אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בלוח אם(P35-DS4) אפשרות לחבר מבחוץ בחיבור e-sata כונן קשיח רגיל ויש גם חיבור חשמל. חשבתי להשתמש בכונן כזה לגיבוי ולשים אותו בצד(אחרי הגבוי). השאלה אם יש סיכון להניח את הכונן על השולחן סתם כך בזמן הגבוי או שהוא עלול לקבל מכה אח"כ כשהוא במגירה? באופן כללי אני חוסך מעצמי בכך קניה של כונן קשיח נוסף (חיצוני). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק קשיח חיצוני של iOmega מסדרת iGO בנפח של 1TB. היום ניסיתי להעתיק קובץ לדיסק הקשיח, והעתקה נתקעה. הוצאתי את הכבל USB והחזרתי אותו שוב, והמחשב כותב שצריך לפרמט את הדיסק הקשיח, והוא לא מזהה את המחיצה. איך אני יכול לשחזר את המחיצה, בלי לפרמט את הדיסק הקשיח, ולשמר את כל הקבצים שיש בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חיצוני יד שניה, אילו בדיקות מומלץ לעשות כדי לבחון את מצבו? ברשותי התוכנות HDDScan, SeaTools ו-HD Sentinel.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש SSD חדש ננוסף למחשב שכן אני מתחיל להרגיש קצת הגבלה בשטח האחסון שלי. רכשתי מתאם ל-m.2 ללפטופ שלי Thinkpad P51. עכשיו הגיע זמן ההחלטה על הכונן המתאים והבנתי שחשוב לבחור בדגם וביצרן אמין. יש לי התלבטות בין שתי כוננים שונים ורציתי להתייעץ, האם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל כונן קצת יותר יקר (ואני מניח יותר אמין, ברוב הדגמים) הראשון: A-DATA XPG SX8200 Pro PCIe SSD NVME 1TB באיזור ה-650 ש"ח. השני: Crucial MX500 CT1000MX500SSD4 1TB SSD M.2 2280 באיזור ה-500 ש"ח. אשמח לתובנות וייעוץ. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד היום הצלחתי לצרוב על דיסקים 8.5GB DL של xerox וגם של teac. אתמול רכשתי חבילת דיסקים לצריבה שלVerbatim DVD+R DL 8.5GB Printable ובניסיון צריבה מתקבלת הודעת השגיאה המצ"ב. אני עובד עם צורב DVD ללא אופציית הדפסה על דיסקים האם זאת הסיבה שאי אפשר לצרוב על דיסקים מסוג זה? מה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 הארד-דיסקים בנפחים: 1 - 80 2 - 250 3 - 250 4 - 500 אם אני אנתק את הארד-דיסק מספר 1 ואחבר במקומו הארד-דיסק חדש של טרה בייט זה יעבוד? או שיש מגבלה מסויימת על נפח ההארד-דיסקים הכולל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדיות DVD-RW מקוריים של VERBATIM וכשאני מנסה לעשות ERASE DISC, הוא פשוט נותן לי שגיאה הקשורה לצורב. ניסיתי למחוק מספר מדיות חדשות!!!! הצורב הוא LG 4163B והוא צורב ללא כל בעיה. למישהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הארד דיסק לקנות לשימוש HTPC שישב בסלון ולכן צריך להיות כמה שיותר שקט. הנפח לא מאד משמעותי 500-1000 יהיה בסדר. עד 400 שקל, עדיף פחות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנה מתקלקל הקונן הקשיח השלישי ומתחיל להיות מוזר. לא התקלקלו לגמרי אבל התחיל לבקש CHDSK ו-BAD SECTOR מדובר על קוננים WD : ראשון היה 250 - פעל כשנה וחצי שני - 640 ופעל כ-3 חודשים השלשי - 640 - םעל כ-7 חודשים המחשב הוא חזק עם חלקים יקרים ויש עוד 2 קוננים נוספים. אני לא יודע אם אני חושב נכון: לוח אם יכול לקלקל את הקוננים? מה עוד יכול להיות כיב-20 שנה שני מששתשמ במחשבים לא היה לי אף פעם בעיה כזאץ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בשם Liqid מנצלת שמונה בקרים עדכניים מבית Phison בכדי לספק לנו מוצר המסוגל להגיע למהירויות של 24 ג'יגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB .על איזה מומלץ תקציב עד 600
