מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין פירמוט מהיר לפירמוט רגיל ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד? האם פירמוט מהיר פוגע בהארד דיסק?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אישית כבר לא מבין מה הולך פה... מדובר כבר בכונן קשיח רביעי שהולך לי בשלוש שנים ! לדעתי מדובר במשהו די מוזר, לא ? חשבתי אולי הספק אשם, החלפתי אותו, החלפתי מארז, החלפתי לוח אם/מעבד/זכרון הכל... הכוננים אומנם מאז ומעולם היו ברמת פעילות גבוהה, ביטורנט והכל, אבל אני לא היחיד, אבל משום מה רק אני צריך להחליף 4 כוננים בשלוש שנים.... יש למישהו רעיון אולי מה יכול לגרום לתופעה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן בלוריי פשוט המתחבר למחשב ויודע לקרוא פורמטי 3D, האם זה בכלל קיים? או שבכלל כל כונן בלו ריי פשוט ידע לקרוא סרטי 3D? השימוש של הכונן יהיה אך ורק להעברת התכנים של הדיסק למחשב (כמו בתוכנת DVDSHRINK). קיים משהו כזה בזול? אני מחפש עד מחיר של 300-400 שח'. איך הדגם הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6848 הוא גם צורב בפורמט DVD/CD ממה שקראתי, אך האם הוא יודע לקרוא פורמטים של 3D? האם זה פורמט אחר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק שנדפק ב 1% אחרי שהתחלתי את הצריבה האם יש איזו דרך להמשיך ולצרוב בו או שאין ? אולי תוכנה שמאפשרת ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד משהו 64מגה אולי... ב 200 שקל מקסימום ראיתי שיש כאלה זולים ב 150 שקלס וכאלה בהרבה יותר ... יש הרבה הבדל ביניהם? ואם כן מהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 מיוצרים ב india איך הם לצריבות dvd r ובכלל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג. שניהם בנפח של 60GB, מהירות סיבוב 7200RPM וחוצץ של 2MB. כל אחד מהדיסקים מחולק לשתי מחיצות: מחיצה ראשית - 8100MB, ומחיצה משנית - 48GB. כאשר הרצתי Norton Ghost 2003 בסביבת DOS לצורך גיבוי המחיצה הראשית של הדיסק הראשון (Master), שמתי לב לתופעה מוזרה: בדיסק הראשון (Master) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 56GB. בדיסק השני (Slave) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 32GB. הדיסק הראשון חולק למחיצות באמצעות FDISK של Windows 98 ופורמט מלא ב-DOS. הדיסק השני חולק למחיצות ופורמט באמצעות Boot Disk של Partition Magic. האם מישהו נתקל פעם בתופעה זו? האם מדובר בזיהוי שגוי של הדיסק הקשיח ע"י Norton Ghost 2003 בשל העובדה שהדי…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך כונן ATA\IDE. מה עלי לדעת בקניה? ומה דעתכם על הכונן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=996&CatCode=399 ? אגב, יש חשיבות לכך שזה OEM? חיפשתי תשובות בנעוצים אבל לא מצאתי, אני חושב שאתם צריכים להוסיף כל מיני מדריכי קניה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שקלתי לעשות מערך RAID1 כי חשבתי שחוץ מהשכפול שהוא עושה בין הדיסקים, הוא גם מהיר יותר. הבנתי שלא. למה בעצם לא? אני הרי חשבתי שאם יש שני כוננים זהים (שהם משמשים ככונן 1 בעצם) המהירות גודלת כי זה קורא וכותב לשניהם בו זמנית.. מישהו יודע להסביר קצת?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-