אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי עברתי להשתמש בWIN7 ממזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP, מה שמונע לדעתי היא שהBOOT של בחירת מערכת ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח אם של אסוס Z370-F הרכבתי בלוח אם שלי SSD M.2 של 250GB האם אני יכול להוסיף ללוח אם שלי עוד SSD M.2 של 500GB? יש לי מקום בלוח לעוד M.2 נוסף אבל זה לא פוגע בביצועים של הSSD ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
דרוש כמובן בממשק SATA II, מאותה רמת מחיר, ואם אפשר גם שקט, יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מתאם IDE ל USB. ראיתי שיש כמה סוגים כיום בשוק.. אני רוצה אחד עם מארז ושיתאים גם לדיסקים קשיחים וגם לכוננים (יש דבר כזה?) בכל הדגמים שראתי של מתאימים כאלה (גם בלי מארז) שמתי לב שהמתאם מתחבר רק לUSB. מאיפה מגיע החשמל? מה USB? לפי מה שאני יודע ה USB זה רק 5 וולט, זה מה שהספק צורך? ראיתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5163 דיי דול.. 88 שקל ויש גם את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5165 קצת יותר יקר... הראשון 2.5" והשני 3.5" אז נראה לי שאי אפשר להכניס איזה כונן לראשון.. אבל איך אפשר להכניס דיסק קשיח לשני אם הוא גדול מידי? זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DOK של טרנסנט ויש עליו מחיצת אנטיוירוס שבא איתו "במתנה" המחיצה: CD Drive (H:) TrendMicro USB Security איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? אי אפשר למחוק שם קבצים, ואני לא מצליח לבטל את המחיצה הזו, והיא סתם תופסת לי מקום ומעצבנת. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ביקור באילת החלטתי להסתכל על מחירי ה SSD שיש בשוק היום, והופתעתי לראות את כונן ה M.2 של קינגסטון בנפח 480 נמכר ב 645 ש"ח, לכאורה מחיר יותר זול מבחו"ל (שם הוא עולה כ 200$). המחיר באילת בכלל מצחיק, 550 ש"ח. וכל זה עם 5 שנות אחריות. אני משער שהוא אמור להיות די מומלץ בעקבות זאת, אך כמעט ולא מצאתי אנשים פה ממליצים עליו, יש סיבה לכך? האם לדעתכם המחיר הזה ישאר, או שהוא יעלה כמו שקרה ל 850 evo של סמסונג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה אנשים ? הייתי רוצה לדעת אם הגיוני (קיים) צורב DVD +- של חברת NEC. שיש בו אפשרות של צריבה של 8 וחצי גגה בדיסק רגיל של 4.7 מחכה לתגובות ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום,לאחרונה אני מרגיש האטה כללית במערכת ההפעלה,לאחר ניקוי יסודי של כלל המערכת האיטיות נמשכת והחלטתי לבצע בדיקה יזומה לכונן המערכת,התוצאה המSMART מראה על כונן תקין אך ישנם "ספייקים" מוזרים במהירות שאני תוהה לגביהם, מצורפת תמונה מהבדיקה להמחשה,לצד בדיקה של SSD ישן יותר שברשותי אשר מציג מהירות אחידה לאורך כלל הבדיקה וגם בעל זמן גישה נמוך יותר משום מה,אשמח לחוות דעת והאם יש צורך במימוש אחריות. דגם הכונן: sandisk extreme 120GB(מצורף כ"Os ssd) הכונן עם הבעיה כביכול c SSD',הכונן השני למקרה הצורך מפרט המחשב: Intel core i5 4570 10 gb ram שני הכוננים מחוברים כמובן בSATA III
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אפשר להבין מהכותרת שאני בדילמה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח אחד, פנימי. כרגע יש לי Raptor 74gb ו - WD1600JD. (נתעלם לרגע מה-IDE) אני חייב עוד מקום פנוי (אני חיי על הגבול) ואני חושב לעצמי: 1. לקנות 500gb ולשכוח. (אם כן, איזה כדאי?) (במחיר שלו אני יכול להביא גם 320 וגם 160 ל-Raid0 אז נעזוב בינתיים) 2. אהה.. 320gb זה די והותר וחסכון משמעותי מ-500 (אם כן, איזה כדאי?) 3. אם כבר עוד HDD, אפשר כבר להביא 160gb בזול ולחבר ב-RAID0 עם זה שכבר יש לי. תוספת ביצועים - התפשרות על נפח. אני אשמח לכל הצעה, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. בינתיים האינטרנט "סותם" אותי - כל הורדה באה על חשבון משהו אחר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הצורב הרגיל שלי נהרס אתמול ואני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן ללכת על צורב DVD במקום עוד צורב רגיל, ויש לנו מספר שאלות בנושא. קודם כל התקציב הוא 500 ש'ח ואני זוכר שקראתי דברים טובים על NEC אז חשבנו ללכת על זה - NEC 3500A מ-KSP שווה? יש משהו יותר טוב מזיגזאג? או אולי יש משהו אחר בתקציב מ-KSP? וגם חשוב לי שאני יוכל לגבות דברים על מדיה של DVD כי יש יותר מקום מן הסתם, ה-NEC מסוגל לעשות זאת? אם לא? איזה צורב אחר מסוגל לכך בתקציב שלי? עכשיו אם הצורב הוא bulk (הוא bulk או לא?) אז הוא מגיע בלי תוכנה וכבל נכון? אז איזה תוכנות יש בשביל צריבת DVD? והכבל הוא כבל IDE רגיל שאני צריך לחבר כמו שחיברתי את הצורב הרגיל שלי? וזה שהצורב צורב מדיות DVD לא אומר שהוא לא יכול לצרוב על דיסקים ר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב שאני מדבר על כונן בלבד! ולא צורב או משהו כזה. זה מיועד למחשב של אמא והיא לא צורבת. אני רוצה לקנות את הכונן בגלל שהכונן DVD הישן לא קורא את הדיסקים שאני צורב ואני מעוניין שהכונן שאני אקנה יוכל לקרוא את כל המדיות (-DVDR+ , DVDR) וכו'. תודה על כל עזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את הDOK שלי לא מזמן, אבל בגלל שממש אהבתי אותו אז החלטתי לקנות אחד בדיוק כזה כי הוא מאד מהיר ואמין... אז קניתי בK.S.P בבילו סנטר את אותו הDOK בדיוק(16 ג'גיה): http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9267 אבל אני שם לב שמשהו מוזר בו... המהירות קריאה שלו נראית בסדר, בערך 30 מגה לשניה, אבל המהירות כתיבה נראית לי נמוכה מידי, רק 6-9 מגה לשניה, ניסיתי לבדוק אותו אם HD TUNE אבל התכנה לא מזהה אותו בכלל, ניסיתי בכמה כניסות USB, ב-2 מחשבים ועדיין אותם התופעות, אבל בכל שאר המובנים כמו קיבולת הוא נראה בסדר! יכול להיות שזה DOK פגום? יש דרך לבדוק את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את easy revovery professional אבל נראה לי שזה מלטף את ההארד דיסק במקום לשחזר ממנו מידע. כזכור, אני הקלטתי את הקורס טכנאים שעברתי וגיביתי אותו על אחד מהכוננים של ה- 500GB IDE שיש לי במחשב של ג'ון ברייס אחרי שפירמטתי אותו כ- extended partition (במחשב הישן), אבל מאחר וה- 120GB IDE לא זיהה את הכונן בווינדוס לאחר שפירמטתי אותו ע"מ להתקין עליו xp ולהפוך אותו ל- primary master (הוא היה בהתחלה primary slave), נאלצתי לפרמט את ה- 500GB IDE שוב דרך ה- 80GB ובדרך ה- chkdsk אמר שיש כמה סגמנטים שלא נקראים (כנראה שאלה הם ההקלטות), והפעם כ- primary partition ע"מ שלא משנה איזה הארד דיסק אני אשים כ- primary master, הוא יזהה בווינדוס את ה- 500GB כ- primary slave. אחרי שעשיתי את זה, (…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חדש ונחמד. סטייל WINDOWS UPDATE תומך בינתיים בכוננים הבאים: CD-ROM Drive: GCR-8522B and GCR-8523B, CD-RW Drive: GCE-8525B and GCE-8526B, DVD-ROM Combo Drive: GCC-4521B Super Multi Drive: GSA-4081B, GSA-4082B, GSA-4120B, GSA-4160B and GSA-4163B GSA-5120D, GSA-5160D and GSA-5163D יתמוך בעתיד בכוננים נוספים לינק: http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?p_name=lgfw1.06.zip תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי נעלמו לי המחיצות בדיסק הקשיח של הטרה.ניסיתי לשחזר את המחיצוץ אך ללא הצלחה. ניסיתי לייצר מחיצה חדשה אך גם לא הצלחתי. Norton PartitionMagic 8.0 מזהה רק 8 GB מכל הכונן עצמו לאומת 250 שהוא מזהה מהכונן השני. לאור זה ששני המחיצות שלי נעלמו בפתאומיות ללא שום קריסות יש סיכוי שהלך לי הדיסק קשיח? הדיסק קשיח הוא של סאמסונג 1 טרה. איזה תוכנה יש לבדוק אם הדיסק בכלל בחיים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-