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i want to burn on cd/dvd some photos that will be shown me as a slideshow on the DVD player.... how & with which prog. should i burn it? Tnx.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באמת זה משפיע על המחשב מבחינת מהירות/ זמן תגובה? או שעדיף מידי כמה חודשים/שנים לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לצרוב בnero 5.5.8.2 תמונות גם בפורמט svcd וגם בפורמט vcd כשניסיתי על dvd וגם על המחשב זה פשוט לא הולך משהו יודע איך עושים את זה בצורה מושלמת? או האם עלי לעשות או לנסות את זה על תוכנה אחרת? הגדרות מיוחדות? ברשותי teac 40x12x48 ויש לי dvd standalone hyundai שדרך אגב קורא svcd וvcd ושאר ירקות תודה לעונים :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק מקסטור 120 גיגה רשום עליו 15 למרס 2004 האם יד עליו עדיין אחריות ואם כן מי היבואן שלהם כי לא זכור לי מאיפה קניתי אותו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שארכוש שניים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834132 מצאתי דיל ב 500 ש"ח לחתיכה. בכל מקרה, מצאתי בזאפ כמה וכמה כרטיסים עם שתי יציאות USB 3.0 דוגמת זה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb+3.0+pci+express&orderby=price האם זה פתרון טוב? האם אקבל מהירויות אמיתיות של USB 3? זה משנה איזה אני קונה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD? חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את הכונן הנ"ל.קיבלתי אותו באריזת ניילון בלבד בשבוע האחרון הוא התקלקל (בעיית מנוע ו/או גומייה קרועה) מאחר והוא היה עדיין בטווח אחריות,אמר לי בעל החנות שבתוך ימים ספורים,אקבל כונן חדש. היום ניגשתי לקחתו אך לאחר מספר שעות (לא הורכב) עלה בי חשד שקיבלתי את אותו הכונן או כונן אחר אך מתוקן ולא חדש כפי שהבטיח לי. הסיבה לחשדי נובע מהעובדה שגם הפעם,הגיע הכונן באריזת ניילון בלבד,כאלו רואים במעבדות לתיקונים. יש בי תחושה לא נעימה שאולי "סידרו" אותי פעמיים.האם זה לא אמור להגיע ארוז בקרטון,ואולי אפילו עם קלקרים ? תודה למשיבים שיסירו את הספק מליבי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היטאצי יצאה בליין חדש של ארד-דיסק 32MB Data buffer שנועד לישומי ווידאו כבדים http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/F8156F65CFE91CCF862573160072C729/$file/7k1000_sp.pdf ארד-דיסקים בנפחים 750-1000 GB אני נתקלתי בתופעה של איכות יורדת /בעיות פיקסלים עם קבצים VC-1 שמשדרים ב-1080P למכשירים שמשדרים 1080P הדאטה שעובר ברוחב פס כזה הוא 28MB כאשר הבאפר של הדאטה הוא 16 MB בארד -דיסקים בארץ ולא משנה היצרן . כך שזה כנראה דופק את האיכות הסרטים ברזולוציות גבוהות מאוד 1920X1080 היטאצי - עפ"י דבריהם שיפרה את רמת Data buffer size1 (KB) 32,768 כך שכל המידע יכול לעבור ללא צווארי בקבוק עפ"י דברים שקראתי היו דברים מחמיאים כמו רמת הצבע עלתה , אין הפרעות באיכות , הפרימיים רצים ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-