עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sky1sky10,

האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שאני מחבר DVD חיצוני למחשב נייד כדי לעלות בוט,אני צריך לבחור בבוט usb או DVD ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SharonSx,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש לא מזמן ואיתו הארד דיסק בנפח 500GB של חברת Seagate על כל פנים דיסק עושה רעש מטורף!! כמו של מכונת ירי קטנה שנמצאת בתוך המארז אם חשוב לציין אז המארז הוא 3D Aurora מהיכן מגיע מקור הרעש? מהתנודות של הארד דיסק בכלוב? או מהארד דיסק עצמו? והאם אפשר לפתור זאת? תדוה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by PriorTak,

קודם כל תודה לכל מי שהמליץ לי על הארד דיסק למחשב נייח לפני כמה ימים, בסוף הלכתי על הF3 1 טרה ובינתיים הוא מעולה ומהיר מאוד. בלי שום קשר, חשבתי לקנות את הכונן הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7737098.html?came=574 חיצוני של סמסונג בגודל 1 טרה 2.5 אינץ'. מחיר זול מאוד עד כדי שהוא מעורר חשד - 560 שקל כשהמחיר המינימלי לכונני טרה הוא באזור ה750 שקל. שווה לקחת את הסיכון? למישהו פה יש ניסיון עם כוננים כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. השינוי בתנאי האחסון של חברת הענק אמור לאפשר לה להתחרות ישירות בהצעות של גוגל ודרופבוקס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

6. Started by igt,

העברתי את מע"כ הקבצים מFAT32 לNTFS בעזרת convert בXP משום מה גם אחרי איחוי , אני מרגיש ירידה של 50% בביצועים של הדיסק ואת זה מאמתת SANDRA במבחן של הדיסק ירדתי מ21000 ל14000 ... למה ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. קניתי אתמול כמה חלקים חדשים למחשב: 1GB Samsung DDR II - 533 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 חומרה שהייתה לי לפני: LG GSA-4167B DVDRW Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Western Digital 80GB 7200RPM 8MB במחשב הישן, הצורב עבד בצורה תקינה, הצליח לקרוא ולצרוב לי דיסקים בלי בעיות. אבל במחשב החדש שציינתי כאן, הצורב לא מצליח לקרוא שום דיסק, ואני מדבר על דיסקים של החומרה שקניתי וגם דיסקים אחרים בבית (אז אני מאמין שהבעיה היא לא בדיסקים). את שני הכוננים הקשיחים, חיברתי ביחד לערוץ IDE1 על לוח האם, ה-80GB כמסטר וה-160GB כסלייב. את הצורב חיברתי לבד לערוץ IDE2 על לוח האם, כמסטר, כמובן שכבל ה-IDE מחובר א…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gll,

האם שווה לרכוש ב- 77 דולר? בארץ ראיתי שעולה 600 פלוס פה https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Transfer,

שלום חברים יש לי כזו אפשרות בביוס והיא ב DISABLE כרגע should I put it on or "if it work, dont change anything"? mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 HD : WDC WD2500KS

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by galza,

האם יש דיסק און קי USB 3 מומלץ ואמין? ראיתי שהמחירים ממש לא גבוהים להפתעתי לעומת USB 2 .האם ההבדל הוא משמעותי? המערכת שלי תהיה בתמיכה מלאה לUSB 3. תודה לעונים גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחר בדיקה באתר העולמי רשום אחריות עד 1.1.2011 מה עושים?

13. ה-HD שעליו מותקנת המערכת הפעלה הוא ה- 2GB. יש ירידה מאור חדה בין הביצועים בהתחלה לסוף. האם זה נובע משום שהמערכת הפעלה יושבת על ההארד דיסק הזה ? (הרי מתקינים את הוינדוס על ה-HD המהיר ביותר לא סתם, אז למה הביצועים נמוכים שם משמעותית בין ההתחלה לסוף ושלא נדבר על 2 ההארדיסקים האחרים שבדקתי ). האם אני מפספס משהו או שהכל תקין ?

14. אז רשום הכל בכותרת.. נחמד שיהיה פיירוויאר, אבל נסתדר גם רק עם יו אס בי 2.. לא מחייב שיהיה קטן ונייד, לרוב הוא יהיה שולחני.. הכי חשוב חברה ודגם אמינים. על איזה דגמים להסתכל בכלל ואיזה מ KSP שמשם אני כנראה הולך לקנות.. בקשר ל 320-500 ג'יגה זה באמת תלוי בהבדל המחיר בין שני הדגמים כי בהפרש של כמה עשרות שקלים אני מעדיף 500 ג'יגה.. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BommBoomOn,

הכונן המדובר http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html מישהו יודע איזה הארד דיסק נמצא בתוך המארז? האם הוא שווה קנייה למול כונן נייד של סיגייט? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel ההפרש בין הכוננים עומד על 40 ש"ח (באופיס דיפו הכונן עולה 500 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. מה מומלץ יותר בשלב ה windows setup לפרמט את המחיצות פירמוט מהיר ולאחר מכן למחוק אותן או רק למחוק ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1.זה אפשרי לעשות מערך רייד 5 על וינדוס סרבר וזה יהיה אמין?? 2.אם אני קונה בקר רייד אני יכול לעשות מערך רייד על וינדוס ולא יהיה שום בעיות(של אמינות וכדומה..)??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.

19. אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rotemit,

בעיקרון מצאתי כמה שנראים לי, האם למישהו יש ניסיון איתם? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=423243 האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490318 מטיטניום, לא רואה הבדל גדול http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712567 לא ממש הבנתי איך הוא נפתח, ושוב, האם הוא עובד עם ויסטה? איפה ניתן למצוא את מהירות ההעתקה והקריאה? אני מחפשת דיסק או קי נשלף ולא משנה לי אם יש U3 או לא, כי אני גם ככה אעשה ל-U3 הסרה. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoni1234,

שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shoval,

יש לי מערכת רייד10 על המחשב ותאמת שזנ עושה לי קצת בעיות ואי נוחות בעבודה רציתי לדעת/ לקבל עצה: עד כמה נחוץ הרייד לעבודה במחשב הביתי אני מתעסק בתלת (סטודיו מקס/ זיברש) ועריכת וידאו (אפטר פרימייר ואביד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אני מתכנן קניה של מחשב חדש בסביבות 10K לא כולל מסך וציוד נלווה. (לא מחפש לחסוך בתקציב). זה המפרט: (חסרים כוננים לאחסון) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3900X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 2280 קירור למעבדים: Corsair Hydro H115i RGB PLATINUM 280mm Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 676 לוחות אם: Gigabyte X570 AORUS ULTRA כמות: 1 - מחיר: ₪ 1432 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 VENGEANCE RGB CMR16GX4M2C3000C15 כמות: 2 - מחיר: ₪ 948 מארזים: Corsair Obsidian 500D RGB Premium TG Mid-Tower Case כמות:…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Y-T-M,

יש לי mp3 של החברה apex והשתמשתי בו כ usb....היו עליו כמה קבצים.. הלכתי לחבר לעשות לו פירמוט ושכחתי את הMp3 מחובר למחשב ובטעות עשיתי לו גם פירמוט דרך ההתקנה של הווינדוס כמו שעושים פירמוט... עכשיו הוא לא עובד... כאשר אני מחבר אותו המחשב קולט אותו אבל כשאשני מנסה להיכנס אליו להוסיף לו משהו המחשב אומן שההתקן אינו מאותחל האם לאתחל אותו ? אני אומר לו שכן אבל הוא אומר שהוא לא מצליח? יש פתרון? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by borg,

הזמנתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 9 (חיבור ATA/133) דגם 6Y120P0. קיבלתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 10 (חיבור ATA/133) דגם 6L120P0. באתר של מקסטור Maxtor כתוב שבסידרת DiamondMax 10 לא קיימים דיסקים קשיחים בנפח של 120GB. הדיסק הקשיח שקיבלתי שייך אמנם לסידרת DiamondMax 10, אבל משוייך לתת-סידרה שנקראת RoHS Compiant Version. השאלה שלי היא מה זה RoHS Compiant Version? לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה), RoHS זה תקן של איכות סביבה (דיסקים קשיחים ירוקים?). מישהו מכיר דיסקים קשיחים כאלה שמוגדרים כ-RoHS Compiant Version? האם יש הבדל כלשהו בין הדיסקים הקשיחים האלה לדיסקים קשיחים מקבילים שהם לא RoHS Compiant Versi…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.